Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aman allahımm ben giderken 78,1 müymüşüm kızlar çok feciiiiii ben 2,9 gr almışım şuan 81 imin dvün beni dağlara taşlara vurun el gider merşine ben gittim terşine

buarada gamzenurmelih hoşgeldin bende bu takımın demir başıyım kilo vermeye çalıştıkca kilo alan bir bireyim ahh ahh üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

merhaba gamze hoş geldin bende kilo verip geri alanlardanım şuan kg 88 yaza zamanımız var başlamak için en ideal zaman şimdiki zaman diye düşünüyorum kzılar bende festen birini buldum tv lere çıkmıştı nuran orta diye 157 kg dan 90 kg verip 67 ye düştü resimleride var baya sohbet ettik dediki hastalılar teker teker geldikçe artık yeter dedim ve başaldım diyor resimlerini görünce şok oldum zaten gerçi tv dede görmüştüm ya dr. gürkan kubilayın hastası ilaçsız normal diyet 6 öğün ve haftanın 4 günü 40 dk yürüyüşle verdim dedi neyse kadın 90 kg bi insna kg su vermiş ben neden 30 kg vermeyyeim ki

Yakar evet çok doğru söyledin bacım haftasonu diye salmayalım.

Gamze, hadi bakalım inşallah motive olur şu kiloları veririz.

Gırgırına, çook haklısın bacım. Evet o 90 vermiş sen neden veremeyesin?

Kızlar haziranda toplu mezuniyet yapalım şurdan yaaaa

herkeze çok teşekkürederim çok sıcak kanlı bir gurup:) ben verdiğim kiloları simdilik almadım inşallah böyle devam eder su içtiğim sürece kilo veriyorum herkeze tavsiye ederim geçen hafta dikkat ettim suya ve 10 günde 2.5 kilo verdim ve 2 kilosu yağdan gitti

ney 10 günde 2.5 kilo mu kardeş hosgeldin sen ne hoş ne güzel şeyler soyluyorsun tebrikler
yediğin ictiğin senin olsun da ne yaptın özel bir diyetin mi var merak ettim şimdi

aman allahımm ben giderken 78,1 müymüşüm kızlar çok feciiiiii ben 2,9 gr almışım şuan 81 imin dvün beni dağlara taşlara vurun el gider merşine ben gittim terşine

şimdi mersine kadar kovalamak yeridir cumaya kadar toparlan bacım ev temizlik birazda dikkat edersen epeyce toparlar sın hadi ha gayret hitler nura bağla

bugünkü menüm
kahvaltı
2 yemek kaşığı çökelek
yarım yumurta 1 dilim ekmek çay
ara
1 elma ,yeşil çay
öğle
5 yemek kaşığı yeşil fasülye
4 kaşık makarna(sossuz sade)
ara
yeşilçay
1 galeta 1diim kadayıf(bu büyük bir kaçamaktı)
ara
1elma
akşam
karnıbahar (haşlama yoğurtladım)
2 kepçe çorba
1 dilim ekmek
ara
çay
1avuç leblebi
1 elma
1 armut
şimdilik 12 bardak su içtim daha devamı gelir
bu diyette en çok dikkat ettiğim saatler 7 den önce yemek işi bitiyor sadece çay faslı kalıyor onuda 10 dan önce bitiriyorum
en güzel yanı akşam yatağa yattığımda aç olmam mükafatını sabah tartılınca alıyorum

selam kızlar bende geldim yeniden inşaallah fazla almamışımdırr yaaa

ilginnur şiştir belkim verirsin inş hemen

kızlar geçmişe hızlıca baktım da kaptan mı ddeğişti noldu sezen ayrıldımı

hanımlar bu sene biizm senemiz olmalı şimdi size bir şey anlatayım ben yıllar önce fıtness hocasıydım evet ben şuan iradesiz koşmaya bile mecali olmayan erinen tembel ben 5 yıl kadar salonlarda ders verdim ve bi bayn vardı ölesine uğramış 85 kg civarlarında benden bilgi alıyo işte nezman antremanlar kaç saat falan filan ee dedim ne zaman başlıyorsun başladı işte okullar açılıyo çocukla yoğunum bu ara işte evimi yeni taşıdım işte vs.vs. oan demişimki ona farkında değilim ama unutmuşum gitmiş aklımdan başlamak için neyi bekliyorsun 100 kg olmayımı demişim bu söz kadını çok etkilemiş neyse ben o salondan ayrıldım kadın benim telf bulmuş düştü peşime dedim işte şuan ayrıldım kick boks antrenörlüğü yapıyom bayanlrla çalışmayı bıraktım falan filan kadın lütfen dedii bizim semtimize salon açılıyor yeni siz gelirmsiniz ben sizden çok etkilendim bana dediğiniz o söz beni atağa geçirdi falan filan ne dedim falan derken ddinizki neyi bekliyorsun 100 kg olmayımı şimdi bu sözü kendime sölüyorum bende dün akşam o 90 kg veren bayanla konuşurken bunu çıkardım kendimce ben neyi bekliyorum o bayan gibi 157 kiloya varıp gençliğimin en güzel zamnalrını heba edip tansiyon hastası organlarımın yağlandığını duyuptamı rejime başlamayı düşünüyrum ben yaaaaa
BİİZM KENDİMİZE YAPTIĞIMIZI KİMSE BİZE YAPAMZ BE

kızlar geçmişe hızlıca baktım da kaptan mı ddeğişti noldu sezen ayrıldımı

hoş geldin evet tatlım sezen ve winston bizi terk ettiler :) sezen biliyosun yeni iş dolayısıyla bırakmak zorunda kaldı winstonda yanlış anlaşılmalar yüüznden biraz dargınbiraz kızgın bize adiyosss dedi böle işte

aynennn öylee. noktayı güzel koymuşsun.irademizi konuşturma zamanı.

öylemi,hayırlısı olsun. yeni kaptan s a sanırım.yine yeniden hayırlı olsun S A.:)

Son düzenleme:
selam kızlar biraz iyileştik çok şükür.
fazla kilo da almamışım sabah tartıldım ama izne ihtiyacım var, kafamı rahatlatmak istiyorum kilo konusunda. son zamanlarda takım motive olmama destek olmadığı gibi kilo verme işinden soğuttu beni. hani burda birbirimizi eleştiriyoruz ama kimsenin iç dünyasını bilemeyiz. ben çok fazla kafamı yorarsam kilo kilo diye ters tepiyo bende. yani 2 dilim börek 2 dilim kek yediysem yemişimdir dünyanın sonu değil. buraya yazsak bi türlü yazmasak bi türlü. kimi kendini kendini eleştiriyo başkasına laf kalmasın diye. ama ben ne yediysem yazdım buraya daha önce kilo verdiğimde ki hala o verdiğim kilonun balını yaşıyorum. yiye yiye zayıfladım ve hiç bir yediğimi buraya yazmaktan çekinmemiştim. şimdi çekinir oldum.
biraz uzaklaşmak iyi gelicek sanırım.

bir de bu 3.takım bi türlü kural belirleyip uygulayamadı yıllardır. boncuksa boncuk ya da başka kural ama bi kuralımız olmalı. uygulanmalı. kimine burayı günlük gibi kullanmak motive sağlayabilir ama diğer takımlara da bakarsanız genel uygulama bu yönde değil, günlük topikleri var öyle yapmak isteyen için.
S_A 13.takımın kurallarına bi bak istersen diğer arkadaşlar da onaylarsa ufak değişiklerle biz de uygulayalım. hatta püsküüt e söyleriz takımın ilk mesajına kuralları yazarız.

ben bu hafta yine buralardayım ama biraz dinleneyim.
herkese sevgiler.

aa winşton niye gitti şimcik geçmişle uğraşmıyayım güzelce nlatıverşin biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…