Gamzenurmelih hoşgeldin canım. Takım biraz durgun malum haftasonu kimse giremiyor pek. Evet doğru diyorsun arkadaş kadar kimse motive edemiyor hele arkadaşlarda zayıflamak istiyorlarsa... Boyun kaç canım?
herkeze çok teşekkürederim çok sıcak kanlı bir gurup:) ben verdiğim kiloları simdilik almadım inşallah böyle devam eder su içtiğim sürece kilo veriyorum herkeze tavsiye ederim geçen hafta dikkat ettim suya ve 10 günde 2.5 kilo verdim ve 2 kilosu yağdan gitti
aman allahımm ben giderken 78,1 müymüşümkızlar çok feciiiiii ben 2,9 gr almışım şuan 81 imin dvün beni dağlara taşlara vurun el gider merşine ben gittim terşine
kızlar geçmişe hızlıca baktım da kaptan mı ddeğişti noldu sezen ayrıldımı
hanımlar bu sene biizm senemiz olmalı şimdi size bir şey anlatayım ben yıllar önce fıtness hocasıydım evet ben şuan iradesiz koşmaya bile mecali olmayan erinen tembel ben 5 yıl kadar salonlarda ders verdim ve bi bayn vardı ölesine uğramış 85 kg civarlarında benden bilgi alıyo işte nezman antremanlar kaç saat falan filan ee dedim ne zaman başlıyorsun başladı işte okullar açılıyo çocukla yoğunum bu ara işte evimi yeni taşıdım işte vs.vs. oan demişimki ona farkında değilim ama unutmuşum gitmiş aklımdan başlamak için neyi bekliyorsun 100 kg olmayımı demişim bu söz kadını çok etkilemiş neyse ben o salondan ayrıldım kadın benim telf bulmuş düştü peşime dedim işte şuan ayrıldım kick boks antrenörlüğü yapıyom bayanlrla çalışmayı bıraktım falan filan kadın lütfen dedii bizim semtimize salon açılıyor yeni siz gelirmsiniz ben sizden çok etkilendim bana dediğiniz o söz beni atağa geçirdi falan filan ne dedim falan derken ddinizki neyi bekliyorsun 100 kg olmayımı şimdi bu sözü kendime sölüyorum bende dün akşam o 90 kg veren bayanla konuşurken bunu çıkardım kendimce ben neyi bekliyorum o bayan gibi 157 kiloya varıp gençliğimin en güzel zamnalrını heba edip tansiyon hastası organlarımın yağlandığını duyuptamı rejime başlamayı düşünüyrum ben yaaaaa
BİİZM KENDİMİZE YAPTIĞIMIZI KİMSE BİZE YAPAMZ BE
öylemi,hayırlısı olsun. yeni kaptan s a sanırım.yine yeniden hayırlı olsun S A.:)hoş geldin evet tatlım sezen ve winston bizi terk ettiler :) sezen biliyosun yeni iş dolayısıyla bırakmak zorunda kaldı winstonda yanlış anlaşılmalar yüüznden biraz dargınbiraz kızgın bize adiyosss dedi böle işte
hoş geldin evet tatlım sezen ve winston bizi terk ettiler :) sezen biliyosun yeni iş dolayısıyla bırakmak zorunda kaldı winstonda yanlış anlaşılmalar yüüznden biraz dargınbiraz kızgın bize adiyosss dedi böle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?