Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

geçmiş olşun canım evet banada terş tepiyo şöyle beynime çaktırmadan tekrar bi başlıyıverşem olmadı ama hala gezme modundayım ama zaten şen çok iyi verdin bravo biraz ara ver 6 ları görmüşşün zaten

noluyor kızlar yafff..

yediklerimizi yazınca kim ne diyorki canım,
bende aynen yiye yiye verdim zamanında tam 15 kilo.
ölçülü yedim herşeyden yedim.

ayrılmayınnnn..

bu ara oğlunmu hastaydı,geçmiş olsun canım..

Ilginur çok geçmiş değil 7 sayfa falan geridir sanırım çarşamba günü konuşuldu yazılanları oku direk daha doğru olur

Mattika sen kendini nasıl iyi hisediceksen öle davran arkadaşım kendimizi bizden daha iyi kimse tanıyamaz ne iyi gelir ne ters teper ne etki eder ne etki etmez açıkcası orta yolu bulmak çok zor oluyo bu tip konularda topluluklarda en iyisi fazla kimseyi sallamamak saygı çerçevesinde aman bırak eleştirsin bırak yanlış anlasın boş ver arkadaşım hepimiz amacımıza odaklanmalıyız açıkcası kim başkan olmamış kim olmuş kim alınmış kim alınmamış benim için evet önemli ama çokda önemli değil ya şu bi gerçekki kimseyi mutlu etmek mümkün değil yaradılışımız böyle bence hepimiz böleyiz

sanırım herkes sıkıldı bunaldı
kurallar konusunda mattika ya katiliyorum
kural düzen olsun bir yarışmada olduğumuzu hatırlayalım takım hedef i koyalım her hafta dereceye girmeye calisalim az kilo veren ceza alsın menü yazılsın sporunu suyunu içenler ödül alsın falan
fikir gelistirmeliyiz harbi sıkılıp gitmek isteyen tabi olur

benim için en kötü ceza kilo vermeyen şu cuma günü kg hesaplayıp listeyi hazırlamk olur ıyyy ne gıcık iş

Hanımlar ben artık kendime son şans veriyorum artık hala başlayamdım kaçırdım yedim gibi cümleler kuracak olursam kendi yüüzme tükürüp terki diyar edicem kaçıcam açıkcası burdan kendim kensimden sıkıldım kendimi aciz hale düşürmekten

1 - kilo vermeyi başaran insanlar kadar aynı akla sahibim
2- kilo vermeyi başaran insanlarla aynı iskelet yapım var
3- kilo vermeyi başaran insanların yaşadığı kötü durumlara bende düştüm
4- kilo vermeyi başaran insanlar gibi bende artık kendimden sıkıldım bedenimden aynadaki görüntümden

daha bu madeler bitmaz 5-6-7-8.. Diye devam eder
lafın özü bu kendime verdiğim son şans sizde buna şahitsiniz nediyim allah yardımcımız olsun

sağol canım oğlan hasta. gitmiyorum ama kafamı dinlicem bi süre.

alınma falan yok canım. burası kilo verme takımı. diğer takımların hepsinde kurallar var, o mesajlar her gün sayılıyo. ben kurala gelemem diyoruz burda ama bu iş böyle yürümüyo.
isteyen alınsın isteyen küssün kesin kurallarımız olmalı tarzı uymayan gitsin. öyle kafama göre yazayımla olmuyo.
2 sene önce burda ipek kaptandı, s_a hatırlar menü boncuklama vardı, çocukcaydı belki ama bi şekilde zorluyodu insanı. ben keyfim geldiği hafta kilo veririm diğer hafta menü yazmam tavrıyla olmuyo. dediğim gibi kurala boncuğa gelemeyen kilo verme günlüğü açsın oraya yazsın. son günlerde günlüğe döndü burası iyice. boncuk istemeyen başka kural önersin, boncuğu örnek olarak verdim ama kuralsızlık hiç doğru değil.

benim fikrim değil sadece bunlar, takımların formatı bu. format dışına çıkmak pek iyi sonuç vermedi.

işte bacım takımda kurallar olsa uygulansa sen kendi haline kalıp yemezsin böyle. aciz hissetmezsin. takım amacına hiç uygun değil şu anda.
desteklerseniz bu durumu düzeltelim

Son düzenleme:
benim yeni hedef az da olsa her hafta kilo vermek
böyle yaparak kendime moral veriyorum
hadi gırgırına act işi daha fazla uzatmadan bitirelim ben sen ve sa yeterince uzattik bu işi

ben destekler üzerine düşen ne ise yaparım

Iyi aksamlar kızlar ne güzel sohbetler dönmüş burda.

öncelikle ilginnur ve nidah bacım hoşgeldiniz özlettiniz kendinizi

@gamzenurmelih hoşgeldin grubumuza inşallah burada bizimle hedefıne ulasir bizleri de motive edersin

@mattika hosgeldin canım çok geçmiş olsun

@gırgırına canım fitness hocasydn demek ha...
bir zamanlar herkes seni örnek almaya çalışıyolardir şimdi ne hale geldim diye kafana vuruyosn
ama baya kendine gelmişsin gerçekten eski umutsuz , isteksiz, hayata küs halinden eser kalmamis ve yazıklarını okurken gerçekten çok motive oldum bende kendime gelmeliyim dedim...

bu arada bugün yine misafirlikteydim ve yine kaçırdım mekik cekeyim dedim yediklerim agzimdan çıkacak gibi oldu biraktim

evet bizde artık kendimize gelelim yaa gerçekten burası kilo verme günlüğü gibi oldu herkes kafasna göre geliyo buraya gidiyor
mesajlarimiz sayılsn, kurallar konulsn ne bileyim ya bişeyler yapılsn grupca karar verelim bu hafta gurubumuzdan bu kadar kilo atmalıyiz diye bişeyler yapalım artık buraya gelip sadece ağlanıp sızlaniyoruz bitek motive olamiyoruz mesala günlük spor listesi yapalım bikaç hareket koyalım bu listeye yarım mekik cekelim mesala 100 veya 200 tane.isteyen dahada çok cekebilir dediğiniz gibi boncuklayalım günün örnek menüsunu seçelim

benim fikirlerim bunlar sizde fikirlerinizi soyleyin ona göre toplarlayalım artık kendimizi ne dersiniz.????

Tamamdır kuralları koyun kızlarr benim önerim şöle bi kural olabilir her hafta dönüşümlü biriisi takım koçluğu yapsın daha ilgili daha denetimci daha farklı konular motive edici ilgilensin takım üyeleriyle misal bu hafta ilk ben üstleniyim takım koçluğunu
bana mesaj sayma kilo yüzdesi hesaplama çok skıcı işler geliyor bunu ceza olarak uygulayalım misal kilo vermeyen katılımı olmayan üye bu şekilde cezalandırılsın

Çok güzel fikir ben kabul ediyorum gerçekten çok sıkıcı bunu yapmamak için sırp kilo verebilirim:)

kızlar 13.takımın kurallarına bi bakın diyorum. koçluk falan iyi de yaptırımı güçlü kurallar olmalı. paylaşımı az olan bildirim yapmayan üst üste kilo veremeyen takımdan atılmalı.
tamam sohbet muhabbet iyi ama darılma gücenme olmadan böyle kurallar uygulayabilirsek takımdan gitmemek için kendimizi zorlarız diye düşünüyorum

Oooh mis gibi sohbet dönmüş kızlar ama uyku gözümden akıyor yarın kahvaltı ederken sizi okuyacağım keyif yaparak iyi geceleeer

günaydın
13.takımın kurallarini okudum bence de kilo veremeyen takımdan gitsin veya paylaşım ve bildirim yapmayan takımdan gitsin gibi sert kurallar olmalı olmaz sa ışte koyler yayıldıkça yayılırız gene sohret muhabbet olur ama asıl amacımız kilo vermek olmalı
iki bardak şu içerek güne başladım hadi herkese iyi pazarlar

günaydın kızlar herkese güzel pazarlar.

kurallar konusunda haklısınız.misal: menü paylaştığımda 1-2 kişi dahi paylaşmazsa ben de paylaşmak istemiyorum, menü paylaşmayınca da daha çok yiyorum.

mutlaka günlük menü paylaşımı zorunlu olsun bence.

spor için kendi adıma düzenli yapamıyorum.gelen-giden,çocuk vs derken,yaptığım sadece yürüyüş.

ceza olarak gruptan atılma en son nokta olsun,haftalık listeyi hazırlma güzel olabilir.gırgırına ya katılıyorum.:)

13.takıma bakıcam ben de birazdan

evet takımın kurallarına baktım uygulanabilir güzel kurallar.

hatta 3hafta üst üste kilo veremeyeni diskalifiye etmek kuralı çok hoş.

Herkeze günaydın ben yeni olduğum için kurallar konusunda çok fikrim yok ama topluluk ne derse bende uyarım sabah3 bardak suyumu içtim ve çok şükür sınırları aşmadan kahvaltımi yaptım kızartmalar varken masada çok zor oluyor ama dayanmak zorundayiz hepimiz yaz geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…