geçmiş olşun canım evet banada terş tepiyo şöyle beynime çaktırmadan tekrar bi başlıyıverşem olmadı ama hala gezme modundayım ama zaten şen çok iyi verdin bravoselam kızlar biraz iyileştik çok şükür.
fazla kilo da almamışım sabah tartıldım ama izne ihtiyacım var, kafamı rahatlatmak istiyorum kilo konusunda. son zamanlarda takım motive olmama destek olmadığı gibi kilo verme işinden soğuttu beni. hani burda birbirimizi eleştiriyoruz ama kimsenin iç dünyasını bilemeyiz. ben çok fazla kafamı yorarsam kilo kilo diye ters tepiyo bende. yani 2 dilim börek 2 dilim kek yediysem yemişimdir dünyanın sonu değil. buraya yazsak bi türlü yazmasak bi türlü. kimi kendini kendini eleştiriyo başkasına laf kalmasın diye. ama ben ne yediysem yazdım buraya daha önce kilo verdiğimde ki hala o verdiğim kilonun balını yaşıyorum. yiye yiye zayıfladım ve hiç bir yediğimi buraya yazmaktan çekinmemiştim. şimdi çekinir oldum.
biraz uzaklaşmak iyi gelicek sanırım.
bir de bu 3.takım bi türlü kural belirleyip uygulayamadı yıllardır. boncuksa boncuk ya da başka kural ama bi kuralımız olmalı. uygulanmalı. kimine burayı günlük gibi kullanmak motive sağlayabilir ama diğer takımlara da bakarsanız genel uygulama bu yönde değil, günlük topikleri var öyle yapmak isteyen için.
S_A 13.takımın kurallarına bi bak istersen diğer arkadaşlar da onaylarsa ufak değişiklerle biz de uygulayalım. hatta püsküüt e söyleriz takımın ilk mesajına kuralları yazarız.
ben bu hafta yine buralardayım ama biraz dinleneyim.
herkese sevgiler.
selam kızlar biraz iyileştik çok şükür.
fazla kilo da almamışım sabah tartıldım ama izne ihtiyacım var, kafamı rahatlatmak istiyorum kilo konusunda. son zamanlarda takım motive olmama destek olmadığı gibi kilo verme işinden soğuttu beni. hani burda birbirimizi eleştiriyoruz ama kimsenin iç dünyasını bilemeyiz. ben çok fazla kafamı yorarsam kilo kilo diye ters tepiyo bende. yani 2 dilim börek 2 dilim kek yediysem yemişimdir dünyanın sonu değil. buraya yazsak bi türlü yazmasak bi türlü. kimi kendini kendini eleştiriyo başkasına laf kalmasın diye. ama ben ne yediysem yazdım buraya daha önce kilo verdiğimde ki hala o verdiğim kilonun balını yaşıyorum. yiye yiye zayıfladım ve hiç bir yediğimi buraya yazmaktan çekinmemiştim. şimdi çekinir oldum.
biraz uzaklaşmak iyi gelicek sanırım.
bir de bu 3.takım bi türlü kural belirleyip uygulayamadı yıllardır. boncuksa boncuk ya da başka kural ama bi kuralımız olmalı. uygulanmalı. kimine burayı günlük gibi kullanmak motive sağlayabilir ama diğer takımlara da bakarsanız genel uygulama bu yönde değil, günlük topikleri var öyle yapmak isteyen için.
S_A 13.takımın kurallarına bi bak istersen diğer arkadaşlar da onaylarsa ufak değişiklerle biz de uygulayalım. hatta püsküüt e söyleriz takımın ilk mesajına kuralları yazarız.
ben bu hafta yine buralardayım ama biraz dinleneyim.
herkese sevgiler.
sanırım herkes sıkıldı bunaldı
kurallar konusunda mattika ya katiliyorum
kural düzen olsun bir yarışmada olduğumuzu hatırlayalım takım hedef i koyalım her hafta dereceye girmeye calisalim az kilo veren ceza alsın menü yazılsın sporunu suyunu içenler ödül alsın falan
fikir gelistirmeliyiz harbi sıkılıp gitmek isteyen tabi olur
sağol canım oğlan hasta. gitmiyorum ama kafamı dinlicem bi süre.noluyor kızlar yafff..
yediklerimizi yazınca kim ne diyorki canım,
bende aynen yiye yiye verdim zamanında tam 15 kilo.
ölçülü yedim herşeyden yedim.
ayrılmayınnnn..
bu ara oğlunmu hastaydı,geçmiş olsun canım..
alınma falan yok canım. burası kilo verme takımı. diğer takımların hepsinde kurallar var, o mesajlar her gün sayılıyo. ben kurala gelemem diyoruz burda ama bu iş böyle yürümüyo.Mattika sen kendini nasıl iyi hisediceksen öle davran arkadaşım kendimizi bizden daha iyi kimse tanıyamaz ne iyi gelir ne ters teper ne etki eder ne etki etmez açıkcası orta yolu bulmak çok zor oluyo bu tip konularda topluluklarda en iyisi fazla kimseyi sallamamak saygı çerçevesinde aman bırak eleştirsin bırak yanlış anlasın boş ver arkadaşım hepimiz amacımıza odaklanmalıyız açıkcası kim başkan olmamış kim olmuş kim alınmış kim alınmamış benim için evet önemli ama çokda önemli değil ya şu bi gerçekki kimseyi mutlu etmek mümkün değil yaradılışımız böyle bence hepimiz böleyiz
benim fikrim değil sadece bunlar, takımların formatı bu. format dışına çıkmak pek iyi sonuç vermedi.sanırım herkes sıkıldı bunaldı
kurallar konusunda mattika ya katiliyorum
kural düzen olsun bir yarışmada olduğumuzu hatırlayalım takım hedef i koyalım her hafta dereceye girmeye calisalim az kilo veren ceza alsın menü yazılsın sporunu suyunu içenler ödül alsın falan
fikir gelistirmeliyiz harbi sıkılıp gitmek isteyen tabi olur
işte bacım takımda kurallar olsa uygulansa sen kendi haline kalıp yemezsin böyle. aciz hissetmezsin. takım amacına hiç uygun değil şu anda.Hanımlar ben artık kendime son şans veriyorum artık hala başlayamdım kaçırdım yedim gibi cümleler kuracak olursam kendi yüüzme tükürüp terki diyar edicem kaçıcam açıkcası burdan kendim kensimden sıkıldım kendimi aciz hale düşürmekten
1 - kilo vermeyi başaran insanlar kadar aynı akla sahibim
2- kilo vermeyi başaran insanlarla aynı iskelet yapım var
3- kilo vermeyi başaran insanların yaşadığı kötü durumlara bende düştüm
4- kilo vermeyi başaran insanlar gibi bende artık kendimden sıkıldım bedenimden aynadaki görüntümden
daha bu madeler bitmaz 5-6-7-8.. Diye devam eder
lafın özü bu kendime verdiğim son şans sizde buna şahitsiniz nediyim allah yardımcımız olsun
ben destekler üzerine düşen ne ise yaparımsağol canım oğlan hasta. gitmiyorum ama kafamı dinlicem bi süre.
alınma falan yok canım. burası kilo verme takımı. diğer takımların hepsinde kurallar var, o mesajlar her gün sayılıyo. ben kurala gelemem diyoruz burda ama bu iş böyle yürümüyo.
isteyen alınsın isteyen küssün kesin kurallarımız olmalı tarzı uymayan gitsin. öyle kafama göre yazayımla olmuyo.
2 sene önce burda ipek kaptandı, s_a hatırlar menü boncuklama vardı, çocukcaydı belki ama bi şekilde zorluyodu insanı. ben keyfim geldiği hafta kilo veririm diğer hafta menü yazmam tavrıyla olmuyo. dediğim gibi kurala boncuğa gelemeyen kilo verme günlüğü açsın oraya yazsın. son günlerde günlüğe döndü burası iyice. boncuk istemeyen başka kural önersin, boncuğu örnek olarak verdim ama kuralsızlık hiç doğru değil.
benim fikrim değil sadece bunlar, takımların formatı bu. format dışına çıkmak pek iyi sonuç vermedi.
işte bacım takımda kurallar olsa uygulansa sen kendi haline kalıp yemezsin böyle. aciz hissetmezsin. takım amacına hiç uygun değil şu anda.
desteklerseniz bu durumu düzeltelim
gamze hoşgeldinn sağlıklı zayıflamalar
Tamamdır kuralları koyun kızlarr benim önerim şöle bi kural olabilir her hafta dönüşümlü biriisi takım koçluğu yapsın daha ilgili daha denetimci daha farklı konular motive edici ilgilensin takım üyeleriyle misal bu hafta ilk ben üstleniyim takım koçluğunu
bana mesaj sayma kilo yüzdesi hesaplama çok skıcı işler geliyor bunu ceza olarak uygulayalım misal kilo vermeyen katılımı olmayan üye bu şekilde cezalandırılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?