Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Diyeceksinizki bu başkan daha kahvaltı etmedimi. Valla etmedim koltuğa yayılmış sizi okuyorum.

Kuralları koyalım kızlar. Bende bilgisayarı acıp 13. Takıpçm kurallarını okurum. Bu haftaki mesajları sayarım. Ve paylaşılan menüleri sayarım. İlk iki kural kesinlikle bunlar. Haftada 15 mesaj yazma zorunluluğu! Ve hergün menü yazma zorunluluğu.

Neden günlük değilde haftalık mesaj belirledin derseniz çünkü günlük daha önce denedik be işler karıştı. Arkadaşlarımızın bebeleri var işleri var bir gün girmeyen olur. Ama haftalık hedef yaparsak olabilir.

Haftada 15 az ada çok gelirse yazın birlikte karar verelim.

Bu iki kuralın uygulanmasını çok isterim sizlerde kabul ederseniz.

Diğer kurallarada beraber karar verelim. Dediğim gibi birazdan pc yi açarım hem sayımo yaparım hemde kuralları okurum.

3. Takimda suan bulunan yarismacilar:

Girgirina
Yakar76
mihracee (izinli)
ilginnur
nidah
mattika (izinli)
gamzenurmelih (yeni üye deneme sürecinde)
Hilal60300
ekino
S_A

Arkadaslar Menü paylasimi konusunda haftasonu dahil edilsinmi bilemedim. Eger edilsin derseniz birdahaki sefere listeyi 5 gün yerine 7 günlük liste hazirlarim.

Simdi pazartesi 11. Subat Cuma 15 subat arasi mesajlari ve menü paylasimlarini sayayim.

canım önce kurallarımızı belirleyelim. takımın ilk mesajına yazsın püsküütten rica edelim. ve bence 13.takımın kurallarını aynen alalım.
günde 5 mesaj yazma zorunluluğ olsun. haftasonu da dahil. diğer takımlar yapıyosa biz de yaparız. ordakilerin de bebeleri var.
haftada 15 mesaj çok belirsiz bi hedef olur. bi günde 15 msj yazarım sonra uğramam mesela, önemli olan günlük paylaşım.
mesaj sayma işini de sıraya koyup sırayla sayalım.
pazartesi kim sayıcak hemen sırayı belirle istersen. sanırım diğer takımlarda bi hafta biri sayıyo bi hafta diğeri.
o hafta işi olan olursa başka biriyle sırasını değişir.
daha önce işlerin karışması konu takip edilmediği için oldu.

ben de izinliyim dedim ama burdayım hep. kilo verme konusunda kendimi nötrlemem gerekiyodu bu izin bunun için.

Mattika evet canim haklisin. Bir günde 15 mesaji yazip ugramayanlarda olabilir. 13. Takim kurallarini okudum ve 3. Takim kurallarimizi hazirladim..

3.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta kilosu ayni/bildirimde bulunmadi olarak gösterilir. 3. Defa Tekrarlamasi halinde uyarisiz diskalifiye olacaktir.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız spor aktivitelerimizi yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta kilosu ayni yazilacaktir. Ayni sekilde 3 hafta üst üste mesaj kuralina uymayanlar diskalifiye olacaktir.

4) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

5) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

Yukarida belirtilen kurallar zorunludur.
Bikerecik takima ugramayayim kilom ayni yazilirsa yazilsin diye düsünmeyin, Kilonuzun ayni yazilmasi demek o hafta kilo verme adina yaptiginiz bütün emeklerin bosa gitmesi demektir. Buda isteyeceginiz en son seydir.

Her Pazar Mesajlar ve paylasilan menüler sayilacaktir.

Bu kurallari kabul etmeyen veya degistirilmesini isteyen yarismacimiz olursa bunu takim icinde oylamaya sunabilir.

Son düzenleme:
Kurallarimizin 13. Takim kurallarindan genel itibariyle bir farki yok sadece biraz kisaltilmis versiyonu..

Bu kurallari hepimiz kabul ediyormuyuz?

Yakar76 evet/hayir
Girgirina evet/hayir
mattika evet/hayir
ekino evet/hayir
mihracee evet/hayir
ilginnur evet/hayir
nidah evet/hayir
gamzenurmelih evet/hayir
hilal60300 evet/hayir

Ben Fikrimi evet veya hayir seklinde belirtmiyorum. Olurda cogunluk hayir derse kurallari tekrar yapilandirabiliriz. Elbette girgirinanin önermis oldugu takim koclugunuda uygulamak isterseniz uygulayabilirsiniz ben tamamen size bagliyim üyeler ne isterse o olacak sonunda.

5 mesaj kuralını aynen alalım canım bence. uyarılıp 3 hafta üst üste olmasını beklersek bu kural işlemez. yaptırım gücü olmaz. 13.takımdaki gibi olsun. diğer kızlar da fikrini yazsın tabi.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta kilosu aynı yazılacaktır. Tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

sayım işini de pazara bırakırsak birikir ve çok zor olur. günlük saymamız lazım

Son düzenleme:
3.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta kilosu ayni/bildirimde bulunmadi olarak gösterilir. 3. Defa Tekrarlamasi halinde uyarisiz diskalifiye olacaktir.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız spor aktivitelerimizi yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta kilosu ayni yazilacaktir. Tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

4) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

bu hali nasıl kuralların?
S_A mesaj sayma listesi hazırlayalım bi de.
bi mesaj saymaya üşenirsek nasıl spor yapıp kilo vericez yani. zorlayalım kendimizi.

Son düzenleme:

ben evet diyorum
mesaj sayma işi ve menu paylaşma fikri süper iyisiyle kötüsüyle yazarız günlük yaptığımız sporları da paylaşırız motive olur

ya açık konuşıyım iyi güzel kurallarda fazla ya misal hergün mesaj menü yazma sorumluluğu bazen yatıya misafirliğe gidiyoruz gitiğim yerde net yok telefonumdada net yok misal iş yerimde benim pcde net yok ama ortak kulanılan pcde net var patron olmayınca ordan giriyorum ama bazen işler çok yoğun gelen giden toplantılar derken benim hiç bakamadığım hatta banka vergi dairesi işleri yüzünden bütün gün dışarda olduğum zaman olabiliyor eve geldiğimde teyzemler 3 aile 20 kişi birden geliyor pc nini başından yeğenlerimi kaldıramıyorum hadi onları kadırdım ben bulaşık sofra kur yatak kur kaldı hizmet etmekten ben oturamıyorum ee peki bu istisna durumlarda napıcam ben o yüzden esnek bi madde belirleyin derim ben şöle günlük mazeret izni alınmalı yani ben size ayda 3 gün mazeret hakkım var birini bu hafta pazar kualnıcam bilginiz olsun akraba ziyaretinde olucağım çünkü demeliyim bide çok sıkı disiplin bizi yalana itmezmi

böyle mazeretin olunca söylersin diğer arkadaşlarda anlayisla karsilar bizim konuştuğumuz her gün
böyle yaparsak disiplin ve ciddiyet olur hedefımize dala abluka ulaşırız

Mattika, Günlük Mesaj sayma konusunda haklisin tabii her aksam icimizden biri mesajlari sayabilir. Fakat diger kural bana 13 takimdaki hali ile bana cok kati geliyor.

Günde 5 mesaj yazma zorunlulugu güzel ama sadece 1 hafta uyulmazsa hemen diskalifiye olunuyor. Bu yüzden ben 3 hafta tekrarinda dedim. ha bu 3 hafta arka arkaya olmak zorunda degil. Bir hafta mesaj sayisina dikkat etmeyen üye ceza puani alir 3 puanda güle güle yani

Girigirina, evet fazla katilik yalana iter. ayda 3 defa mazeret yerine iste bu ceza puani sistemi uygulanmasini düsündüm..

Yada diger arkadaslarda kabul ederse örnegin ertesi gün hic giremeyeceksek bunu buraya yazmaliyiz....

3.TAKIM KURALLARIMIZ

3) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta kilosu ayni yazilacaktir. Ayni sekilde 3 hafta üst üste mesaj kuralina uymayanlar diskalifiye olacaktir.

4) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

Yukarida belirtilen kurallar zorunludur.
Bikerecik takima ugramayayim kilom ayni yazilirsa yazilsin diye düsünmeyin, Kilonuzun ayni yazilmasi demek o hafta kilo verme adina yaptiginiz bütün emeklerin bosa gitmesi demektir. Buda isteyeceginiz en son seydir.

Her Aksam Mesajlar ve paylasilan menüler sayilacaktir.

Bu kurallari kabul etmeyen veya degistirilmesini isteyen yarismacimiz olursa bunu takim icinde oylamaya sunabilir.

Bu kurallari hepimiz kabul ediyormuyuz?

Yakar76 evet/hayir
Girgirina evet/hayir
mattika evet/hayir
ekino evet/hayir
mihracee evet/hayir
ilginnur evet/hayir
nidah evet/hayir
gamzenurmelih evet/hayir
hilal60300 evet

Ben Fikrimi evet veya hayir seklinde belirtmiyorum. Olurda cogunluk hayir derse kurallari tekrar yapilandirabiliriz. Elbette girgirinanin önermis oldugu takim koclugunuda uygulamak isterseniz uygulayabilirsiniz ben tamamen size bagliyim üyeler ne isterse o olacak sonunda.

ya ben yapı itibari ile pek baskıya gelemiyen biriym ama burası için daha iiyi olcak gevşedikçe gevşiyoz dediğiniz vede haklı olduğunuz için tamamdır
sa. başkan büyük sorumluluk sende yanlz denetim yönlendirme o yüzden lütfen madem başlıyoruz yeni sisteme herkes üstüne düşeni layıkıyla yapsın sırf yazmak için mesajlrı boş boş yazmayalım 1-msj günaydın 2 msj naılsınız 3 msj of puf gibi heleki menüüü yazımı kesinlikle zorunlu olsun hadi bakalım kolay gele

Yakar76 evet/hayir
Girgirina eveeeeeetttttttttttttttt
mattika evet/hayir
ekino evet/hayir
mihracee evet/hayir
ilginnur evet/hayir
nidah evet/hayir
gamzenurmelih evet/hayir
hilal60300 evet

Bu kurallarin uyulup uyulmadigini her daim takip edecegim kizlar ben gelemeyecek olursamda buraya yazacam artiik sebebsiz buraya ugramamak yok. Mesaj sayma konusundada hergün birimiz bi saysin ne dersiniz?

S_A 5 mesaj olayında 3 defada diskalifiye olsun tamam ama 1 defa olduğunda 2 defa olduğunda not alıp uyarmamız lazım. yani bu 3 defayı takip etmezsek bi anlamı olmaz.
gırgırına mazeretinin olduğu zaman önceden haber verirsin. ama haber vermeden uğramayıp sonra ay kızlar çok işim vardı demek olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…