Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya birininin sıkı takipçi olması lazım nebileyim bak xxxx menü yazmadın yada işte sporda yap yani tek başakanada yıkmayalım herkes biribirni kollasın kimse açık vermemey çalışsın he eleştiri işinide konuşalım kaldıramıycaksak ben gidiyom diceksek baştan ya sıfır eleştiri yada açık eleştiri hakımız olsun çünkü hemen hemen hepimiz bi dönem ben gidiyom çıkıyom takımdan dediğimiz oluyor

Mattika, tabiiki bu 3 defanin ski kontrolü olacak. ben bilgisayarda takimla iligili her konuyu kayit ediyorum. 3 defa bu kurala uymayan diskalifiye olacak yani kacmaaazz

Girgirina, bence birbirimizi kirmayacak sekilde elestiriler olmali.

ben kendi adıma saygılı olduğu sürece her türlü eleştiriye açığım
s.a yeni üyeler davet etsene iyi olmazmı takımda açık varmı

Son düzenleme:
Metabolizma Hızlandıran Mucize Yiyecekler
Bazı kişiler kalorili yiyecekler tükettikleri halde kilo almazlar.. Peki sizce bunu nasıl başarıyorlar? Bir kadının sabir metabolizma hızı 1200 - 1600 kkalori arasında değişiyor. Erkeklerinki ise 1400 - 2400 arasında değişir. kadınların kas yapısı erkeklerin üçte ikisi kadardır ve ne kadar kaslıysanız metabolizmanız o kadar hızlı çalışıyordur. Aslında metabolizmanızı hızlandırmanın yolu çok basit.. Yapmanız gereken sadece metabolizmanızı hızlandırıcı yiyecekler tüketmek..

Susuz kalmak metabolizmanızı yavaşlatır bu yüzden günde en az 8 bardak su içmeyi alışkanlık edinin.

İçeceklerinizi vücudun ısınmak için daha çok kalori yakması için buzlu içmeniz öneriliyor.

Acı kırmızı biber ve hardal tohumu vücudun çok kalori yakmasını sağlar. 1 çay kaşığı hardal ve bir çay kaşığı acı sos tüketen kişilerin metabolizması yüzde 25 daha hızlı çalışıyor.

30'lu yaşlardaysanız günde 3 dakika fazladan yoğun bir tempoda çalışabilirsiniz.

Kollarınızı aşağı yukarı kaldırarak zıplamak, bacaklarınızı sağa sola açıp kapayarak zıplayın.

Çay, yeşil çay veya kahve için.

B vitaminleri metabolizmanızı hızlandırır. Nohut, hindi, dana eti, somon balığı, pirinç, tavuk, ton balığı, tahıllı gıdalar, mercimek, bamya, ıspanak metabolizma çalıştıran gıdalar..

Günde 5 kere 300 - 500 kalorilik beslenin.

Sabahları kalkar kalkmaz kahvaltı edin.

iyi akşamlar bayağı kararlar alınmış çok güzel ben birşeyi merak ediyorum net olmadığında ne yapacağız mesela ben haftaya şehir dışında olacağım gideceğim yerde net yok

bende evet diyorum topluluğa uyarım

sabah
2 krep 1yemek kaşığı çökelek
4 zeytin çay
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba
ara
1 yeşil çay
yarım galeta
akşam
6 kaşık nohut yemeği
4 kaşık pilav
ara
azıcık cips
1 kurabiye
1 portakal
1 elma
şimdilik 10 bardak su
ayrıca bugün spor yapamadım

biraralar çok güzel spora başlamıştım her gün 45 dakika plates yapıyordum ama diyetisyenim zayıflamayı engelliyor yapma dedi ve o günden beri hiç spor yapmıyorum bütün aşkım gitti bu konuda bilgisi olan varmı beni biri motive etmeli

Gırgırına, evet takımda yer mevcut, katılmak isteyenler başlığını takşp ediyorum.

ney yanlışmı anladım ben sporun zayıflamayı engellemesi nedemek ya hakikaten her kafadan başak bir ses çıkıyor şunu dese vet dicem plates sıkılaştırı aeorobik yağ yakıcıdır dese tamamda kg vermeni engelemsi nedmek

Teşekkürler, bende ne kadar dikkat edersem edeyim kilo veremiyorum. Önerilerini deneyeceğim

Bu Kurallar takimimiza disiplin getirecek ve cok iyi olacak kizlar. Bakin cumartesi pazar ve burda normalde kimse mesaj yazmazdi simdi takimimizi iyilestirmek icin hepimiz el ele verdik. Ve bu böyle fidecek insallah. Kizlar bu yaz bizim yazimiz olmali. Simdi Subat ayindayiz cok degil havalarin isinmasina az kaldi. Yaz geliyor ve biz zayiflamaliyiz. Hedefimize ulasmaliyiz. Bahanelerden siyrilip kurtulmaliyiz.

Burdaki amacimizi unutmayalim. Hersey cok güzel olacak insallah. Haziran 15 te ben hedefime ulasmis olmak istiyorum. Ayni zamanda hilalde ulasmak istiyor.

Girgirina ve hilalle iddaya girmistim zaten.

Fakat simdi takim icinde gercek bir yaris baslasin istiyorum.. Her cuma aksami burada bir liste hazirlayacagim. Ve takim birinciisni belirleyecegiz. Ve birinci gelen arkadasimiz ne yaptigini paylasir.

Buda bize ek bir motive olur.

15 hazirana kadar 4 ay var ozamana kadar ayda 2 kilo versek 8 kilo eder... hedefi dahada büyük olanlar ayda 4 kilo verirlerse 16 kilo oluyor. ve 1 ay icin 4 kilo bize belki az bir hedef olarak geliyor ama 4 ay gibi bir süreye vurursak baya kilo ediyor.

birde bizim hatamiz hep kisa sürede cok kilo verme istegi oldu. Aslinda her kilo vermek isteyen böyle düsünüyor. Ama yaza kadar hedef belirlersek cok güzel sonuclar elde edecegimize inaniyorum.

Yakar76 evet/hayir
Girgirina evet/hayir
mattika evet/hayir
ekino evet/hayir
mihracee evet/hayir
ilginnur evet/hayir
nidah evet/hayir
gamzenurmelih evet
hilal60300 evet/hayir

Cips olmamis canim ama gerisi fena degil
Kac kilosun bu arada?

Kurallara ben de evet diyorum, hayirli olut ins hepimiz icin.
Menum:
Sabah 1yum 2dil ekmek bal ceviz az helva
Ogle 1kase yogurt 1dil ekmek
Ara meyve,biskuvi
Aksam taze fasulye,az pilav, yogurt
Ara meyve, patlamis misir, yesil cay

Misiri 1 tatli kasigi yagda pisirdim ama yine de kotu menu yaf..

Bu arada yarin 5 e kadar disardayim, aksam girerim nete ancak kizlar. Hayirli geceler

Son düzenleme:
Ben kaciyorum kizlar iyi geceler hepinize yarin pazartesi hepimiz icin güzel bir baslangic olur insallah

Yeni Davet ettigim arkadaslar icin kurallari tekrar paylasiyorum. Lütfen okuduklarina dair mesaj atsinlar.

3.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta kilosu ayni/bildirimde bulunmadi olarak gösterilir. 3. Defa Tekrarlamasi halinde uyarisiz diskalifiye olacaktir.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız spor aktivitelerimizi yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta kilosu ayni yazilacaktir. Ayni sekilde 5 mesaj kuralina 3 defa uymayanlar diskalifiye olacaktir.

4) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

5) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

Yukarida belirtilen kurallar zorunludur.
Bikerecik takima ugramayayim kilom ayni yazilirsa yazilsin diye düsünmeyin, Kilonuzun ayni yazilmasi demek o hafta kilo verme adina yaptiginiz bütün emeklerin bosa gitmesi demektir. Buda isteyeceginiz en son seydir.

Her Aksam Mesajlar ve paylasilan menüler sayilacaktir.

Bu kurallari kabul etmeyen veya degistirilmesini isteyen yarismacimiz olursa bunu takim icinde oylamaya sunabilir.

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım:) 163 boyundayım 2 yıldır kilolarımla uğraşıyorum ama maalesef sağlıklı beslenmek yerine sürekli şok diyetlerle, kısa sürede çok fazla kilo verdirdiğini iddia eden diyetlerle uğraştım. kısa sürede kilo versem de bi süre sonra verdiğimden daha fazla kilo aldım derken en son 67 kiloya ulaştım! artık sağlıklı beslenmem gerektiği kafama dank etti biraz geç de olsa.. 1 ay önce 65.5 kilo ile diyetime başladım ve şuan 61.7 kiloyum. hedefim mayıs ayına kadar 54 kilo olmak ondan sonra gelsin 36 beden pantolonlar, bikiniler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…