Kurallarimizin 13. Takim kurallarindan genel itibariyle bir farki yok sadece biraz kisaltilmis versiyonu..
Bu kurallari hepimiz kabul ediyormuyuz?
Yakar76 evet/hayir
Girgirina evet/hayir
mattika evet/hayir
ekino evet/hayir
mihracee evet/hayir
ilginnur evet/hayir
nidah evet/hayir
gamzenurmelih evet/hayir
hilal60300 evet/hayir
Ben Fikrimi evet veya hayir seklinde belirtmiyorum. Olurda cogunluk hayir derse kurallari tekrar yapilandirabiliriz. Elbette girgirinanin önermis oldugu takim koclugunuda uygulamak isterseniz uygulayabilirsiniz ben tamamen size bagliyim üyeler ne isterse o olacak sonunda.
biraralar çok güzel spora başlamıştım her gün 45 dakika plates yapıyordum ama diyetisyenim zayıflamayı engelliyor yapma dedi ve o günden beri hiç spor yapmıyorum bütün aşkım gitti bu konuda bilgisi olan varmı beni biri motive etmeli
Metabolizma Hızlandıran Mucize Yiyecekler
Bazı kişiler kalorili yiyecekler tükettikleri halde kilo almazlar.. Peki sizce bunu nasıl başarıyorlar? Bir kadının sabir metabolizma hızı 1200 - 1600 kkalori arasında değişiyor. Erkeklerinki ise 1400 - 2400 arasında değişir. kadınların kas yapısı erkeklerin üçte ikisi kadardır ve ne kadar kaslıysanız metabolizmanız o kadar hızlı çalışıyordur. Aslında metabolizmanızı hızlandırmanın yolu çok basit.. Yapmanız gereken sadece metabolizmanızı hızlandırıcı yiyecekler tüketmek..
Susuz kalmak metabolizmanızı yavaşlatır bu yüzden günde en az 8 bardak su içmeyi alışkanlık edinin.
İçeceklerinizi vücudun ısınmak için daha çok kalori yakması için buzlu içmeniz öneriliyor.
Acı kırmızı biber ve hardal tohumu vücudun çok kalori yakmasını sağlar. 1 çay kaşığı hardal ve bir çay kaşığı acı sos tüketen kişilerin metabolizması yüzde 25 daha hızlı çalışıyor.
30'lu yaşlardaysanız günde 3 dakika fazladan yoğun bir tempoda çalışabilirsiniz.
Kollarınızı aşağı yukarı kaldırarak zıplamak, bacaklarınızı sağa sola açıp kapayarak zıplayın.
Çay, yeşil çay veya kahve için.
B vitaminleri metabolizmanızı hızlandırır. Nohut, hindi, dana eti, somon balığı, pirinç, tavuk, ton balığı, tahıllı gıdalar, mercimek, bamya, ıspanak metabolizma çalıştıran gıdalar..
Günde 5 kere 300 - 500 kalorilik beslenin.
Sabahları kalkar kalkmaz kahvaltı edin.
sabah
2 krep 1yemek kaşığı çökelek
4 zeytin çay
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba
ara
1 yeşil çay
yarım galeta
akşam
6 kaşık nohut yemeği
4 kaşık pilav
ara
azıcık cips
1 kurabiye
1 portakal
1 elma
şimdilik 10 bardak su
ayrıca bugün spor yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?