Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

s.a boş ver ekmek dünde kaldı hafta yeni başladı bugün dünkü o ekmeği eritmek için fazladan yol yürü fazladan su içi hesabı sıfırla teraziyi dengele tatlım bundan sonra kaçamak yok heeeee oldumu kaçamk üüzlmek yok 2 katı spor 2 katı diyetle adam olucaz yavaş yavaş o yediğimiz ekmeği burnumuzdan getirelimkii nefsimiz yola gelsin ben son 2 gündür yediğimi uyduğum satleri size yazsam iğrenirsiniz benden sabah uyandığımda midemden yemeklr fırlıycak diye korktum o kadr kötüydüm
çok şükür bunlar son yemelr olsun diyelim

Haklısınız ya keşke yoğurt yiyeydim.

Evet gırgırın herşey dünde kaldıı çünkü şimdi çantamda havuç var ara öğünler için işe götürüyorum sabah üşenmedim hazırladım havucumu şimdide trendeyim :))

günaydın kızlar kurallar konulmuş benim için şorun yok evet diyorum yalnız menü bildiremiyorum ben ya affedin gıcık oluyorum o olaya

birde kız gırgırına o reşimdeki şenmişin şüper

hoşgeldin bluedeniz:) bende yeni üyeyim hepimize başarılar

Ilginurrrrrr oo yok öle ben mesaj saymaya zorunlu olmaya kilo bildirmeye her hafta tartılmaya gıcık oluyom ama mecburuz hayatım bunlar biiz disipline edicek kontrol edicez daha çok farkında olucaz yanlışlarımızın bak sen şunu yap ben menümü azarım ama eltştiri kaldıramıyorum elştirmeyn menümüde amenna çünkü sen yazmazsan bende yazmam oda yazmam biribirimi< etkileriz
evet resimdeki benim şuan 30 um ozman 27 ydim :) kilom 80 di

herkeze günaydın bu sabah 2 bardak suyumu içtim kahvaltıda 1 yumurta 3 zeytin 2 dilim ekmek yedim şimdi ara öğünümü yapacağım umarım tümgün böyle geçer:)

arkadaşlar gün ve bir spor belirleyip hepimiz spor yapalım yoksa yapabileceğim yok

ben her akşam 500 mekik çekiyorum mekik aletiyle bugün itibariyle yarım saatte yürüyüş ekleyeceğim. şu an iş yerinde olduğumdan spor imkanım yok ama çay almaya kendim gidiyorum . başka odalara gidip geliyorum . hareket olsun da ne olursa olsun hareket edeyim diye .şimdide wc ye gideceğim 2 kat aşağı inip sırf merdivan çıkayım diye .
yeni hafta yeni başlangıç.

Hoşgeldin kıvılcım, takım halinde hepimizin uyguladığı bir spor veya diyet listesi yok canım. Hepimiz kendi kendimizd yapıyoruz. Burda yaptığımız ise birbirimize destek olmak motive etmek sohbet etmek.

Hoşgeldin phatos ve kıvılcım bende yeni üyeyim deneme süresinde
Yım umarım hepimiz için iyi olur herşey

Hosbulduk arkadaslar.

Günaydin Kizlar,

Öncelikle ilk bildirimimi yapayim, haftasonu fiyaskosundan sonra tartida pekte hos bir sonuc görmedim. 71.9'dum maalesef ve bu gidisata gercekten bir "dur" demenin vakti geldi. Ayrica, gördügüm en yüksek kilo olur umarim, cünkü özgüvenimi resmen ayaklar altina aliyor bu iradesiz yeme eylemlerim.

Ama birde hayaller var. Yaza merhaba der demez, yenilenmis bir ben. Aynadaki görüntümden memnun, saglikli bir bünye. Buna odaklanmak gerek sadece. Günlük bunalimlar, sorunlar maalesef zayiflatiyor irademizi. Burasi o acidan önemli, birbirimizi sürekli uyaralim, gerekirse kizalim:) Bazen insanin kendisine gelmesi icin, sert birseyler olmasi gerekiyor. Beni uyarabilirsiniz, elestirebilirsiniz sonuna kadar. Kaldiririm merak etmeyin:)

Birazdan kendi gelistirdigim bir omlet yapacagim ve kahvaltiya baslayacagim. Dukan Diyeti ve Karatay Diyeti kitaplarini okumustum gecen yil. Ve kisa süreli denemistim her iki diyetide. Bir omlet gelistirmistim, tavsiye ederim. Hem doyurucu, hem hafif. Yulaf kepegi, peynir, maydonoz ve yumurtayla. Hatta daha abartip, cörek otuda koyuyorum bazen. Yagsiz tavada arkali önlü pisiriyorum ve güzel oluyor.

Sonrada Leslie Sansone yapacagim 35 dk. Gece yapmak daha makul aslinda ama benim 3,5 yasinda bir oglum var ve bir süredir uyku sorunu var, cok erken kalkiyor ve gece de sürekli bir anne, anne modunda Erken yatarim muhtemelen, uykusuzluklarim birikti cünkü.

arkadaşlar gün ve bir spor belirleyip hepimiz spor yapalım yoksa yapabileceğim yok

gamzecim benimde evimde tarmbolin var yenialdım spor için ama kulanmak bugüne kısmet olucak inşalah çünkü 1 aydır nasılsa yiyorum ne gerek var popomu kaldırmaya deyip üsütüne çıkmadım hiç ama bugün evimin yolunu baya bi uzatıp 15 dk yolumu 45 dk yol mesafesiyle evime gidicem eve varınca 15 dk trambolinde zıplıycam sporumu bitiricem

Bu arada, sanirim link vermek yasak. Ben, youtube'den, Leslie Sansone diye arama yaptiriyorum. Cikan sonuclarin icinden, "Start Walking 2 Mile" olanini yapacagim. Baslangic haftasi icin, ideal. Daha önce de yapmistim. Yapmak isteyen arkadaslar olursa, bilgi olsun. Birlikte yaparsak, daha azimli oluruz sanirim. Cünkü spor insani gercekten motive ediyor.

kesinlikle çok iyi bir fikir canım...2 hafta öncesine kadar bende leslie 3 mil yürüyordum....ama bir süredir tembellikmi dersin ne bıraktım...bence çok faydalı...açık havada yürüyüşlere başlamadım daha...onada bir başlasam süper olacak...bir de bende mide var...mekik en güzeli ama onada bir türlü alışamadım....

hoşgeldin bluedeniz:) bende yeni üyeyim hepimize başarılar

hoşbuldum canım....tşklr....hepimize hayırlı olsun inşallah...

Yeni gelen arkadaşalr bazıalrınız kg veripte gelmiş bundan sonrasını bizmle devam ediceksinzi anladığım kadarıyla peki verdiğiniz kg ları nası verdiniz bizede tavsiye edebilceğiniz ip uçlarınız varmı gerçi her şişko birer diyetisyen adayı bencede belki vardır hala bilmediğimiz bişeyler ::)

selam kızlar
şu lesli ilebaya yürümüştüm bende . bayada faydasını görmüştüm. hareketleri ezberlemiştim. evde dizi falan izlerken dana gibi yatacağıma lesli ile yürüyerek baya kilo vermiştim.
iyi hatırlattınız kızlar.
acıkmaya başladım kızlar .
maşallah yeni arkadaşlar takımda yeni olabilirler ama kilo verme işinde baya tecrübeliler hele arkadaşın birinin çizelgesinde 24 kilo falan gördüm süper ya .

kesinlikle söylediğine katılıyorum canım...''HER ŞİŞKO BİR DİYETİSYEN ADAYI''
bence kilo vermede en önemli unsur '' motivasyon'' buda ancak takım ruhuyla oluyor...onu yaşadım ve gördüm...moraller yerindeyse yapılmayacak birşey yok diye düşünüyorum....azim ve irade kişinin kendi elinde zaten...
ben tam bir aburcubur vede cola oburuydumbunları yavaş yavaş bıraktım...çok zor oldu tabi...ama onlarsızda yaşanabiliyormuş bunu gördüm...onun dışında bu menü bildirme yazma olayı süper...2 haftadır yapmasamda leslie de çok faydalı bence...veee en önemli şeylerden biri de su *su* su*inşallah hepimiz destek ve azmimizle şişkoluktan kurtulup sağlıkla çıtır hatunlar olacağız...ben buna canı gönülden inanıyorummm

aaaaa su önemli olmazmı hatta okadar önemliki ben muahsebeciyim ama bugün beni arayan odamda koltuğumdan çok wc de alaturkada otuurken buldu iç iç bunun bide boşaltımı var münübüsten inince eve 15 dk yol var üsütüme işemeden eve raırım inşallah yürüyşten vazgeçtim evde 15 dk zıplmay 30 dk çıkartıcam daha fazal kalori yakar hemde bu soğukta üsütüme işiyipte hasta olmam

normalde 2 lt su içicem diye canım çıkıyodu...dün direk şişiyi dikerek içmeye başladım....3 lt su içtim...ama gel bana sor dediğin gibi wc ye mekik dokudumaçık havada yürüyünce kafan rahatlıyor ciğerlerin açılıyor...ondan biran önce havalar ısınsada yürüyüşe çıksam diyorum...yoksa evde de çok spor yapma imkanı var yeterki üşenmeyip yapalım

selam evet öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata ve 1 kase yoğurt yedim.
su olayı gerçekten önemli sabah 4 bardak içtim ama 45 dk yolu hesaplamadım. rezil olmadan kendimi wc ye attım ama o ne ızdıraptı yarabbbb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…