merhaba arkadaşlar...bende aranıza yeni katıldım ve çok mutluyum... çok diyet yapamazdım ben ...aburcubur düşkünlüğüm yüzünden....yaz aylarında yürüyüşe çıkar 5 le- 10 kg arası verir kışın geri alırdım...bundan 4 ay öncesi kk'yı keşfettim ve diyet yani sağlıklı beslenmeyi burda öğrendim diyebilirim....4 ay öncesi 75 kg idim....yeme düzenimi tamamen değiştirerk şimdiki kiloma geldim şükürler olsun...ancak nerdeyse 10 gündür yerimde sayıyorum ve bundan kurtulmak istiyorum artık... çalışmıyorum malesef...boyum 1.60 cm kilom 66.4 kg....
kuralları okudum ve bencede makul....hepimize az kalorili sağlıklı günler diliyorum....
arkadaşlar gün ve bir spor belirleyip hepimiz spor yapalım yoksa yapabileceğim yok
Hoşgeldin kıvılcım, takım halinde hepimizin uyguladığı bir spor veya diyet listesi yok canım. Hepimiz kendi kendimizd yapıyoruz. Burda yaptığımız ise birbirimize destek olmak motive etmek sohbet etmek.
Hoşgeldin phatos ve kıvılcım bende yeni üyeyim deneme süresinde
Yım umarım hepimiz için iyi olur herşey
Kurallari okudum ve bence gayet makul. Düzenli yaptiginiz sporlar var mi? Ben Leslie Sansone videolarini izleyerek spor yapiyordum gecen yil, gercekten incelmeme cok yardimci olmustu. Özellikle yatmadan önce yapiyordum haftada 4 kere falan. Yine o gücü bulabilirim umarim. Ya da özel bir diyet listeniz var mi yoksa kendi kendinize mi liste hazirliyorsunuz?[/QUOTE
CAnım senin söylediğin spor nasıl ortalama kaç kalori harcanıyor yağ yaktıriyormu
Kac kalori yaktigimi bilemiyorum Gamze. Ama yag yaktiran bir programi vardi, 1 saat sürüyor, 5 mil yürütüyor ve kosturuyordu. Benim icin temposu yüksek oldugu icin, 3-4 mil civari olanlarini yaptim hep, onlarda ise yaradi. Bana en cok uyan sportif aktivite o oldu, öyle asiri sporlara gelemiyor benim bünyem, zaten insan bedenini cokta zorlamamali bence, cabuk biktiriyor yoksa diyet.
yeni arkadaşlar grubumuza hoşgeldiniz
bi arkadaşım leslieyle spor yapıyormuş beraber yapalımmı dediğin gibi haftada 4 gün falan :26:
Yapalim evet Hilal, mesela ben az sonra baslamayi düsünüyorum:)
arkadaşlar gün ve bir spor belirleyip hepimiz spor yapalım yoksa yapabileceğim yok
hoşgeldin bluedeniz:) bende yeni üyeyim hepimize başarılar
Bluedeniz canım daha önce başka takımdamı yarıştın?
canım 2 hafta öncesinde 79-70 topiğinde idim...
Birde aynen bendede abur cubur düşkünlüğü var malesef kurtulmamız lazım bu durumdan
evet canım kesinlikle kurtulmamız lazım...ben aklına ne gelirse canımız istemesin saymıyayımtam bir bağımlısıydım malesef....bir kısmını birden,bir kısmınıda azaltarak bıraktım...şimdi canım eğer çok çikolata isterse bitter çikolata günde 2 kare yiyiyorum bazen...
Ekino hoşgeldin canım
---
Bu arada haala uyuyamıyorum neyse şimi telf bırakayım artık elimden iyi geceler
Yeni gelen arkadaşalr bazıalrınız kg veripte gelmiş bundan sonrasını bizmle devam ediceksinzi anladığım kadarıyla peki verdiğiniz kg ları nası verdiniz bizede tavsiye edebilceğiniz ip uçlarınız varmı gerçi her şişko birer diyetisyen adayı bencede belki vardır hala bilmediğimiz bişeyler ::)
kesinlikle söylediğine katılıyorum canım...''her şişko bir diyetisyen adayı''
bence kilo vermede en önemli unsur '' motivasyon'' buda ancak takım ruhuyla oluyor...onu yaşadım ve gördüm...moraller yerindeyse yapılmayacak birşey yok diye düşünüyorum....azim ve irade kişinin kendi elinde zaten...
Ben tam bir aburcubur vede cola oburuydumbunları yavaş yavaş bıraktım...çok zor oldu tabi...ama onlarsızda yaşanabiliyormuş bunu gördüm...onun dışında bu menü bildirme yazma olayı süper...2 haftadır yapmasamda leslie de çok faydalı bence...veee en önemli şeylerden biri de su *su* su*inşallah hepimiz destek ve azmimizle şişkoluktan kurtulup sağlıkla çıtır hatunlar olacağız...ben buna canı gönülden inanıyorummm
aaaaa su önemli olmazmı hatta okadar önemliki ben muahsebeciyim ama bugün beni arayan odamda koltuğumdan çok wc de alaturkada otuurken buldu iç iç bunun bide boşaltımı var münübüsten inince eve 15 dk yol var üsütüme işemeden eve raırım inşallah yürüyşten vazgeçtim evde 15 dk zıplmay 30 dk çıkartıcam daha fazal kalori yakar hemde bu soğukta üsütüme işiyipte hasta olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?