Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar daha genis bir zamanimda zayiflama macerami detayli anlatacagim ama su kadarini söyleyeyim ki, vücudumuz kesinlikle nankör degil. Cabalarimizi kesinlikle karsiliksiz birakmaz. Günlük menü bildirimi yapayim hemen.

Kahvalti: 2 yumurta, 1 parca beyaz peynir, 1 dal maydonoz ve 1,5 corba kasigi ve bir miktar sütle hazirladigim omlet. Tavayi azicik yagladim, omlet yapismasin diye. 1 tane portakalli actimel icecek.

Öglen: 2 yemek kasigi kuru börülce yemegi, 2 firinda köfte ve 1 parca patates.

Ara: 1 ortaboy muz.

Aksam yemeginide henüz planlamadim ama olabildigince hafif atlatirim, cünkü aksamlari sefil beslenmek, cok güzel kilo verdiriyor:)

Selam kızlar geçmişi okudum. Spor la ilgili aldığınız kararlar çok güzel. Bende bugün akşam eve yürüyeceğin hernekadar 20-25 dakikada yürüsem mesafe 1 km den fazla ve hep yokuş yukarı yürüyorum. Sonra daha be spor yaparım bilmiyorum. Mekik aletimi annemden kendi evime bi getirebilsem. Süper olacak.

Bu sabah şuana kadar yediklerim:

Sabah:: 1 parça ekmek, süt
Arada: 1 havuc
Öğlen: çorba, salata su

İlginnur, canım menü paylaşıyoruz hiç kaçarın yok gırgırınanın dediği gibi eleştirilmemeyi isteyebilirsin. Ama yeni kuralımız bu

KIVILCIM NE GÜZEL DEMİŞSİN ÜCUDUMZU ASLINDA HİÇ NANKÖR DEĞİL AMA SANIRIM BİZ DÜRÜST DEĞİLİZ KENDİMİZE ZAYIFLAMAYAN VÜCUDUMZU DEĞİL ZAYIFLAMK İÇİN ÇABALAMAYAN BEYNİMİZ
EKİNODAN DUYDUĞUM ŞU CÜMLE AKLIMDAN ÇIKARMIYORUM DURMADIĞIMIZ SÜRECE NEKADR YAVAŞ İLERLEDİĞİMİZN Bİ ÖNEMİ YOK HEM KIIZLAR ÇOK ŞÜKÜR ZAMANIMIZ GAYET NORMLA BENCE YAZA DAHA EN AZ 3 AY VAR
menüm
SABAH 1 KAHVE
ÖĞLE HAŞLANMIŞ 1 YUMURTA
AKŞAMA :) ALLAH KERİM

evet sevgili arkadaşlarım, az önce çok güzel bir şey yaptım:18:takımdaki ilk günüm şerefine pudingli bisküvi pastası yaptımmmmmalum dönemdeyim 2 gündür aklıma düştü bikere frenleyemedim kendimi....ama dozunda yiyeceğim ...okadar uzun zaman olduki tatlı yapmayalı benim yüzümden eşim bile tatlıdan mahrum kaldı ...

bugünkü menümü de paylaşayım ;

sabah: 1/2 lt su
kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği+1 yeşil+1 siyah zeytin+1/2 kk peynir+1 domates+2 şekersiz çay+1 yudum reçel bandım
ara: 1yeşil elma
öğlen:1 dilim kepek ekmeği+2 tatlı kaşığı yoğurt+4 tane pirinçli sulu köfte
ara:1kupa şekersiz sütlü nescafe
akşam:2 tane tavuklu kabak dulması+ 2 kaşık yoğurt
ara:2 şekersiz çay+ 1 ince dilim bisküvi pastası

şimdilik 1 lt su içtim akşama kadar 3 lt ye tamamlarım inşallah...şu ana çok tokum akşam yemeği yemeyecek gibi hissediyorum kendimi

sen şimdi bu listenin sonuna bide sporu ekle diizni izlerken mekiğini çek bizde görmeyelim pudingi yediğinii :)

Son düzenleme:
sen şimdi bu listenin sonuna bide sporu ekle diizni izlerken mekiğini çek bizde görmeyelim pudingi yediğinii :)

evet canım birşeyler yapmam lazım:26:....pazartesileri evde de yoğun geçiyor zaten ...öğlende 1.5 saat kadar ev işleriyle baya ter attım...ilaveten birde 45 dk leslie yapsam süper olur

evet canım birşeyler yapmam lazım:26:....pazartesileri evde de yoğun geçiyor zaten ...öğlende 1.5 saat kadar ev işleriyle baya ter attım...ilaveten birde 45 dk leslie yapsam süper olur

ney biri yapsammı dediii yapıcaz allahın izniyle hep beraber yarın sabh size ilk işim gelip yazmak olucak yapamayanları çatlatıcam ohhhhhhh ben kalori yaktım sizden daha çok kg verceğim diye ::)
kızlar burda bi topik buldum gül gül öldüm topik eşinize ilk nezman rezil oldunuz
vallahi çok iyi geldi bi ben değilmişim herkesin bi rezilliği varmış ya

3.takıma kabul edilmişim nasıl ilerlemem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba hoşgeldin.
2 hafta deneme süren var. düzenli paylaşım yaparsan 2. haftanın sonunda takıma alınırsın. takım kurallarımız var dün tarihli sayfalaa bakarsan görürsün.
hergün 5 mesaj ve menü yazma zorunluluğu var aklıma gelenler bunlar tekrar hoşgeldin.

bugün itibari ile mi 5 mesaj:)bu saat itibari ile yediklerimi paylaşmaya başlıyorum o zmn. bunundışında forumu okumaya çalışıyorum ama o kdr çok sayfa varki...herks birbiri ile menulerini paylaşıp yorumlar yazıyor ara sıra yinede hatırlatmalarda bulunursanız sevinirim.bu ardaa burada olmak güzel.

yeni gelen arkadaşlar için kendimi tanıtayım.
evli 2 çocuk annesiyim. devlette çalışıyorum. maraştayım eşimin görevi nedeniyle burdayız. 1 yıldır kilo vermeye çalışıyorum. pek istikrarlı ve iradeli değilim maalesef . alıp veriyorum durmadan. ama kesin kararlıyım bu defa bitecek bu iş

ya kızlar ben bu haftada izinli yazılmak iştiyorum evet eve geldim ama birkaç özel işimiz çıktı ne girebiliyorum nede düzenli az yiyebiliyorum şunu şöyliyim market gıdaşı dahil bulduğumu yiyyorum burdan kopmak iştemiyorum diyette iştemiyorum beynim herşeyi şilmiş gibi hişşediyorum kötüyüm işte uleynnnn
buarada yeni gelen arkaşdaşlar akşama tanışırız çıkmam gerek hoşgeldiniz

arkadaşlar gün ve bir spor belirleyip hepimiz spor yapalım yoksa yapabileceğim yok

bende katılıyorum bu fikre bi gün belirleyelim hepimiz o gün o sporu yapalım ya ben yürüyüş yapamıyorum yürücek yer yok farklı evde yapacağımız bi spor :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…