tamam canım bende 3 mil yapcam sen ne kadar yapıyorsun
hoşgeldinnnnnmerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım:) 163 boyundayım 2 yıldır kilolarımla uğraşıyorum ama maalesef sağlıklı beslenmek yerine sürekli şok diyetlerle, kısa sürede çok fazla kilo verdirdiğini iddia eden diyetlerle uğraştım. kısa sürede kilo versem de bi süre sonra verdiğimden daha fazla kilo aldım derken en son 67 kiloya ulaştım! artık sağlıklı beslenmem gerektiği kafama dank etti biraz geç de olsa.. 1 ay önce 65.5 kilo ile diyetime başladım ve şuan 61.7 kiloyum. hedefim mayıs ayına kadar 54 kilo olmak ondan sonra gelsin 36 beden pantolonlar, bikiniler:)
hoşgeldinnMerhaba Kizlar,
Araniza yeni katildim ve umarim keyifli bir arkadasligimiz olur ve diledigimiz kilolara ulasabiliriz. Ben 95 citasinda diyet yapma karari almis kendi kendime 10 kilo verdikten sonra, facebook'dan bir gurup arkadasimla kurdugumuz diyet gurubuyla da, epeyce kilo vermistim gecen yil. Toplamda 32 kilo vermis, 63-64 civari bir kiloya ulasmistim ve diyete mola vermisim. Sonrada toparlanamadim bir daha. Aldim epey. 71 kiloyum su anda. Ve 5'li rakamlari görmek istiyorum ne olursa olsun. 1.60 boyum. 71 kiloyum. Ve gurupla cok güzel kilo verebiliyorum, umarim kolay adapte oluruz birbirimize.
Ay canım bende cips konusunda çok rahatsızım ama bu eşim yokmu 2 çanta dolusu cips almış tek dayanamadıGim şey bu kilolar hep buyüzden alındı ama işte erkekler hem zayıf ol isterler hemde birlikte yiyelim isterler :) 76 kiloyum 165 de boyum
merhaba arkadaşlar...bende aranıza yeni katıldım ve çok mutluyum... çok diyet yapamazdım ben ...aburcubur düşkünlüğüm yüzünden....yaz aylarında yürüyüşe çıkar 5 le- 10 kg arası verir kışın geri alırdım...bundan 4 ay öncesi kk'yı keşfettim ve diyet yani sağlıklı beslenmeyi burda öğrendim diyebilirim....4 ay öncesi 75 kg idim....yeme düzenimi tamamen değiştirerk şimdiki kiloma geldim şükürler olsun...ancak nerdeyse 10 gündür yerimde sayıyorum ve bundan kurtulmak istiyorum artık... çalışmıyorum malesef...boyum 1.60 cm kilom 66.4 kg....
kuralları okudum ve bencede makul....hepimize az kalorili sağlıklı günler diliyorum....
kızlar beyaz çay içen var mı acaba? nasıl bi şey merak ettim yeşil çaydan daha mı faydalı kilo verme konusunda
kızlar beyaz çay içen var mı acaba? nasıl bi şey merak ettim yeşil çaydan daha mı faydalı kilo verme konusunda
Itiraf ediyorum 2dilim kabak tatlisi yedim dayanamadim yanina sekersiz cay dengelensin die:)
Hic icmedim ben. Yesil cay ödem sökmede etkili ama ben cayi kendim yapiyorum, tarifini veririm. 1 gün boyunca bu caydan icersem, 5-6 bard. civari, ertesi gün tartida 1 kilo eksilmek garanti:)
beyAz çaymı? ilk kez duyuyorum onu.
yeşil çayı içerim ama hergün
Kizlar bugün Hepimiz 5 mesajdan fazla yazdik
Farkettimde mesajlarin üstüne mesaj sayisini yaziyorsunuz bu süper.
yeni gelenler ve bilmeyenler icinde özetleyelim. Günde 5 mesaj zorunlulugumuz var her gün bukadar sohbet dönerse her aksam mesajlari tek tek saymak kötü olur. bu yüzden mesajimizin basligina mesaj 1 notunu düselim..
menü paylastigimiz mesajin basligida örnegin: mesaj 4 / menü gibi olsun. ozaman aksam kontrol edilgidinde cok daha kolay olur.
Bugünkü menü:
Sabah: ekmek süt
Arada: havuç
Öğlen: çorba salata su
Kaçamak: 287 kalori yedikten sonra kalorisine baktım ve çok çok çok pişman oldum!!
Arada: kuruyemiş
Akşam: balık, salata bool limon sktm
Bugün spor yapmadım. Çalıştım ve cok yoruldum.
Kızlar kuruyemşş hakkında ne düşübüyorsunuz?
İki litre su içtim ytana kadar 1 litre daha içecem.
IYi akşamlar herkeze herkez kendini tanıtmış bende kendini anlatayım ben üniversiteyi bitirdikten 1 ay sonra evlendim evlendikten hemen sonra 10 kilo aldım oldum 83 1,5 yıl sonra hamile kaldım doğuma kadar 105 kilo oldum doğum iznine ayrılana kadar 2 yıl dershanede çalıştım doğumdan sonra hiç kilo veremedim oğlum 6 aylık olunca diyete başlama kararı aldım doktora gittim 1 ay doktorun çok faydası olmadı bende kendim dikkat ederek 78 e kadar düştün ama son zamanlarda tekrar 80.8 e çıktım bir ay önce başka bir diyetisyene gittim ve şimdi 76 kiloyum oğlum şu an 22 aylık doğumdan beri çalışmıyorum sözde kpssye hazırlanıyorum ama umut yok anlayacağınız diplomalı ev hanımı oldumve çorumda yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?