Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşgeldinnnnn

hoşgeldinn

ah bu kocalarrr benimki de akşam akşam götürdü lokumları karşımda

hoşgeldin sen de sağlklı zayıflamalar kızlarr

Iyi Aksamlar Kizlar,

Detayli okuyamadim, yarin ögleden önce zamanim olur, okurum. Aksam yemegi faslinida kapattim, bir ince dilim diyet ekmegi üzerine peynir ve 3-4 tane zeytin yedim. 1 kupa papatya cayi. Ve 1 tane de kurabiye kacamagim oldu maalesef. Ama günü ekmeksiz atlattim sayilir. Diyet ekmegi sadece 26 caloriydi:) Birde ara ögünde 1 avuc badem yedim.

Kendimide kisaca tanitayim. 32 yasindayim, 5 yildir evliyim. Almanya'da yasiyorum. 3,5 yasinda bir oglum var ve zamanimin cogunu aliyor. Beni en cok geren kural, günde 5 kez yazma kurali. Oglum evdeyken, genelde internetin basinda olamiyorum cünkü Ama o uyuduktan sonra ve okuldayken, aktif olmaya calisacagim.

güzel sohbetler dönmüş kızlar. inş böyle tempoda devam ederiz

menümü yaziim

sabah:1yum,peynir,2dil ekmek,bal-ceviz

öğle:bir arkadaştaydık,az patates salat,az kısır,yarım poğaça:26:

akşam:çorba.

aara:meyve

kızlar beyaz çay içen var mı acaba? nasıl bi şey merak ettim yeşil çaydan daha mı faydalı kilo verme konusunda

Hic icmedim ben. Yesil cay ödem sökmede etkili ama ben cayi kendim yapiyorum, tarifini veririm. 1 gün boyunca bu caydan icersem, 5-6 bard. civari, ertesi gün tartida 1 kilo eksilmek garanti:)

Hic icmedim ben. Yesil cay ödem sökmede etkili ama ben cayi kendim yapiyorum, tarifini veririm. 1 gün boyunca bu caydan icersem, 5-6 bard. civari, ertesi gün tartida 1 kilo eksilmek garanti:)

ben günde 1 bardak içiyorum ama sallama. tarifin kolaysa ben de yapmaya çalışırım

beyAz çaymı? ilk kez duyuyorum onu.
yeşil çayı içerim ama hergün

ben de bugün arkadaşımdan duydum ben de yeşil çay içiyorum normalde

@karaca
Evet canim cok yorucu ama allah hepsine saglik versin yeterki evlatlarimizin...
@girgirina
Canim cok sagol zaman ayirdigin icin tesekkur ederim. Ilgiyle okudum yazdiklarini he p beraber verelim kilolari ins... Bu arada telden giriyorum resmen iskence yawww

Bugünkü menü:

Sabah: ekmek süt
Arada: havuç
Öğlen: çorba salata su
Kaçamak: 287 kalori yedikten sonra kalorisine baktım ve çok çok çok pişman oldum!!
Arada: kuruyemiş
Akşam: balık, salata bool limon sktm

Bugün spor yapmadım. Çalıştım ve cok yoruldum.

Kızlar kuruyemşş hakkında ne düşübüyorsunuz?

İki litre su içtim ytana kadar 1 litre daha içecem.

Bugün yediklerim için kalori sayar 1900 kalori dedi!!! Doğru olabilirmi?

Yazmayı unutmuşum akşam balık ve salatanın yanında kızartmada vardı biraxdan bilgisayara girince kaloriseptşne bakacam yaa

IYi akşamlar herkeze herkez kendini tanıtmış bende kendini anlatayım ben üniversiteyi bitirdikten 1 ay sonra evlendim evlendikten hemen sonra 10 kilo aldım oldum 83 1,5 yıl sonra hamile kaldım doğuma kadar 105 kilo oldum doğum iznine ayrılana kadar 2 yıl dershanede çalıştım doğumdan sonra hiç kilo veremedim oğlum 6 aylık olunca diyete başlama kararı aldım doktora gittim 1 ay doktorun çok faydası olmadı bende kendim dikkat ederek 78 e kadar düştün ama son zamanlarda tekrar 80.8 e çıktım bir ay önce başka bir diyetisyene gittim ve şimdi 76 kiloyum oğlum şu an 22 aylık doğumdan beri çalışmıyorum sözde kpssye hazırlanıyorum ama umut yok anlayacağınız diplomalı ev hanımı oldum ve çorumda yaşıyorum

Kizlar bugün Hepimiz 5 mesajdan fazla yazdik

Farkettimde mesajlarin üstüne mesaj sayisini yaziyorsunuz bu süper.

yeni gelenler ve bilmeyenler icinde özetleyelim. Günde 5 mesaj zorunlulugumuz var her gün bukadar sohbet dönerse her aksam mesajlari tek tek saymak kötü olur. bu yüzden mesajimizin basligina mesaj 1 notunu düselim..

menü paylastigimiz mesajin basligida örnegin: mesaj 4 / menü gibi olsun. ozaman aksam kontrol edilgidinde cok daha kolay olur.

Bugünkü menüm
SAbah
1 yumurta 3 zeytin 2 dilim ekmek
Ara
1 elma
ÖĞle
Nohut yemeği 4 kaşık pilav
ARa
YEşil çay 2 galeta 1 portakal
AKşam
Sebze yemeği 4 kaşık pilav
ARa
ÇAy 1 avuç leblebi 1 portakal
15 bardak su içtim 20 yapmayı planlıyorum 35 dk spor yaptınm 1 saat tempolu Yürüdüm çarşıda hatta koştum bacaklarım kopuyor yarın nasıl spor yapacağım bilmiyorum

Canım bence mesajlarin üstüne yazalım 1mesaj , 2mesaj diye 5inci mesaja kAdar yazalım 5ten sonrasını yazmayalım sana da kolaylik olur 5 mesaji doldurduğumuzu görürsün ne dersin?

bu arada bu hafta doymak bilmiyorum yaa deli gibi yiyorum sanki içime canavar kaçmiş şimdi yatağıma geçmeden önce kocaman 2dilim salcali ekmek yedim ve misafirler vardı kaç gündür evde misafir var şabah diyetteim akşama pasta, bisküvi kuruyemiş yiyorum off nerde benim iradeli gunlerim kendime gelmek istiyorum yeter artık

sa

ben geceleri girebiliyorum genelde, bu mesajlar yeni günün mesajları olyor değil mi?????

bence menün kaçamak harici kötü değiltabi miktarlar önemli...ben kuruyemişi çok severim...zaten diyetisyenler ara öğünlerde mutlaka kuruyemiş veriyorlar...hele ceviz demirbaş yani... 10 adete kadar serbest demişti bana benim diytsyn....

gamze hoşgeldin canım....gene iyi vermişsin doğumdan çıkışta 95 olsan, 80 e kadar 15 kg.eder inşallah gerisi de burada gelir....boyun kaç canım....kpss de hangi alandan gireceksin? Bi de şöyle bak ben çalışıyorum, devletteyim, çocuğum yeni doğmuş, bırakıp elin eline kendi canımı, para kazanmaya gidiyorum.....
Mutlaka çok zordur ama boşver kafan rahat olsun ben çok isterdim çalışmamayı ev hanımı olmayı.... ki ben öğretmenim eçalışma koşulları bir çok işe göre çok iyi buna rağmen annelik çok zor hele çalışan anne olmak çoooooook zor, kreşe bırakırken koynumdan koparıyorlardı yavrumu daha 20 aylıktı ben ağlarım o ağlar hastalığı cabası amaaaaan boş ver valla bak çocuğuna arkadaşım her şey para değil yavvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…