Ekinooo ne yoğurdu ben salak gibi kalkıp ekmek yedim yaaa!!!
Gırgırına evet ya doğru diyorsun bu şişman geçirdiğimiz son kışımız olsunnn!!!
3.takıma kabul edilmişim nasıl ilerlemem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
kurallar gayet makul görünüyor okudum ve kesinlikle kabul ediyorummmm
bugünki yediklerim
sabah : gec kalktığım için yok
öğle: 5 kaşık patlıcan kebabı, 2 dilim ekmek
ara: 1 dilim kek
akşam ızgara balık, 1 dilim ekmek
bu saatten sonra dahada bişey yemicem 5ten sonra bişey yemezsem tartıda hep eksik cıkıyorum
hilalcim bir dilim kek orda çok sırıtmış...kahvaltı yapman gerektiğini zaten biliyorsundur ama ızgara balık güzel olmuş iyi fikir verdin... bende doaptaki somonları çıkarayım bari salatayla yerim
ney biri yapsammı dediii yapıcaz allahın izniyle hep beraber yarın sabh size ilk işim gelip yazmak olucak yapamayanları çatlatıcam ohhhhhhh ben kalori yaktım sizden daha çok kg verceğim diye ::)
kızlar burda bi topik buldum gül gül öldüm topik eşinize ilk nezman rezil oldunuz
vallahi çok iyi geldi bi ben değilmişim herkesin bi rezilliği varmış ya
sa naptııın sennnnnnn
hoşgeldin karaca ve tekrar diğer arkadaşlar yeni gelenler için bende kendimi tanıtayım... öğretmenim iki kızım var biri 4.5 aylık biri 4,5 yaşında....boğuşarak yaşıyorum resmen....şu aralar izindeyim evdeyim, martta işbaşı.....bu arada istanbuldayım....
Kızlar ne güzel sohbet ediyorsunuz ben yarın izinliyim daha rahat takip ederim sizleri.
Ben bugün tatlı yeme isteğime yenşk düştüm. Ama bidaha asla tekrarlamayacağım bu hatayı!!!
Şu diyetteyken ne pişirsem olayına son vermek için bu gece liste hazırlayacağım kendime ya!!
Bende kendimi tatıyaım kızlar
21 yaşındayım
Yaklaşık 1,5 yıldır evliyim
Çocuğum yok
İsviçrede yaşıyorum
76,4 kiloyum
174 boyundayım
Satış elemanıyım büyük bir mağazanın çocuk ve bebek giyim bölümünden sorumluyum
Aralık 2010 dan beri burdayım 78 kilo şle başladım burda sonra 84 e çıktım şimdi 76 kiloyum yani kayıtlarda verdiğim kilo aslında 2 kilo :) gülmüyorum içşn için kendime çok kötü şeyler söylüyorum..
Ooooooof irade nerdesin?
gırgırına
bir zamanlar fitness hocası olduğunu yazmışsın, sporu bıraktın diyemi kilo aldın??? Fazla spor zarar lı mı??? En iyi sen bilirsin...kaç dakika spor yeterli olur....benim arka belde yağlanma fazla oluyor...aaslında bel çevresinde yani....o kadar mekik çektim falan zamanında yok anam yok...ne olduysa hep kalındı yani....varmı tavsiyen????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?