Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ekinooo ne yoğurdu ben salak gibi kalkıp ekmek yedim yaaa!!!

Gırgırına evet ya doğru diyorsun bu şişman geçirdiğimiz son kışımız olsunnn!!!

sa naptııın sennnnnnn

3.takıma kabul edilmişim nasıl ilerlemem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

hoşgeldin karaca ve tekrar diğer arkadaşlar yeni gelenler için bende kendimi tanıtayım... öğretmenim iki kızım var biri 4.5 aylık biri 4,5 yaşında....boğuşarak yaşıyorum resmen....şu aralar izindeyim evdeyim, martta işbaşı.....bu arada istanbuldayım....

bugünki yediklerim

sabah : gec kalktığım için yok

öğle: 5 kaşık patlıcan kebabı, 2 dilim ekmek

ara: 1 dilim kek

akşam ızgara balık, 1 dilim ekmek

bu saatten sonra dahada bişey yemicem 5ten sonra bişey yemezsem tartıda hep eksik cıkıyorum

arkadaşlar ancak girebiliyorum....benim minik kız ananesinin dedesinin kucağındaydı 10 gündür bugünde kucak istedi booooooooooooool booooooooooooooolllllll.....resmen hayatım kaymış durumda yani....sabahtan beri yeni uyudu oda şu an kucağımda, yatırınca yerine uyanıyor.....neyse bu arada menümün bir kısmını paylaşayım.....

sabah

2 bardak ılık su

2 dilim çavdar< ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin

ara
1 keçiboynuzu
5 siyah üzüm kurusu
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir

ara ve akşam daha belli değil

spor olayına pek katılamıyorum şimdilik çünkü gece çocukları uyuttuktan sonra evişlerini yapabiliyorum....eğer topluca spor olayı yapılacaksa beni es geçin arkadaşlar please....

gırgırına

bir zamanlar fitness hocası olduğunu yazmışsın, sporu bıraktın diyemi kilo aldın??? fazla spor zarar lı mı??? en iyi sen bilirsin...kaç dakika spor yeterli olur....benim arka belde yağlanma fazla oluyor...aaslında bel çevresinde yani....o kadar mekik çektim falan zamanında yok anam yok...ne olduysa hep kalındı yani....varmı tavsiyen????

hilalcim bir dilim kek orda çok sırıtmış...kahvaltı yapman gerektiğini zaten biliyorsundur ama ızgara balık güzel olmuş iyi fikir verdin... bende doaptaki somonları çıkarayım bari salatayla yerim

Son düzenleme:
gırgırına şen önceden fıtnneş hocaşıymışşın bana yardım ben koşu bnadına ne zaman lar çıkarşam etkili olur şabah aç karnına ve yatmadan 1 şaat önce yürüyorum yürüdüğüm zaman doğrumu

hilalcim bir dilim kek orda çok sırıtmış...kahvaltı yapman gerektiğini zaten biliyorsundur ama ızgara balık güzel olmuş iyi fikir verdin... bende doaptaki somonları çıkarayım bari salatayla yerim

Biliyorum canım kekin sırıttıginı
bide evdeki hesap çarşıya uymadı akşam yemeğinde balık ızgaranin yaninda 2dilim ekmek ve 1kk büyüklüğünde peynir yedim

Kızlar ne güzel sohbet ediyorsunuz ben yarın izinliyim daha rahat takip ederim sizleri.

Ben bugün tatlı yeme isteğime yenşk düştüm. Ama bidaha asla tekrarlamayacağım bu hatayı!!!

Şu diyetteyken ne pişirsem olayına son vermek için bu gece liste hazırlayacağım kendime ya!!

Bende kendimi tatıyaım kızlar

21 yaşındayım
Yaklaşık 1,5 yıldır evliyim
Çocuğum yok
İsviçrede yaşıyorum
76,4 kiloyum
174 boyundayım

Satış elemanıyım büyük bir mağazanın çocuk ve bebek giyim bölümünden sorumluyum

Aralık 2010 dan beri burdayım 78 kilo şle başladım burda sonra 84 e çıktım şimdi 76 kiloyum yani kayıtlarda verdiğim kilo aslında 2 kilo :) gülmüyorum içşn için kendime çok kötü şeyler söylüyorum..

Ooooooof irade nerdesin?

kızlar spor konusunda hepimiz hevesli ve azimliyiz...ben şu an lesli dışında birşey bulamadım...geçen yaz hulalop çeviriyordumhatta büyük boy bulamamıştım da elektrik malzemeleri satan bir dükkandan boru alıp kendim yapmıştımbel inceltmeye birebir...bu arada benim mide ve bel kısmında fazlalık olduğundan dolayı spor yaparken ...biliyorum çok sağlıklı değil ama belime streç film sarıyorum çok daha etkili oluyor.....

bu rada aklıma gelmişken bir püf noktasınıda yazayım kızlargün içinde fazladan gelen kalorileri azaltmak vede tatlı krizlerini engellemek için( toz taçın daha etkili ama biraz kabızlık yapıyor) ;
1 kupa sıcak su+1 çubuk tarçın+ 5 -6 karanfil ile bir çay hazırlıyoruz...3 - 4 dk dinlendirip afiyetle içiyoruz...:126:

merhabalar, bende yeni katıldım aranıza ve de çok memnun oldum...ohhh negüzel,muhakkak çok yorucu olur ama mutluluğu tartışılmaz...allah bağışlasın canım...

merhabalar canım...öncelikle takıma davet ettiğin için tekrardan teşekkür ederim...evliliğimizin ilk yılında bende nerdeyse 10 kg almıştım...daha sonrada geldikçe geldi kilolar...ama artık geçte olsa dur dedim ....eski hallerime döneceğime söz verdim kendime...

ekino aslında esas bilgim ve belgem ve eğitimim kickboks antrenörlüğü ama baynlar pek yanaşmadığın için para fıtness da olduğu için salonlarda daha çok fıtness aerobik dersleri verdim mekik göbek ve üst mide içindir oysaki se bel bölgemde yağlanma var diyosun bunun için yapacağın en basit hareket al eline oklava yada vileda sopasını koy omzuna ortala tabi kalçanı sabit tut başla çevirmeye vücunu hem yanlara sağdan sola hemde yukardan aşağıya doğru ikişekilde de yapabilirisn dikat etmen gereken alt vücut sabit duracak birde şunu yapabilirisn yine basit şınav poziyonu al ama diz kapakların sabit yere yapışık olsun diğer üst vücudunu geriye doğru kaldır indir sırtındaki yağlar çalışır
hilal canım hangi sporu yaparsan yap esas olan şudur ki vucut ilk 20 dk yaptığın sporla sadece ısınır 20 dkdan sonra vücut yağ yakımına geçer bu arada en iyi spor aerobiktir yağ yakımı için sabahlrı aç karna yapılan sporun çok daha yağ yakıcı olduğu söleniyor araştırmalarda kızlar burda pek tarif edemiyorum hareketleri elinizn altında int var yazın google en vayi çeşit herketleri görün gerçi bilmek görmek mesele değil yapması mesele şekil bende görüldüğü gbi zamanında ne dercelerim varken şimdi wc ye 10 dkda gidiyom hantallıktan sporu bırakammaın çok etkişsi oldu kg almamda sabah 8,30 gece 12 arası salondaydım sabah /öğlen 2 bayan antremanı akşamda maçlara hazırlandığım için kendim kickboks ant giriyordum bu yoğunluktan sporu bırakıp evde yatışa geçince ohhhhhhhhhh gelsin kilolar

kızlar merhaba derslerim olduğu için bu saatlerde girebiliyorum internete malesef önce biraz kendimi tanıtıp son 1 ayda nasıl kilo verdiğimi anlatıyım. ben devlet sınavlarına hazırlanıyorum ve ailemden farklı bir şehirde yalnız yaşıyorum bu yüzden ve yemek yapmayı pek bilmediğimden daha pratik şeyler yemeye çalışıyorum. Ben öncelikle hiç su içmeyen bir insan olarak hayatıma suyu soktum.günde ortalama 2 lt su içiyorum tabiki tuvalette geçirdiğim vaktin haddi hesabı yok bu aralar:) Öncelikle çay ve kahveye şeker atmamaya başladım ilk başta çok zor olsada insan zamanla alışıyor. günde 1 tane phyto slim çay içiyorum vücuttaki ödemi atıyor. ve bol bol light süt,peynir,ayran içiyorum. Kalsiyum yağ yakıyor aklınızda bulunsun kızlar:) hayatımdan kola ve gazlı içecekleri çıkarttım canım tatlı bi şeyler içmek istediğinde light limonata veya light icetea içiyorum. light kola her ne kadar kalorisiz olsa da içinde tuz olduğu için ödem yapıyor bunu öğrendiğimden beri light kola içmiyorum. ve az az ama sık sık yemeye çalışıyorum. Son olarak kendime mutfak tartısı aldım ve yediğim etleri peynirleri ölçmeden yemiyorum. Bu şekilde 1 ayda yaklaşık 4 kilo verdim umarım sizinle daha da fazlası gelir:)

ben de bugün neler yediğimi yazıyım

sabah:
kepek ekmeği ve light kaşarla yaptığım tost ve light süt

ara:
phyto slim çay + 5 badem + 2 kuru kayısı

öğlen:
simit + light ayran

ara:
light süt + şekersiz çikolata

şimdiye kadar 1 lt su içtim hedefim 2.5'e ulaşmak

şimdi akşam yemeğimi yedim ama baya geçe kaldım malaesef

yağsız tavada 2 yumurtayla peynirli omlet yaptım yanında da 1 tane salatalık yedim

1 saat sonra da 1 bardak süt içip günü kapatmayı düşünüyorum ve tabi ki bol bol su

Önceliklekendimi tanitayim ,29yasindym masa basi çalıştığımdan sin 1yilda 10 kilo kadar aldim artik verme zamani die düşünüyorum ilk defa kafama koydum gidecek bu kilolar gelelim ne yemisime 17:00 activia kahvaltilik yogurt,eve gelirken yolda 1avuctan az badem+ceviz+kuruuzum,19:45 et haslama+4kasik sebzeli bulgur pilavi + yyyarim kase cacik

Şuan trendeyşm ne güzel sbaah akşam buraya yazıyorum trenden. Henüz akşam yemeğimi yemedim bende yeyince menümü paylaşacağım. İş yerinde bir adama acaip sinirlendim işten çıkıncada teleonfa neredeyse eşime bağırıyorum. Ben çok sinirlenincd bağırarak sinirimi çıkaramayınca deli oluyorum ya. Şeytandiyor kalk trende ayağa vur ayaklatı yere çığlık at bağır bağırabildiğin kadar neyse ben uymayayım buna...

Bigün sırf bu yüzden kocaman bşr ev alacam bir odasını yerden yere vurabileceğim eşyalarla doldurup her sinirden deli gibi olduğumda içeri girip bu eşyaları yerlere atıp bağırmak istiyorum ya !!!!!

selam kızlar akşam 3 yemek kaşığı bugün pilavı 4 yky taze fasulye salata yedim yarım saat yürüdüm 500 mekik çektim şimdiye kadar 10 bardak şu ictim ben den şimdilik bu kadar by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…