Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün yediklerim için kalori sayar 1900 kalori dedi!!! Doğru olabilirmi?

Yazmayı unutmuşum akşam balık ve salatanın yanında kızartmada vardı biraxdan bilgisayara girince kaloriseptşne bakacam yaa

bence etmez bi yanlışlık var...acaba ekmeği 1 ekmek falan gibi mi hesapladı kiiii...:44::44::44:

günaydın hanımlar hava buz gibi ve ben kansızım donuyomm

sabah kahve
öğle 1 yumurta
ikindi 1 porisyon et
akşam yoğurtlu karnıbahar

işe gidş gelişte 15 er dk yürüyüş
evde trambolinde zıplma 15 dk

darısı tüm günlerin başına inşallah

Ekino aslında evet gece onikiden sonrası yeni günün mesajları olarak sayılıyor. Ama dün farkettim sabahtan sayanlarda var..

Hilal, evet canım 5 e kadar yazın gerisi mühim değil :)

Bugün izinliyim ama çamaşır yıkamak için erkenden kalktım...

Malum burdaki evlerde çanaşır makinası yok olsa bile kirası çoook!

Avrupaymış neyleyim ben avrupayı evlerde çamaşır makinası olmayınca?

Burda gene apartmanda var, amerikadakileri düşünsenize çamşıru yıkma dükkanı var

günaydıın
kızlar bu sabah tartı 61'i gösterdi:)

hemen sabah kahvaltımı yazayım:
kepekli ekmek ve light kaşarla tost + light süt

herkese mutlu günleeer

abovv çamaşır makinasız ev düşünemiyom eski günler geldi alıma sabah 8 debi başlardık annemle akşama kadar ay çok zor günlerdi yaa şimdiki hanımlar gerçekten çok şanslıyız

Günaydın kizlar
S a makinasizlik zordur yaa özellikle cocuk olunca kıymetini anladım ben o aletin :)
Allah kolaylık versin canım

İlk parti çamaşırımı attım şimdi oturdum biraz keyif yapıp evimin işine başlayacam :)

Keyif yaparkende bir bardak yağsız süt içiyorum. :)

Pazar günü arkadaşlarım gelecek evimi hayırlamaya... Fakat bir yandan istemiyordum çünkü eksiklerimi daha tamamlamadım geldiklerinde ev süper olsun istiyorum. Olsun olduğu kadar yaparız bizde. Geçen cumartesi bir arkadaşa gittik. Arkadaş dediysemde en son geçen mayısta görmüştüm. Yakın arkadaşım bana dedikş işte bu kıza da gitmemiz lazım yeni evine. Bende ne salağım orda deseymişim ya ben görüşmüyorumki onunla hediye alim evine gideyim neyse arkadaşım yanlız gitmesin diye gideyim dedim onada sordum ne hediye alacaksın diye daha bilmiyorum dedi. Neyse işte bu kıza haber verdik müsaitsen gelcez diye ay neymiş eşi evden çıkmıyomuş,, öylece iptal ettik ama ben hediyemi almıştım çokta sinirlenmiştim bu duruma. Geçen hafta gene arkadaşım desi işte bak bu kız msj attı çağırıyor diye sonra benide daver etti evine.. Neyse işte cımartesi akşamı oldu arabada gidiyoruz sordum ne aldın diye ay ben zaten almıştım ilk evine dedi. Ne yani e ben ne için gidiyrum oraya dedim oda işte amaan otururuz ya dedi.

Şimdi 1. Sen neolursa olsun yeni ev görmeye gidiyosan hediye almalısın saygıdır bu yani!! İkincisi madem sen gittin beni neden götürüyorsub ben senin için gidiyorum oraya!!!

Tab bunları kedine söylemedim çok sinirlendim ama. Ertesi gün başka bi arkadaşıma dedim sen neden gelmedin cumartesi günü. Ben zaten gelmeyecektim dedi bn o kızla görüşmüyorum meraba meraba okadar dedi. Ee bende öyleydim ah salak kafam dedim gitmeseydim keşke..

Şimdi bu arkadaşımın bide bmw si oldu yeni aldılar eşiyle ben hissediyorum belli etmiyor ama için için kasınıyo bu! Oysa benim en yakın arkadaşım bana neden yapıyorki?

O akşam herkes arkadaşıma eşini sordu nerde diye arkadaşıyla dışarı çıktı dedi. Eve dönerken arabada benim eşim tr ye gitti dedi. E dedim neden kızlara söyledin istemedim dedi!!

Ama kendisi eşini burda bırakıp tr ye gittiğinde herkese yaymıştı ay kaynanam bana bilet aldı çok seviyo beni bende alışveriş yapcam kocamsız ooh demişti! Adam kendi gidince neoldu havası söndü tısss!!

Ama allahı var eşi böyle değil ha kendini beğenmiş biri değil. Eşi aldıkları bmw nin fiyatını söylemişti ama arkadaşım o akşam arabanın fiyatını 5000 frank fazla söylemişti herşeyiyle bize okadara mal pldu dedi. Yahu anladık burda arabayı trafiğe açtırmak pahalı ama 5 bin değil yani. Üstelik arkadaşım isviçre vatandaşı.

Ay kızlar bu arkadaşımın şu ufak tefek kendini beğenmişliğinden bıktım ya. Birde nazar edecek diye korkytorum.

Herşeyde bir burhu havada durumu var. Anam doğrudürüst giyinmeyi makyaj yapmayı bilmez. Cimrinin tekidir fakat gel görki havadan geçilmşypr.

Size anlatmadaydım çatlardım ya. Birileriyle paylaşmam gerekiyordu

Allah içinde fesatlık olan herkesten korusun bizi.

Bide 9 kilo verdik ya her seferinde sen 9 kilo vermiştin dimi diye sorar nasıl yaptın der ay ben 2 aydır hiç şekerli içeçek içmedim der diyet yapıyorum der ama o akşam kızlardan biri seninde maşallahın var ha g.t göbek geliyo dedi hahahahahah gülmemek için kendimi zor tuttum hahahahahahahaha

Gırgırına vallahi yaa.. Türkiyedeki her evin artık olmazsa olmazı çamaşır makinası. İnşallah maddi durum açısından iyice rahatlayınca eya en azından son baharda makina almak istiyorum evime

Nidah he ya cocuk olunca hele mutlaka makina olmalı ya.

günaydın kızlar
sabah tartıldım ve artı çıktım . len ne oluyoruz ya . canım sıkıldı.ama ne oldu nasıl oldu anlamadım.
neyse bugünkü menümü yazayım.
sabah
yarım ay böreği sacda yapılanından yarım dilim ekmek
3 zeytin 2 çatal peynir.
öğle
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar
akşama da karnabaharı fazla haşlamıştım onu yoğurtla yerim.
aklıma takıldı kızlar ben bir çok diyetisyen listesinde salata sınırsız diye okuduğumdan akşam salatayı karnım doyana kadar yedim . acaba o mu şişirdi beni

Yakar bacı bende tartıldım ve çook mutlu oldum :)))) ama söylemem iştere

18/02/2013 3. takım mesaj sayıları

gamze:11
blue:13
ekino:9
sa:9
hilal:7
gırgırına:10
yakar:10
ilginnur:3
kıvılcım:7
karaca:7
phatosh:5
nidah:5
kızlar dünü saydım . hadi kolay gele

Yakar salata yağı az ve tuzu da azsa problem olmaz canım bence. Yesil cay iç
Menün gayet güzel

İlginnur donmedi mı artık
S a ben de içme ayrılmıştım bu hafta varım ok:)
Artı görünüyor kilom ama bölüncek di mı

Herkeze günaydın dünkü sporun ağrılarından kahvaltı bile yapamadım ama işe yarayacak eminim:) sabah 2 bardak suyumu içtim kahvaltıda 2 kaşık çökelek yarım yumurta ile pişirdim 1 zeytin 1 domates 2 dilim ekmek yedim şimdilik iyi ama bugün anneme gideceğim oraya gidince diyette gidiyor ev yemek tatlı dolu orada ama onlar o kadar yemelerine rağmen kilo almıyor ben bir lokma yesem sisiyorum bu haksızlık ama

Ay canım ne güzel söyledin keşke doğumdan sonra 95 olabilseydim ama ben 5 ay sonra ancak 96 oldum canım ben matematikcıyım geçen yıl bebeğim 4 aylıkken formasyona başladım ayrılmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum haftada 2 gün şehir dışında oluyordum şimdi evde mutsuz değilim ama 4 yıl gecemi gündüze katıp okuyunca insanın zoruna gidiyor

günaydın kızlarrrrrr....

aman yarabbi çamaşır makinasız düşünemiyorum hayatımı ben çok severim çamaşır yıkamayı 2 günde bir mutlaka açılır o makine vayyyy anam vayyyy avrupadaki en zengin ülkelerden biri bir de isviçre ilginç yani.... kolay gelsin canım....

Yakar, salataya hiç mi yap koymuyorsun? Ben zeytin yağı koyuyorum salataya. Yağsız salatayı düşünemiyorum bile. Kolay yeniyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…