Bugün yediklerim için kalori sayar 1900 kalori dedi!!! Doğru olabilirmi?
Yazmayı unutmuşum akşam balık ve salatanın yanında kızartmada vardı biraxdan bilgisayara girince kaloriseptşne bakacam yaa
Yakar salata yağı az ve tuzu da azsa problem olmaz canım bence. Yesil cay iç
Menün gayet güzel
sa
ben geceleri girebiliyorum genelde, bu mesajlar yeni günün mesajları olyor değil mi?????
bence menün kaçamak harici kötü değiltabi miktarlar önemli...ben kuruyemişi çok severim...zaten diyetisyenler ara öğünlerde mutlaka kuruyemiş veriyorlar...hele ceviz demirbaş yani... 10 adete kadar serbest demişti bana benim diytsyn....
gamze hoşgeldin canım....gene iyi vermişsin doğumdan çıkışta 95 olsan, 80 e kadar 15 kg.eder inşallah gerisi de burada gelir....boyun kaç canım....kpss de hangi alandan gireceksin? Bi de şöyle bak ben çalışıyorum, devletteyim, çocuğum yeni doğmuş, bırakıp elin eline kendi canımı, para kazanmaya gidiyorum.....
Mutlaka çok zordur ama boşver kafan rahat olsun ben çok isterdim çalışmamayı ev hanımı olmayı.... ki ben öğretmenim eçalışma koşulları bir çok işe göre çok iyi buna rağmen annelik çok zor hele çalışan anne olmak çoooooook zor, kreşe bırakırken koynumdan koparıyorlardı yavrumu daha 20 aylıktı ben ağlarım o ağlar hastalığı cabası amaaaaan boş ver valla bak çocuğuna arkadaşım her şey para değil yavvvv
Bugün izinliyim ama çamaşır yıkamak için erkenden kalktım...
Malum burdaki evlerde çanaşır makinası yok olsa bile kirası çoook!
Avrupaymış neyleyim ben avrupayı evlerde çamaşır makinası olmayınca?
Burda gene apartmanda var, amerikadakileri düşünsenize çamşıru yıkma dükkanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?