Ay canım ne güzel söyledin keşke doğumdan sonra 95 olabilseydim ama ben 5 ay sonra ancak 96 oldum canım ben matematikcıyım geçen yıl bebeğim 4 aylıkken formasyona başladım ayrılmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum haftada 2 gün şehir dışında oluyordum şimdi evde mutsuz değilim ama 4 yıl gecemi gündüze katıp okuyunca insanın zoruna gidiyor
ekino aslında esas bilgim ve belgem ve eğitimim kickboks antrenörlüğü ama baynlar pek yanaşmadığın için para fıtness da olduğu için salonlarda daha çok fıtness aerobik dersleri verdim mekik göbek ve üst mide içindir oysaki se bel bölgemde yağlanma var diyosun bunun için yapacağın en basit hareket al eline oklava yada vileda sopasını koy omzuna ortala tabi kalçanı sabit tut başla çevirmeye vücunu hem yanlara sağdan sola hemde yukardan aşağıya doğru ikişekilde de yapabilirisn dikat etmen gereken alt vücut sabit duracak birde şunu yapabilirisn yine basit şınav poziyonu al ama diz kapakların sabit yere yapışık olsun diğer üst vücudunu geriye doğru kaldır indir sırtındaki yağlar çalışır
hilal canım hangi sporu yaparsan yap esas olan şudur ki vucut ilk 20 dk yaptığın sporla sadece ısınır 20 dkdan sonra vücut yağ yakımına geçer bu arada en iyi spor aerobiktir yağ yakımı için sabahlrı aç karna yapılan sporun çok daha yağ yakıcı olduğu söleniyor araştırmalarda kızlar burda pek tarif edemiyorum hareketleri elinizn altında int var yazın google en vayi çeşit herketleri görün gerçi bilmek görmek mesele değil yapması mesele şekil bende görüldüğü gbi zamanında ne dercelerim varken şimdi wc ye 10 dkda gidiyom hantallıktan sporu bırakammaın çok etkişsi oldu kg almamda sabah 8,30 gece 12 arası salondaydım sabah /öğlen 2 bayan antremanı akşamda maçlara hazırlandığım için kendim kickboks ant giriyordum bu yoğunluktan sporu bırakıp evde yatışa geçince ohhhhhhhhhh gelsin kilolar
kızlar merhaba derslerim olduğu için bu saatlerde girebiliyorum internete malesefönce biraz kendimi tanıtıp son 1 ayda nasıl kilo verdiğimi anlatıyım. ben devlet sınavlarına hazırlanıyorum ve ailemden farklı bir şehirde yalnız yaşıyorum bu yüzden ve yemek yapmayı pek bilmediğimden daha pratik şeyler yemeye çalışıyorum. Ben öncelikle hiç su içmeyen bir insan olarak hayatıma suyu soktum.günde ortalama 2 lt su içiyorum tabiki tuvalette geçirdiğim vaktin haddi hesabı yok bu aralar:) Öncelikle çay ve kahveye şeker atmamaya başladım ilk başta çok zor olsada insan zamanla alışıyor. günde 1 tane phyto slim çay içiyorum vücuttaki ödemi atıyor. ve bol bol light süt,peynir,ayran içiyorum. Kalsiyum yağ yakıyor aklınızda bulunsun kızlar:) hayatımdan kola ve gazlı içecekleri çıkarttım canım tatlı bi şeyler içmek istediğinde light limonata veya light icetea içiyorum. light kola her ne kadar kalorisiz olsa da içinde tuz olduğu için ödem yapıyor bunu öğrendiğimden beri light kola içmiyorum. ve az az ama sık sık yemeye çalışıyorum. Son olarak kendime mutfak tartısı aldım ve yediğim etleri peynirleri ölçmeden yemiyorum. Bu şekilde 1 ayda yaklaşık 4 kilo verdim umarım sizinle daha da fazlası gelir:)
selam kızlar akşam 3 yemek kaşığı bugün pilavı 4 yky taze fasulye salata yedim yarım saat yürüdüm 500 mekik çektim şimdiye kadar 10 bardak şu ictim ben den şimdilik bu kadar by
IYi akşamlar herkeze herkez kendini tanıtmış bende kendini anlatayım ben üniversiteyi bitirdikten 1 ay sonra evlendim evlendikten hemen sonra 10 kilo aldım oldum 83 1,5 yıl sonra hamile kaldım doğuma kadar 105 kilo oldum doğum iznine ayrılana kadar 2 yıl dershanede çalıştım doğumdan sonra hiç kilo veremedim oğlum 6 aylık olunca diyete başlama kararı aldım doktora gittim 1 ay doktorun çok faydası olmadı bende kendim dikkat ederek 78 e kadar düştün ama son zamanlarda tekrar 80.8 e çıktım bir ay önce başka bir diyetisyene gittim ve şimdi 76 kiloyum oğlum şu an 22 aylık doğumdan beri çalışmıyorum sözde kpssye hazırlanıyorum ama umut yok anlayacağınız diplomalı ev hanımı oldumve çorumda yaşıyorum
Bugün izinliyim ama çamaşır yıkamak için erkenden kalktım...
Malum burdaki evlerde çanaşır makinası yok olsa bile kirası çoook!
Avrupaymış neyleyim ben avrupayı evlerde çamaşır makinası olmayınca?
Burda gene apartmanda var, amerikadakileri düşünsenize çamşıru yıkma dükkanı var
Herkeze günaydın dünkü sporun ağrılarından kahvaltı bile yapamadım ama işe yarayacak eminim:) sabah 2 bardak suyumu içtim kahvaltıda 2 kaşık çökelek yarım yumurta ile pişirdim 1 zeytin 1 domates 2 dilim ekmek yedim şimdilik iyi ama bugün anneme gideceğim oraya gidince diyette gidiyor ev yemek tatlı dolu orada ama onlar o kadar yemelerine rağmen kilo almıyor ben bir lokma yesem sisiyorum bu haksızlık ama
Yakar, salataya hiç mi yap koymuyorsun? Ben zeytin yağı koyuyorum salataya. Yağsız salatayı düşünemiyorum bile. Kolay yeniyormu?
Ya gırgırına tam kendimi yoruldum deyip koltuğa bıraktım tam 15 dakika çamaşır yerleştirdim burayı açtım telefondan senin mesajı okudum şişman insan tembeldir diye. Ya böyle tesadüf olur bende evde şöyle hiç oturmayan tarzdan olmak istiyorum. Ne kadar ham mış benim bedenim ya.
sa benim bi ara annem hasta oldu tam 3 hafta kalkmadı yataktan beni görmeniz lazım bu arad şunu belirirtim yaptığım spor nedeniyelde birazerkek yapılı erkeksiyimdir salonlarda uzun yılar çalıştığım için eve 12 lerden önce girmezdi mutfağa hayat girmem zaten beceremme elimin lezeti yok klardeşim senin yaptığın yumurta bile yenmiyo der doğru hakikaten istemeyerke yapıyomya ben bile beüenmem mutfakal işim olmazz diyen ben anam hasta işten gel hazır çorba makarna yapmaya çalış bulaşık yıka evi süpr sil anam o 3 hafta mahvoldumya alışık değilimya bana bi zor geldi anneme diyomkii ya mahvoldum bi an önce kalk anne falan :)
hatta bazen derim iyki geç evlenncem zor ya ev iş çocukk ama şunuda biliyom ben zora gelince herşey öğreniliyo yapılıyoo benim bundan ev karısı olmaz dediğim ne arkadaşalrım hamarat gelin oldular umutluyum kendimdne yani :)
Kıvılcım burdada çamaşır makinası kurutma makinası dairelerde oluyor ama kîrası benim evimin kirasının iki katına çıkıyor. Örn. Ben 1000 ödüyorum eve ama çamaşır makinalı vs ev 1900-2000 olabiliyor...
Evrt malesef burda herşey çok phalı ama şunuda göz önünde bulunduralım aldığımız maaşa göre aslında hayat okadarda pahalı değil burda...
kıvılcım ben 30 kg kadar aldım ama suçu sporada atmayalım hep çok temebeleştim hareket sıfırlandı hayatımda ve yemeye düşnkünlüğüm ezelden beridr vardı yani kısacası kendime değer verseydim bu kadar kilo almazdım bide spr yaptığım zmanlarda çok zayıf değildim 1,65 boya 65 di kilom ama savunma sporu yaptığım için bu benim maçlara giridğim kilomdu +65 siklette dövüşüyodum
sporun etkisi kimse 65 kg olduğuma inanmazdı şuan gerçi 93 olduğumda inamyanlar oldu şimdi 88 imde vucudum sıkıdır am kiloyu şuan göbeğimden aldım daha çok 6 aylık rahat bbek içimde varmış gibi mağzalar gitğimde hamile snanlar çok oluyoo
hep kötüleri sölüyom iyleride sölim kilo verdiğimdede göbeğim bi anda yok oluyo hata bu kiloda nası göbeğin yok demişlerdi
aman şuydu buydu sonuçç şişkoyum ben yaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arad seni çok merak ediyorum lütden müsait bizamnında nası başaldın nası kg aldın seni ne hırsa getirdi acık anlatta anlat daa
selam kızlarr;
bugün ne yedim sabah işe gelirken 2-3 badem attım ağzıma.gelelim kahvaltıya,
domates,salatalık,yarım haşlanmış yumurta,5-6 yeşil zeytin 2 dilim kepek ekmeği.
11:00 az şekerli türk kahvesi
birazdanda öğle yemeğine gidicem bakalım ne varmış şansıma::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?