mesaj 2menün güzel canım aslında çalışıyor olmanın güzel bir yanı var o da yediğin içtiğin saatli oluyor, inan bazen benim öğle yemeği akşam 4 ü buluyor bazen de ben yemiyorum böyle olunca tabi vücut şaşırıyo...sağlıksız bir durum oluyor...hadi hem kolay gelsin hem de afiyet olsun...bu arada mesleğin nedir canım?
İlk parti çamaşırımı attım şimdi oturdum biraz keyif yapıp evimin işine başlayacam :)
Keyif yaparkende bir bardak yağsız süt içiyorum. :)
Pazar günü arkadaşlarım gelecek evimi hayırlamaya... Fakat bir yandan istemiyordum çünkü eksiklerimi daha tamamlamadım geldiklerinde ev süper olsun istiyorum. Olsun olduğu kadar yaparız bizde. Geçen cumartesi bir arkadaşa gittik. Arkadaş dediysemde en son geçen mayısta görmüştüm. Yakın arkadaşım bana dedikş işte bu kıza da gitmemiz lazım yeni evine. Bende ne salağım orda deseymişim ya ben görüşmüyorumki onunla hediye alim evine gideyim neyse arkadaşım yanlız gitmesin diye gideyim dedim onada sordum ne hediye alacaksın diye daha bilmiyorum dedi. Neyse işte bu kıza haber verdik müsaitsen gelcez diye ay neymiş eşi evden çıkmıyomuş,, öylece iptal ettik ama ben hediyemi almıştım çokta sinirlenmiştim bu duruma. Geçen hafta gene arkadaşım desi işte bak bu kız msj attı çağırıyor diye sonra benide daver etti evine.. Neyse işte cımartesi akşamı oldu arabada gidiyoruz sordum ne aldın diye ay ben zaten almıştım ilk evine dedi. Ne yani e ben ne için gidiyrum oraya dedim oda işte amaan otururuz ya dedi.
Şimdi 1. Sen neolursa olsun yeni ev görmeye gidiyosan hediye almalısın saygıdır bu yani!! İkincisi madem sen gittin beni neden götürüyorsub ben senin için gidiyorum oraya!!!
Tab bunları kedine söylemedim çok sinirlendim ama. Ertesi gün başka bi arkadaşıma dedim sen neden gelmedin cumartesi günü. Ben zaten gelmeyecektim dedi bn o kızla görüşmüyorum meraba meraba okadar dedi. Ee bende öyleydim ah salak kafam dedim gitmeseydim keşke..
Şimdi bu arkadaşımın bide bmw si oldu yeni aldılar eşiyle ben hissediyorum belli etmiyor ama için için kasınıyo bu! Oysa benim en yakın arkadaşım bana neden yapıyorki?
O akşam herkes arkadaşıma eşini sordu nerde diye arkadaşıyla dışarı çıktı dedi. Eve dönerken arabada benim eşim tr ye gitti dedi. E dedim neden kızlara söyledin istemedim dedi!!
Ama kendisi eşini burda bırakıp tr ye gittiğinde herkese yaymıştı ay kaynanam bana bilet aldı çok seviyo beni bende alışveriş yapcam kocamsız ooh demişti! Adam kendi gidince neoldu havası söndü tısss!!
Ama allahı var eşi böyle değil ha kendini beğenmiş biri değil. Eşi aldıkları bmw nin fiyatını söylemişti ama arkadaşım o akşam arabanın fiyatını 5000 frank fazla söylemişti herşeyiyle bize okadara mal pldu dedi. Yahu anladık burda arabayı trafiğe açtırmak pahalı ama 5 bin değil yani. Üstelik arkadaşım isviçre vatandaşı.
Ay kızlar bu arkadaşımın şu ufak tefek kendini beğenmişliğinden bıktım ya. Birde nazar edecek diye korkytorum.
Herşeyde bir burhu havada durumu var. Anam doğrudürüst giyinmeyi makyaj yapmayı bilmez. Cimrinin tekidir fakat gel görki havadan geçilmşypr.
Size anlatmadaydım çatlardım ya. Birileriyle paylaşmam gerekiyordu
Allah içinde fesatlık olan herkesten korusun bizi.
Bide 9 kilo verdik ya her seferinde sen 9 kilo vermiştin dimi diye sorar nasıl yaptın der ay ben 2 aydır hiç şekerli içeçek içmedim der diyet yapıyorum der ama o akşam kızlardan biri seninde maşallahın var ha g.t göbek geliyo dedi hahahahahah gülmemek için kendimi zor tuttum hahahahahahahaha
Öncelikle dün bir arkadasa bahsettigim cay tarifini vereyim. Henüz yeni oldugum icin, karisiyor isimler. Alisacagim zamanla ama.
Ben haftada bir kere kendi ícadim bir cay iciyorum. 1 elma, (yesil tercihtir, kirmizida olur.); 1 sap tarcin, (tozda olur, 1 cay kas.), 1 dal maydonoz, 1 kabugu soyulmus limon, 1 ceviz büyüklügünde taze zencefil. Hepsini bir tencereye alip kaynatiyorum. 1,5 kilo kadar su olmasi iyi. Ondan sonra gün icinde cay olarak iciyorum yatana kadar. 5-6 bard. falan cikiyor ve vücutta ne kadar zehir, toksin, ödem varsa silip süpürüyor. Ama en önemli materyal, zencefil kizlar. Zayiflamaya müthis yardimciymis ve yag yakici özelligi varmis.
aslında bu konulardan bende şikayetçi demiyimde anlam vermiyorum benimde her kesimden her tip arkadaşım vardır ben analdım bu işler parayla öğretimle değil tamamen görgüyle alakalı çoğu arkadaşım 30 liraya aldığını 60 a aldım der 1000 maaş alıyosa 1500 der sevgilisi canım diyosa benim için intihat etti der yüüzme baka baka yalan sölerler bende bozmam o yüzden çok sevilen bi tipimdir kimseyi pek eleştirmem olduğu gibi kabul ederim ama mesela şu oldu yine her akşam biyerde gezen içen arkadaşım hep buluşalım buluşalım eve giridği yok maaşını dışarda gezmelerde bitiriyo bende çok açık sözlüyümdür gelemem param yok kzıızm cebimde bi kahve içsen en az 20 tl yok gelmiyom dedim bu tabi yine bini bi paraaa gel gel para soranmı var ben ısmarlrım falan neyse dedim sana güvenip gelmem maaşımı alıyom şu gün o gün buluşalım o ün geldiiiiiiii baktım arkadaşım yanındada kızkardeşi tabi onlar evde yemek yemez hemen pizalar yendi falan bende borç harç içndeyim nekadar az para harcarsam kardır yemedim bişey hesap ödenecekk arkadaşım cüzdanına bakıyo çantayı boşaltıyoo yokk kartımı evde unutmuşum tabi ben napıcam mecbur hesabı ödedim bu olayı 2 defa yaptı ban kartımı unutum muhabbetiini gene günahını almıyım diyorum ama bilere yapıyo yaaaaaaa
sonuçç ben saf yinede kopramıyorum bağımıı ben böle çokk salak yerine konduğum olmuştur ama yinede sesimi çıkaramam Allah biliyo kendi utnasın yaptığından diyorum 60 tl hesap ödemekle batma diyorum tabi sonra 2 ay kendi kendime kızıyom öle geçiyr zamn
zaman geçtikçe insanlar değişiyor bozuluyor yozlaşıyoruz daha çok hesapsız insanlar pek kalmadı kalanlarda ezildikleri yıprandıkları için daha beter hale geliyorlar özelikle yeni jenerasyon gençler fenaaaa saygısız terbiyesiz sapık özenti bencil v.s
selam kızlarbaya kaynatmışsınız...malesef o söylediğiniz arıza insanlardan her yerde var....benimde bir komşum var öğle...birde aramızda yaş farkı çok ...bazen kızıyorum ama yapacak birşey yok kendisi için ... her ne kadar zorda olsa onu öğle kabullenmeye çalışıyorum ...1 e aldığını 10 a aldım der....seni bana beni sana anlatır....sonrada hiç bir şey yokmuş gibi davranır...sen şahane bir şey pişir mesela kendisinin bir hamur kızartmasını bile bununla kıyaslar....vel hasıl bunlar sadece bir kaçı ama yapacak bir şey yok bu tür insanları kendi haline bırakıp idare edeceksin...can sıkıp görüşmemek en iyisi ama bazen buda imkansız oluyor kızlar.....
bu sabah : 1 bardak suyla güne başladım.
kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 yeşil + 1 siyah zetin
1/2 kk peynir
2 şekersiz çay
1 yudum reçel
kahvaltı geç yapınca ara kaldı....
öğlen:
2 tane tavuklu kabak dolması
3 ç.kaşığı yoğurt
1 bardak diet kola
1.5 saat alış veriş( YARIM SAATİNİ NERDEYSE KOŞARAK YÜRÜDÜM)
***** 3 mil leslie yürüdüm*****
1 lt su içitim...
akşam da:
3 kaşık ıspanak yemeği + 2 kaşık yoğurt + salata
ara:
2 şekersiz çay+ 1 dilim bisküvili pasta...3 lt suyumuda içerek günü kapatırım...
Herkeze günaydın dünkü sporun ağrılarından kahvaltı bile yapamadım ama işe yarayacak eminim:) sabah 2 bardak suyumu içtim kahvaltıda 2 kaşık çökelek yarım yumurta ile pişirdim 1 zeytin 1 domates 2 dilim ekmek yedim şimdilik iyi ama bugün anneme gideceğim oraya gidince diyette gidiyor ev yemek tatlı dolu orada ama onlar o kadar yemelerine rağmen kilo almıyor ben bir lokma yesem sisiyorum bu haksızlık ama
Bugün izinliyim ama çamaşır yıkamak için erkenden kalktım...
Malum burdaki evlerde çanaşır makinası yok olsa bile kirası çoook!
Avrupaymış neyleyim ben avrupayı evlerde çamaşır makinası olmayınca?
Burda gene apartmanda var, amerikadakileri düşünsenize çamşıru yıkma dükkanı var
günaydın kızlar
sabah tartıldım ve artı çıktım . len ne oluyoruz ya . canım sıkıldı.ama ne oldu nasıl oldu anlamadım.
neyse bugünkü menümü yazayım.
sabah
yarım ay böreği sacda yapılanından yarım dilim ekmek
3 zeytin 2 çatal peynir.
öğle
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar
akşama da karnabaharı fazla haşlamıştım onu yoğurtla yerim.
aklıma takıldı kızlar ben bir çok diyetisyen listesinde salata sınırsız diye okuduğumdan akşam salatayı karnım doyana kadar yedim . acaba o mu şişirdi beni
Bugün yediklerim için kalori sayar 1900 kalori dedi!!! Doğru olabilirmi?
Yazmayı unutmuşum akşam balık ve salatanın yanında kızartmada vardı biraxdan bilgisayara girince kaloriseptşne bakacam yaa
Merhaba, sana özelden msj yazdım. Umarım özürümü kabul edersin. Arkdaşlığın benim çin önemli. Sevgiler.
bu arada bende kendimi tanıtayım 20 yaşındayım
nişanlıyım 1 temmuzda nişanım, 19 ağustosta düğünüm war
çalışmıyorum evdeyim, son zamanlarımı evimde ailemle geciriyorum
kpss mağduruyum, üniversite sınavına hazırlanıyorum :44:
1,66 boyundayım geçen perşembe 68 kiloydum değişmediyse tabi
gırgırına ve S_A'yla yarışıyoruz hazirana kadar istediğimiz kiloya ulaşcaz şimdilik böyle
doğru diosun cnm her yerde var ama ben evlendikten sonra bida böle arkadaşlar edinmicem
TEBRİKLER CANIM...ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...İNŞALLAH İSTEDİĞİN BÖLÜMÜDE KAZANIRSIN...
Allah razı olsun canım cok saol
KEŞKE ÖĞLE OLSA HİLALCİM...BAZEN KENDİME '' allahım mıknatıs yutmuş gibi neden bütün arızalar beni buluyor diyorum''sen onlardan uzak dursan da onlar bir şekilde geliyor...ama yine de elimden geldiğince bende can sıkan insanlardan uzak durmaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?