Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ah ekino sıkıldım bu gelgitlerimden. 1 yıldır bu işle uğraşıyorum. daha yazın veripde aldığım kiloları veremedim. hem şikayet ediyorum hemde paso yiyorum. işdeğil yaptığım.
biran önce bu işten kurtulmam lazımm.her hafta azda olsa vereceğim. felsefe bu .

mesaj 2
araştırma sektöründe çalışıyorum .buarada öğle yemeğinden geldim bakalım ne yemişim:)
servis tabağında patılıcan yemeği,yeşil mercimekli makarna,havuç+kabaklı salata(yoğurtlu)hepisnden 3-4 kaşık civarıyanında 1 dilim kepek ekmeği gelirken de sade soda ve sarı leblebii aldım ilerleyen saatlerde onlarla meşgul olacağım.

kızlar size resimlerimi atıyorum sanıyorum 2 sene önceydi gülün ağlancak halime ekmeği bırakmamda bırakmam

geçen bi vitrinde şu yeni modamıdır bilme siyah beyaz 2 renk uuzn çizgili bi ceket bi gömlek bayıldım en büüyk bedeni kaç dedim 42 dedi denemye cesaret bile etmeden çıktım benim göğüslerim büüyk olmaz bu bana diyip kaçtım mağzadan ama aklım o gömlek cekette yaa bi zayıflıyıp alış veriş yapıp annemden bu kadar parayı bunlaramı verdin demesini duymak isityom en son 2 sene önceki yazdı 20 kg vermişti 68 e düşmüştüm anam ne alışveriş yaptım nee şimdi hepsii yeğenlerimin üsütünde 1 kere anca giymişimdir benim zayıflık 2 ay anca sürdüğü için

aahhhh S_A ahhh aynı ondan benimde başımda var gıcık oluyorumm cook yakın arkadaşımdı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ben nişanlanmadan 1 ay önce o görücü usülü sözlendi sonra benim sevdiceğimde askerden geldi bizde sözlendik her neyse kızda bi değişim oldu ben, nişanlım ve ailesiyle iyi oldukca karşımda catlamaya başladı.
ben küçümsemiyorum ama amcasıgille aynı evde kalıyorlar 2 göz odada kalıyolar kızın burnu öyle bi havalardaki cok yükseklerde ucuyo hani cok zengin bi yere nişanlı olsa tanıyamayız artık onu
ya bide şu özelliği yokmu tıpkı beni taklit ediyo ben napsam ne alsam aynısını almak istiyo benden bi fikir cıksa kendi fikriymiş gibi anlatıyo etrafında böyle insanların olması cok kötü bişey böyle bi durum başınıza gelse ancak o zaman anlarsınız ben.
biz nişanlanmadan önce sevgiliyken nişanlım hep derdi şu kızdan uzak dur cok sinsi buluyorum diye bitek o söylemiyodu herkes söylüyodu ama ben salağımya yaa olurmu o benim hep iyiliğimi istiyo öyle biri değil diyordum aama sözlendikten sonra ne olduğunu anladım Allah böyle insanlara fırsat vermesin uzak dursun bizden yaa
düşünsenize benim eltime bakıyoruz netten cok süslü havalı cok gezio hayatını yaşıyo kadın bir sürü gittiği yerlerde resimler cekinmiş bana dioki kapat şunun resmini ben olmalıydım onun yerinde tam istediğim gibi bi hayat şunun tipe bak bide bana bak Allah çirkin şansı vermiş onA(kendiside şişko yüzü dolu sivilce izleri kendini güzel zanneden sünepe bi tip)
sakın bunlar senin nişana gelmesin yoksa ben gelmem o zamn evli oluyo kocasınıda getirmezmiş öyle söylüyo
işte böyle biri, daha neler neler anlatsam sayfalara sığmaz nefret ediyorum artık kendisinden iğreniyorum bir araya gelmek istemiyorum ama maalesef akrabayızda sürekli bir araya geliyoruz napsamda şunu hiç kaale almasam yaa

aslında bu konulardan bende şikayetçi demiyimde anlam vermiyorum benimde her kesimden her tip arkadaşım vardır ben analdım bu işler parayla öğretimle değil tamamen görgüyle alakalı çoğu arkadaşım 30 liraya aldığını 60 a aldım der 1000 maaş alıyosa 1500 der sevgilisi canım diyosa benim için intihat etti der yüüzme baka baka yalan sölerler bende bozmam o yüzden çok sevilen bi tipimdir kimseyi pek eleştirmem olduğu gibi kabul ederim ama mesela şu oldu yine her akşam biyerde gezen içen arkadaşım hep buluşalım buluşalım eve giridği yok maaşını dışarda gezmelerde bitiriyo bende çok açık sözlüyümdür gelemem param yok kzıızm cebimde bi kahve içsen en az 20 tl yok gelmiyom dedim bu tabi yine bini bi paraaa gel gel para soranmı var ben ısmarlrım falan neyse dedim sana güvenip gelmem maaşımı alıyom şu gün o gün buluşalım o ün geldiiiiiiii baktım arkadaşım yanındada kızkardeşi tabi onlar evde yemek yemez hemen pizalar yendi falan bende borç harç içndeyim nekadar az para harcarsam kardır yemedim bişey hesap ödenecekk arkadaşım cüzdanına bakıyo çantayı boşaltıyoo yokk kartımı evde unutmuşum tabi ben napıcam mecbur hesabı ödedim bu olayı 2 defa yaptı ban kartımı unutum muhabbetiini gene günahını almıyım diyorum ama bilere yapıyo yaaaaaaa
sonuçç ben saf yinede kopramıyorum bağımıı ben böle çokk salak yerine konduğum olmuştur ama yinede sesimi çıkaramam Allah biliyo kendi utnasın yaptığından diyorum 60 tl hesap ödemekle batma diyorum tabi sonra 2 ay kendi kendime kızıyom öle geçiyr zamn
zaman geçtikçe insanlar değişiyor bozuluyor yozlaşıyoruz daha çok hesapsız insanlar pek kalmadı kalanlarda ezildikleri yıprandıkları için daha beter hale geliyorlar özelikle yeni jenerasyon gençler fenaaaa saygısız terbiyesiz sapık özenti bencil v.s

Son düzenleme:

denemek lazım cok güzelmiş

aynen parayla eğitimle falan alakalı değil görgüyle alakalı bişey cevremde bunlardan tam 4tane var hepsi nişanlandıktan sonra cok değişti birisi nişanlısının aldığı maaşla övünür 3 milyar maaş alıyo derdi sonra öğrendikki 1.500müş neden yalan sölerlerki onu anlamıyorum nişanlısının aldığı hediye 50 liralıksa 100 yapar böyle salaklardan nefret ediyorum benim bütün arkadaşlarım böyle hepsi bencil kendini bi nimetten sayarlar bazen bian önce evlenip uzaklaşıpta kurtulmak istediğim anlar oluyo

merhaba kızlar anneme geldim öğle yemeğini az yiyerek atlattım 1 kase çorba 4 yemek kaşığı makarna yedim yeşil çayımı içtim darısı akşama:)

selam kızlarbaya kaynatmışsınız...malesef o söylediğiniz arıza insanlardan her yerde var....benimde bir komşum var öğle...birde aramızda yaş farkı çok ...bazen kızıyorum ama yapacak birşey yok kendisi için ...her ne kadar zorda olsa onu öğle kabullenmeye çalışıyorum...1 e aldığını 10 a aldım der....seni bana beni sana anlatır....sonrada hiç bir şey yokmuş gibi davranır...sen şahane bir şey pişir mesela kendisinin bir hamur kızartmasını bile bununla kıyaslar....vel hasıl bunlar sadece bir kaçı ama yapacak bir şey yok bu tür insanları kendi haline bırakıp idare edeceksin...can sıkıp görüşmemek en iyisi ama bazen buda imkansız oluyor kızlar.....

bu saat oldu anca oturdum pc başına...kahvaltı yaptıktan sonra pazara çıktım....1.5 saat kadar gezmişim....biraz fazla kalın giyinmişim acayip terledim...aslında iyide olmuş bu..öğlen yemeğimi yedikten sorada *****3 mil leslie yürüdüm*****bayadır spor yapamamıştım ...çok iyi oldu...sizler ne yaptınız menüler sporlar nasıl gidiyor bugün

bu sabah : 1 bardak suyla güne başladım.
kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 yeşil + 1 siyah zetin
1/2 kk peynir
2 şekersiz çay
1 yudum reçel

kahvaltı geç yapınca ara kaldı....

öğlen:
2 tane tavuklu kabak dolması
3 ç.kaşığı yoğurt
1 bardak diet kola
1.5 saat alış veriş( YARIM SAATİNİ NERDEYSE KOŞARAK YÜRÜDÜM)
***** 3 mil leslie yürüdüm*****

1 lt su içitim...

akşam da:

3 kaşık ıspanak yemeği + 2 kaşık yoğurt + salata
ara:
2 şekersiz çay+ 1 dilim bisküvili pasta...3 lt suyumuda içerek günü kapatırım...

doğru diosun cnm her yerde var ama ben evlendikten sonra bida böle arkadaşlar edinmicem

bu arada bende kendimi tanıtayım 20 yaşındayım

nişanlıyım 1 temmuzda nişanım, 19 ağustosta düğünüm war

çalışmıyorum evdeyim, son zamanlarımı evimde ailemle geciriyorum

kpss mağduruyum, üniversite sınavına hazırlanıyorum :44:

1,66 boyundayım geçen perşembe 68 kiloydum değişmediyse tabi

gırgırına ve S_A'yla yarışıyoruz hazirana kadar istediğimiz kiloya ulaşcaz şimdilik böyle

Merhaba, sana özelden msj yazdım. Umarım özürümü kabul edersin. Arkdaşlığın benim çin önemli. Sevgiler.

spor kesinlikle işe yarıyor canım...hele birde sürekli yapabilsek...kahvaltın çok güzel...bende gezmelere gittiğimde bu pasta börek olayına şöyle çözüm buldum ....yapılan mamalardan çok azar azar bi tabak hazırlıyorum...arkadaşlarda alıştı bu duruma artık....hem hepsinden tatmış oluyorum hem de fazla calori almamış oluyorum...

kolay gelsin canım ya...çok zor olur elde yıkaması....

bazen oluyor canım sakın moralini bozupta yemeğe verme kendini....salata bende çok yapıyorum...özellikle lahana salatası çok şişirmişti bir keresinde ama sonra düzeliyor...ve sınırlarını zorlayarak su içmeye çalış....şişkinlikten böylece kurtulursun diyorum ben...

Bugün yediklerim için kalori sayar 1900 kalori dedi!!! Doğru olabilirmi?

Yazmayı unutmuşum akşam balık ve salatanın yanında kızartmada vardı biraxdan bilgisayara girince kaloriseptşne bakacam yaa

bana bu kalori çok geldi canım...balık kızartılmış+ ekmek beyaz ekmek+birde üzerine kızartma olursa belki diyorum...öğle olmuş olsa bile bugün telafi edersin...

TEBRİKLER CANIM...ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...İNŞALLAH İSTEDİĞİN BÖLÜMÜDE KAZANIRSIN...
doğru diosun cnm her yerde var ama ben evlendikten sonra bida böle arkadaşlar edinmicem

KEŞKE ÖĞLE OLSA HİLALCİM...BAZEN KENDİME '' allahım mıknatıs yutmuş gibi neden bütün arızalar beni buluyor diyorum''sen onlardan uzak dursan da onlar bir şekilde geliyor...ama yine de elimden geldiğince bende can sıkan insanlardan uzak durmaya çalışıyorum...

biz elimizden geleni yapalımda canım dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…