Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

biz elimizden geleni yapalımda canım dimi :)

evet canım elimizden geleni yapmaktan başka çare yoksonuçta bu tür gereksiz insanlar heryerde var...birde ben tam bir balık kadını olduğum için bazen gereğinden fazla da taktığım oluyor...her ne kadar boş vericem desem de olmuyor bazen...

ilk kilo vermeye başladığımda sanki soracak başka kişi yokmuş gibi bahsetiğim kişiye nasıl ...abla kilo vermişmiyim dedim...2 kg verdimya çok mutluyum ben...cevap bilmemki aynı gibisin...pek belli olmuyor falan dedi...öyle bile olsa niye moral bozuyorsun kardeşim..dimi ama...neyse günler haftalar geçti..şimdi sürekli neler yapıyorsun diye soruyor....bende safım ya gezme ortamında yaptıklarımı anlatmaya başladım ...bu sefer de aaa hiç uğraşamam demezmi onca kişinin yanında ...senmisin onu diyen bende ona inat dahada hırslandım...ama artık ye yaptığımı söylemiyorum...inat benim değilmi

Aayyy öyle bir yorudumki zannedersin bütün evi temizledim. Ama hayır evi süpürüp silip toz alıp banyoyu temizlemem lazım ve çamaşır dürmekte ütüsüde cabası,

Kahvaltıdan sonra arkadaşıma gittim eve geldim oturdum sonra işe başladım orayı topla burayı yap derkn mutfağın heryerini temizledşm. Bide baktımki abimle eşim acıkmış haydeeee bide yemek hazırla yemeği hazırla pişir yemek ye derken bu sata oldu hem mutfak bidaha kirlendi hem evin işi bitmedi şimdi kalkıyorum ve işleri yapıyorum (((

Sabah kahvaltı ettik bugün bahsettiğim şu gıcık arkadaşım çağırdı. Bir arkadaş daha vardı, işte evlenecek yazın e bana fikir soruyor bende daha önce çok araştırdım bu düğün olayını fikir veriyorum arkadaşım ordan ay olurmuki öyle diyor şunu bunu diyor ay sanırsın hanfendi çırağanda evlenmiş ya düğünle ilgili tek bir adam gibi fikri yok ama bana karışır. Ay gittiğime pişman oldum.

Gırgırına evet bacıö görgüyle alakalı bişey ve bu kız cok cahil ve derler ya cahilden korkacaksın diye.

Ay bugünde farkettimde baya bi fesat bu kız ve hiç yok yere kendini çok beğenmiş. Yazık diyorum ya. En akın arkadaşım seviyorumda ama işte bu hareketleri tuaf geliyor bana.

hamarat hatun dediğin böyle olurhem ev işi ,yemek, çamaşır ,misafir + birde gezmeye git...helal olsun valla...S_A ' cım heryerde var bu insanlar....o öyle yapıyorsa sende lafını esirgeme canım...o ne söylerse sen de daha abart...bende de var bi tane eskiden hı hı derdim....aaa baktım coştukça coşuyor.... bazen şakayla karışık alay eder duruma bile geliyorum...ne yapayım...kendisi yapıyor....

Off kizlar ne çok yazmışsınız cepten okumak zor oluyo
Bilahare okurum artık :)
Menüm
Sabah 1 yum bal ceviz 1dil ekm
Öğle 1 kase yogurt 2 ks pilav
Ara. Badem
Aksam çorba 2dil ekmek
Ara Meyve

Birde bademin yanında yarım tadelle çikolata yedim
Ama 30 dk yürüyüş var şükür:)
Hava fena degildi bugün istanbulda

Ay aman ne hamarat ne hamarat arkadasimla ayni apartmanda oturuyoruz bu yüzden pek gezme sayılmıyor

Şimdide eşime dicem evin şurası süpürülecek heryer silinecek bende bulaşıkları yıkaım toz alırım banyoyuda yaparım :) ama işte gözümde büyüyo bu işler bide uykum var ya camasır için erkenden kalktım

yaa demekki bu gıcıklar hep aynı türden inanırmısın sen anlatırken beni anlatıyorsun dedim aynı yaa o durumları cok yaşadım

aynen bacım coştukça coşuyorlar bu kez bende lafımı esirgemeyim diyorum ama bu defa ondan bi farkım kalmıyo sanki ve öyle bi takıyorum ki onu gördüğüm zaman bütün günüm agrasif geçiyor cok takıyorum ya şuanda bile gıcık oldum bu gecede rüyamda görmüştüm zaten rüyamda da deli etti beni gıcık şey

eşine söyle sana yardım etsin canım yaa kıyamaz

aman gündüz niyetine diyelimde hayır olsunmantık olarak doğru söylüyorsun canımda...bir yerde de o coşkuyu almak için onların anladığı dilden konuşmak gerekiyor...

yok yok öğle deme çalışan bir hanım için bence gayet hamaratsınkolay gelsin cnm...eşinde biraz yardım ederse çabucak halledersiniz işleri

selam kızlar
baya muhabbet dönmüş:) demek ki herkesin etrafında böyle insanlar var. ben dayanamıyorum kendimi hemen geri çekiyorum böyle arkadaşlıklardan yoksa altında kalmıcam kendimi ezdirmicem diye sen de onlara benziyorsun ve bu beni daha da rahatsız ediyor

şimdi de kahvaltıdan sonra neler yediğimi yazayım

ara:
yeşil çay + 5 badem + 2 kuru kayısı

öğlen:
simit+ light ayran

ara:
light süt + şekersiz çikolata

şimdiye kadar 1 lt su içtim birazdan da akşam yemeğimi yicem

selam kızlar
yoğurtlu karnabahar yedim
az önce orta bir türk kahvesi ictim
şimdi mekik zamanı
mekik aletiyle çekiyorum hiç yürüyüş yapmak istemiyorum bütün gün sandalyede oturmak beni mahvediyor

akşam yemeğimi yedim şimdi

2 yumurta ve peynirle omlet yaptım yanında da salatalık yedim 1 saat sonra yine light süt içmeyi planlıyorum

Oh beeeeee bugün işim hiç bitmeyecek sandım.

Dediğiniz gibi kızlar eşimde yardım etti sağolsun...

Bugğn yediklerimi paylaşayım:

Sabahın körü: 1 dilim kepek ekmek çok az peynir ve süt
Kahvaltı (sabahki kahvaltıdan 4 saat sonra): bir haşlanmış yumurta, domates salatalık biber. Bir lokma tahin pekmez az peynir ve zeytin ve 1 bardak elma suyu

Öğlen: bir dilim kepek ekmek ve peynşr
Akşam. Tavuk etinden sote yaptım

Çooook az yağ koymaya dikkat ettim ve bence nefis yağsız bir yemek oldu

Phatosh sen dukanmı yapıyorsun aynı benim dukan yaparkenki menün gibi olmuş.

kızlar ben de weight loss ticker hazırladım kendime ama mesajların sonunda görünüyo ya herkesin onu nasıl yapıcağımı bulamadım:/

menü güzelmiş afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…