biz elimizden geleni yapalımda canım dimi :)
Aayyy öyle bir yorudumki zannedersin bütün evi temizledim. Ama hayır evi süpürüp silip toz alıp banyoyu temizlemem lazım ve çamaşır dürmekte ütüsüde cabası,
Kahvaltıdan sonra arkadaşıma gittim eve geldim oturdum sonra işe başladım orayı topla burayı yap derkn mutfağın heryerini temizledşm. Bide baktımki abimle eşim acıkmış haydeeee bide yemek hazırla yemeği hazırla pişir yemek ye derken bu sata oldu hem mutfak bidaha kirlendi hem evin işi bitmedi şimdi kalkıyorum ve işleri yapıyorum(((
Sabah kahvaltı ettik bugün bahsettiğim şu gıcık arkadaşım çağırdı. Bir arkadaş daha vardı, işte evlenecek yazın e bana fikir soruyor bende daha önce çok araştırdım bu düğün olayını fikir veriyorum arkadaşım ordan ay olurmuki öyle diyor şunu bunu diyor ay sanırsın hanfendi çırağanda evlenmiş ya düğünle ilgili tek bir adam gibi fikri yok ama bana karışır. Ay gittiğime pişman oldum.
Gırgırına evet bacıö görgüyle alakalı bişey ve bu kız cok cahil ve derler ya cahilden korkacaksın diye.
Ay bugünde farkettimde baya bi fesat bu kız ve hiç yok yere kendini çok beğenmiş. Yazık diyorum ya. En akın arkadaşım seviyorumda ama işte bu hareketleri tuaf geliyor bana.
evet canım elimizden geleni yapmaktan başka çare yoksonuçta bu tür gereksiz insanlar heryerde var...birde ben tam bir balık kadını olduğum için bazen gereğinden fazla da taktığım oluyor...her ne kadar boş vericem desem de olmuyor bazen...
ilk kilo vermeye başladığımda sanki soracak başka kişi yokmuş gibi bahsetiğim kişiye nasıl ...abla kilo vermişmiyim dedim...2 kg verdimya çok mutluyum ben...cevap bilmemki aynı gibisin...pek belli olmuyor falan dedi...öyle bile olsa niye moral bozuyorsun kardeşim..dimi ama...neyse günler haftalar geçti..şimdi sürekli neler yapıyorsun diye soruyor....bende safım ya gezme ortamında yaptıklarımı anlatmaya başladım ...bu sefer de aaa hiç uğraşamam demezmi onca kişinin yanında ...senmisin onu diyen bende ona inat dahada hırslandım...ama artık ye yaptığımı söylemiyorum...inat benim değilmi
hamarat hatun dediğin böyle olurhem ev işi ,yemek, çamaşır ,misafir + birde gezmeye git...helal olsun valla... S_A ' cım heryerde var bu insanlar....o öyle yapıyorsa sende lafını esirgeme canım...o ne söylerse sen de daha abart...bende de var bi tane eskiden hı hı derdim....aaa baktım coştukça coşuyor.... bazen şakayla karışık alay eder duruma bile geliyorum...ne yapayım...kendisi yapıyor....
Ay aman ne hamarat ne hamaratarkadasimla ayni apartmanda oturuyoruz bu yüzden pek gezme sayılmıyor
Şimdide eşime dicem evin şurası süpürülecek heryer silinecek bende bulaşıkları yıkaım toz alırım banyoyuda yaparım :) ama işte gözümde büyüyo bu işlerbide uykum var ya camasır için erkenden kalktım
yaa demekki bu gıcıklar hep aynı türden inanırmısın sen anlatırken beni anlatıyorsun dedim aynı yaa o durumları cok yaşadım
aynen bacım coştukça coşuyorlar bu kez bende lafımı esirgemeyim diyorum ama bu defa ondan bi farkım kalmıyo sanki ve öyle bi takıyorum ki onu gördüğüm zaman bütün günüm agrasif geçiyor cok takıyorum ya şuanda bile gıcık oldum bu gecede rüyamda görmüştüm zaten rüyamda da deli etti beni gıcık şey
ay aman ne hamarat ne hamaratarkadasimla ayni apartmanda oturuyoruz bu yüzden pek gezme sayılmıyor
şimdide eşime dicem evin şurası süpürülecek heryer silinecek bende bulaşıkları yıkaım toz alırım banyoyuda yaparım :) ama işte gözümde büyüyo bu işlerBide uykum var ya camasır için erkenden kalktım
Phatosh sen dukanmı yapıyorsun aynı benim dukan yaparkenki menün gibi olmuş.
Oh beeeeee bugün işim hiç bitmeyecek sandım.
Dediğiniz gibi kızlar eşimde yardım etti sağolsun...
Bugğn yediklerimi paylaşayım:
Sabahın körü: 1 dilim kepek ekmek çok az peynir ve süt
Kahvaltı (sabahki kahvaltıdan 4 saat sonra): bir haşlanmış yumurta, domates salatalık biber. Bir lokma tahin pekmez az peynir ve zeytin ve 1 bardak elma suyu
Öğlen: bir dilim kepek ekmek ve peynşr
Akşam. Tavuk etinden sote yaptım
Çooook az yağ koymaya dikkat ettim ve bence nefis yağsız bir yemek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?