Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar ben de weight loss ticker hazırladım kendime ama mesajların sonunda görünüyo ya herkesin onu nasıl yapıcağımı bulamadım:/

kullanıcı panelinde bir yer var oraya yapıştırıyosun adresi.
yrıntılı anlatım kk da anasayfada olcak

az önce 250 hulalop çevirdimbazen belimden düşürdükçe acayip ses çıkıyor...alt kattaki komşuya fazla ses gitmese barişimdide tarçın +karanfilli çayımı içiyorum:126:bugün baya hareketli geçti sevindim doğrusu

Tam iki saattir kafayi yemek üzereyim. canim sekerli birseyler istiyor ya.

resmen o bir kac bisküviye veya cikolataya iste sekere vücudumun ihtiyaci oldugunu hissediyorum.

ama esimle eve hicbisey almadik. evde kacamak namina bitek ekmek var baskada bisey yok..

birazdan süt icip yatacam sekerli birsey yiyemedigim icin resmen basim agiridi...

Okudugum kadariyla herkes yeni kurallarimizi kabul etti.

Bugünde baya okudum yazilan mesajlari menüler paylasilmis mesaj sayilari yazilmis.

Ben henüz alisamadim mesajimin baslgina sayisini yazmaya. Ama insallah yarin unutmayip yazacagim bende.

Hadi iyi geceler kizlar bana süper motivasyon oluyorsunuz

sabah
.....

öğle
3dilim yumurtalı ekmek kızartması
1 kk peynir
1zeytin

akşam
1porsiyon ızgara tavuk
1dilim ekmek

ara
1avuç çekirdek

menüm berbat iyisiyle kötüyle çekinerek yazdım ne derseniz deyin hakediyorum

aman sakın canım hele bu satte...yoğurt varsa 1 -2 kaşık yoğurt ye ...birde tarçın varsa sütün üzerine tarçın serp iyi gelir tatlı krizine

Bu akşam yine misafirler vardı ama tuttum kendimi hicbirsey yemedim sabah dünyaları yedim zaten daha keklerden bisküvilerden yemeye ne gerek var dimi

menünün devamı

öğle
1 kase çorba
1 kk peynir

ara
10 kara üzüm kurusu
5 fındık
1 dilim ayva

akşam
1 dilim çavd. ekm.
5 yaprak sucuk
1 kk peynir
bol şekersiz çay

bol bol su spor yok malesefffff

evet ya vardır öyle uyuzlar seni beğenmez dibinden de ayrılmaz....bende bir öğretmen arkadaşa -ki yaklaşık sen de 90 ben diyim 100 belki daha da fazladır- zamanında diyet listemi istediği için hazırladım verdim....hem güldü 2 kaşık makarna veya pilav açıklamalarına hem de bu bana çok ağır geldi dedi....bütün teneffüsüm boşuna gitmişti....işte kedi ve ciğer meselesi....

Günlük menüm. Ya da dünkü menüm.

Kahvalti

1 yumurta, yarim domates, 5 zeytin, 1 actimel icecek ve 2 dilim diyet ekmek üzerine sürülmüs light labne peynir. Bolca da maydonoz. Cesit bol ama kalorisi az olan seylerdi.

Ara: 1 avuc ici badem
2. ara: 1 muz

Öglen: 1 tabak dana etinden tas kebabi, 1 kase yogurt ve salata

Aksam: Izgara balik, salata ve mercimek corbasi 1 kase. Yarim dilim kepekli ekmekle...

iyi geceler kızlar bu saatte ancak girebildim çok yorgunum bu hafta kaynımı evlendiriyoruz siz bu msjı okurken ben istanbul yollarında olacağım hala hazırlık yapıyorum kına elbisesi nikah düğün derken öldüm birde çocuk olunca hazırlık bitmiyor inşallah gittiğim yerde net bulurum yoksa pazartesiye kadar anlayış istiyorum sizden butünkü menüm
kahvaltı
2 kaşık çökelek yarım yumurta 2 dilim ekmek
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba 4 kaşık makarna yoğurt
ara
yeşil çay 1 kurabiye
akşam
3 köfte 5 yemek kaşığı sebze 1 dilim ekmekpatlıcan salatası
ara çay
12 bardak su
iyi geceler herkeze tekrar görüşene kadar iyi zayıflamalar:)

Günaydıııın :)

Şuan otobüsteyim ve size yazyorum ama maalesef trende yer bulamadım ve ayakta gidiyorum ya öööf gıcık alıyorum bundan.

Hilal canım misafirlerin önünde yemen gerekir ayıp olur yoksa ye bacım sen ye

merhaba kızlar ünaydın demin bi dünya dolusu şey yazdım cevapla butonuna bastığımda internet bağlantınız bulunmuyor deyip hepsini sildi...internete girerken sürekli problem yaşıyorum acaba bilgisayradan mı...

neyse bol hareketli eaz kalorili bir gün olsun diyelimmm

günaydı kızlarrr
biz de oğlumla gezmeye gitcez birazdan böreklerr çöreklerr amanınnn

Günaydin Arkadarlar,

Tartildim sabah ve güzel bir sonuc aldim, sanirim bu sefer olacak bu is. Herkese diyette istikrarli bir gün dilerim. Ayrica, kilo bildirimini Cuma günü yapiyoruz degil mi? Diger guruplarla mi yarisiyoruz? Nasil bir konsept var bu yarista?

Birde dikkat ettim kizlar, hep kacamaklar var, motive eksikligi var gibi. Bence bu konularda telkinlerde bulunalim birbirimize.

olurmu hilalcim sen rahat ol ya nasılsa sen fazla kilolu değilsin kızartmalı ekmekk daha güzeldir hele çekirdek off siyorum ye sen tatlım ye hazirana daha çok vaaarrrrrrr :)

günaydın dünkü menüm
sabah kahve
öğle 1 tbak çorba 1 tabak suluköfte
ara 1 elma
akşam karnıbahar yoğurt + 1 elma

20 dk trambolin zıplama her gün 5 er dk arttırıyorum

hanımlar spor yapmayanlarımız var gerçi ev hanımlarına bişey diyemiyorum çocuk ev derken zaten baya harketli oluyorklar ama tembel varsa içinizde benim gibi kaldır kız poponu diyorummmmmmm

olurmu hilalcim sen rahat ol ya nasılsa sen fazla kilolu değilsin kızartmalı ekmekk daha güzeldir hele çekirdek off siyorum ye sen tatlım ye hazirana daha çok vaaarrrrrrr :)

Hayır hayır biz hiç kötü değiliz tı tı tı tı hayır kötülük yok içimizde

Sabah canım pek bişey istemedi içinsen bir ses boşver evde ne yiyeceksin istasyonda güzel bir çikolatalı ekmek alırsın dedi bende kibarca hayır tş ederim dedim ( emin olun kibar değildim )

Sabah evden cıkmadan yarım bardak yaa belki 4 yudumm süt içtim.

Şimide ara öğün olarak kuruyemiş yiyorum öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum ama büyük ihtimal gene salata olacak.

Kıvılcım, evet kilo bildirimini cuma yapıyoruz fakat sen dahil bütün yeni yarışmacılarımız bu hafta listede olmayacaklar. Kurallar gereği deneme süreciniz var. Birdahaki cumaya listede olacaksınız. Evet diğer takımlarla yarışıyoruz. İlk 3 e giren takımlar ve ilk 3 e giren yarışmacılar oluyor yani listesi yapılıyor derecelerin.

Gırgırına banamı dedin kaldır poponu diyeee ?? Üstüme alındımki haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…