kızlar ben de weight loss ticker hazırladım kendime ama mesajların sonunda görünüyo ya herkesin onu nasıl yapıcağımı bulamadım:/
kullanıcı panelinde bir yer var oraya yapıştırıyosun adresi.
yrıntılı anlatım kk da anasayfada olcak
Tam iki saattir kafayi yemek üzereyim. canim sekerli birseyler istiyor ya.
resmen o bir kac bisküviye veya cikolataya iste sekere vücudumun ihtiyaci oldugunu hissediyorum.
ama esimle eve hicbisey almadik. evde kacamak namina bitek ekmek var baskada bisey yok..
birazdan süt icip yatacam sekerli birsey yiyemedigim icin resmen basim agiridi...
evet canım elimizden geleni yapmaktan başka çare yoksonuçta bu tür gereksiz insanlar heryerde var...birde ben tam bir balık kadını olduğum için bazen gereğinden fazla da taktığım oluyor...her ne kadar boş vericem desem de olmuyor bazen...
ilk kilo vermeye başladığımda sanki soracak başka kişi yokmuş gibi bahsetiğim kişiye nasıl ...abla kilo vermişmiyim dedim...2 kg verdimya çok mutluyum ben...cevap bilmemki aynı gibisin...pek belli olmuyor falan dedi...öyle bile olsa niye moral bozuyorsun kardeşim..dimi ama...neyse günler haftalar geçti..şimdi sürekli neler yapıyorsun diye soruyor....bende safım ya gezme ortamında yaptıklarımı anlatmaya başladım ...bu sefer de aaa hiç uğraşamam demezmi onca kişinin yanında ...senmisin onu diyen bende ona inat dahada hırslandım...ama artık ye yaptığımı söylemiyorum...inat benim değilmi
sabah
.....
öğle
3dilim yumurtalı ekmek kızartması
1 kk peynir
1zeytin
akşam
1porsiyon ızgara tavuk
1dilim ekmek
ara
1avuç çekirdek
menüm berbat iyisiyle kötüyle çekinerek yazdım ne derseniz deyin hakediyorum
olurmu hilalcim sen rahat ol ya nasılsa sen fazla kilolu değilsin kızartmalı ekmekk daha güzeldir hele çekirdek off siyorum ye sen tatlım ye hazirana daha çok vaaarrrrrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?