Günaydin Arkadarlar,
Tartildim sabah ve güzel bir sonuc aldim, sanirim bu sefer olacak bu is. Herkese diyette istikrarli bir gün dilerim. Ayrica, kilo bildirimini Cuma günü yapiyoruz degil mi? Diger guruplarla mi yarisiyoruz? Nasil bir konsept var bu yarista?
Birde dikkat ettim kizlar, hep kacamaklar var, motive eksikligi var gibi. Bence bu konularda telkinlerde bulunalim birbirimize.
Hayır hayır biz hiç kötü değiliz tı tı tı tı hayır kötülük yok içimizde
Sabah canım pek bişey istemedi içinsen bir ses boşver evde ne yiyeceksin istasyonda güzel bir çikolatalı ekmek alırsın dedibende kibarca hayır tş ederim dedim ( emin olun kibar değildim )
Sabah evden cıkmadan yarım bardak yaa belki 4 yudumm süt içtim.
Şimide ara öğün olarak kuruyemiş yiyorum öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum ama büyük ihtimal gene salata olacak.
Kıvılcım, evet kilo bildirimini cuma yapıyoruz fakat sen dahil bütün yeni yarışmacılarımız bu hafta listede olmayacaklar. Kurallar gereği deneme süreciniz var. Birdahaki cumaya listede olacaksınız. Evet diğer takımlarla yarışıyoruz. İlk 3 e giren takımlar ve ilk 3 e giren yarışmacılar oluyor yani listesi yapılıyor derecelerin.
3. takımda epey bir yeni var galiba.
Bu cuma kilo bildirimi yapacakmıyız ?
Cuma günkü kilo üzerinden mi önümüzdeki hafta değerlendirmesi yapılacak acaba ? Bende merak ettim
Bu arada ben çok ciddi bir diyete başlamadım henüz, biraz dikkat etmeyle ve sporla başladım yarım kg gitti, zaten bu kilo benim ömrümde görmediğim kilolar, üzerime oturmadığı için çabuk gideceğini umut ediyorum.
Benim için en önemlisi tartıdaki rakamdan çok aynadaki görüntüm, ve giydiklerimin üzerimdeki duruşu, her zaman fit olmak rakamlardan önde gelmiştir benim için. Çok tanıdığım insanlar var kilosu gayet düşük, ama göbek fırtlamış, ya da etler löpür löpür dökülüyor.
Onun için birden çok fazla gıdadan düşmek kas kaybına uğramak istemiyorum.
Bu demek değildir çok kaçamak yapıcam, nasılsa hareket ediyorum diye tatlıları, hamurları götürücem
Artık sağlıklı beslenme ve hareket zamanı benim için
Bu yarışta bende sizle beraberim
merhaba çınarınannesi,
Kilo ve hedefimiz birbirimize çok yakın, sanırım bu kilolara biraz çınar sebep olmuş
Bende Kaya'nın annesiyim memnun oldum. Çınar ne kadar şimdi ?
merhaba arkadaşlar
baya yoğun başladım güne
çınarınannesi takımda yer varmı bilemiyorum. kaptan sa gelinca bakar inşallah yer vardır. 2 gündür takip ediyorsun farkettim.
sporti hoşgeldin . bende bu yollara düşeli 1 yıl yoldu.utanarak yazıyorum. iyi bir ritim yakalayıp gidiyordum. tatil bayram derken toparlayamadım gitti.
kızlar eleşirirsek yanlış anlaşılırmıyız demişsiniz eleştirin hatta kızın . hepimizin amacı kilo vermek . ve bunu tek başımıza yapamadığımız için burdayız. uyaralım birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?