Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba,

Takım takım geziyorum, belki biri beni ister diye, sizin de kapınızı çalıyım dedim

Bana takımda yer verirmisiniz ?

hoş geldin sportie kendini tanıt kısaca bi öz geçmiş yap nezmandr kalın bellsin hatun de bakem şişko demiyom 6 lı rakamlardasın benim yanımda zayıfsın :)
kızlar hüriiyet gaztesine bi bakın kalori karışılaştırmalrı yapmuşlar Sonuçlar oldukça ilginç sadece 10 tane şekerleme yiyerek de 200 kalori alabilecekken, dolu dolu bir tabak brokoliyle hem doyup hem de sadece 200 kalori alabilirsiniz.
3 haşlanmış yumurta 200 kaloriyken 1 kaşık fındık ezmeside 200 kalori

Selam 3. Takım,

4 sene öncesinde yine burada takımlardaydım, daha sonra çalıştığım şirketteki internet erişim kısıtlaması vs. durumdan buradan kopmuştum.
Bu arada evlendim, bir de bebişim oldu, 6,5 aylık, ismi Kaya
bana da yadigar kilolar oldu, zaten kilolu hamile kalmıştım birde hamilelikte 18 kg alınca durum ortada.
Artık kilo verme zamanı geldi,

Bu konuda takımın ortalamasına da katkımın olacağını söz verebilirim, iyi gaza gelirim.

boyum 1,68 şimdiki kilom 69,500 hedefim aslında 55 ama çok ütopik olur, mezun falan olamam canım sıkılır o yüzden hedefimi 57 olarak belirledim.
Haftanın 3 günü de spora gitmeye çalışıyorum, malum bebek olunca her zaman plan program işlemiyor

Aslında iyi sporcuyumdur, salon sporlarında antrenörlük belgem var, Avrasya maratonunda yarı maraton 15 mt koşmuşluğum vardır, trekking reherliği yaptım dağ bayır gezdim.
Kaya Bey sayesinde dondurmak zorunda kaldım, vücutta hamlaştı, ama tekrar eski günlere kavuşmak için can atıyorum
Yaşım da 39 epey bir süre 39 gider

şimdilik bu kadar

sizleri de tanımak isterim
sevgiler

günaydınnnn kızlarnasılsınız keyifler ,menüler herşey yolundadır inşallahhepimize az kalorili mutlu bir gün olsun inşallah

bugün güne 1/2 lt su içerek başladım....şimdi kahvaltımı yapıcam dün akşam okudum; her defasında 1/2 lt su içmek metabolizmayı hızlandırıyormuşşş...

günaydın kızlaar

hemen kahvaltımı yazıyım size

2 dilim wasanın arasına şekersiz çikolata sürerek yedim ve light süt içtim yanında kaç gündür tost yemekten çok sıkıldım

kızlar kıvılcıma katılıyorum bence de kaçamak yapanlara telkinde bulunalım. ben mesela kaçamak yapanları görünce bir şey söylemeye çekiniyorum acaba yanlış anlaşılırmıyım diye bi de burada da yeniyim:) ama şimdi düşünüyorum ne kadar da saçma hepimiz burdaysak ortak bir amacımız var KİLO VERMEK!! ve bu konuda birbirimizi motive etmeliyiz birbirimizin yanlışlarını görünce uyarmamız lazım

canım bir şeyi merak ettim şimdi biz yeniler haftaya dahil edilcez ya sadece gelecek hafta verdiğimiz kilolar mı yazılacak yoksa benim haftaya diyette 6. haftam olacak mesela 6 haftada verdiğim bütün kilolar 6ya mı bölünecek?

bir de ara öğünde kuruyemiş yiyorum yazmışsın kuruyemiş olarak ne yiyorsun?

Günaydın bayanlar,

Bende aranıza katılmak istiyorum. 2 Ocak tan beri kendi çapımda rejim yapıyorum. 6 kilo vermiştim taaa ki geçen haftaya kadar. İş için şehir dışına çıktım motivasyonum bozuldu gelince de toparlayamadım. O yüzden 500 gr geri aldım. Daha önce başka bir grupa katılmıştım ama motivasyonum bozulunca bıraktım. 1 yıl önce doğum yaptım, yaza kadar doğum kilolarımdan kurtulup ayna ile tekrar barışmak, alışverişten mutlu dönmek ve ablama (iddaya girdik te) bikini aldırmak istiyorum.

Muhabbetiniz çok iyi ve bu rejim tek başına yapılmıyor o yüzden bende artık burdayım.

Son düzenleme:
3. takımda epey bir yeni var galiba.

Bu cuma kilo bildirimi yapacakmıyız ?
Cuma günkü kilo üzerinden mi önümüzdeki hafta değerlendirmesi yapılacak acaba ? Bende merak ettim

Bu arada ben çok ciddi bir diyete başlamadım henüz, biraz dikkat etmeyle ve sporla başladım yarım kg gitti, zaten bu kilo benim ömrümde görmediğim kilolar, üzerime oturmadığı için çabuk gideceğini umut ediyorum.

Benim için en önemlisi tartıdaki rakamdan çok aynadaki görüntüm, ve giydiklerimin üzerimdeki duruşu, her zaman fit olmak rakamlardan önde gelmiştir benim için. Çok tanıdığım insanlar var kilosu gayet düşük, ama göbek fırtlamış, ya da etler löpür löpür dökülüyor.
Onun için birden çok fazla gıdadan düşmek kas kaybına uğramak istemiyorum.
Bu demek değildir çok kaçamak yapıcam, nasılsa hareket ediyorum diye tatlıları, hamurları götürücem

Artık sağlıklı beslenme ve hareket zamanı benim için

Bu yarışta bende sizle beraberim

selam kızlar,

dün akşam girişyapamadım.öğle yemeğinde yemiş olduğum patlıcan gün boyu midemi mahvetti eve kendimi zor attım çıkarttım vs.kötüydüm dün o yüzden giriş yapamadım.midem hala bi tuhaf.bugün için kahvaltı ile başlayayım 2 dilim çavdar ekmeği,5-6 zeytin,peynir.saat 11:00'de az şekerli türk kahvesi içtim.şimdilik bu kadar..

dediklerine kesinlikle katılıyorum Önemli olan yeme alışkanlığını değiştirmek ve hareket. O zaman güzel bir vucuda sahip olmak herzaman için mümkün.

merhaba arkadaşlar
baya yoğun başladım güne
çınarınannesi takımda yer varmı bilemiyorum. kaptan sa gelinca bakar inşallah yer vardır. 2 gündür takip ediyorsun farkettim.
sporti hoşgeldin . bende bu yollara düşeli 1 yıl yoldu. utanarak yazıyorum. iyi bir ritim yakalayıp gidiyordum. tatil bayram derken toparlayamadım gitti.
kızlar eleşirirsek yanlış anlaşılırmıyız demişsiniz eleştirin hatta kızın . hepimizin amacı kilo vermek . ve bunu tek başımıza yapamadığımız için burdayız. uyaralım birbirimizi

merhaba çınarınannesi,

Kilo ve hedefimiz birbirimize çok yakın, sanırım bu kilolara biraz çınar sebep olmuş

Bende Kaya'nın annesiyim memnun oldum. Çınar ne kadar şimdi ?

hoşbuldum yakar76,

yeni yeni takıma alışmaya çalışıyorum.
umarım güzel paylaşımlar yapar, rahat rahat kiloları veririz

merhaba çınarınannesi,

Kilo ve hedefimiz birbirimize çok yakın, sanırım bu kilolara biraz çınar sebep olmuş

Bende Kaya'nın annesiyim memnun oldum. Çınar ne kadar şimdi ?

Merhaba spotie, Çınar şimdi 1 yaşını geçti ama ben hala kilolardan kurtulamadım Çalışırken süt vermek çok zor ben bir de boğazımdan kesmek istemedim. Sanırım birazda psikolojik oldu. Çınar ın yaşına girmesini bekledim.

Sanırım Kaya 6,5 aylık olmuş Allah bağışlasın hepimizin çocuklarını. Sen erken davranmışsın. Tebrik ederim.

İnşallah Yakar76 bende öyle diliyorum.

ben emzirmiyorum, daha doğrusu 3,5 aylıkken sütüm bitti, mamayla devam ediyoruz, böyle olunca da bu kilolar bana daha fazla batmaya başladı, yazın tatil hayallerim var, geçen yaz çok zordu benim için yazın ilk yarısı hamileliğin son zamanları sonrada anneliğin ilk zamanları lohusalık falan derken epey yıprandım çok zorlu geçti benim için.
İşe başlayınca normal hayata alışmaya başladım, artık yaz hazırlığı yapmaya ufak ufak başlıyorum, 36-38 beden arası anne olmak istiyorum
o yüzden de burdayım

Selam

Cınarınannesi, hoşgeldin canım evet takımda yer var kendini tanıtarak başlayabilirsin. İki hafta deneme süren olacak.

biligilendirme:

Yeni yarışmacılarımız birsahaki cuma yani 1. Mart cuma günü kilolarını bildirecekler ve listeye ozaman alınacaklar. Başlangıç kiloları 1 mart günü tartıda çıkan sonuç olacak. O gün yarışmaya başlangıç günü olarak sayılacak. Ve o gün tam anlamıyla yarışmaya dahil olacaklar.

Deneme sürecine uymak zorundayım. Bu sürec alışmak için çok önemli

--

3. Takım yarışmacıları:

Yakar76
İlginnur ( izinde )
Mihracee ( izinde)
Gırgırına
Ekino
Nidah
Hilal60300
S_A
Mattika ( izinli)

Yeni üyelerimiz:

Kıvılcım 28
Bluedeniz
Phatos07
Gamzenurmelih
Sportie
Cınarınannesi

Dikkat: yenı üyelerimiz 1 mart günü listeye girecekler

Takımımızda 14 kişi var ve takımımız dolmuştur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…