Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şimdi yemekten geldim, bende yediklerimi paylaşıyım sizinle

sabah kaşarlı poğaça

1 kase yayla çorba
2 çorba kaşığı çoban kavurma
yarım dilim ekmek

şimdi de az şekerli türk kahvemi içiyorum

akşam kabak yemeği yapıcam yoğurtla kabağımı yemeyi planlıyorum

şimdiye kadar 2lt den fazla su içmişimdir herhalde

Akşam da pilatesim var, akşam yiyeceklerimi ve sporumu yarın netleştiririm. Malum Kaya'dan dolayı gelecek hakkında çok net konuşamıyorum

Kızmak ne demek birbirimizi uyaracağız ki yanlışları daha net görelim ya bende farkettimde börek çok güzeldi amaaa küçük bir dilim yedim gerçekten küçük:)dahada dikkat edicem mama kafaya koydum bu kilolar verilecekkkk.aslında bir süredir dikkat ediyorum ben fakat o mübarek tartım bi kilo aşağı inmedi ama kıyafetten ve etrafımdakilerden duyduğum kilo verdiğim sıklaşma oldu sanırım ama tartıya gıcık oldum oyuzdende geçen gün kan tahlili yaptırdım acaba tiroitlerde bir sorun mu var die bugün sonuçları almaya gidecektim fakat geç uyandığımdan gidemedim direk işe geldim.

bende bu günkü menümü paylaşayım,

sabah yarım litre ılık su,
2 ince dilim t.b ekmeği arasına light peynir, maydanoz, domate,
tarçınlı yeşil çay,

öğlen
yarım kase çorba,
5 tane ızgara köfte (ziyan etmek istemedim ama çok geldi)
çeyrek tabak bulgur pilavı,

şekersiz türk kahvesi,

akşam üzeri için sabahki sandüviçimin küçüğünü yaptım, yanında da tarçınlı yeşil çay,

akşam yoğurtlu yulaf kepeği.

şu ana kadar 2 litre su içtim biraz daha içerim

Varsa hertürlü tavsiyeyi bekliyorum bayanlar,

bugünkü menüm
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek peynir 5 tane zaytin salata
öğle
1 kase yayla çorbası salata
akşama yoğurtlu karnabahar
akşam 500 mekik
suyu içiyorum ama en çok çay

500 mekikmiiiiii gerçek olmaz diilmi 50 mekiktir o dimi hatta o bile başarıda valla kutluyorumm şaşkınım tebrik ediyorum

canım ben tebrik ediyorum akşam yemeği olarak yoğurt ve yulaflı ekmek değil mi ?

İstersen 1 adet meyve ekle yatmadan elma, armut, greyfurt vs. gibi.

Çünkü sebze ve meyve pek yok menünde sebze ve meyve metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını kolaylaştırır

buarada bayanlar özel formulleri olanlar bitki çayı karışımı kullananlarda lütfen paylaşsın kilo vermede birbirimize dhaada yardımcı olmuş oluruz.

öğle ve palanlanan akşam yemeği güzel bence. kahvaltıyı hiiiiiiiiiiç karıştırmıyorum. Bu arada ben vakit bulup spor yapamıyorum. eve gidiyorum Çınar ı yedir oyna filan falan derken onu uyutana kadar saat 10 oluyor neredeyse. Sen nasıl planlıyorsun, bir yol göster bacım ya, yoksa bu göbek teneşire kadar benimle kalacak

Teşekkür ederim genelde akşam üzeri 1 mevye ve öğlenleri sebze yiyorum ama yemekhane olunca bugün böyle oldu. Birde yazmamışım her öğlen küçük te olsa salata yerim mutlaka.

Akşam yulaf kepeğini döküyorum yoğrdun içine onu yiyorum, yarım saat sonra da bir bardak su taaaaaaş. Ben bununla iyi kilo verdim onu bırakınca geri aldım resmen yani kendi çapımda anladım ki en önemlisi akşam. Birde spor yapabilsem

bende spor olayına yeni başlayabildim, bir akşam spor klubüne ben bir akşam da babası gidiyor,
yani Kaya'nın babası sağolsun, yoksa nasıl giderim.
Ama bende incecik olunca baba da mükafatını almış olacak

Ewet bu süper bir iş bölümü bizim babamız eve 8 den önce gelemediği için sıkıntı yaşıyoruz sanırım, ben akşamları evde başlamam lasım

çınar yulaf kepeği derken nası hazırmı satılıyoo yoksa ben aldımketen tohumlu müsli öle bişeymi kaloriis yükskemi bu yulaf kepeğinin

bugünkü menüm
sabah kahve
öğle 2 haşlanmış yumurta (artık bööö geldi yumurtadan bırakıyorum yumurta işini )

kızlar benim hafıza kötüdür ve sanırım 5 kişi birden var yeni kim neyi yzmıştı unutabiliyorum
kilo çizelgemi soran olmuş söyliyim ben sanırım 1 senedir burdayım geçen yaz 5 günde 5 kilo diyetiyle şok yaniii 13 kg verdim sonrasında geride aldımmm hatta dahada çıktım eski kilomun üstüne o yüzden şuan çizelgemi yapacak yüz yok bende daha yeni başladım diyete 1 hafta oldu yoksa kaç aydır burda olmuyo bi türlü gaza gelemiyorum isterseniz beni çıkarın utanıyorum falan filan yazıp duruyodum annemin tabiriyle bende manda iştahı varmış ben kahvaltıda pastaneye uğrar 2 açma+2poğça yiyen öğlen 3 çeşit yemek+1,5 ekmek yiyen akşam 2 ekmek +2 çeşiti 2 şer tabaktan yiyen gece çayın yanına bisküvi kek çubuk kraker yien ama yinede anne bişey yokmuya evde diyen biriyim yani benim gözüm aççç gözümm hele son 2 aydır doymak nedemk unutmuştum bildiğin midem sanki bi çöplükk ama dibi bucağı yok ye ye alıyo nası bi kapasiteyse nası tembel olduğumu yazmıyorum bile sıfır hareket sizde bilrsizn şu piskolojiyi rejime başlıycam son yemelrim diyip yeme iştahının 2 katına çıkmasını o iştah bende 4 katına çıktı işte 88 dim verdiğim 13 kg geri aldığımda üstüne bide 5 daha ekledim 93 oldumm ben
110 kg luluk 2 sendir sesi çıkmayan sevgilimi isyana getiren şu kilonu ver ver diye dile döktüğünden artık el mecbur zayıflamam lazım
nası mutsuz nası bakımsız kendime özgüvensiz olduğumu yazmama gerek yoktur sanırım en son sevgilim geldi iş yerime süpriz kimsede yok accık sarılak dedim anam yarı şaka edasıyla hayatım belin nerde demesinmi desiiiiiiiiiiin ben hak ediyom pantolonda sıkınca üstten çıkan bi mide var bende maşallahhdı yani diyeceğim o ki ben eğer bu yazda bu işi başaramazsam beni ilrde evinde 250 kg olmuş hastaneye kamyonla götürdüler diye haberlerde duyar olursunuz

çınarınannesi dediğin gibi en güzel çözüm evde yapmak olur, yapabilirsen sabah erken yapabilirsin belki
demesi kolay da uygulaması zor bu işlerin biliyorum,
ama başlayana kadar , bir başlayınca da çorap söküğü gibi gidiyor, bitince de insan kendini çok iyi hissediyor doğrusu

valla kıskandım çok imreniyorum böle ailelere ben evli olmadığım için isterdim eşimle bereber spora gdiiym
eşim mükafatını alıcak derken kilo takıntısı varmıdır eşindemi sporcu yoksa sen şişman bi bayan değilsin vücut şeklin n nasıl armut yapılı yada elma :)

gırgırna gerçekten tam gırgırsın yazdıklarından hiçte öyle özgüvenin yokmuş gibi gelmedi, gayet te özgüvenin tam bence fazlasıyla yerinde. Eski bir sporcu olarak, eski günlerine dönmemen için hiçbir sebep yok, çok da rahatlıkla yaparsın. Bence kendine bir format at, ve çizelgeni hazırla, dünü unut artık bundan sonraki hedeflerini netleştir, bence çok güzel paylaşımların var, burada olmalısın ve o göbüşü eritmelisin. Al bu da sana motivasyon öpücüğü

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesiişte uzman Dr. Ayça Kaya dan süper bir diyet:
2 farklı şekilde yapabileceğiniz bir diyet bir hafta birini bir haftda diğerini yapabilirsiniz.....
1.BESLENME LİSTESi
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

valla biz eşimle aynı kafadayız, çok zayıf manken tiplerden değil de sporcu tipini seviyoruz. Daha güçlü duruyor. Manken vücutlar biraz çelimsiz durur ya.
Mesela ben Asena'nın vücudunu çok beğenirim hem ince hem yapılı. Üflesen yıkılacak gibi değil.
Eşimin de 5 kg kadar fazlası var benim nerdeyse 15
Ben biraz armut yapılıyım ama şimdi tam bir top oldum elması armudu kalmadı. Yakında kavisler belli olmaya başlar inşallah

Kıvılcım 28
Bluedeniz
Phatos07
Gamzenurmelih
Sportie
Cınarınannesi

hoşgeldiniz tekrar kızlar hepimize sağlıklı kilo vermeler.....3.takım atağa kalkacak bence....

sportie öpücüklerimi aldım teşekkür ettim benimkisi özgüven değilde rahat bi insanım sanırım
bişeye suç atmam lazım bend eburcuma atıyom burcum akrep yükselenim yay felsefem ya hep ya hiçmiş
işte ben bu yüzden yaptımı yapıyor ama yapmadımı anasını ağltıyom yemenin
aslında okadar çok sebbep varki zayıflamamız için
demir baş sebeplerimi sayayım
1- henüz bekarım ama sevişmeyi bilmiyorum ama bu kiloyla sevişilmiyceğini biliyorum :) hayallerimdeki gibi olması bakımından :)
2- yaza söz olaylarım olabilir Allah nasip ederse tabi benim sevgili okuyo hala aftan döndü oda 30 yaşında 110 kg ama adamda 1,96 boy var ya 46 beden gelinlik giymek istemiyom
3- zayıf kadın daha genç daha güzel daha bakımlı daha daha dahaaaaaaaa sı bitmiyor yaa
4- annemin kapıyı her akşam açıp yüüzme pis pis sırıtarak hoş geldin dombili demesinden bıktım ( sözde beni gazlıyo nası bi gazsa bu sinirden çantamı yere atıp mutfağa koşuyom ne pişirdin bugün çok açım )
5-aynaya bakmaıyorum buaralar mayın tarlası gibiyim selülüt reklamlarına çıkarsa lar beni gören böle olmamak için ilaç firmasına koşar

Öncelikle umutsuzluğa kapılmaman gerek ve kendine inan, 40 küsür kilo veren bir kzın hikayesini okumuştum . Paylaşayım diye aradım ama bulamadım. Kız ısrarla herkesin iskeleti aynı diye tekrarlıyordu. Ben de kendimce hep aynı şeyi söylüyorum, bir de herkesin midesi kendi yumruğu kadarmış. Düşünsene. Bence kafana takarsan yaparsın.

Yulaf kepeği böyle un gibi bir şey, kahverengi, çok tok tutuyor ve bagırsakları düzenliyor. Benim sıkıntım çoktu bu konuda ben faydasını görüyorum
.

sanırım havalar düzelmeden ben bu motvasyonu sağlayamayacağım. Elimde harika dvd ler ve yerinden kalkmayan bir popo var
. Ben evde 250 mekiğe kadar çıkmıştım ilk zayıfladığımda şimdi birinin beni dürtmesi gerek. 65 olayım sabah akşam spor yapıcam. Söz veriyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…