Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sportıe çınarın annesi hoş geldiniz dediğiniz gibi takımda okadar çok yeni varki ben kendimi yeni gibi hissettim :)
yanlız biz 3.takım şanslıyız gelen her yeni üye bilgili hoş sohbet kilo vermiş yada gerçekten hedef belirlemiş kişiler
hanımlar tecrübelrinizi fikirlerinizi paylaşmanızı isteriz çünkü biz şişkolar yada kalın belliler hepimiz birre diyetisyen adayıyız :)

hadi bakalım başlangıç 1 mart demek, aslında benim de tam olarak ciddi bir diyete başlangıcı martta yaparım diye düşünüyordum bu iyi oldu, bu zaman içinde de kendimi iyice motive etmiş olurum.
hedefim 68 kg ile takıma başlamak ve kısa bir sürede mezun olmak

herkese kolay gelsin hayırlı olsun:118:

hoşgeldin canımbenimde takımda 3. günümben 37 yaşında ev hanımıyım şu an...evlenmeden önce 46- 49 kg idim....5 li rakamları hiç görmemiştim ...takii evlenene kadarmalesef bizim çocuğumuz yok....10 yıl boyunca gördüğüm tedavi sebebiyle nerdeyse 30 kg aldım ....ve tahmin edersiniz ki hem ruhsal açıdan hemde bedenen bir dibe vuruş yaşadım...4 ay öncesi kendime yeter artık dedim ...çünkü bu ben değildim....ve kilo vermeye kendimi bir an önce toparlamaya karar verdim...bu süre zarfında iyi yol katetiğime inanıyorumyalnız 2 hafta öncesi yine motivasyonum düşmeye başladı ve sonuç olarak burdayımhep birlikte sağlıkla ideal kilolarımıza ulaşacağımıza canı gönülden inanarak....tekrardan hoşgeldin diyorummmm.....

doğru söylüyorsun canım, bu memlekette öyledir zaten herkes avukat, herkes doktor. Burada da herkes diyetisyen
Bu arada senin kilo çizelgeni göremiyorum.

Elbette herkesin vücut yapısı, metabolizması farklı. Ancak yine de işin gerçeğini hepimiz biliyoruz, yağ, tuz, şeker hamur işinden uzak durmak.
Proteini almamız lazım kas kaybı olmasın ve kaslarımız güçlensin diye, vitamin (sebze meyve) yağ yakımını kolaylaştırsın hemde ihtiyacımız vitaminleri almak.
Bunun yanında çok önemli faktör bol su içmek,
Benim tercihim proteini öğle yemeğinde sebzeyi de akşam yemeğinde yemek, böyle olduğunda kilo vermem çok daha etkili oluyor,
Suyu kesinlikle es geçmemek lazım, hele bir de spor varsa en az 3 lt kesin su içilmeli. Benim önerilerim bunlar.
Çok katı diyetlere hep uzak durdum, etkisi çok iyi olabilir. Ama bu uzun bir yolculuk hemen pes etmek hemen vazgeçmemek için çok katı diyetlerden uzak durmayı düşünüyorum.

Hedefim mayıs ayına 59,9 olarak girmek

Günaydın bayanlar,

Bende aranıza katılmak istiyorum. 2 Ocak tan beri kendi çapımda rejim yapıyorum. 6 kilo vermiştim taaa ki geçen haftaya kadar. İş için şehir dışına çıktım motivasyonum bozuldu gelince de toparlayamadım. O yüzden 500 gr geri aldım. Daha önce başka bir grupa katılmıştım ama motivasyonum bozulunca bıraktım. 1 yıl önce doğum yaptım, yaza kadar doğum kilolarımdan kurtulup ayna ile tekrar barışmak, alışverişten mutlu dönmek ve ablama (iddaya girdik te) bikini aldırmak istiyorum.

Muhabbetiniz çok iyi ve bu rejim tek başına yapılmıyor o yüzden bende artık burdayım

hoşgeldin canım benim....seni burda görmek ne güzelll...tekrardan birlikteyizzzz....buna çok sevindimmmhepbirlikte sağlıkla, keyifle,irade ve azmimizle fazlalıklardan kurtulacağızzzben buna canı gönülden inanıyorummm....

Hoş buldum, çok teşekkür ederim. 35,5 (Eylül'e kadar 35) yaşındayım,5,5 yıl önce evlendim ve İstanbul a yerleştim. Nickim de de bağırdığım gibi (nasıl bir gazla ve büyük harfle aldıysam nickimi ) 1 yaşında bir oğlum var. Özel bir şirkette çalışıyorum. Çok zayıf zamanlarım olmasına rağmen 28 den sonra daha bir balık etine doğru gittim. 58'le evlendim yaklaşık 2 yıl sonra 69'u gördüm. Silkindim 55'e kadar (kısa da sürse ) düştüm. 59-60 gibi hamile kaldım, içime öküz kaçtı 84 ile 1,5 ay erken doğum yaptım.Doktorum zamanında doğursaydın 100'ü kesin görürdün dedi. Neyse, 1 yıl boyunca 74,4 te kaldım. Süt vermeyi kesince yazın istediğim şeyleri giyme hayalleri ile zayıflamaya başladım. Amma da konuyu uzattım. Şimdi aranızdayım. ve mutluyuuuuuuuuuuum.

şu ana kadar 1 lt suyumu içtim....güzel bir kahvaltı ve sonrasın da 3 mil leslie de yürüdüm....şimdi 1 yeşil elma ve öğle yemeği ...şimdilik bu kadar...acıkmaya başladım bu arada

hoşgeldin canım benim....seni burda görmek ne güzelll...tekrardan birlikteyizzzz....buna çok sevindimmmhepbirlikte sağlıkla, keyifle,irade ve azmimizle fazlalıklardan kurtulacağızzzben buna canı gönülden inanıyorummm....

[/QUOTE]

Hoşbuldum canım, çok teşekkür ederim, sen olmasan belkide pes etmiştim. Evet sağlıkla, keyifle hep destek tam destekle yağ öbeklerinden kurtulacağız.

Hoşbuldum GIRGIRINA, eminim yakında çok daha iyi kaynaşıp çok iyi diyet arkadaşları olacağız. Benim yapmaya çalıştığım şey günde 2,5 litre su içmek ve akşam 19:00 dan sonra hiç bir şey yememek, ve geceyi ılık su ile bitirmek. Ama bu bel nasıl incelir bu göbek nasıl gider bilemiyorum.

selam tekrar,

öğle yemeğim ;
2 biber dolması,3 kaşık zeytinyağlı pırasa,1dilim börek
şimdide sodamı içicem ayrıca su içmek içinde çabalıyorum:)

19/02/2013 3. takım mesaj sayısı
Yakar76:10
İlginnur ( izinde )
Mihracee ( izinde)
Gırgırına:9
Ekino:7
Nidah:7
Hilal60300:11
S_A:15
Mattika ( izinli)
Kıvılcım 28:4
Bluedeniz:13
Phatos07:7
Gamzenurmelih:4
karaca:3
5 mesaj altında yazan bacılar olmir olmir ama

selam tekrar,

öğle yemeğim ;
2 biber dolması,3 kaşık zeytinyağlı pırasa,1dilim börek
şimdide sodamı içicem ayrıca su içmek içinde çabalıyorum:)

karaca kızmazsan gördüğüm bir kaç noktayı yazayım.
dolma içindeki pirinçten dolayı karbon börekte karbon. keşke ya dolma olmasaydı yada börek olmasaydı. yanlarına yoğurtla gayet iyi bir menü olurdu

bugünkü menüm
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek peynir 5 tane zaytin salata
öğle
1 kase yayla çorbası salata
akşama yoğurtlu karnabahar
akşam 500 mekik
suyu içiyorum ama en çok çay

bugünkü menüm
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek peynir 5 tane zaytin salata
öğle
1 kase yayla çorbası salata
akşama yoğurtlu karnabahar
akşam 500 mekik
suyu içiyorum ama en çok çay

walla seni tebrik ediyorum 500 mekiği nasıl çekiyorsun süpersin. Ben 100 çeksem ona da razıyım. bu arada menü güzel ama çay yerine su koyman daha mı iyi olur ne:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…