Selam 3. Takım,
4 sene öncesinde yine burada takımlardaydım, daha sonra çalıştığım şirketteki internet erişim kısıtlaması vs. durumdan buradan kopmuştum.
Bu arada evlendim, bir de bebişim oldu, 6,5 aylık, ismi Kaya
bana da yadigar kilolar oldu, zaten kilolu hamile kalmıştım birde hamilelikte 18 kg alınca durum ortada.
Artık kilo verme zamanı geldi,
Bu konuda takımın ortalamasına da katkımın olacağını söz verebilirim, iyi gaza gelirim.
boyum 1,68 şimdiki kilom 69,500 hedefim aslında 55 ama çok ütopik olur, mezun falan olamam canım sıkılır o yüzden hedefimi 57 olarak belirledim.
Haftanın 3 günü de spora gitmeye çalışıyorum, malum bebek olunca her zaman plan program işlemiyor
Aslında iyi sporcuyumdur, salon sporlarında antrenörlük belgem var, Avrasya maratonunda yarı maraton 15 mt koşmuşluğum vardır, trekking reherliği yaptım dağ bayır gezdim.
Kaya Bey sayesinde dondurmak zorunda kaldım, vücutta hamlaştı, ama tekrar eski günlere kavuşmak için can atıyorum
Yaşım da 39 epey bir süre 39 gider
şimdilik bu kadar
sizleri de tanımak isterim
sevgiler
sportıe çınarın annesi hoş geldiniz dediğiniz gibi takımda okadar çok yeni varki ben kendimi yeni gibi hissettim :)
yanlız biz 3.takım şanslıyız gelen her yeni üye bilgili hoş sohbet kilo vermiş yada gerçekten hedef belirlemiş kişiler
hanımlar tecrübelrinizi fikirlerinizi paylaşmanızı isteriz çünkü biz şişkolar yada kalın belliler hepimiz birre diyetisyen adayıyız :)
merhaba kıvılcım, merhaba bluedeniz
burada birbirimize destek olacağımıza inanıyorum.
:82:
merhaba sportie;kesinlikle bende inanıyorum...ben kendi açımdan şunu çok iyi anladımki ; ne kadar gayret edersen et bu kilo verme olayı tek başına olmuyor...
Selam
Cınarınannesi, hoşgeldin canım evet takımda yer var kendini tanıtarak başlayabilirsin. İki hafta deneme süren olacak.
biligilendirme:
Yeni yarışmacılarımız birsahaki cuma yani 1. Mart cuma günü kilolarını bildirecekler ve listeye ozaman alınacaklar. Başlangıç kiloları 1 mart günü tartıda çıkan sonuç olacak. O gün yarışmaya başlangıç günü olarak sayılacak. Ve o gün tam anlamıyla yarışmaya dahil olacaklar.
Deneme sürecine uymak zorundayım. Bu sürec alışmak için çok önemli
--
3. Takım yarışmacıları:
Yakar76
İlginnur ( izinde )
Mihracee ( izinde)
Gırgırına
Ekino
Nidah
Hilal60300
S_A
Mattika ( izinli)
Yeni üyelerimiz:
Kıvılcım 28
Bluedeniz
Phatos07
Gamzenurmelih
Sportie
Cınarınannesi
Dikkat: yenı üyelerimiz 1 mart günü listeye girecekler
Takımımızda 14 kişi var ve takımımız dolmuştur :)))
sportıe çınarın annesi hoş geldiniz dediğiniz gibi takımda okadar çok yeni varki ben kendimi yeni gibi hissettim :)
yanlız biz 3.takım şanslıyız gelen her yeni üye bilgili hoş sohbet kilo vermiş yada gerçekten hedef belirlemiş kişiler
hanımlar tecrübelrinizi fikirlerinizi paylaşmanızı isteriz çünkü biz şişkolar yada kalın belliler hepimiz birre diyetisyen adayıyız :)
Hosgeldin Sportie ve cinarin annesi. Bende yeniyim ve umarim kilo vermenin yaninda güzel arkadasliklarda ediniriz burada.
selam tekrar,
öğle yemeğim ;
2 biber dolması,3 kaşık zeytinyağlı pırasa,1dilim börek
şimdide sodamı içicem ayrıca su içmek içinde çabalıyorum:)
bugünkü menüm
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek peynir 5 tane zaytin salata
öğle
1 kase yayla çorbası salata
akşama yoğurtlu karnabahar
akşam 500 mekik
suyu içiyorum ama en çok çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?