Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

süpersin ya gerçekten bayıldım ve %100 haklısın. Hade bakalım sana 38 beden gelinlik giydiricez.

sabah

2 kuru kayısı 2 bardak su

kahvaltı
1 dilim çvd ekm
peynir 4 zeytin
1 t.kaşığı biber salçası
çay şekersiz

ara
1 nescafe sütlü şekersiz

öğle
1 kase yoğurt
2 dilim ayva
2 t.kaşığı tarçından oluşan karışım

ara
1 kk peynir
1 diyet etimek

akşam
kara kara düşünüyorum ne yicem diyeeeee.....

iki çocukla bu soğukta markete manava gidemedim evde sebze yok eşime söylesem acaba becerebilirmi hep kazıklıyolar adamı

65 olmaya bir şey kalmamış zaten, bakalım kim önce ipi göğüsleyecek

ben çok sevdim bu takım

Kıvılcım 28
Bluedeniz
Phatos07
Gamzenurmelih
Sportie
Cınarınannesi

hoşgeldiniz tekrar kızlar hepimize sağlıklı kilo vermeler.....3.takım atağa kalkacak bence....

merhaba ekino hoşbulduk.

Evet madem yeni kan geldi 3. takıma atağa kalkacak elbette

biz niye geldik kiloları atmaya birnciliği kapmaya

çınarın annesi dedimya aylardır burda gaza gelicem diye yer işgal edip durdum oara girmediğim topik okumadığım başrı hikayesi günlük kalmadı okudum bende hepimizn iskeleti aynı diyen hatunu bu arada 38 geçtim 40 beden gelilnliğe razıyım ya
ama sen şu spor işini madem yapamıyon evinin temizliğin üsten yapma ince temizlik yap hep kapıları yerleri silde sil dizlerin kesin vardır reklam arsında durmadan kalk zıplaaa 5 dk kocanda seni ananın evine yollasın şişman idare ettim ama deli uğraşamam bu hanımla her rekalm zıplayıp duryoo demesin :)

alışkın o benim hallerime gönderemez kimsenin evine, ben daha öncede 9 kilo vermiştim evde hoplaya zıplaya koltuk tepelerinde mekik çeke çeke, temizlik deme ama nooooolur deme, oğluşla yuvarlanıyom ben onun yerine bu arada temizliği üstten yaptığımı nasıl analdın ki dizimde yok ki doğru dürüst benim, zaten dedim ya oğluşla özlüyoruz bütün gün birbirimizi onunla vakit geçiriyorum anca 21:30-22:00 gibi oturuyorum inan, gece de en az 2 posta uyanıyorum.

Son düzenleme:
çınarınannesi ne diyorsun 1 yaşını geçtiği halde gece 2 kere kalkıyormusun

yanmışım ben desene

Allahtan çalışıyorum da işte dinleniyorum, evde maraton başlıyor fena yoruyorlar hele gece uykunun ortasında uyanmak çok fena

Bazen 3-4 ama 2 garanti. Acıkmış numarası yapıyor, saçımı okşuyor, su içiyor, yanyana yatıyoruz bazen yanamı okşuyor. Kısaca özlem gideriyoruz sanırım. Napalım şimdilik böyle. O yüzden halsiz veya yorgun düşüyorum Ama olsun. Eşim de kalkıyor Allah tan ama ben çıt dese uyanıyorum zaten. Aslında panik biri de değilim ama neyse. Bende iş yerinde dinleniyorum resmen bir de böyle işler azsa süper oluyor.

Son düzenleme:
çınarınannesi , kıyamam ben ona yaa

demek özlüyor annesini, gündüz göremediği için gece acısını çıkarıyor desene yerim onu ben, Allah bağışlasın canım

benim canım bişeler istedikçe su içiyorum

Hani derler ya üzerine bir bardak su diye bende öyle yapıyorum üzerine 1 bardak su içiyorum, midem su deposu oldu

bizim evde de tam ersi hep beni kazıklıyorlar ya, eve geliyorum poşetin altı çürük çarık

selam kızlar,
bikaç kuru üzüm,erik,badem atıştırıyorum sanki acıkmaya başladım bari bitki çayı içeyim yarın işe gelirken yanımda meyve getireceğim böyle olmuyor

Kizlar güzel muhabbet etmissiniz . Ayça Kaya'nın tarzını seviyorum girgirina liste güzelmiş doyurucu da. Ben su tatli yi hayatımdan cikaramadigim icin listelere hiç uyamiyorum.
Bugün öğlen zorlandım önümde neler yendi neler:) cogu da tombik hatun, kiloyu bı ben dert ediyom galba:)

Su içme olayı bende de ise yariyo, acıktikca iciyorum ama wc olayı sürekli zor is dışardan bilhassa:)
Ya cepten alıntı yapamıyorum

Tarcın tatlıisteğine birebir. Bu arada kilon gayet iyi. en azından bana göre

Bugünkü menu
Sabah 1 yum 2dil ekmek peynir zeytin bal ceviz
Öğle patates salatası, 1 kurabiye ve pogaca
Aksam çorba
Ara meyve

Su içme olayı bende de ise yariyo, acıktikca iciyorum ama wc olayı sürekli zor is dışardan bilhassa:)
Ya cepten alıntı yapamıyorum

merhaba nidah,

bende yeni katıldım aranıza, baktım da hem kilon güzel hem de mezuniyetine çok az kalmış tebrik ederim

su kesinlikle çok etkili

Çınarınannesi hosgeldin
Allah bağışlasin evladını ve cümle arladaslarinkini

Benim de 3 yasında var bitane hala gece en az 2-3 kere uyanır/:)

Sportie alıntı yaptım olmadı :) sende hosgeldin canım
Doğuma 83le gitmiştim buralara kadar geldik şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…