sportie öpücüklerimi aldım teşekkür ettim benimkisi özgüven değilde rahat bi insanım sanırım
bişeye suç atmam lazım bend eburcuma atıyom burcum akrep yükselenim yay felsefem ya hep ya hiçmiş
işte ben bu yüzden yaptımı yapıyor ama yapmadımı anasını ağltıyom yemenin
aslında okadar çok sebbep varki zayıflamamız için
demir baş sebeplerimi sayayım
1- henüz bekarım ama sevişmeyi bilmiyorum ama bu kiloyla sevişilmiyceğini biliyorum :) hayallerimdeki gibi olması bakımından :)
2- yaza söz olaylarım olabilir Allah nasip ederse tabi benim sevgili okuyo hala aftan döndü oda 30 yaşında 110 kg ama adamda 1,96 boy var ya46 beden gelinlik giymek istemiyom
3- zayıf kadın daha genç daha güzel daha bakımlı daha daha dahaaaaaaaa sı bitmiyor yaa
4- annemin kapıyı her akşam açıp yüüzme pis pis sırıtarak hoş geldin dombili demesinden bıktım ( sözde beni gazlıyo nası bi gazsa bu sinirden çantamı yere atıp mutfağa koşuyom ne pişirdin bugün çok açım )
5-aynaya bakmaıyorum buaralar mayın tarlası gibiyim selülüt reklamlarına çıkarsa lar beni gören böle olmamak için ilaç firmasına koşar
sanırım havalar düzelmeden ben bu motvasyonu sağlayamayacağım. Elimde harika dvd ler ve yerinden kalkmayan bir popo var
. Ben evde 250 mekiğe kadar çıkmıştım ilk zayıfladığımda şimdi birinin beni dürtmesi gerek. 65 olayım sabah akşam spor yapıcam. Söz veriyorum kendime
Kıvılcım 28
Bluedeniz
Phatos07
Gamzenurmelih
Sportie
Cınarınannesi
hoşgeldiniz tekrar kızlar hepimize sağlıklı kilo vermeler.....3.takım atağa kalkacak bence....
çınarın annesi dedimya aylardır burda gaza gelicem diye yer işgal edip durdum oara girmediğim topik okumadığım başrı hikayesi günlük kalmadı okudum bende hepimizn iskeleti aynı diyen hatunu bu arada 38 geçtim 40 beden gelilnliğe razıyım ya
ama sen şu spor işini madem yapamıyon evinin temizliğin üsten yapma ince temizlik yap hep kapıları yerleri silde sil dizlerin kesin vardır reklam arsında durmadan kalk zıplaaa 5 dk kocanda seni ananın evine yollasın şişman idare ettim ama deli uğraşamam bu hanımla her rekalm zıplayıp duryoo demesin :)
çınarınannesi ne diyorsun 1 yaşını geçtiği halde gece 2 kere kalkıyormusun
yanmışım ben desene
Allahtan çalışıyorum da işte dinleniyorum, evde maraton başlıyor fena yoruyorlar hele gece uykunun ortasında uyanmak çok fena
çınarınannesi , kıyamam ben ona yaa
demek özlüyor annesini, gündüz göremediği için gece acısını çıkarıyor desene yerim onu ben, Allah bağışlasın canım
sabah
2 kuru kayısı 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim çvd ekm
peynir 4 zeytin
1 t.kaşığı biber salçası
çay şekersiz
ara
1 nescafe sütlü şekersiz
öğle
1 kase yoğurt
2 dilim ayva
2 t.kaşığı tarçından oluşan karışım
ara
1 kk peynir
1 diyet etimek
akşam
kara kara düşünüyorum ne yicem diyeeeee.....
iki çocukla bu soğukta markete manava gidemedim evde sebze yok eşime söylesem acaba becerebilirmi hep kazıklıyolar adamı
Kizlar güzel muhabbet etmissiniz . Ayça Kaya'nın tarzını seviyorum girgirina liste güzelmiş doyurucu da. Ben su tatli yi hayatımdan cikaramadigim icin listelere hiç uyamiyorum.
Bugün öğlen zorlandım önümde neler yendi neler:) cogu da tombik hatun, kiloyu bı ben dert ediyom galba:)
Su içme olayı bende de ise yariyo, acıktikca iciyorum ama wc olayı sürekli zor is dışardan bilhassa:)
Ya cepten alıntı yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?