Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bravo nidah tekrar tebrik ederim, bende doğuma 81 ile girdim, bebeğim 6,5 aylık haziranda 57 olmak istiyorum

@S_A
@gırgırına
cok cadolozsunuz bu hafta kendimi kaybettim siz görürsünüz önümüzdeki hafta bomba gibi gelcem

sportie ve çınarınannesi hoşgeldiniz grubumuza bende bu takımın üyesiyim 75.5ten 68e düştüm 20 yaşındayım yarışmaya tokattan katılıyorum tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Hoşbuldum
Tebrik ediyorum hilal cim yaşın çok genç, dilerim ki hedefine biran önce ulaşırsın

bizim evde de tam ersi hep beni kazıklıyorlar ya, eve geliyorum poşetin altı çürük çarık

çınarınannesi benide pazardan alışveriş yapmışsam eğer kazıklıyolar...mareketten özellikle mahalle marketlerinden almayı tercih ediyorum evet daha pahalı ama kuruş farkıyla pahalı....pazarcıların afra tafrası beni çok sinirlendiriyoooo

Bugünkü menu
Sabah 1 yum 2dil ekmek peynir zeytin bal ceviz
Öğle patates salatası, 1 kurabiye ve pogaca
Aksam çorba
Ara meyve
nidah bacı nolmuş senin öğle yemeğine...yemek demek biraz olmadı sanki birileri pasta börek yaptı bende afiyetle yedim öğünü olmuşşşşş

bu arada bu 4.çmesajımdı başa yazmayı unuttummmmm

Son düzenleme:
sabah
........

öğle
1 yemek kaşığı sucuklu yumurta,
1buçuk dilim ekmek
yarım çay kaşığı recel

ara
1 elma
6 tane susamlı çubuk kraker

akşam
ızgara balık
1buçuk dilim ekmek

sabah
........

öğle
1buçuk dilim ekmek
yarım çay kaşığı recel

ara
1 elma

akşam
ızgara balık
1buçuk dilim ekmek

Anam anam sucuklu yumurta walla h.sonu bende yapıcam banane çok canım istiyor ne zamandır. bu arada yediklerin bana az geldi. ben ölürüm acımdan

selam kızlar
ne çene var af kızlar iyiki işim varmış
kızlar çok yoruldum denetime ciktim dukkan dukkan yürüdüm
mekik i aletle çekiyorum yoksa normal mekik asla çekemem

akşam yemeğini yedim ama canım tatlı birşeyler istedi iki ceviz ve yarım ceviz kadar tahin helva sı yedim şimdi mekik zamanı by

öncelikle sportie ve cınarınannesi hoş geldiniz ben de takıma bu hafta katıldım umarım hep beraber güzel güzel kilo veririz:)

kahvaltıdan sonra neler yediğimi yazayım. kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğün yemedim

öğle:
simit + light ayran

ara:
light süt

ara:
sütlü kahve + şekersiz çikolata

akşam yemeğimi birazdan yicem çok geç oldu

Ayyyyy kızlar ne çok kaynatmışsınız böyle :)))

Karaca 28 evet canım sende yeni üyelerimizdensin :)))

Şimdi annem gildeyim burda yemek yedik şimdi mutfağıtoplayıp hemmmen buraya uçuyorum :)(

iyi akşamlar kızlarkeyifler yerindesohbetler akıp gitmiş
bugünkü menüm;
sabah:1/2 lt su
kahvaltı:1dilim kepek+1dilim t.buğday ekmeği+domates+biber+salatalık+1yeşil+1siyah zeytin+2 fincan şekersiz çay+1yudum reçel
ara:1yeşil elma
***** 3 mil leslie yürüdüm*****
öğlen:2 ç.kaşığı ıspanak+3ç.kaşığı sarımsaklı yoğurt+1 bardak diet cola
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 eti yulaflı bisküvi+1 kupa kiraz saplı yeşil çay
akşam:1/2 kase tarhana çorbası+2ç.kaşığı yoğurtlu ıspanak+1dilim kepek ekmeği
ara:2 şekersiz çay+1 dilim bisküvili pasta
şimdilik 2.5 lt su içtim 3lt ye tamamlarım...

oku oku anca bitirdim:126:

.

sabah
........

öğle
1buçuk dilim ekmek
yarım çay kaşığı recel

ara
1 elma

akşam
ızgara balık
1buçuk dilim ekmek

afiyet olsun hilalcimsucuklu yumurta...hafta sonu gelsede yesem bende canım çekti valla

benim canım bişeler istedikçe su içiyorum

Hani derler ya üzerine bir bardak su diye bende öyle yapıyorum üzerine 1 bardak su içiyorum, midem su deposu oldu

en güzelini yapıyorsun sportie cim....bende aynısını yapıyorum...su şişesi hep yanımda

yemesi güzel nidahçımda sonra vermesi zorsen iradene sahip çok canım....kilo kilo aldıklarımızı gr gr vermek için neler çekiyoruz......

Bugünkü menu
Sabah 1 yum 2dil ekmek peynir zeytin bal ceviz
Öğle patates salatası, 1 kurabiye ve pogaca
Aksam çorba
Ara meyve

bugün gün vardı galibaafiyet olsun canım....akşam dengelemişsin.....+ bir durum olacağını sanmam...

afiyet olsun cnm

canım ya gerçektende gırgırsın.....hiçte kendine özgüveni olmayan birine benzemiyorsun bence...cnm naçizane 1 - 2 püf noktası önerebilirim.....
.sabah güne en az 1/2 lt su içerek başla...
.yiyeceğin yada yemek istediğin zararlı bir besin için de su iç mesela...
.bir de leslie 3 mil beline streç film sararak yaparsan sonuç süper....

Kıvılcım 28
Bluedeniz
Phatos07
Gamzenurmelih
Sportie
Cınarınannesi

hoşgeldiniz tekrar kızlar hepimize sağlıklı kilo vermeler.....3.takım atağa kalkacak bence....

.

azmin elinde hiç birşey kurtulmaz cnm....bir de su su su diyorum ben.....

havaların ısınmasına ne kaldı cnm...haydi başla artık benceşu mekik çekmeğe bir türlü alışamadım ben ya...varmı bir püf noktası....

afiyet olsun cnm

afiyet olsun cnm

tebrik ediyorum sizi

selam tekrar,

öğle yemeğim ;
2 biber dolması,3 kaşık zeytinyağlı pırasa,1dilim börek
şimdide sodamı içicem ayrıca su içmek içinde çabalıyorum:)

akşam biraz hafif olsa daha iyi mi olur acaba cnm

bugünkü menüm
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek peynir 5 tane zaytin salata
öğle
1 kase yayla çorbası salata
akşama yoğurtlu karnabahar
akşam 500 mekik
suyu içiyorum ama en çok çay

tam bir diet menüsü cnm afiyet olsun

geçmiş olsun cnm

ama revaniden yemedim :)))
ya akşam dengelemeye çalıştık nacizane

Kizlar geciktim galiba masallah sohbet koyu gitmis aksam annemse dışardaydi eve gitmdn bulustuk disarda oldugumdan 2 lahmacun 1, kola iste buda bnm aksam yemegim gelsin bicdan azabi eve gldigimizdn beri bisi yemedim daha ne yiycn dediginizi duyar gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…