sportie ve çınarınannesi hoşgeldiniz grubumuza bende bu takımın üyesiyim 75.5ten 68e düştüm 20 yaşındayım yarışmaya tokattan katılıyorum tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
bizim evde de tam ersi hep beni kazıklıyorlar ya, eve geliyorum poşetin altı çürük çarık
nidah bacı nolmuş senin öğle yemeğine...yemek demek biraz olmadı sanki birileri pasta börek yaptı bende afiyetle yedim öğünü olmuşşşşşBugünkü menu
Sabah 1 yum 2dil ekmek peynir zeytin bal ceviz
Öğle patates salatası, 1 kurabiye ve pogaca
Aksam çorba
Ara meyve
Hoşbuldum
Tebrik ediyorum hilal cim yaşın çok genç, dilerim ki hedefine biran önce ulaşırsın
Çınarınannesi hosgeldin
Allah bağışlasin evladını ve cümle arladaslarinkini
Benim de 3 yasında var bitane hala gece en az 2-3 kere uyanır/:)
sabah
........
öğle
1 yemek kaşığı sucuklu yumurta,
1buçuk dilim ekmek
yarım çay kaşığı recel
ara
1 elma
6 tane susamlı çubuk kraker
akşam
ızgara balık
1buçuk dilim ekmek
sportie ve çınarınannesi hoşgeldiniz grubumuza bende bu takımın üyesiyim 75.5ten 68e düştüm 20 yaşındayım yarışmaya tokattan katılıyorum tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
sabah
........
öğle
1 yemek kaşığı sucuklu yumurta,
1buçuk dilim ekmek
yarım çay kaşığı recel
ara
1 elma
6 tane susamlı çubuk kraker
akşam
ızgara balık
1buçuk dilim ekmek
benim canım bişeler istedikçe su içiyorum
Hani derler ya üzerine bir bardak su diye bende öyle yapıyorum üzerine 1 bardak su içiyorum, midem su deposu oldu
Kizlar güzel muhabbet etmissiniz . Ayça Kaya'nın tarzını seviyorum girgirina liste güzelmiş doyurucu da. Ben su tatli yi hayatımdan cikaramadigim icin listelere hiç uyamiyorum.
Bugün öğlen zorlandım önümde neler yendi neler:) cogu da tombik hatun, kiloyu bı ben dert ediyom galba:)
Bugünkü menu
Sabah 1 yum 2dil ekmek peynir zeytin bal ceviz
Öğle patates salatası, 1 kurabiye ve pogaca
Aksam çorba
Ara meyve
sabah
2 kuru kayısı 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim çvd ekm
peynir 4 zeytin
1 t.kaşığı biber salçası
çay şekersiz
ara
1 nescafe sütlü şekersiz
öğle
1 kase yoğurt
2 dilim ayva
2 t.kaşığı tarçından oluşan karışım
ara
1 kk peynir
1 diyet etimek
akşam
kara kara düşünüyorum ne yicem diyeeeee.....
iki çocukla bu soğukta markete manava gidemedim evde sebze yok eşime söylesem acaba becerebilirmi hep kazıklıyolar adamı
çınar yulaf kepeği derken nası hazırmı satılıyoo yoksa ben aldımketen tohumlu müsli öle bişeymi kaloriis yükskemi bu yulaf kepeğinin
bugünkü menüm
sabah kahve
öğle 2 haşlanmış yumurta (artık bööö geldi yumurtadan bırakıyorum yumurta işini )
kızlar benim hafıza kötüdür ve sanırım 5 kişi birden var yeni kim neyi yzmıştı unutabiliyorum
kilo çizelgemi soran olmuş söyliyim ben sanırım 1 senedir burdayım geçen yaz 5 günde 5 kilo diyetiyle şok yaniii 13 kg verdim sonrasında geride aldımmm hatta dahada çıktım eski kilomun üstüne o yüzden şuan çizelgemi yapacak yüz yok bende daha yeni başladım diyete 1 hafta oldu yoksa kaç aydır burda olmuyo bi türlü gaza gelemiyorum isterseniz beni çıkarın utanıyorum falan filan yazıp duruyodum annemin tabiriyle bende manda iştahı varmış ben kahvaltıda pastaneye uğrar 2 açma+2poğça yiyen öğlen 3 çeşit yemek+1,5 ekmek yiyen akşam 2 ekmek +2 çeşiti 2 şer tabaktan yiyen gece çayın yanına bisküvi kek çubuk kraker yien ama yinede anne bişey yokmuya evde diyen biriyim yani benim gözüm aççç gözümm hele son 2 aydır doymak nedemk unutmuştum bildiğin midem sanki bi çöplükk ama dibi bucağı yok ye ye alıyo nası bi kapasiteyse nası tembel olduğumu yazmıyorum bile sıfır hareket sizde bilrsizn şu piskolojiyi rejime başlıycam son yemelrim diyip yeme iştahının 2 katına çıkmasını o iştah bende 4 katına çıktı işte 88 dim verdiğim 13 kg geri aldığımda üstüne bide 5 daha ekledim 93 oldumm ben
110 kg luluk 2 sendir sesi çıkmayan sevgilimi isyana getiren şu kilonu ver ver diye dile döktüğünden artık el mecbur zayıflamam lazım
nası mutsuz nası bakımsız kendime özgüvensiz olduğumu yazmama gerek yoktur sanırım en son sevgilim geldi iş yerime süpriz kimsede yok accık sarılak dedim anam yarı şaka edasıyla hayatım belin nerde demesinmi desiiiiiiiiiiin ben hak ediyom pantolonda sıkınca üstten çıkan bi mide var bende maşallahhdı yani diyeceğim o ki ben eğer bu yazda bu işi başaramazsam beni ilrde evinde 250 kg olmuş hastaneye kamyonla götürdüler diye haberlerde duyar olursunuz
Kıvılcım 28
Bluedeniz
Phatos07
Gamzenurmelih
Sportie
Cınarınannesi
hoşgeldiniz tekrar kızlar hepimize sağlıklı kilo vermeler.....3.takım atağa kalkacak bence....
sportie öpücüklerimi aldım teşekkür ettim benimkisi özgüven değilde rahat bi insanım sanırım
bişeye suç atmam lazım bend eburcuma atıyom burcum akrep yükselenim yay felsefem ya hep ya hiçmiş
işte ben bu yüzden yaptımı yapıyor ama yapmadımı anasını ağltıyom yemenin
aslında okadar çok sebbep varki zayıflamamız için
demir baş sebeplerimi sayayım
1- henüz bekarım ama sevişmeyi bilmiyorum ama bu kiloyla sevişilmiyceğini biliyorum :) hayallerimdeki gibi olması bakımından :)
2- yaza söz olaylarım olabilir Allah nasip ederse tabi benim sevgili okuyo hala aftan döndü oda 30 yaşında 110 kg ama adamda 1,96 boy var ya46 beden gelinlik giymek istemiyom
3- zayıf kadın daha genç daha güzel daha bakımlı daha daha dahaaaaaaaa sı bitmiyor yaa
4- annemin kapıyı her akşam açıp yüüzme pis pis sırıtarak hoş geldin dombili demesinden bıktım ( sözde beni gazlıyo nası bi gazsa bu sinirden çantamı yere atıp mutfağa koşuyom ne pişirdin bugün çok açım )
5-aynaya bakmaıyorum buaralar mayın tarlası gibiyim selülüt reklamlarına çıkarsa lar beni gören böle olmamak için ilaç firmasına koşar
sanırım havalar düzelmeden ben bu motvasyonu sağlayamayacağım. Elimde harika dvd ler ve yerinden kalkmayan bir popo var
. Ben evde 250 mekiğe kadar çıkmıştım ilk zayıfladığımda şimdi birinin beni dürtmesi gerek. 65 olayım sabah akşam spor yapıcam. Söz veriyorum kendime
şimdi yemekten geldim, bende yediklerimi paylaşıyım sizinle
sabah kaşarlı poğaça
1 kase yayla çorba
2 çorba kaşığı çoban kavurma
yarım dilim ekmek
şimdi de az şekerli türk kahvemi içiyorum
akşam kabak yemeği yapıcam yoğurtla kabağımı yemeyi planlıyorum
şimdiye kadar 2lt den fazla su içmişimdir herhalde
Akşam da pilatesim var, akşam yiyeceklerimi ve sporumu yarın netleştiririm. Malum Kaya'dan dolayı gelecek hakkında çok net konuşamıyorum
bende bu günkü menümü paylaşayım,
sabah yarım litre ılık su,
2 ince dilim t.b ekmeği arasına light peynir, maydanoz, domate,
tarçınlı yeşil çay,
öğlen
yarım kase çorba,
5 tane ızgara köfte (ziyan etmek istemedim ama çok geldi)
çeyrek tabak bulgur pilavı,
şekersiz türk kahvesi,
akşam üzeri için sabahki sandüviçimin küçüğünü yaptım, yanında da tarçınlı yeşil çay,
akşam yoğurtlu yulaf kepeği.
şu ana kadar 2 litre su içtim biraz daha içerim
Varsa hertürlü tavsiyeyi bekliyorum bayanlar,
bende spor olayına yeni başlayabildim, bir akşam spor klubüne ben bir akşam da babası gidiyor,
yani Kaya'nın babası sağolsun, yoksa nasıl giderim.
Ama bende incecik olunca baba da mükafatını almış olacak
selam tekrar,
öğle yemeğim ;
2 biber dolması,3 kaşık zeytinyağlı pırasa,1dilim börek
şimdide sodamı içicem ayrıca su içmek içinde çabalıyorum:)
bugünkü menüm
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek peynir 5 tane zaytin salata
öğle
1 kase yayla çorbası salata
akşama yoğurtlu karnabahar
akşam 500 mekik
suyu içiyorum ama en çok çay
selam kızlar,
dün akşam girişyapamadım.öğle yemeğinde yemiş olduğum patlıcan gün boyu midemi mahvetti eve kendimi zor attım çıkarttım vs.kötüydüm dün o yüzden giriş yapamadım.midem hala bi tuhaf.bugün için kahvaltı ile başlayayım 2 dilim çavdar ekmeği,5-6 zeytin,peynir.saat 11:00'de az şekerli türk kahvesi içtim.şimdilik bu kadar..
çınarınannesi benide pazardan alışveriş yapmışsam eğer kazıklıyolar...mareketten özellikle mahalle marketlerinden almayı tercih ediyorum evet daha pahalı ama kuruş farkıyla pahalı....pazarcıların afra tafrası beni çok sinirlendiriyoooo
nidah bacı nolmuş senin öğle yemeğine...yemek demek biraz olmadı sanki birileri pasta börek yaptı bende afiyetle yedim öğünü olmuşşşşş
bu arada bu 4.çmesajımdı başa yazmayı unuttummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?