Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yapmayın kızlar ya hiç yoktan tatlı krizine gireceğiz şimdi....kebaplar,pideler bide tatlılar

yakar çok değilmi ayça kayanınkiya tostlarr havad uçuyo yaa nebilim sanki kaloriis çok yüksek kilo verme gibi geliyo ban ya o diyetlee

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayca kayanın o tostlu dıyetıyle 2 ayda 10 kılo vermıs adam var burda kac defa dedım kızlar yapın dıye hem ac kalmıyosun hemde verınc ekıloyu gerı almıyosun cok saglıklı bır dıyet hemde cok eglencelı bır dıyet tost fılan

Kızlar pazara malum arkadaşlarım evime gelecekler ve ben tabii pasta börek yapacağım sizce ne pişireyim yani diyet takımınada bu yazılmaz ama şöyle mükemmel bir ikram sunmak istiyorum.

evet yeni annelerimiz çok takımda. ekino var. mihrace vardı noldu ona kaptan? bildirim yapmıyo iki haftadır, diskalifiye mi olcak?
takıma girdin sayılır canım, deneme süresini yapmayınca 3-5 gün yazıp katbolanlar oluyo o yüzden.
kapışalım kilolarımız da yakın sayılır

aynen ben de her gün tartılıyorum dün yediğim tatlı kilo yapmamış deyip telafi etmeye çalışmıyorum.
bi hafta tartılmamak en iyisi, bu aralar hiç tartılmadım ama iyi oldu

Fatoş sen menü bildirince benim dukab yaptığım menüler geliyor aklıma :))

Mattika, mihrace geçen hafta bildirmedi. Bu haftada yoğun olduğuna dair mesaj attı. Perşembe gelir kilomu yazarım demişti bu yüzden izinli yazdım. İnşallah haftaya gelir mlhrace paylaşımları iyiydi.

onu nerden nasil anlıyorsun bacım ya

yapmayın kızlar ya hiç yoktan tatlı krizine gireceğiz şimdi....kebaplar,pideler bide tatlılar

Ayyy bacım sen ne diyosn ben girdim zaten az önce tvde adamın biri diyar diyar geziyo kuzulari pideleri löpür lópür götürüo izlerken ağzım sulandi

nasıl yiyodu şerefsiz yaa

günaydın kızlarr
herkese güzel haftasonları..

S A ark.ların için;
elmalı kurabiye,kısır,börek,erişte salatası yada yoğurtlu patates salatası,mercimekli köftee,oyoyyyyyyyyyyy daha sayimmiii:)

Nidah ay bende

Kısır yada makarna salatası
İki çeşit börek
İki renk kurabiye ( hani birazı beyaz birazı kakaolu)
Acıbademli kurabiye

Tatlı olarak kararsızım şeker pare yada şam tatlısı olarak düşünüyorum :)

Sabah sabah şuraya yazdıklarıma bak ya anam çok kötü ya ama ne yapabilirim tecrübeli ev hanımlarından tavsiyelere ihtiyacım var :)

nidahçım benim kilom çok askerliğim çok

ama istersen kapışalım. Haftaya ben 1,300 kg veririm.

yok mu artırann

BANA uyar canım hadi ozman bu hafta gözüm üstünde :)) yüzdelik hesabına göre kim kimi geçecek diye düşünelimm

Hiiiiii aayyy inanamıyorum ben 2. Olmuşuuuummmmmm

waowww tebrikler bacımm

offffff onlar bunları yerken dikkatli ol bacım verdiklerini alma:)

dünkü menümü yazmamışım

akşam misafir geldi,benim menü patladı

sabaheynir-zeytin-bal-ceviz,1dil ekmek

öğle:1elma

akşam:azpilav-tavuk,çorba,3 ince dilim yalancı tavuk göğsü

ara:leblebi-meyve

20dk yürüyüş.

Nidah yok canım ben elimden geldiğince dikkat ederim amacım arkadaşlarıma yedirmek :))

günaydınnnn kızlaraz kalorili keyifli bir hafta sonu diliyorum hepimize....bu sabah baya uyumuşum...
güne ; 1 lt su içerek başladım...daha kahvaltımı yapmadım....cebi saat dokuza kurdum erken kalkayım bugün diye ama 2 kez çaldı sonrasını hatırlamıyorumfazla gecikmeden ben kahvaltımı yapayım

Kızlar pazara malum arkadaşlarım evime gelecekler ve ben tabii pasta börek yapacağım sizce ne pişireyim yani diyet takımınada bu yazılmaz ama şöyle mükemmel bir ikram sunmak istiyorum.

ewet sonunda buda oldu...zayıflama yarışmasında misafir menüsü tarif ediyoruz ...ama bizzzziradeli hatunlarız hiççç bişeyden canımız çekmezki.....
canım ağlayan pasta ,kremşnti+çiko sos+bisküvi ile yaptığım kaşık tatlısıporsiyonluk köstebek pastası.biraz daha hafif olsun dersen sütlü irmik tatlısı ben portakal rendelerim çok severler,elmalı kurabiye yada pay,ıspanaklı yufka börek,peynirli poğaça,miflöylü poğaça,sodalı poğaça(kolay bayatlamıyor çokta güzel oluyor),mercimek köftesi,kısır,makarna salatası,patates+salatalık+havuçlu salata ,patates salatası gibi....şimdilik aklıma gelenler bunlar kolay gelsin sana....

kız geçseydin hemen başka kanala

haşhaşlı çörek istedi benim adam,yaptım bir de yedim onlardan yaaaaa

benim koca bukaa yemeyle neden hiç kilo almaz anlamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…