dünkü menümü yazmamışım
akşam misafir geldi,benim menü patladı
sabaheynir-zeytin-bal-ceviz,1dil ekmek
öğle:1elma
akşam:azpilav-tavuk,çorba,3 ince dilim yalancı tavuk göğsü
ara:leblebi-meyve
20dk yürüyüş.
haşhaşlı çörek istedi benim adam,yaptım bir de yedim onlardan yaaaaa
benim koca bukaa yemeyle neden hiç kilo almaz anlamam..
haşhaşlı çörek istedi benim adam,yaptım bir de yedim onlardan yaaaaa
benim koca bukaa yemeyle neden hiç kilo almaz anlamam..
kimsecikler yokhanımlar nerdesiniz kaçamak yapmıyorsunuz dimi bu saate kadar yediklerim ve yaptıklarımı yazayım bende kaçayım...
sabah:1 lt su
kahvaltı:2 dilim kepekli ekmek+1salatalık+1domates+2küçük közlenmiş çarli biber+1yeşil+1siyah zeytin+2çay+1yudum reçel
ara:1 elma
*****600 hulalop+45 dk yürüyüş*****
öğlen:1 kase yoğurt+1dilim kepek ekmeği
ara:1sütlü şekersiz nescafe
akşam:4fırında tavuk köftesi+3kaşık yağsız makarna+salata
ara:2şekersiz çay+1/2portakal
Hilalcim gocmen degilim tv de ki bi hatundan kalmis dilimde:))
Bluedeniz menu guzrl spor guzrl masaallah:) hulahop ben hic beceremem ya oysa ne zevklidir:)ben dun tatli cok yedim ondan menu patladi demistim:)
Benimde nişanlım zayıf yaa hiç kilo almiyo ben yanında şişko kalıyomhep diyorum bi evlenelim sen görürsün şişircm seni ben yanında zayıf kalcm diye
ben kilo aldıramadım hilalcimm...eşim kilo alsın diye yaptım yemekleri ,tatlıları ,hamu işlerini...kocam kilo alacağına ben aldım hep kiloları...biraz da ırsi bütün sülale zafıf eşimin...sen aldırırsın inşallah....
bu arada göçmenmisin bacım aynı ole konuşmuşsn
Menü çok güzel, hulahop çevirmekde çok güzel fikir ben küçükken çok hulahop çeviriyordum annem hep kızardı bana şununla oynama çok çelimsizsn diyekeşke hep çevirseydim de çelimsiz kalsaydım şimdi belim ince göğüslerim, totom küçük kollarım ve bacaklarim kalınkısaca özetim bu belkide şimdi o hulahopun sayesinde belim ince
bende geçen yaz kendim yaptım hulalopu...boyuma göre bulamadım napiyim sürekli yapınca alışıyosun...5-10 derken şimdi baya iyi çeviriyorum
karar verdim bende hulahop çevircm leslieyi yapamıyorum fırsat bulupta aradim ama hulahopumu bulamadim acaba bende senin gibi borulardan mi yapsam
babama hulahop yaptırdım 100taneden fazla çevirdim belimde çok eğlenceli yaa ama insanı baya yoruyorunutmamisim cevirmeyi
Hilalcim gocmen degilim tv de ki bi hatundan kalmis dilimde:))
Bluedeniz menu guzrl spor guzrl masaallah:) hulahop ben hic beceremem ya oysa ne zevklidir:)ben dun tatli cok yedim ondan menu patladi demistim:)
Bugunku menumu de yazayim aksam giremem heralde
Sabah 1yum bal ceviz peynir zeytin 2dil ekmek
Ogle corba
Ara hashasli corek ve sekersiz turk kahvesi
Aksam
Firin tavuk bezelye - az pilav -yogurt
Ara leblebi
Yesilcay ve suyu da hep icerim
ben bugün menumü paylaşmıcaaaammm
istemiyorum paylaşmakkkk coookkk yedim ne yediğimi hatırlamıyorum bileekatmerler çikolatalar ezogelinler
Selam kizlar simdi gldm eve bgn disardaydim yazamadim bugun bnde batanlardanim ama yazicm kacis uok sabh bisi yemedim saat 2de mercimek corbsi izgara tavuk bonfile salata az patates pilavdan sadece 1catal aldim yemedim sonra 1 dilim pasta cay saat 6gibii boninonlu mcflury dahada bisi yemem artik enazindan aksam yemegim iptal
Bugun herkes tatil ilan etmis herhalde
@BLUEDENIZ
bacım inşallah yarın kendime gelirim yaa bu anam yokmu inadima yapio sanki ben diyet yapıyorum diye hep hamurişleri falan yapiyor
evet hilalcim şu haftasonu modundan bir an önce çıkmamız lazım ....anneciğine söyle çok hamurişi yapmasın...annende kilolumu ...ben de bugün sporumu güzel yaptım ama su pek içmedim bugün...bazen bir günümüz bir günümüzü tutmuyor ...havalar bir an önce ısınsada sabah yürüyüşlerine çıksak....
bu hulahop nasıl bişeydir yahu her fırsatta hemen kapıyorum çeviriyorum çok eğlenceli yaa bugün nerdyse 500-600 çevirdimkaç kalori yaktıriyor acaba biliyormusun canım Bide işe yarıyor mu?
Biraz arastirdim da hulahop çevirmenin 30dakkasi 300 kaloriymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?