Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kimsecikler yokhanımlar nerdesiniz kaçamak yapmıyorsunuz dimibu saate kadar yediklerim ve yaptıklarımı yazayım bende kaçayım...
sabah:1 lt su
kahvaltı:2 dilim kepekli ekmek+1salatalık+1domates+2küçük közlenmiş çarli biber+1yeşil+1siyah zeytin+2çay+1yudum reçel
ara:1 elma
*****600 hulalop +45 dk yürüyüş*****
öğlen:1 kase yoğurt+1dilim kepek ekmeği
ara:1sütlü şekersiz nescafe
akşam:4fırında tavuk köftesi+3kaşık yağsız makarna+salata
ara:2şekersiz çay+1/2portakal

hiçbişey patlamamışki bacım....gün boyu hiç birşey yememişsin nerdeyse...ben bu menüyle kilo bile varirim inan

haşhaşlı çörek istedi benim adam,yaptım bir de yedim onlardan yaaaaa

benim koca bukaa yemeyle neden hiç kilo almaz anlamam..

afiyet bal şeker olsun nidacımbizde aynıyız...benim eşimde çok zayıf maleseffffhep derim, allahım benim iştahımı alsın sana versin...seninkinide bana versin diye...

haşhaşlı çörek istedi benim adam,yaptım bir de yedim onlardan yaaaaa

benim koca bukaa yemeyle neden hiç kilo almaz anlamam..

Benimde nişanlım zayıf yaa hiç kilo almiyo ben yanında şişko kalıyom hep diyorum bi evlenelim sen görürsün şişircm seni ben yanında zayıf kalcm diye

bu arada göçmenmisin bacım aynı ole konuşmuşsn

Menü çok güzel, hulahop çevirmekde çok güzel fikir ben küçükken çok hulahop çeviriyordum annem hep kızardı bana şununla oynama çok çelimsizsn diye keşke hep çevirseydim de çelimsiz kalsaydım şimdi belim ince göğüslerim, totom küçük kollarım ve bacaklarim kalınkısaca özetim bu belkide şimdi o hulahopun sayesinde belim ince

karar verdim bende hulahop çevircm leslieyi yapamıyorum fırsat bulupta aradim ama hulahopumu bulamadim acaba bende senin gibi borulardan mi yapsam

babama hulahop yaptırdım 100taneden fazla çevirdim belimde çok eğlenceli yaa ama insanı baya yoruyor unutmamisim cevirmeyi

Hilalcim gocmen degilim tv de ki bi hatundan kalmis dilimde:))
Bluedeniz menu guzrl spor guzrl masaallah:) hulahop ben hic beceremem ya oysa ne zevklidir:)ben dun tatli cok yedim ondan menu patladi demistim:)

Bugunku menumu de yazayim aksam giremem heralde
Sabah 1yum bal ceviz peynir zeytin 2dil ekmek
Ogle corba
Ara hashasli corek ve sekersiz turk kahvesi
Aksam
Firin tavuk bezelye - az pilav -yogurt
Ara leblebi
Yesilcay ve suyu da hep icerim

Bluedeniz menu guzrl spor guzrl masaallah:) hulahop ben hic beceremem ya oysa ne zevklidir:)ben dun tatli cok yedim ondan menu patladi demistim:)

bende değilim ama nişanlım muacir o yüzden sordum ailesi öle konuşuyoda

ben bugün menumü paylaşmıcaaaammm

istemiyorum paylaşmakkkk coookkk yedim ne yediğimi hatırlamıyorum bilee katmerler çikolatalar ezogelinler

Selam kizlar simdi gldm eve bgn disardaydim yazamadim bugun bnde batanlardanim ama yazicm kacis uok sabh bisi yemedim saat 2de mercimek corbsi izgara tavuk bonfile salata az patates pilavdan sadece 1catal aldim yemedim sonra 1 dilim pasta cay saat 6gibii boninonlu mcflury dahada bisi yemem artik enazindan aksam yemegim iptal

slm kızlar
bende hafta sonu kaçamağımı açıklıyorum:18:2 karecik bitter çikolata veeee 1 incir:18:yedim....

kesinlikle çevir bence çok faydası oluyor ve de çok eğlenceli...leslide ilk başlarda sıkıcı gibi geliyor ama yaptıkça oda çok keyifli ve güzel sıkılaştırıyo...

babama hulahop yaptırdım 100taneden fazla çevirdim belimde çok eğlenceli yaa ama insanı baya yoruyor unutmamisim cevirmeyi

.

tşklr nidahcımyalnız ilaveten iki cızzzzım var:18:2 kara bitter+1incir yedim....evet çok eğlenceli çevirdikçe alışıyosun yaypılmıcak birşey değil yaparsın....arada tatlıda istiyo insan bak yemedim ne zamandır bu akşam coştum bende

Bugunku menumu de yazayim aksam giremem heralde
Sabah 1yum bal ceviz peynir zeytin 2dil ekmek
Ogle corba
Ara hashasli corek ve sekersiz turk kahvesi
Aksam
Firin tavuk bezelye - az pilav -yogurt
Ara leblebi
Yesilcay ve suyu da hep icerim

afiyet olsun bacım...haşhaşlı çörek göze batıyor ama akşam dengelemişsin

ben bugün menumü paylaşmıcaaaammm

istemiyorum paylaşmakkkk coookkk yedim ne yediğimi hatırlamıyorum bilee katmerler çikolatalar ezogelinler

dünden beri ağla ağla gözünde yaş kalmadı...bi dur bir silkelen şöyle...yarında tatil biraz dikkat edip pazartesiye bomba gibi girersin

afiyet olsun karaca....pasta haftasonu kaçamağı olsun...diğer menünde çooookkkk abartılı gelmedi bana....

Bugun herkes tatil ilan etmis herhalde

evet kimsecikler yok:103:

@BLUEDENIZ
bacım inşallah yarın kendime gelirim yaa bu anam yokmu inadima yapio sanki ben diyet yapıyorum diye hep hamurişleri falan yapiyor

bu hulahop nasıl bişeydir yahu her fırsatta hemen kapıyorum çeviriyorum çok eğlenceli yaa bugün nerdyse 500-600 çevirdim kaç kalori yaktıriyor acaba biliyormusun canım Bide işe yarıyor mu?

çok iyi...evet çok eğlenceli bencede....kalori olarak bulamadım...ama baya yoruyor...20 dk dan sonra hangi sporu yaparsan yap zaten bir şekilde yağ yakıyosun.....ben geçen 1000 taneyi 20 dk da çevirmiştim...göbiş ve bel için süper...ilk başta düşürdükçe sinir oluyodum...ben yapamıcam bunu diye ama alışıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…