ben bugün menumü paylaşmıcaaaammm
istemiyorum paylaşmakkkk coookkk yedim ne yediğimi hatırlamıyorum bileekatmerler çikolatalar ezogelinler
hadi yaa ben de yine yeniden denesemmi şimcik gaza geldim:)çok iyi...evet çok eğlenceli bencede....kalori olarak bulamadım...ama baya yoruyor...20 dk dan sonra hangi sporu yaparsan yap zaten bir şekilde yağ yakıyosun.....ben geçen 1000 taneyi 20 dk da çevirmiştim...göbiş ve bel için süper...ilk başta düşürdükçe sinir oluyodum...ben yapamıcam bunu diye ama alışıyorsun...
Herkes uyudu herhalde uykucu ben hayret uyumadim daha.fena acimmm gidip misir patlatmamak icin zor tutuyorum kendimiiii ekmek arasi bisi de olur hepten sapitiyorum uyuyayim bari acta uyumak zor
waow,menü güzel.şekersiz çiko nasıl bişe?selam kızlar daha yeni girebiliyorum nete:/ hemen neler yediğimi yazayım
sabah: 40 gr light peynir+ 5 zeytin + 1 tatlı kaşığı bal + salatalık + 2 dilim tam buğday ekmek
öğlen: simit + light ayran
ara: light süt
ara: light süt + şekersiz çikolata
akşam: yağsız tavada 2 yumurta+light peynir+yeşil biberle omlet yaptım
yaklaşık 3 lt su içtim
Bütün gün pestilim cıktı resmen...;
Yarında çıkmaya devam edecek sabah çooook işim var.
Şekerpareyi şimdiden yaptım ve bitanede tadına baktım çok güzeldi övünmek gibi olmasın
Yarında bir sürü yemek var daha sırada :)))
herkese gunaydin
dün evde temizlik falan derken hiç vakit bulamadım yazmaya
dünkü menü
sabah
peynir zeytin bol yeşillik
öğlen
bir tabak kurufasulye
ikindi gibi iki dilim börek
akşam yarım tabak piyasa
bir tabak kabak tatlı
daha sonra bir şu bardagi kadar mısır
evet coştum dün kendime izin verdim dün
bu güne geldim benimkine uyuyor daha iki şu bardagi şu ictim
bugün çosmak herkese iyi pazarlar kızlar
merhaba kızlar
nidahcım marka ismi yazabilir miyim bilmiyorum ama çok bilindik bir markanın çikolatası var şekersiz de üretiyolar şeker yerine tatlandırıcı var içinde küçük bir paket ama yetiyo bana hiç yememekten iyidir:)
kahvaltımı yazayım:
2 dilim wasanın arasına şekersiz çikolata sürdüm yanında da light süt içtim
birazdan öğle öğünümü yicem herkese huzurlu pazarlaar:)
selamlar kızlarşahane bir hava şahane bir günü tamamladım....menümü yazmakla yazmamak arasındayım yani o kadar şahane:18:
kızlar hafta sonu olmasına rağmen menüler gayet normal görünüyor sizleringelelim bana;
sabah :1 lt su
kahvaltı:2 dilim kızarmış kepek ekmeği+2yeşil+2siyah zeytin+domates+biber+salatalık+2şekersiz çay+1yudum reçel+1/2 kk peynir
ara:yok
öğlen:yok
ara:1 kumpir:18:+1kutu kola+1şekersiz çay ve bu kadar
şu ana kadar 2 lt su içtim....3 e tamamlamaya çalışıcam...2 saat kadarda tempolu yürümüşümdür...
Selamlaar dün bugğn çok yoruldum.
2 aydır eşim burda 2 aydur aynı evi paylaşıyorum ama çalışıyorum e izin günlerinde anca evimi temizliyorum demekten evin güzelliğine önem vermemişşm hep aman temiz olsun diye düşünmüşüm. Bugün düğün çerçevelerini astım perdelerimin fonlarını astım banyoya düslü havlu askıları aldım onlarıda astım bana suriyeden alınan pasta takımım vardı onu daha bugüb kutusundan çıkardım ve ilk kez kullandım.
Yani bu gibi dekor şeylerine hiç dikkat etmemişim. Tabii bugünde arkadaşlarıma pasta börek salata yaptım. E bende yedim yanii.
Tabii kızlar gidince evimde nasıl bulaşık oldu anlatamam.
Birde ev hediyeleri var tabii. Ya şu en yakın arkadaşımın hediye anlayışı çok kıt ya! Ben ona hep en güzel şeyleri aldım hediye ettim özen gösterdim o bana hep en adi şeyleri aldı. Bugünde bir duvar saati getirmiş siyah beyaz yani ben ona para vermem ya o derece!!! Neyse duvarımada asmayacam zaten.
Gelen hediyeye laf edilmez biliyorum mesela diğer arkadaşlarım çöptr getirse derdim değil yani. Ama bu hrm en yakın arkadaşım hemde ben hep en güzelini almıştım. Ama o hep nerede değersiz ve kullanamayacağım bişey varsa onu aldı.
Benim mutfağımda eşyaların çoğu yeşil ve bana mutfağıma yeşil bir ayna almıştı. Mutfakta aynanın işi ne derseniz bilmiyorum zaten aynayıda asmadım.
Aaaay iyi dedikdu yaptım he.ama ne yapim içim kaynadı birden neyse hadi ben çamaşırları yerleştireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?