Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kilo veremedim diye hiç üzülme böyle bir istikrarla kesin sonuç alacağından emin olabilirsin, spor olayı çok daha kolaylaştırır ve vücudu deforme etmeden zayıflamış olursun, daha güçlü daha sağlıklı görünürsün, spor aslında insan hayatının hava su gibi vazgeçilmezi olması lazım Sporun yararını yazmakla bitiremem. Ama insanın her zaman spora vakit bulamamasını anlıyorum. Bu sefer ne yapmalı hareketli yaşamalı, asansör yerine merdiveni tercih etmeli, daha çok yürümeli, yürürken tempolu karın kalça sıkılı ayak tabanları yere tam basarak yürümeli. Nefes kontrolü de çok önemli, ritmik bir şekilde burundan nefes alıp ağızdan verilmeli.
Birde ruhsal olarak da insanın kendini hazırlaması da çok etkili kilo vermede, bunu unutmamak gerekiyor, fatoşçum devam gözüm üzerinde bu cuma günü çok güzel bir sonuç alacağına inanıyorum, alamazsan da hiç üzülüp canını sıkma önümüzdeki hafta alırsın mükafatını kaçarı yok

Ay çok konuştum çenem düştü

çok güzel anlatmışsın canım:)) aslında dediğin gibi spor yapmasam da asansör kullanmaktan vazgeçebilirim hatta bugünden itibaren asansör yok! :) bir de benim kötü bir alışkanlığım var malesef o da sigara:/ merdiven çıkınca hemen nefes nefese kalıyorum ama yapçak bişi yok belki sigarayı azaltmamda da yardımcı olur

kzlar günaydın hepimize bol kilo vermeli bir hafta lur inşallahhhh...

cınarınannesi ciddi bir şeyi yoktur umarım geçmiş olsuuun canımmm...

kızlar bir şey merak ettim,

bizim kardeş takımımız yok, daha doğrusu bazı takımların yok, bu kardeş takım uygulaması nasıl oluyor ???

yarın için ortopediden randevumu aldım hanımlar diode lazer için tavsiyesi olan varmı arştırrdım en iyisi bu makina deniyor ama herkes kendi kulandığı makinayı övüyor kimisde kötülüyor tabii neyse varsa deneyimi olan paylaşırsa sevinirim

Kızlar alın size yeni bir liste getirdim komşudan, gabiya'nın diyetisyenin verdiği liste. Ben çok beğendim bu listeyi sizde bir bakın

kahvaltı : açık çay - 2 kibrit kutusu peynir - domates salatalık - 2 dilim ekmek

haftanın 3 günü sabah kahvaltısına yumurta eklenebilir.

ara : 1 meyve + 2 ceviz yada 5-6 fındık

öğlen: bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile) - 2 köfte kadar et yada tavuk yada balık yad 6-7 yemek kaşığı etsiz kurubaklagil- 2 ilim ekmek

ara1 : 2 meyve

ara 2: 1 su bardağı yoğurt yada süt

akşam : salata zeytinyağı ile

2 dilim ekmek

7-8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeeği

4- kaşık yoğurt

gece 9da : 2 büyük galeta yada 4-5 bisküvi ve bitki çayı

cuma akşamdan beridir yazmadım ya biriktirdim iyice

kızlar cuma akşamı tam 2 saat çok verimli spor yaptım
1 saat pilates
1 saat dans aerobik

kuş gibi oldum geldim

eve geldikten sonra da yarım tabak z.yağlı pırasa yedim cuma gününü çok güzel kapadım.

cumartesi

kahvaltıyı biraz bol tuttum diyebilirim, ama poğaça börek tatlı falan yok tabiki
peynirdi zeytindi yumurtaydı derken bunlar biraz fazla kaçtı 3 dilim kızarmış kepek ekmeği yedim.

Akşam üzeri 4 gibi koca bir mevsim salata nar ekşili yanında da levrek ızgara yedim afiyet olsun

cumartesi günü de böyle kapandı fena değil dimi

pazar

kahvaltının yine ucu kaçtı, bu sefer sucuklu yumurta, peynir çeşitleri ve simit :18:

akşama kadar toktum elbette,

akşam da yarım tabak kabak yemeği
yarım tabak mantarlı tavuk sote 1 dilim kepek ekmeği
4-5 kaşık yoğurt
günlük toplam 2,5 lt su

Bugün

sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği 2 dilim beyaz peynir, bol yeşillik, domates
2 bardak çay

öğlen

mercimek çorba
3 adet izmir köfte
2 kaşık yoğrut

Akşam
kereviz yemeği
ve sporuuum vaaar

bugün suyu 3 lt ye çıkarırım Şimdilik 1,5 lt oldu

canım tekrar geçmiş olsun, bu lazer tedavisi ne kadar sürecek, etkisini ne zaman gösterecek, umarım senin hayatını olumsuz olarak çok etkilemez

diyet nasıl gidiyor

selam kızlar
bugünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek avuç içi kadar peynir 5 tane zeytin yarım kırmızı biber
öğle
1 tabak yoğurtlu kereviz salatası ve 1 kase yeşil salata 3 yk pırasa
akşama belli değil ama 1 kase yoğurda yulaf kepeği eklemeyi planlıyorum.
hadi herkese kolay gelsin.

Fatoş neee sigara mı

hemen şu sigara işine bir çözüm bulman lazım biz sağlıklı beslenme sağlıklı yaşam diyoruz aman canım at şu sigarayı elinden, ciğerinden

hayellerimin menüsü ve sporu. binkere maşallah
anlaşıldı ilk mezun olup gidecek arkadaş.

selam kızlar....dünü telafi etmek adına az önce bibier közledim...öğlen menüsü hafif geçecek bugün....
sabah:1lt suyumu içtim...
kahvaltı:kepek ekmeğiyle tost+1yeşil+1siyah zeytin+2şekersiz çay
öğlen:yoğurtlu közlenmiş biber+1 dilim kepek ekmeği
ara:1kupa şekersiz sütlü nescafe+4 eti yulaflı bisküvi
akşam:mercimek çorbası+2 ç. kaşığı bakla+3ç.kaşığı yoğurt
ara:1/2portakal+1/2elma+2şekersiz çayla günü kapatırım...

yakarcım ay nasıl mutlu oldum utandım valla

benim ilk mezun olacak favorilerim sen ve Fatoş

sonra da ben gelirim

canım tekrar geçmiş olsun, bu lazer tedavisi ne kadar sürecek, etkisini ne zaman gösterecek, umarım senin hayatını olumsuz olarak çok etkilemez

diyet nasıl gidiyor

diyet yeni başladım bakalım bugün elmayla açtım günü meyve günü yapcağım acıktıkça meyva yiyeceğim böle sınır yokya bu bilnç benii etkiliyor olumlu anlamda
maşallah diyet listen moyivasyonun sporu yaşam biçimi haline getirmen süper sanırım sen başak burcu falan sın disiplinli bi hatun

canım süper menün

bu hafta hedef kilon nedir ? Ben 1,300 kg olarak belirledim bakalım cuma günü çıkacak ortaya Akkoyun karakoyun

başaktan da displinli burç oğlak burcuyum

ben çok eski sporcuyum hamilelik doğum falan derken ara vermiştim mecburen

moda dergisinde versace'nin bir elbisesini gördüm (marka yazdım ama sorun olmaz umarım) bayıldım bayıldım bayıldım
o elbiseyi giymek için hedef kilom bile kurtarmaz ama

hayalimde yaşatırım bende

canım süper menün

bu hafta hedef kilon nedir ? Ben 1,300 kg olarak belirledim bakalım cuma günü çıkacak ortaya Akkoyun karakoyun

çok teşekkürler canım...geçen haftayı -1 kg ile kapattım ...bu hafta aslında amacım azda olsa üzerine çıkmak...ama bir gün misafirlerim gelecek,bir günde ben misafirliğe gideceğim...dolayısıyla biraz tereddütteyim....sen menülerinle +sporla çok rahat verirsin 1300'ü .....darısı hepimizin başına

yakarcım ay nasıl mutlu oldum utandım valla

benim ilk mezun olacak favorilerim sen ve Fatoş

sonra da ben gelirim

ah bacımmmmmm parmaklarından bal damlıyor. ben kim mezun olmak kim. seneyi devriyem geçti burda . utanmasam helva kavurup lokma döktürecekim burda . ben iflah olmaz bir pisboğazım. epeydir diyetteyim diyip ne bulduysam yedim. yeni yeni aydınlanmaya nirvana doğru gitmeye başladım.

şurda kalmış 7 kg yakar ya

halledersin sen bu işi yaza kadar

beraber mezuniyet balosu yapıcaz unutma çılgın gibi dans edeceğim

Kızlar yazmasamda okuyorum her mesajınızı.

Ben artık hiçbirşekilde para harcamamaya ve diyetime başlamış durumdayım.

Dışardan yiyecek almayınca hem param cebimde kalır hemde evde çok kalorili birşey pişmiyor. Mesela bugünkü öğle yemeğim domates 2 yumurta krem peynir ve kepek ekmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…