sportie çok teşekkür ederim:) bu şekilde beslenmeme rağmen bu hafta daha kilo vermiş gözükmüyorum. regl şişkinliğindendir diye umut ediyorum:/ spor konusuna gelince ben öncelikle spor yapmadan sadece beslenme düzenimle kilo vermek istiyorum. daha önce çok başladım spora ve bir süre sonra bıraktım şimdi tekrar başlarsam sporla kilo verip sporu geri bıraktığımda kilo almak istemiyorum. bu dönem benim için stresli ve yoğun bir dönem çünkü ders çalışıyorum ve iş arıyorum sporu düzene oturtmam biraz zor. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama hedeflediğim kiloya ulaşınca spora başlamayı düşünüyorum
Kilo veremedim diye hiç üzülme böyle bir istikrarla kesin sonuç alacağından emin olabilirsin, spor olayı çok daha kolaylaştırır ve vücudu deforme etmeden zayıflamış olursun, daha güçlü daha sağlıklı görünürsün, spor aslında insan hayatının hava su gibi vazgeçilmezi olması lazım Sporun yararını yazmakla bitiremem. Ama insanın her zaman spora vakit bulamamasını anlıyorum. Bu sefer ne yapmalı hareketli yaşamalı, asansör yerine merdiveni tercih etmeli, daha çok yürümeli, yürürken tempolu karın kalça sıkılı ayak tabanları yere tam basarak yürümeli. Nefes kontrolü de çok önemli, ritmik bir şekilde burundan nefes alıp ağızdan verilmeli.
Birde ruhsal olarak da insanın kendini hazırlaması da çok etkili kilo vermede, bunu unutmamak gerekiyor, fatoşçum devam gözüm üzerinde bu cuma günü çok güzel bir sonuç alacağına inanıyorum, alamazsan da hiç üzülüp canını sıkma önümüzdeki hafta alırsın mükafatını kaçarı yok
Ay çok konuştum çenem düştü
yarın için ortopediden randevumu aldım hanımlar diode lazer için tavsiyesi olan varmı arştırrdım en iyisi bu makina deniyor ama herkes kendi kulandığı makinayı övüyor kimisde kötülüyor tabii neyse varsa deneyimi olan paylaşırsa sevinirim
çok güzel anlatmışsın canım:)) aslında dediğin gibi spor yapmasam da asansör kullanmaktan vazgeçebilirim hatta bugünden itibaren asansör yok! :) bir de benim kötü bir alışkanlığım var malesef o da sigara:/ merdiven çıkınca hemen nefes nefese kalıyorum ama yapçak bişi yok belki sigarayı azaltmamda da yardımcı olur
cuma akşamdan beridir yazmadım ya biriktirdim iyice
kızlar cuma akşamı tam 2 saat çok verimli spor yaptım
1 saat pilates
1 saat dans aerobik
kuş gibi oldum geldim
eve geldikten sonra da yarım tabak z.yağlı pırasa yedim cuma gününü çok güzel kapadım.
cumartesi
kahvaltıyı biraz bol tuttum diyebilirim, ama poğaça börek tatlı falan yoktabiki
peynirdi zeytindi yumurtaydı derken bunlar biraz fazla kaçtı 3 dilim kızarmış kepek ekmeği yedim.
Akşam üzeri 4 gibi koca bir mevsim salata nar ekşili yanında da levrek ızgara yedim afiyet olsun
cumartesi günü de böyle kapandı fena değil dimi
pazar
kahvaltının yine ucu kaçtı, bu sefer sucuklu yumurta, peynir çeşitleri ve simit :18:
akşama kadar toktum elbette,
akşam da yarım tabak kabak yemeği
yarım tabak mantarlı tavuk sote 1 dilim kepek ekmeği
4-5 kaşık yoğurt
günlük toplam 2,5 lt su
Bugün
sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği 2 dilim beyaz peynir, bol yeşillik, domates
2 bardak çay
öğlen
mercimek çorba
3 adet izmir köfte
2 kaşık yoğrut
Akşam
kereviz yemeği
ve sporuuum vaaar
bugün suyu 3 lt ye çıkarırım Şimdilik 1,5 lt oldu
canım tekrar geçmiş olsun, bu lazer tedavisi ne kadar sürecek, etkisini ne zaman gösterecek, umarım senin hayatını olumsuz olarak çok etkilemez
diyet nasıl gidiyor
selam kızlar....dünü telafi etmek adına az önce bibier közledim...öğlen menüsü hafif geçecek bugün....
sabah:1lt suyumu içtim...
kahvaltı:kepek ekmeğiyle tost+1yeşil+1siyah zeytin+2şekersiz çay
öğlen:yoğurtlu közlenmiş biber+1 dilim kepek ekmeği
ara:1kupa şekersiz sütlü nescafe+4 eti yulaflı bisküvi
akşam:mercimek çorbası+2 ç. kaşığı bakla+3ç.kaşığı yoğurt
ara:1/2portakal+1/2elma+2şekersiz çayla günü kapatırım...
diyet yeni başladım bakalım bugün elmayla açtım günü meyve günü yapcağım acıktıkça meyva yiyeceğim böle sınır yokya bu bilnç benii etkiliyor olumlu anlamda
maşallah diyet listen moyivasyonun sporu yaşam biçimi haline getirmen süper sanırım sen başak burcu falan sın disiplinli bi hatun
canım süper menün
bu hafta hedef kilon nedir ? Ben 1,300 kg olarak belirledim bakalım cuma günü çıkacak ortaya Akkoyun karakoyun
yakarcım ay nasıl mutlu oldum utandım valla
benim ilk mezun olacak favorilerim sen ve Fatoş
sonra da ben gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?