günaydın kızlar
gırgırına geçmiş olsun canım..
dün kahvaltıdan sonra nete giremedim o yüzden dünkü menümü yazayım önce
öğlen : simit + light ayran
ara: light süt
ara: light süt + şekersiz çikolata
akşam : yağsız tavada 2 yumurtayla light peynirli biberli baharatlı omlet yaptım + 1 dilim tam buğday ekmeği + 1 salatalık
sonrasında arkadaşlarla dışarı çıktık herkes pizzaları götürürken ben 1 bardak çay ve 1 bardak yeşil çay içtim. hepsi ısrar etti bari bi lokma tadına bak diye ama kesinlikle yemedim:)
ve günü 2 lt su ile kapattım
Günaydın, kalorisiz ama en önemlisi sağlıklı haftalar,
Cuma bütün gün neredeyse hastanedeydik, c.tesi dışarı çıktık, pazar da öyle. Biraz da canım sıkkındı halada sıkkın ya neyse, ne yediğmin farkında bile değilim. Üzerine de telefonum bozuldu sizi de takip edemedi. Ama yine akşamları bir şey yemedim sanırım.
Bayanlar kendimde değilim, kafamda binlerce soru var. Kusura bakmayın saçmalarsam da. Bu hafta regl haftam zaten göbeğim var daha da şiştim. Ama bende motivasyon 0. Ne olacak kilo versem, şişko kalsam diye düşünürken buluyorum kendimi.
günaydın cnm...geçmiş olsun öncelikle herşey yolundadır umarım....malum regl dönemlerinde hepimiz dibe vuruyoruz....ama topla kendini ....yok öğle şişko olsam nolucak düşünceleri....sen demiştin bana yaza beyaz tişörtleri giyicez diye....haydi yeni hafta yeni başlangış....
Birde sabahları tartıldığımda akşama göre 500 gr kadar daha kilolu çıkıyorum. Bu neden olur ki ya?
günaydın kızlar
akşam : yağsız tavada 2 yumurtayla light peynirli biberli baharatlı omlet yaptım + 1 dilim tam buğday ekmeği + 1 salatalık
sonrasında arkadaşlarla dışarı çıktık herkes pizzaları götürürken ben 1 bardak çay ve 1 bardak yeşil çay içtim. hepsi ısrar etti bari bi lokma tadına bak diye ama kesinlikle yemedim:)
günaydın hepimize hayırlı haftalar olsun benim haftayı kg alımı ile kaptmam keyfimi bay kaçırmıştı üsütüne bide dizkapağımda bi ağrı ben üşüdüğü için oldu sanmıştım am 3 gündür ağrı devam edince anladımki tarmbolinde zıplarken bi ara sıçramıştı siz kapağım eskii dönemlerimde spor yaptığım zamnlrdada oluyordu bende randevu alıp doktora gidicem yarın sanırım yaşlanıyorum ağrılar sıızlar depresyona giriyom ben ya
bu hafta başladım bakalım yine diyete
Kumpr ve kola oraya yakismamis bacım:)
benim menüye bi bak nasıl
çınar bu hisettiğin duyguları hepimiz yaşıyoruz ara ara sıkıntın ne bilmiyorum ama ayen dediğin gibi şişmanlasak ne olcak olmasak ne olcak gib bi sürü şey geçiyor aklımdan bi boş bi gerksiz bi anlamsız geliyor bazen hayat yalan dünya diyorum bu çaba bu yıpranma niye
Aslında benim ki tamamen Çınar la ilgili. Konulamamış bir teşisi var ve bu bana dünyayı dar ediyor.
çok geçmiş olsun. işin içine çocuk girince hayat duruyor işte. çok geçmiş olsun.
Aslında benim ki tamamen Çınar la ilgili. Konulamamış bir teşisi var ve bu bana dünyayı dar ediyor.
maşallah arkadaşım asıl iş zaten yanında pizalar yenirken senin hayır demen heleki ısrra bi edilmiş tebrik ederim iradenden dolayı
Hiiiiii aayyy inanamıyorum ben 2. Olmuşuuuummmmmm
selam kızlar daha yeni girebiliyorum nete:/ hemen neler yediğimi yazayım
sabah: 40 gr light peynir+ 5 zeytin + 1 tatlı kaşığı bal + salatalık + 2 dilim tam buğday ekmek
öğlen: simit + light ayran
akşam: yağsız tavada 2 yumurta+light peynir+yeşil biberle omlet yaptım
yaklaşık 3 lt su içtim
bugünkü menü
sabah:1yum omlet,bal-ceviz,helva,pey-zeytin,2dil ekmek
öğle :mantı:26:
akşam:çorba
ara:meyve
selamlar kızlarşahane bir hava şahane bir günü tamamladım....menümü yazmakla yazmamak arasındayım yani o kadar şahane:18:
kızlar hafta sonu olmasına rağmen menüler gayet normal görünüyor sizleringelelim bana;
sabah :1 lt su
kahvaltı:2 dilim kızarmış kepek ekmeği+2yeşil+2siyah zeytin+domates+biber+salatalık+2şekersiz çay+1yudum reçel+1/2 kk peynir
ara:yok
öğlen:yok
ara:1 kumpir:18:+1kutu kola+1şekersiz çay ve bu kadar
şu ana kadar 2 lt su içtim....3 e tamamlamaya çalışıcam...2 saat kadarda tempolu yürümüşümdür...
günaydın hepimize hayırlı haftalar olsun benim haftayı kg alımı ile kaptmam keyfimi bay kaçırmıştı üsütüne bide dizkapağımda bi ağrı ben üşüdüğü için oldu sanmıştım am 3 gündür ağrı devam edince anladımki tarmbolinde zıplarken bi ara sıçramıştı siz kapağım eskii dönemlerimde spor yaptığım zamnlrdada oluyordu bende randevu alıp doktora gidicem yarın sanırım yaşlanıyorum ağrılar sıızlar depresyona giriyom ben ya
bu hafta başladım bakalım yine diyete
günaydın kızlar
Günaydın, kalorisiz ama en önemlisi sağlıklı haftalar,
Cuma bütün gün neredeyse hastanedeydik, c.tesi dışarı çıktık, pazar da öyle. Biraz da canım sıkkındı halada sıkkın ya neyse, ne yediğmin farkında bile değilim. Üzerine de telefonum bozuldu sizi de takip edemedi. Ama yine akşamları bir şey yemedim sanırım.
Bayanlar kendimde değilim, kafamda binlerce soru var. Kusura bakmayın saçmalarsam da. Bu hafta regl haftam zaten göbeğim var daha da şiştim. Ama bende motivasyon 0. Ne olacak kilo versem, şişko kalsam diye düşünürken buluyorum kendimi.
Birde sabahları tartıldığımda akşama göre 500 gr kadar daha kilolu çıkıyorum. Bu neden olur ki ya?
kızlar kaç gündür regl olamıyorum ağrısı 5 gün önceden geldi ama kendisi yok. şişkinlik bir yana depresif bir havaya sokuyo beni. bu dönemden nefret ediyorum olsam da kurtulsam keşke
neyse bugün yediklerimi yazayım şimdi:
kahvaltı: 2 dilim wasanın arasına şekersiz çikolata sürdüm ve yanında light süt içtim
şimdi de ara öğün olarak yeşil çayımı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?