Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın hepimize hayırlı haftalar olsun benim haftayı kg alımı ile kaptmam keyfimi bay kaçırmıştı üsütüne bide dizkapağımda bi ağrı ben üşüdüğü için oldu sanmıştım am 3 gündür ağrı devam edince anladımki tarmbolinde zıplarken bi ara sıçramıştı siz kapağım eskii dönemlerimde spor yaptığım zamnlrdada oluyordu bende randevu alıp doktora gidicem yarın sanırım yaşlanıyorum ağrılar sıızlar depresyona giriyom ben ya
bu hafta başladım bakalım yine diyete

Günaydıııın

Hilal, evet a içimi döktüm rahatladım, e e yapim bunları eşime anlatsam banane senin saatinden ediyenden dicek e haklı olur bu yüzden çburyaa yazdım

Gırgırına, bacım bu hafta bozmayalım şu diyeti. Bide geçmiş olsun canım ihmal etme dizini

günaydın
gırgırına geçmiş olsun. menüsküs falanmı acaba nede eski sporcusun. ihmal etme tekrar geçmiş olsun.
yeni hafta yeni gün hadi herkese hayırlı olsun.
bugün çok düşük bir enerji ile başladım güne . ense kökü derler ya bir ağrı var anllatamam. cumartesi akşama kadar temizlik yemek yaptım. pazar dışarda yürüdüm . akşamda gene ev işi derken doğru düzgün hiçç dinlenemedim.
bu hartadan çok umutluyum . akşamları yoğurt ve yulaf kepeği yiyerek geçirmeyi planlıyorum. hiç olmazsa bağırsak problemi yaşamam

günaydın kızlar

gırgırına geçmiş olsun canım..

dün kahvaltıdan sonra nete giremedim o yüzden dünkü menümü yazayım önce

öğlen : simit + light ayran

ara: light süt

ara: light süt + şekersiz çikolata

akşam : yağsız tavada 2 yumurtayla light peynirli biberli baharatlı omlet yaptım + 1 dilim tam buğday ekmeği + 1 salatalık

sonrasında arkadaşlarla dışarı çıktık herkes pizzaları götürürken ben 1 bardak çay ve 1 bardak yeşil çay içtim. hepsi ısrar etti bari bi lokma tadına bak diye ama kesinlikle yemedim:)

ve günü 2 lt su ile kapattım

maşallah arkadaşım asıl iş zaten yanında pizalar yenirken senin hayır demen heleki ısrra bi edilmiş tebrik ederim iradenden dolayı

Günaydın, kalorisiz ama en önemlisi sağlıklı haftalar,

Cuma bütün gün neredeyse hastanedeydik, c.tesi dışarı çıktık, pazar da öyle. Biraz da canım sıkkındı halada sıkkın ya neyse, ne yediğmin farkında bile değilim. Üzerine de telefonum bozuldu sizi de takip edemedi. Ama yine akşamları bir şey yemedim sanırım.

Bayanlar kendimde değilim, kafamda binlerce soru var. Kusura bakmayın saçmalarsam da. Bu hafta regl haftam zaten göbeğim var daha da şiştim. Ama bende motivasyon 0. Ne olacak kilo versem, şişko kalsam diye düşünürken buluyorum kendimi.

Birde sabahları tartıldığımda akşama göre 500 gr kadar daha kilolu çıkıyorum. Bu neden olur ki ya?

günaydın kızlarrrryeni bir hafta yeni bir başlangıç diyelim....hepimize az kalorili keyifli bir hafta diliyorum....bu hafta hepimiz eksileri görelim....
henüz kahvaltı etmedim...güne 1 lt su içerek başladım...dün baya bi yorulmuşum...koca bir gün gezdik....havada çok güzeldi iyi oldu....bir de kumpir olmasaydı daha da güzel olacaktı ama o da haftanın büyük kaçamağı olsun artık .....

ödemdir cnm....malum dönemlerde oluyor...bol su içmeye çalış...gider bence...

tebrikler bacım...

günaydın bacım...geçmişolsun....kesinlikle ihmal etme dizini.....ne yaşlanmsı daha dur düğününü yapıcaz

Kumpr ve kola oraya yakismamis bacım:)
benim menüye bi bak nasıl

biliyorum yakışmadı ama ....yedim artık...çok uzun zamandırda yememiştik....dün baya bir gezdim ..nerdeyse koca bir gün ...bütün calorisini yakmasam bile en azından yarısı gitmiştir herhalde...başkada birşey yemedim sonrasında...

çınar bu hisettiğin duyguları hepimiz yaşıyoruz ara ara sıkıntın ne bilmiyorum ama ayen dediğin gibi şişmanlasak ne olcak olmasak ne olcak gib bi sürü şey geçiyor aklımdan bi boş bi gerksiz bi anlamsız geliyor bazen hayat yalan dünya diyorum bu çaba bu yıpranma niye

Aslında benim ki tamamen Çınar la ilgili. Konulamamış bir teşisi var ve bu bana dünyayı dar ediyor.

çok geçmiş olsun. işin içine çocuk girince hayat duruyor işte. çok geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim. Geçicek inşallah. Allah ın izni ile bunun da altından kalkacak oğlum. Ama ben kendimi salmamalıyım. Salmayacağım da. Silkinip kendime geliyorum. Oğlum için artık karamsarlığa kapılmayacağım.

Hayatta hepimizin sıkıntılari olabiliyo buraya gelip iki konuşuyoruz gülüyoruz
ben şuanda odama geçtim ağlıyorum diyorum ki bazen bi evlenipte defolup gitsem şu evden varlığım batıyor bazen

maşallah arkadaşım asıl iş zaten yanında pizalar yenirken senin hayır demen heleki ısrra bi edilmiş tebrik ederim iradenden dolayı

teşekkür ederim canım inan bundan 1 ay öce olsa bir dilim yesem ne olur ya derdim. ama artık canıma tak etti bu kilolar bir an önce kurtulmak istiyorum ve bir parça kaçamak yapmak yerine içine gireceğim small beden tshirtleri 36 beden pantolonları hayal ediyorum.bu hayaller en büyük motive kaynağım

kızlar kaç gündür regl olamıyorum ağrısı 5 gün önceden geldi ama kendisi yok. şişkinlik bir yana depresif bir havaya sokuyo beni. bu dönemden nefret ediyorum olsam da kurtulsam keşke
neyse bugün yediklerimi yazayım şimdi:

kahvaltı: 2 dilim wasanın arasına şekersiz çikolata sürdüm ve yanında light süt içtim

şimdi de ara öğün olarak yeşil çayımı içiyorum

Hiiiiii aayyy inanamıyorum ben 2. Olmuşuuuummmmmm

SA'cım çok çok tebrik ediyorum seni nazar değmesin devamını bekliyoruz

fatoşcum harikasın tebrik ediyorum, spor da yapıyormuydun ? biraz spor hareketle çok çabuk sonuç alacaksın helal olsun

bugünkü menü

sabah:1yum omlet,bal-ceviz,helva,pey-zeytin,2dil ekmek

öğle :mantı:26:

akşam:çorba

ara:meyve

nidahçım kahvaltın pek güzel pek doyurucu görünüyor, öğlende mantı Allahtan akşam dengelemişsin, yoksa durum biraz vahim olurdu.
Kapışıyoruz değilmi

bence gayet iyi menün, kola diet olsaydı bari

Canım öncelikle geçmiş olsun, umarım çabuk iyileşir, diyetine dönüş yaptığına çok sevindim, takım çok renkli ve çekişmeli geçecek harika

fatoşcum seni takımın şövalyesi ilan ediyorum süper gidiyorsun canım nazar değmesin

çınarınannesi üzülme canım, sıkma canını, Çınarla ilgili konu nedir merak ettim, paylaşırmısın ? Başka doktorlara gidebilirsin, ama öncelikle sen üzme kendini sen mutlu çınar mutlu unutma bunu

Aslında benim ki tamamen Çınar la ilgili. Konulamamış bir teşisi var ve bu bana dünyayı dar ediyor.

fatoşcum hiç kendini depresif hale sokma buna hiç gerek yok, bence kendinle gurur duymalısın mutlu olmalısın ne kadar iradeliyim, çok güzel bir düzen oturttum diye, regl olur gelir geçer, ne kadar takarsan o kadar sıkıntı olur önemli olan senin ruh halin bak ne güzel burda kaynatıyoruz.
Takipçinim

sportie çok teşekkür ederim:) bu şekilde beslenmeme rağmen bu hafta daha kilo vermiş gözükmüyorum. regl şişkinliğindendir diye umut ediyorum:/ spor konusuna gelince ben öncelikle spor yapmadan sadece beslenme düzenimle kilo vermek istiyorum. daha önce çok başladım spora ve bir süre sonra bıraktım şimdi tekrar başlarsam sporla kilo verip sporu geri bıraktığımda kilo almak istemiyorum. bu dönem benim için stresli ve yoğun bir dönem çünkü ders çalışıyorum ve iş arıyorum sporu düzene oturtmam biraz zor. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama hedeflediğim kiloya ulaşınca spora başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…