Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gırgırına yok bacım müsade yok bu defa sana öyle tüm gün meyve mi olur. normal bi diyet listesi bul, kafandan uygula hepimiz uzmanız bu konuda zaten. ama dengeli sağlıklı bi beslenme olsun. daha fazla alma artık.

oğluşa geçmiş olsun, sağlıklı uzun ömürleri olsun.
sezeryana doğum değil diyen kaynanaya kızdım lakin, normal doğum etkiliyo olabilir.
kürtajdan sonra bile daha az ağrılı olmaya başlamıştı benim.
normal doğum yaptım test edicem sizin için ama regl olmadım daha

selam bacılar. misafirlerim gitti ölmüşüz yorgunluktan 3 saat uyuduk oğluşla. garibim sevcez diye başından gitmediler uykusuz kaldı.
kilo verme olayına tam motive dönüyorum inş.

kız kardeşimin 1.75 boyu var, hala uzadığından 1.80 olmuş da olabilir. geçen sene 70 kiloydu, kilom var ne giysem yakışmıyo diye kıyafet almıyodu, spora gitti diyetisyene gitti vs. nedense tam motive olamadı ve sonuçta şimdi 80 kilo. vermeye çalışırken nasıl yedim diye bunalıma girip çok yiyodu.
kaç kilo olursan ol kendinle barışık olmak çok önemli, şimdi alışverişler yapıyo, boyu olduğu için yakıştırıyo da. baktı iş takıntıya gidiyo vazgeçti kilo verme işinden, bi süre sonra yine dener belki. ben de bu yüzden biraz ara verdim, çizelgeme göre 1-2 kilo artıdayım ama olsun varsın. önce sağlık, önce ruh sağlığı.
gırgırına bacım biraz da senin için yazdım bunları. gerekirse biraz ara ver, kilo olayını unut, kafanda kilo konusu olmazsa kilo alcak şekilde yemezsin, kilonu korursun, kafanı dinlendir psikolojini toparla kilo verme konusunda yine başlarsın. takıntı yapmamak lazım ya bu kilo işini.

eşleşmeler yapılmış, takım coşmuş yaza mezun olunacak kilolardayız genelde, hep beraber gideriz umarım buralardan.
ekino kardeş napıyosun, rakibem benim
regl olmuşsun ben olmadım daha 5 ay oldu
göbek iniyo hafifliyosun falan diyolar doğru mu acep

selam kızlar neler dönmüş neler:) ortak olayı iyi olmuş bence çok eğlenceli olucak:) benim boyum 1.63 kilom da 61 bana yakın birileri varsa bekliyorum:)
kahvaltıdan sonra neler yediğimi yazayım:

öğlen : simit + light ayran

ara: light süt + şekersiz çikolata

akşam: 1 tatlı kaşığı yağ ve 2 yumurta ile light peynirli+yeşil ve kırmızı biberli+soğanlı+ mantarlı +baharatlı omlet yaptım yanında 1 dilim tam buğday ekmeği

birazdan sütümü de içerim. şimdiye kadar 1.5 lt su içtim 2.5 litreye tamamlarım onu da

buaralar çok simit yedim sıkıldım biraz o yüzden yarından itibaren sandviç yapmaya başlıcam öğlenleri malzemelerimi aldım bugün

herkese iyi geceleer

Bakalim bugun neler yemisim
Sabah yarim zeytinli simit
Ara azseker turk kahvesi
Ogle hava supersdi is arkilerle bostanci sahile inip yarim ekmek kokorec
Ara 1 dilim pizza
Akssm yesil mercimekli eristeli corba kapuska en mantikli aksam yemegimmis valla cok yorgundum uyudum az once kslktim cay iciyorm

Ooo kızlar ben bugün uyumaktan nete giremedim çok şey kaçırmışim ortak oluyormuşuz bende ortak arıyorum boyum 165 kilo 76 bana yakın biri varmı?

Kızlar bugün diyetten çıktım sanki tatil modundan çıkamadım ama yarın bomba gibi dönüyorum inşallah bugünkü menü
Sabah öğle
PEynirli yumurta 1 zeytin 2 dilin ekmek çay
Ara
1 elma
Akşam
1 kase çorba 4 küçük mücver ama yağda kızardı 2 dilin ekmek
ARa
ÇAy 1 dilim yaş pasta
Gece yatmadan 1 fincan kiraz sapi cayi
Bugün çok az su içtim 6 bardak ancak olmuştur
Neyseki çok yürüdüm 1.5 saat yürüdüm

Kızlar tam 10dakkadir hulahop çevirdim gece gece ter içinde kaldım saç diplerim bile terledi
bu hafta 65 olcm inşallahh

ya sevgili rakibem oldum ama göbek aynı göbek öncesinde fena şiştiiii o şişler indi sadece gerisi yine bana kaldı....bu kadın milleti hep abartıyoooo valla mattikacım psikolojim bu aralar bi tuhaf bi yiyiyorum bi diyetteyim tam motive olamadım yani...biraz toparlanabilme çabasındayımmm...sen izinden iyi bir dönüş yapmışsın maşşallah...

günaydın bacılar
dün akşam
1 kase haşlanmış karnabahar üzerine limon sıktım onu yedim. sonra midem bulandı 1 dilim ekmek yedim. yok şu yarım çöpemi gitsin ziyan dedim yarım dilimide yedim.
2 yk pırasa onuda yedim. daha yokmu diye bakarken kalk şu sofradan dedim kendime . ortalığı toplayıp 30 dk koşu bandında yürüdüm.
1,5 dilimi yaktım zaharrrrr

Gunaydin kizlar
Bugun aksam ancak girerim disarda olcam. Herkese hayirli ve hafif bir gun dilerim

Günaydın güzel topiğin güzel bayanları,

ben bu sabah 67 gördüm tartıda gördüm gördüm 67,9'du ama 67 yi gördüüüüüüüüüüüüüm(Allah yokluğunu aratmasın)

akşam yarım kase çorba, 1 etimek, 2 tane de etli lahana sarması yidim (sarma iyi olmadı ama neyse)

sabah ta yarım lite suyumu içtim, şimdi de bir kase nesfit le musliyi karıştırıp yidim,

bakalım öğlen ne yicez

çok mutluyum ben ya 2 haftadır kilom hep 68,3 ün üzerinde gelip gidiyordu.

ben çınar ı hemen hemen yaşına kadar emzirdim. Nezle olunca kendisi bıraktı. emzirdiğim sürece ilk 8 ay hiç regl olmadım, sonra 2 ay da bir 1 gün. emzirmeyi bırakınca 2 gün 2 gün, bu 3. düzenli reglim. Bakalım benim göbeğe faydası olacak mı? beni de hep kandırdılar regl olunca iner diye

tam motive olamayınca olmuyor malesef canın hep birşeyler yemek istiyor, yiyincede vicdanın sızlıyor. yani bende öyle. bir iki gün çok abartmadan rahat bırak kendini. ama özellikle akşamları çok dikkat et.

Kızlar hepinize günaydın bugün tekrar motive olarak döndüm aranıza bu hafta çok verimli olacak gibi geliyor inşallah öyle olur kalkar kalkmaz 3 bardak suyumu içtim 3 yemek kaşığı çökelek 1 zeytin 2 dilim ekmek çay bakalım öğle nasıl olacak

Günaydın kızlar

Çınarınannesi kutlarım:) ben de bugün 60.7 'yi gördüm:) 300 gr vermişim ama baya mutlu etti beni:) 5'li sayılar bekleyin ben geliyorum!

günaydın ya insna kesinlikle verdğini gördükçe motive oluyor bende batı balık yangider modları nebilimya sporsuz olmuyor bu işler
bugün doktor için randevum var erken çıkıcam işten giremeybilirm mazeretimi bildiriyim bilginiz olsun
hepinize MAŞALLAH çekiyorum dahada iyi olsun bu takım inşallah

Günaydın kızlar

Bugün izinliyim ve çook işim var birde üstüne öğleden sonra çalışacam yani yeni iş bulmuştum en sadexe pazar günleri çalışmak için oraya gidip kasayı öğrenecem...

Şimdi beş dakika oturup 1 saat içinde evimi tertemiz yapıp eşimle dışarı çıkacagım. Bugün kendime söz verdim. Artık kesinlikle şekerli içecek içmeyecem haziran ayına kadar şekerli içecek yok yok yok yok! Sadece su var işte okadaarr!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…