gırgırına yok bacım müsade yok bu defa sana öyle tüm gün meyve mi olur. normal bi diyet listesi bul, kafandan uygula hepimiz uzmanız bu konuda zaten. ama dengeli sağlıklı bi beslenme olsun. daha fazla alma artık.diyet yeni başladım bakalım bugün elmayla açtım günü meyve günü yapcağım acıktıkça meyva yiyeceğim böle sınır yokya bu bilnç benii etkiliyor olumlu anlamda
maşallah diyet listen moyivasyonun sporu yaşam biçimi haline getirmen süper sanırım sen başak burcu falan sın disiplinli bi hatun
oğluşa geçmiş olsun, sağlıklı uzun ömürleri olsun.ya reglim hep ağrılı olurdu benim, evlen geçer dediler yemedi,
doğur geçer dediler o da olmadı nasıl bir şeydir bu yarabbim, ne zaman geçecek.
hoş kayınvalidem - sanki sen doğurdun sezeryan işte- dedi ondan mı ki ne
ya sevgili rakibem oldum ama göbek aynı göbek öncesinde fena şiştiiii o şişler indi sadece gerisi yine bana kaldı....bu kadın milleti hep abartıyooooeşleşmeler yapılmış, takım coşmuş yaza mezun olunacak kilolardayız genelde, hep beraber gideriz umarım buralardan.
ekino kardeş napıyosun, rakibem benim
regl olmuşsun ben olmadım daha 5 ay oldu
göbek iniyo hafifliyosun falan diyolar doğru mu acep
ya sevgili rakibem oldum ama göbek aynı göbek öncesinde fena şiştiiii o şişler indi sadece gerisi yine bana kaldı....bu kadın milleti hep abartıyoooovalla mattikacım psikolojim bu aralar bi tuhaf bi yiyiyorum bi diyetteyim tam motive olamadım yani...biraz toparlanabilme çabasındayımmm...sen izinden iyi bir dönüş yapmışsın maşşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?