Günaydın kızlar
Çınarınannesi kutlarım:) ben de bugün 60.7 'yi gördüm:) 300 gr vermişim ama baya mutlu etti beni:) 5'li sayılar bekleyin ben geliyorum!
Yazdığım mesaja bakk.. :) ayda 5 kiloya abarttım deyip ayda 4 kilonun hayalini kurmak...
günaydınnnn kızlarrrrhepimize az kalorili keyifli bir gün diliyorummm.....
güne 1/2 litre suyumu içerek başladım....
gırgırına bacım tekrardan geçmiş olsun iyi haberlerle gel...inşlh önemli birşey çıkmaz cnm...
ortim cnm tebriklercumaya kadar baya güzel bir sonuç çıkacak gibi görünüyoorrrr
hilalcim sen bu hulalop işini çok sevdin sanada kocaman
S_A cım evet hazirana kadar inşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız...kesinlikle olmıcak bişey değil bence...
selam kızlar neler dönmüş neler:) ortak olayı iyi olmuş bence çok eğlenceli olucak:) benim boyum 1.63 kilom da 61 bana yakın birileri varsa bekliyorum:)
kahvaltıdan sonra neler yediğimi yazayım:
öğlen : simit + light ayran
ara: light süt + şekersiz çikolata
akşam: 1 tatlı kaşığı yağ ve 2 yumurta ile light peynirli+yeşil ve kırmızı biberli+soğanlı+ mantarlı +baharatlı omlet yaptım yanında 1 dilim tam buğday ekmeği
birazdan sütümü de içerim. şimdiye kadar 1.5 lt su içtim 2.5 litreye tamamlarım onu da
buaralar çok simit yedim sıkıldım biraz o yüzden yarından itibaren sandviç yapmaya başlıcam öğlenleri malzemelerimi aldım bugün
herkese iyi geceleer
Kızlar tam 10dakkadir hulahop çevirdim gece gece ter içinde kaldım saç diplerim bile terledi
bu hafta 65 olcm inşallahh
günaydın bacılar
dün akşam
1 kase haşlanmış karnabahar üzerine limon sıktım onu yedim. sonra midem bulandı 1 dilim ekmek yedim. yok şu yarım çöpemi gitsin ziyan dedim yarım dilimide yedim.
2 yk pırasa onuda yedim. daha yokmu diye bakarken kalk şu sofradan dedim kendime . ortalığı toplayıp 30 dk koşu bandında yürüdüm.
1,5 dilimi yaktım zaharrrrr
Gunaydin kizlar
Bugun aksam ancak girerim disarda olcam. Herkese hayirli ve hafif bir gun dilerim
Günaydın güzel topiğin güzel bayanları,
ben bu sabah 67 gördüm tartıdagördüm gördüm 67,9'du ama 67 yi gördüüüüüüüüüüüüüm (Allah yokluğunu aratmasın)
akşam yarım kase çorba, 1 etimek, 2 tane de etli lahana sarması yidim (sarma iyi olmadı ama neyse)
sabah ta yarım lite suyumu içtim, şimdi de bir kase nesfit le musliyi karıştırıp yidim,
bakalım öğlen ne yicez
çok mutluyum ben ya 2 haftadır kilom hep 68,3 ün üzerinde gelip gidiyordu.
Kızlar ben dün eşleştirme yapacaktım ama sonra vazgeçtim. Hepimiz kendi rakîbimizi bulmuşuz ya en güzeli böyle seçmek. Ben liste yaparım size uymaz gıcık olur yani
21. Haziranda benim diyet olayı bitmeli be ben haziranın başında bu takımda mezuniyetler görmek istiyorum kızlar. Çoğumuzun vermesi gereken kilo 4 ayda verilebilecek bir kilo. Örneğin ben 4 ay boyunca ayda en azz 2 kilo versem hazirana kadar 8 kilo eder.
Yakarda öyle. 1 ay gibi kocaman bir sürede ayda 2 kilo versen haziranda sende mezun olursun :))
Gırgırına bacım, doktordan gelince yaz bize merak ettim valla geçmiş olsun. Bacım sende kendine aylık edef sec. Örn. Martın 30nda 6 kilo vermiş olacağım de bunu yapabilirsin başarabilirsin ben sana çok güveniyorum bacım.
günaydınnnn kızlarrrrhepimize az kalorili keyifli bir gün diliyorummm.....
güne 1/2 litre suyumu içerek başladım....
gırgırına bacım tekrardan geçmiş olsun iyi haberlerle gel...inşlh önemli birşey çıkmaz cnm...
ortim cnm tebriklercumaya kadar baya güzel bir sonuç çıkacak gibi görünüyoorrrr
hilalcim sen bu hulalop işini çok sevdin sanada kocaman
S_A cım evet hazirana kadar inşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız...kesinlikle olmıcak bişey değil bence...
Günaydın kızlar
dun akşam arkadaşım bize oturmaya geldi tartılldik 67kiloluk ben gece onca suyu içince 70ciktim ama 2litre suyu yarım saat içinde içmiştim
sabahta kızla beraberdik 67kiloya düştügümü söylüyodum
hani size geçen anlattığım bi kız vardı ya çok yüksekten ucuyo hava atmayı çok seviyo gıcık oluyorum diye ışte o kız bu
o bi zamanlar diyeti çok yaptı 80li kilolardan 69 düştü ama artık diyeti bıraktı birakmisti dun tartıldik BEN 70 CIKTIM OO 67) Ve öyle havalar atmaya başladıki bide aptal gibi hulahopumu gösterdim bende bundan yapcm sen görürsn falan dio
neyse iddaya girdik pazartesi yine bizim evde tartılcaz 1buçuk kilo vermiş olcaz diye ben kafaya koydum o güne kadar tam 3kilo vercmmmm
Günaydın kızlar
dun akşam arkadaşım bize oturmaya geldi tartılldik 67kiloluk ben gece onca suyu içince 70ciktim ama 2litre suyu yarım saat içinde içmiştim
hani size geçen anlattığım bi kız vardı ya çok yüksekten ucuyo hava atmayı çok seviyo gıcık oluyorum diye ışte o kız bu
o bi zamanlar diyeti çok yaptı 80li kilolardan 69 düştü ama artık diyeti bıraktı birakmisti dun tartıldik BEN 70 CIKTIM OO 67) Ve öyle havalar atmaya başladıki bide aptal gibi hulahopumu gösterdim bende bundan yapcm sen görürsn falan dio
neyse iddaya girdik pazartesi yine bizim evde tartılcaz 1buçuk kilo vermiş olcaz diye ben kafaya koydum o güne kadar tam 3kilo vercmmmm
Günaydın kızlar
hilalcim, o kız da seni hırslandırmış, birşekilde onun bile sana faydası olmuş güzel tarafından bakmak lazım.
orda hırs burda hırs süpersin valla
seninle boylarımız da yakın galiba benim 1,68 senin ne kadar
günaydın hilal, nasıl arkadaşmış yahu o, ne enteresan insanlar var. çocuk gibi ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?