Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar ben dün eşleştirme yapacaktım ama sonra vazgeçtim. Hepimiz kendi rakîbimizi bulmuşuz ya en güzeli böyle seçmek. Ben liste yaparım size uymaz gıcık olur yani

21. Haziranda benim diyet olayı bitmeli be ben haziranın başında bu takımda mezuniyetler görmek istiyorum kızlar. Çoğumuzun vermesi gereken kilo 4 ayda verilebilecek bir kilo. Örneğin ben 4 ay boyunca ayda en azz 2 kilo versem hazirana kadar 8 kilo eder.

Yakarda öyle. 1 ay gibi kocaman bir sürede ayda 2 kilo versen haziranda sende mezun olursun :))

Gırgırına bacım, doktordan gelince yaz bize merak ettim valla geçmiş olsun. Bacım sende kendine aylık edef sec. Örn. Martın 30nda 6 kilo vermiş olacağım de bunu yapabilirsin başarabilirsin ben sana çok güveniyorum bacım.

Dün yediklerim:

Sabah: 1 bardak ice tea ve pazardan kalma 1 dilim kek
Arada: bir avuc kuru yemiş
Öğlen: domates, kepek ekmek, krem peynir 2 yumurta
Arada: yoğurt
Akşam: fırında yapılmış 2 kücük börek dilimi ve bolca domates

Menümde börek ve kek var. Dün 2 kilometreden fazla yürüdüm çok iyigeldi.

1,5 litre su içtim. Bugün hedefim 3 litreye tamamlamak.

KIZLAR MENÜ PAYLAŞIMINA VE 5 MESAJA ÖNEM VERELİM

Durun biraz hayal kurayım ben ayda 5 kilo veriyormuşum 55 kilocuk olyormuşum

Bu fazla abartı oldu.

Ayd 4 kilo verip 4 ayda 18 veriyormuşum

Aaaaaay imkansız imkansız imkaaansızzz ben 65 olayım varsın 18 verip 57 olmayayım

Yazdığım mesaja bakk.. :) ayda 5 kiloya abarttım deyip ayda 4 kilonun hayalini kurmak...

günaydınnnn kızlarrrrhepimize az kalorili keyifli bir gün diliyorummm.....
güne 1/2 litre suyumu içerek başladım....
gırgırına bacım tekrardan geçmiş olsun iyi haberlerle gel...inşlh önemli birşey çıkmaz cnm...
ortim cnm tebriklercumaya kadar baya güzel bir sonuç çıkacak gibi görünüyoorrrr
hilalcim sen bu hulalop işini çok sevdin sanada kocaman
S_A cım evet hazirana kadar inşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız...kesinlikle olmıcak bişey değil bence...

kahvaltı zamanı
2 dilim kepek ekmeği+2şekersiz çay+1yeşil+1siyah zeytin+1/2kk peynir+1 közlenmiş çarli biber+1yudum reçel 'imi yiyeyim geleyim kızlar....

ortican sıkı dur seni bilem geçicem

fatoşcum demiştim seni takipteyim diye, yine menün güzel ancak kalorisi güzel, biraz daha kolay çözülebilmen için sebze yemeği eklemelisin menüne benden sana tüyo

Kızlar tam 10dakkadir hulahop çevirdim gece gece ter içinde kaldım saç diplerim bile terledi
bu hafta 65 olcm inşallahh

hilalcim süper bekliyoruz 65 olmanı ve daha da devam etmeni

bravo yakarcım, karnabahar da hiç doyurmazki haklısın valla
bişey sorucak 2 yk pırasa derken yk nedir ?

Gunaydin kizlar
Bugun aksam ancak girerim disarda olcam. Herkese hayirli ve hafif bir gun dilerim

naber ortak nasıl gidiyor, yenicemm seniiiiiiii

harikasın canım tebrik ederim, devam durmak yok

sa cım valla biz yeni üyeler daha takıma girmeden fena adapte olduk söyliyim dedim. haziranda ben mezun olmayı kafaya koydum

Günaydın kızlar
dun akşam arkadaşım bize oturmaya geldi tartılldik 67kiloluk ben gece onca suyu içince 70ciktim ama 2litre suyu yarım saat içinde içmiştim
sabahta kızla beraberdik 67kiloya düştügümü söylüyodum
hani size geçen anlattığım bi kız vardı ya çok yüksekten ucuyo hava atmayı çok seviyo gıcık oluyorum diye ışte o kız bu
o bi zamanlar diyeti çok yaptı 80li kilolardan 69 düştü ama artık diyeti bıraktı birakmisti dun tartıldik BEN 70 CIKTIM OO 67 ) Ve öyle havalar atmaya başladıki bide aptal gibi hulahopumu gösterdim bende bundan yapcm sen görürsn falan dio
neyse iddaya girdik pazartesi yine bizim evde tartılcaz 1buçuk kilo vermiş olcaz diye ben kafaya koydum o güne kadar tam 3kilo vercmmmm

Hemde cook sevdim bacım şimdi kalkıp aç karnına 10dakka daha çevircm ve bi litre suyumu içecegimm

herkese günaydın !!!!

kızlar dün akşam yine deli gibi 2 saat spor yaptım
1 saat aerobik
1 saat pilates

spora gitmeden 1 muz 2 adet kraker yemiştim

gelince de 1 tabak kereviz 1 dilim kepek ekmeği, salata 2 kaşık yoğurt yedim

İçtiğim su 3 lt yi geçmiştir.

Dünü güzel kapadım

Bugün ise

SABAH

2 dilim kepek ekmeği arası 1 salam, 1 kk beyaz peyir, maydonoz
1 bardak tek şekerli çay

1 lt suyumu şimdiden bitirdim

herkese kolay gelsin bakalım

günaydın hilal, nasıl arkadaşmış yahu o, ne enteresan insanlar var. çocuk gibi ayol

hilalcim, o kız da seni hırslandırmış, birşekilde onun bile sana faydası olmuş güzel tarafından bakmak lazım.
orda hırs burda hırs süpersin valla

seninle boylarımız da yakın galiba benim 1,68 senin ne kadar

günaydın hilal, nasıl arkadaşmış yahu o, ne enteresan insanlar var. çocuk gibi ayol

10dakka boyunca hulahopumu da çevirdimmm

sonra 3tane kuru kayısi yedim ve üzerine 1buçuk litre suyumu da içtimm ohh yarım saat sonra kahvaltimi yapcmmm

selam kızlar
yk yemek kaşığı demek . normal yemek yediğimiz kaşık

evet canım valla nasıl hırslandim anlatamam gece yatağım da planlar kuruyorum bi baktım dudaklarimi yiyorum nasıl hırslanmisim

benimki de 1.66 bacım 2cm uzunsn benden :)

Oo bacım daha ne gördün ki
onun daha ne enterasan hareketleri var çok kıskanç ve bencil bi arkadaş kendisi ama arkadaşların dediği gibi artık onu pek fazla kaile almicm almadım da fakat kilomla dalga geçince benim ayarim kaçtı
verdigim kilolari onun gozune gozune sokcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…