Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

25 martta tartı 71 gösterecek hedefim 4 kilo vermek 1 ayda...

Yarışmadaki hedefim 70. Ve 70 olunca gerisini düşünecem Bakalım hazirana kadar nekDar olurum..

Son düzenleme:
merhaba, öncelikle herkese çok teşekkür ederim. Çınar 34 haftalık doğdu. Bazı erken doğum kompilikasyonları araştırılıyor. Ama çok şükür aşılmayacak sorunlarımız yok.

bu gün 2 litre su içtim,

sabah 2 yudum sandiviç
ara 1 elma

öğlen tavuk sote 2 kaşık pilav

şekersiz türk kahvesi

tarçınlı yeşil çay.

bu günden itibaren artık daha sıkı asılıcam kızlar. bugün regl oldum. Şişliğim de o yüzden di demek ki. Hadei bakalım cumaya kadar neler olacak

25 martta tartı 71 gösterecek hedefim 4 kilo vermek 1 ayda...

Yarışmadaki hedefim 70. Ve 70 olunca gerisini düşünecem Bakalım hazirana kadar nekDar olurum..

sa'cım hedefine bir şey kalmamış, ne güzel hafta 2.si oldun zaten

bence sen o hedefi daha da zorlaştır, çıtayı yükselt derim 65'e ne dersin

anasını satayım hayal buya . 55 kilo olmuşum hadi fantazi olsun dur hele 50 kilo bana yakışacak mı diye zayıflayıp 50 kilo olmuşum. ne zaman diye soran olabilir balık kavağa çıkınca tabi

tatlım çınar erkenden gelmek istemiş annesi, sana çabucak kavuşmak istemiş, bak bugünlere de gelmişsiniz ne güzel.
Hiç kafanı takma, şükür artık tıpta çareler çok,

herşeyin hayırlısı sağlıklısı

maşallah azimli baynların çokluğu ve kendi aramızda yaptığımız yüzde oranıyla yarış takımımız için iyi olur inşallah
bende hatırlıyorum sa yla ynı civaralrdaydım 82 mi neydii ben sa aşağı indikçe yukarı çıktım baya ara farkı açtı maşllah şimdi sa ya yetişmem çok zor giib gözüküyr ama olsun fakiirn ekmeği umut misali imkansız diye bilşey yok bakrsın sa hamile kalır iştahı açılır dimi ama :)

walla bilemicem sen ara daha fazla artmadan vites değiştir istersen, gazla biraz şekerim

Son düzenleme:
ya reglim hep ağrılı olurdu benim, evlen geçer dediler yemedi,
doğur geçer dediler o da olmadı nasıl bir şeydir bu yarabbim, ne zaman geçecek.

hoş kayınvalidem - sanki sen doğurdun sezeryan işte- dedi ondan mı ki ne

slm kızlar...dünkü keyifli günün mükafatını(bedelini)bugün cam silerek veriyorum...azıcık yoruldum...biraz soluklanayım dedim...birde kahve keyfi yapıyorum tabi....evet burda kesinlikle hepimiz hedef kilolarımıza ulaşacağız...kesinlikle bunu başarmadan pes etmek yok....ve bunun içinde elimizden geleni yapacağız...bu arada geçen ikili olarak kendi aramızdada kapışalım muhabbeti olmuştu,ama öyle kaldı...bu konu için nedersiniz...bence çok iyi olur ama öylece kaldı....takım 14 kişi ikişerli ortilikte yapabiliriz....daha da hırslanırız diye düşünüyorum ben.....

anasını satayım hayal buya . 55 kilo olmuşum hadi fantazi olsun dur hele 50 kilo bana yakışacak mı diye zayıflayıp 50 kilo olmuşum. ne zaman diye soran olabilir balık kavağa çıkınca tabi

niye hayal olsun bacım...zaten nerdeyse 10 kg vermişsin...büyük başarı...hedef kilonada 7 kilocuk kalmış...menülerinde gayet normal ...birazda sporla destekledinmi,50 yi bile çok rahat görürsün....kışın başardık bu kiloları vermeyi bahar ve yaz aylarında daha da güzel kilolar vericez......

takımiçi dereceler

1. S_A(77,0/75,2/1,8/2,34%)
2. hilal6030 ( 68,0/ 67,2/ 0,8/ 1,77%)
3. Yakar76 (62,8/62,400/0,4/0,63%)
4. nidah ( 59.3 / 59,9 /-0,2/-0,33 )
5. ekino ( 76,0 /76,5/-0,5/-0,65)
6. Gırgırına ( 88,3 /89,5/-1,2/-1,35%)
sıralama doğru oldumu bilmem matematiğim anca bukadar

bence çok güzel bir kara vermişsin canım....hem kilodan hem paradan tasarruffff...öğle menünde çok besleyici ve güzel bu arada

Merhabalar kızlar sonunda evime kavuştum aramıza katılan arkadaşlar olmuş çok sevindim kızlar hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar ıstanbul tam bir faciaydi diet kalmadı gitti ne su içtim ne ara ogün az önce diyetisyend gittim 700 gram yağ vermişim 10 günde ama yol beni çok sisirdi kilom çok çıktı 6 mart yeni randevu günün o güne kadarki hedefim 74 olmak umarım başarırim artık 75 in altını görmek istiyorum

ayyyy ne iyi geliyor böyle şeyler duymak. yapalım kızz. hep beraber yapalım.
takımiçinde eşleşelim. kapışalım.
sa yap anam eşleşmeyi. herkesin bilgileri var sende . tozunu attırayım bu sahalarınnnnnnnnnnn

ewet işte buuuuu ver coşkuyu hep birlikte attıralım sahaların tozunu

selam kızlar bugün biraz geciktim ne pazartesiydi ya bu saati nası ettim bilemedim.Geel olarak yazıanlara bir göz gezdiriyorum bakalım bennyokken neler yapmıssınız

buarada ben bugün tahliller içn doktora gittim herşey gayet ii maşallahım varmışşaşkınım
kalori hesabında yanlış yapıyor olabilirsin dedi doktor bide kalori hesbı ile mi ilerlesem bilememdim kesinlikle spor dedi bende diyorumda sıkıntı uygulamada

buarada gelelim ne yediğime bugün sanırım sçamalardım
sabah doktora gittiğimden kahvaltımı yapamadım yarım zeytinli simit yedim
11 gibi türk kahvesi
öğle yemeği hava süperdie bostancı sahiline inip yarım ekmek kokoreç yedim(yuh dediğinizi duyar gibiyim)
2 gibi türk kahvesi
şimdi suyumu içiyorum
akşam hedefim koşu bandı ile takılmak

kalori değerlerini tam bilmek biraz zor. bir sitede farklı yazıyor bir diğer sitede daha farklı. kafana göre bir diyet listesi bul azıcıkda hareket inşallah çözeceğiz.
bizim hastalığın adı kronik pisboğazus onunda tedavisi az yemek çok hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…