Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim de iş yerinde var bir iki tane, onlarda beni hırslandırıyor iyi oluyor aslında böyle tipler

iyidir iyi bu hızla haziranı bile bulmayız bu cuma günü bildirimleri iyice merak ediyorum, bende yarın bir tartılıcam acaba ne durumdayım

bugün bana iştekiler inceldiğimi söylediler ay bir mutlu oldum sorma gitsin, nasıl da hoşuma gitti, hemen üstüne 2 bardak su içtim

Bence bu cuma nasıl olcak çok merak ediyorum bayada bi kalabalık olduk grup olarak birincide olabiliriz bu hafta inşallah biz birinci oluruz

maşallah size ya herkes birilerini gözüne kestirmiş nası kıskanıyom sizi yaaa herkes hırslanmışş herkesin kendine inancı tam sakın benim gibi fos çıkmayın
neyse bende çıkıyorum şimdi işten görüşürüz kızlar

bugünkü menü
sabah
1 dilim ekmek
7-8 tane zeytin
2 dilim peynir
öğle
1 kepçe yayla çorbası
2 yk pırasa (nihayet bitti )
1 kepçe ekşili çorba( yöresel etli bir yemek)
3 çatal salata
baya yemişim haaa
akşama belli değil.
dün yürüdüm bugün mekik çekeceğim.

kızlar bende yemekten geldim şimdi yediklerimi paylaşıyım

SABAH

2 dilim kepek ekmeği arası 1 salam 1kk b.peynir maydanoz

ÖĞLE

1 tabak ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt

2 lt su içtim birazdan kahvemi içeceğim

Bugün bizim takım ne kadar da sessiz sakin

sessizliğe bürünmüş bir şekilde yağlarını eriten 3.takım

ortican sıkı dur seni bilem geçicem

hadi bakalım orticim...gidişat sanki onu gösteriyor ama ....hiç bir yarış oynanmadan belli olmaz ....diyim yani

bazen böyle tipler bir şekilde işe yarıyor....bak baya gaz vermiş sana....bu hızla haftada 1.5 kg rahat verirsin bacım....

Hemde cook sevdim bacım şimdi kalkıp aç karnına 10dakka daha çevircm ve bi litre suyumu içecegimm

.

10dakka boyunca hulahopumu da çevirdimmm

sonra 3tane kuru kayısi yedim ve üzerine 1buçuk litre suyumu da içtimm ohh yarım saat sonra kahvaltimi yapcmmm

Bence bu cuma nasıl olcak çok merak ediyorum bayada bi kalabalık olduk grup olarak birincide olabiliriz bu hafta inşallah biz birinci oluruz

motivasyon süper....neden olmasın....

önümde bir paket kremalı bisküvi duruyor, lütfen biri beni durdursun yoksa dalacam pakete....

Kimse yok muuuuuuuuu?

orticim tamammı.....

bugünkü öğlen menümüde hafif atlattım

1 kase mercimek çorbası içtim öğlende...
birazdan ara öğünde :
1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 eti yulaflı bisküvi var

kızlar bugün başıma gelenleri anlatayım.
banka hesabıma haciz konmuş. şok oldum .sadece e haciz diyor başka bir şey demiyor. orayı ara burayı ara vergi dairesi mal müdürlüğü banka derken bugün öğlene kadar canım çıktı . ama nihayet buldum. 2011 yılında hiç gitmediğim bir ilde ağrı vergi dairesi tarafından haciz girilmiş. neyse fax la telefonla yanlışlığı düzelttik. ne olaydı ama . sabahtan öğlene kadar onunla uğraştım. yani herşey elektronik ortama aktarıyoruz diyorlar ama nöyle gitmediğin yerde yapmadığın borcun hacizi çıkıyor. sıkıntı sıtresten su içinde kaldım.
anlatıyorum ki sık sık kontrol etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…