Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

geçmiş olsun, bürokrasi ile uğraşmak gerçekten zor ve kötü. İsim benzerliği filan mı olmuş. karışıklık neden kaynaklanıyor ki?

geçmiş olsun, bürokrasi ile uğraşmak gerçekten zor ve kötü. İsim benzerliği filan mı olmuş. karışıklık neden kaynaklanıyor ki?

ben 2001- 2004 yılları arasında orda doğu görevi yaptık. başkada bir bağlantım yoktu. neden kaynaklandığını söylemediler sadece yanlışlık olduğunu düzelteceklerini söylediler . yinede maraştaki vergi dairesinede gittim. yarın tekrar bakacağız kaldırıp kaldırmadıklarına.

umarım en kısa sürede düzelir. uyardığın için sağol. walla başımıza herşey gelebilir. Başkasının kimliği ile kredi çekilen, gsm hattı alına bilen bir ülkede yaşıyoruz.

merhaba arkadaşlar

SA ben bu hafta izinli sayılmak istiyorum biraz sıkıntılıyım en azından cumaya kadar sonrasını düşünürüm.... cuma günü mü bildrim yapıcam.....????

kızlarrrrrrrr nerdesiniz kimsecikler yok
tmm tmm yimedim, yimicem

ewet benim oticime de bu yakışır zaten

geçmiş olsun bacım ...neyseki halletmişsin...

fatoşcum demiştim seni takipteyim diye, yine menün güzel ancak kalorisi güzel, biraz daha kolay çözülebilmen için sebze yemeği eklemelisin menüne benden sana tüyo

evet canım haklısın ama gerek yemek yapmayı pek bilmeyişimden gerek de üşengeçliğimden pek yemek yapmıyorum onun yerine akşamları bol sebzeli omlet yapmaya başladım. ama haftasonu çorba yapcam valla canım çok çekti:)

kahvaltıdan sonraneler yediğimi yazayım

ara: yeşil çay + 5 badem + 2 kuru kayısı

öğlen : çavdarlı sandviç ekmeğine light üçgen peynir , light tonbalığı ve biberle sandviç yaptım + light ayran

ara: light çikolata

şimdi de yine 2 dilim wasanın arasına light üçgen peynir sürüp yicem

Yakar bacım benimde bi arkadaşimin kardeşi henüz 17yaşında bankayla bilmem neyle işi gücü olmayan biri evinden çıkmaz yani bankaya 1500 tl borcu çıkmıştı ödemezseniz faiz binio günden güne demişler
bi sekilde halletti bazen böyle yanlışlıklar olabiliyor insanı zor durumda bırakiolar yaa

önümde bir paket kremalı bisküvi duruyor, lütfen biri beni durdursun yoksa dalacam pakete....

Kimse yok muuuuuuuuu?
yemedin inşallah değilmi canım hem de yarıştayken aman ha

bugünkü öğlen menümüde hafif atlattım

1 kase mercimek çorbası içtim öğlende...
birazdan ara öğünde :
1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 eti yulaflı bisküvi var

süpermiş afiyet olsun

geçmiş olsun yakarcım, halletmişsin Allahtan, insan ne şok olur ama yaa yuh birden haciz filan

kızlar dışardaydım bende yeni geldim,
yarım saat sonra da çıkıcam akşam da menümü hafif geçirmem lazım
gittiğim müşteride bile incelmişsin dediler bir daha söyle dedim iyi geldi.

birazdan çıkıcam

herkese iyi akşamlar diliyorum

akşam kaçırmayın hafif geçirin mutlaka haftanın ortasındayız, cuma yaklaşıyor işi sıkı tutmak lazım

hafif bir akşam diliyorum

Kızlar daha yeni girebildim nete bugün oğlumla birlikte çiğdem toplamaya gittik dedemız götürdü açık hava ikimizede çok iyi geldi hava çok güzeldi çok iştahını açıldı ama kendimi tutum 2 parça tavuk 2 dilim ekmek yedim öğlen öğlenide ucuz atlattım

mutlu akşamlar kızlarakşam yemeğimide yedim ve bugünde yeme faslını kapatmaya az kaldı
akşam:1 kase mercimek çorbası+yoğurtlu bakla yemeği+salata

2 lt suyumu içtim + 1 litre su da bana bakıyor
ara:2 şekersiz çay+az çerez yada meyve yerim bugünüde böylece bitiririm

Yakar canım geçmiş olsun benimde başıma geldi hala devlete 2 bin kisa borcum var duzeltilemedi öyle bekliyor sonuna hayır atanana kadar yolu var şimdi nasıl olsa malım yok mülküm yok

Menulerin gayet guzel sporu nerde yapiyorsun sportie? Ben cok yorgunum ya zor basiyom tuslara.:)
Rakibem masallah sana yaw kiskandim

Selaam kızlar çoğu işimi hallettim ve buradayım.

Ekino bacım cuma günü bildirime gelmezsen bildirimde bulunmadı yazarım ama yok en bildiğin tatil istiyorum dersen bunun iki hafta sürmesi lazım ama en iyisi sen cumaya kadar izinli ol ne diyim ama cuma gel kilonu paylaş o.k? :)

Bugün yediklerim çok yağlı değildi ama çom tuaftı ya aslında çok kepek ekmek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…