kızlar bugün başıma gelenleri anlatayım.
banka hesabıma haciz konmuş. şok oldum .sadece e haciz diyor başka bir şey demiyor. orayı ara burayı ara vergi dairesi mal müdürlüğü banka derken bugün öğlene kadar canım çıktı . ama nihayet buldum. 2011 yılında hiç gitmediğim bir ilde ağrı vergi dairesi tarafından haciz girilmiş. neyse fax la telefonla yanlışlığı düzelttik. ne olaydı ama . sabahtan öğlene kadar onunla uğraştım. yani herşey elektronik ortama aktarıyoruz diyorlar ama nöyle gitmediğin yerde yapmadığın borcun hacizi çıkıyor. sıkıntı sıtresten su içinde kaldım.
anlatıyorum ki sık sık kontrol etmek lazım.
geçmiş olsun, bürokrasi ile uğraşmak gerçekten zor ve kötü. İsim benzerliği filan mı olmuş. karışıklık neden kaynaklanıyor ki?
ben 2001- 2004 yılları arasında orda doğu görevi yaptık. başkada bir bağlantım yoktu. neden kaynaklandığını söylemediler sadece yanlışlık olduğunu düzelteceklerini söylediler . yinede maraştaki vergi dairesinede gittim. yarın tekrar bakacağız kaldırıp kaldırmadıklarına.
tmm tmmyimedim, yimicem
banka hesabıma haciz konmuş. şok oldum .sadece e haciz diyor başka bir şey demiyor. orayı ara burayı ara vergi dairesi mal müdürlüğü banka derken bugün öğlene kadar canım çıktı . ama nihayet buldum. 2011 yılında hiç gitmediğim bir ilde ağrı vergi dairesi tarafından haciz girilmiş. neyse fax la telefonla yanlışlığı düzelttik. ne olaydı ama . sabahtan öğlene kadar onunla uğraştım. yani herşey elektronik ortama aktarıyoruz diyorlar ama nöyle gitmediğin yerde yapmadığın borcun hacizi çıkıyor. sıkıntı sıtresten su içinde kaldım.
fatoşcum demiştim seni takipteyim diye, yine menün güzel ancak kalorisi güzel, biraz daha kolay çözülebilmen için sebze yemeği eklemelisin menüne benden sana tüyo
yemedin inşallah değilmi canım hem de yarıştayken aman haönümde bir paket kremalı bisküvi duruyor, lütfen biri beni durdursun yoksa dalacam pakete....
Kimse yok muuuuuuuuu?
bugünkü öğlen menümüde hafif atlattım
1 kase mercimek çorbası içtim öğlende...
birazdan ara öğünde :
1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 eti yulaflı bisküvi var
Akşamki menüm
2 porsiyon çorba
3tane karnıyarık
2dilim ekmek
3 karnıyarık mı? çok gelmesin bacım ya. zaten yağda kızarıyoryapma yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?