Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün kendime güzel bir liste hazırlayacağım hem evde ne pişeceğime dair hem benim diyetime dair ve birebir uyacağım haziran ayına kadar.

Haziranda kimler mezun olmak istiyor?

Bu arada hilal sen hedef kilonla ilgili bişey yazmıştın hedefini 55 ten 60 a yarışma kuralları gereğince yapamayız. Yarışmadan karne alabilmen için hedefine yüzde 80 ulaşmalısın

ne gündü be nihayet bitti evdeyim
akşam menü
iki dilim ekmek kadar lavas
bir yumurtalı menemen
iki dilin peynir
şimdi kahve yaptım yanına bir kare cikolata
yeme fas lı bitti haydi mekike

ne gündü be nihayet bitti evdeyim
akşam menü
iki dilim ekmek kadar lavas
bir yumurtalı menemen
iki dilin peynir
şimdi kahve yaptım yanına bir kare cikolata
yeme fas lı bitti haydi mekike

şu mekik aşkı bana da gelseee totomu kaldırsam yerindennnnnnn

yakar menü güzel çikolata bitter olanından mııı

menümü yazayım

sabah:1yum bal-tahin-pekmez-2dil ekmek

öğle:az peynr,1dil ekmek

akşam:çorba+1dil ekmek+1dil kek

20dk yürüyüş

akşam yemeğimi yedim biraz önce 1 tatlı kaşığı yağ ve 2 yumurtayla soğanlı biberli mantarlı light peynirli omlet yaptım yanında da 1 dilim tam buğday ekmeği yedim

birazdan 1 elma yerim yanına da yeşil çay

daha 1.5 lt su içtim 2.5 yaparım onu da

selam bacılar. tansiyonum düşüp duruyo sabahtan beri bende bi haller var ama anlamadım çok mu kansızım nedir. misafirim de vardı giremedim bugün. :26:
bi dönemedim takıma adam akıllı.

Herkes.e iyi geceler bende bugünku menümu paylaşayım
Sabah
3 kaşık çökelek 1 zeyt'n 2 dilim ekmek
Ara
1 elma 1 yeşil çay
Öğle
2 parça tavuk 2 dilim ekmek
Ara
1 elma
Akşam
8 kaşık fasulye haşlaması 1 kase çorba
Ara
1 elma 1 portakal
10 bardak su içtim yatana kadar 15 olacak inşallah birde kiraz copumu içeceğim bugün açık havada biraz yürüyüş yaptım inşallah kaloriler gitmiştir

regl olmadan hamile kalınır mı kızlar, yani ihtimal var da gelir beni bulur mu acep

tamam sa cumaya kilo bildirimi yaparım....

regl olmadan hamile kalınır mı kızlar, yani ihtimal var da gelir beni bulur mu acep

ya mattikacım seni korkutmak istemem ama benim doktor süt koruması denen şeyin gerçek olmadığını, sütün regl olmana engel olduğunu ancak hamile kalmana engel olmadığını söylemişti....mutlaka korunun demişti....çünkü ben ikinci sezeryanımı oldum ve en az 2 sene sonra birdaha doğum yapabilirim....ki allllllaaaah olmayana versin rabbiiiiiiiiiiiim, onun için 5 kat koruma yapacam neredeyse adamdan kaçar oldum yaniiiii bence bir test al bacımmm için rahat olsun...bence bişey yoktur belkji regl olacaksındır onun tuhaflığıdır benim de ilk defa bacak kemiklerim sızladı ilk önce anlam veremedim ama müthiş bir sızlama, resmen çekildi bacaklarım bir baktım sabaha bomba patladı.....

Günaydınn

Cep telefonum uyanmadığımı farkedip başka tonda çalmaya başlayınca bu kimşn telefonu diye gözümü açtım ve eğer o an o telefon başka türlü ötmeseydi.... Evet ötmeseydi ya of be uyumak istiyorum beeeeen! Neyse iyiki öttü bende uyanabildim.

Bugün içimdeki tek istek enerjis içeçeği içmek ama hayır işte içmiceeeeem!

Sabah kahvaltım 1 bardak süt 1 tane muz
Arada: mandalina
Öğlen: 2 haşlanmış yumurta domates krem peynir ve 2 dilim kepek ekmek
Ara: belli değil
Akşam belli değil..

Mattika o şekilde hamile olunur mu ben hiç anlamam

Benim geçen cumadan doğum kontrol hapını almam gerekiyoru ama evde yoktu bi türlü eczaneye gidemedim. Dün hapı tekrar almaya başladım.

Eğer şu 3 günde hamile kaldıysam vaaaay halime

şu mekik aşkı bana da gelseee totomu kaldırsam yerindennnnnnn

yakar menü güzel çikolata bitter olanından mııı

bitter olanından.
dün bir diyetisyenin yazısını okudum. ekmeksiz ve çikolatasız diyetler insanı mutsuz eder diyordu. ne kadar doğru. ben öyleyim şahsen. sırf mutlu olayım diye yedim yani başka sebebi yok yani

mattika korkutmal gibi olmasın ama teyzem kırkından sonra hamile kalmıştı . çok dikkatli olmak lazım.

Banane işte banane banane benimde mutlu olmak hakkım değilmi bende yicem

kızlar dünkü mesaj ları saydım. mazeret belirten ve izinli arkadaşlar dışında herkes 5 mesaj ve menü yazma sorumluluklarını yerine getirmiş. teşekkürler kızlar
birde yapılan sporları yazalım . spor yapmayanlar bir zahmet 2 göbecikde olsa atsınlar az hareket bacılar

Kızlar herkese günaydın dünkü açık hava çok kötü yaptı beni hala uyanamadim ama kahvaltı geç saate kalmasın diye kalktım uyanır uyanmayaz 5 bardak su içtim 2 kaşık peynirli yumurta azıcıkta reçel aldım 2 dilimde ekmek yedim darısı diğer öğünlere

günaydın kızlaraz kalorili keyifli bir gün olsun hepimize
dün baya yorucu bir gündü..pazar alışverişi evde işlerim vardı biraz gecede geç yatınca daha açılamadım henüz
topiğe bebişlermi geliyor yoksa

güzel menü vessleam

tırss tırss:) arkadaşımın 2 çocuğu arasında sadece 10ay var oluyor yani bacım,hadi hayırlısı

aynı moddayım,tatlı yemezsem o gün mutsuz olanlardanım:))
zaten yemekle aram yok benim ah şu tatlıyı azaltsammmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…