ne gündü be nihayet bitti evdeyim
akşam menü
iki dilim ekmek kadar lavas
bir yumurtalı menemen
iki dilin peynir
şimdi kahve yaptım yanına bir kare cikolata
yeme fas lı bitti haydi mekike
tamam sa cumaya kilo bildirimi yaparım....Selaam kızlar çoğu işimi hallettim ve buradayım.
Ekino bacım cuma günü bildirime gelmezsen bildirimde bulunmadı yazarım ama yok en bildiğin tatil istiyorum dersen bunun iki hafta sürmesi lazım ama en iyisi sen cumaya kadar izinli ol ne diyim ama cuma gel kilonu paylaş o.k? :)
Bugün yediklerim çok yağlı değildi ama çom tuaftı ya aslında çok kepek ekmek var
regl olmadan hamile kalınır mı kızlar, yani ihtimal var da gelir beni bulur mu acep
şu mekik aşkı bana da gelseee totomu kaldırsam yerindennnnnnn
yakar menü güzel çikolata bitter olanından mııı
Banane işte banane banane benimde mutlu olmak hakkım değilmi bende yicembitter olanından.
dün bir diyetisyenin yazısını okudum. ekmeksiz ve çikolatasız diyetler insanı mutsuz eder diyordu. ne kadar doğru. ben öyleyim şahsen. sırf mutlu olayım diye yedim yani başka sebebi yok yani
Banane işte banane banane benimde mutlu olmak hakkım değilmi bende yicem
güzel menü vessleamHerkes.e iyi geceler bende bugünku menümu paylaşayım
Sabah
3 kaşık çökelek 1 zeyt'n 2 dilim ekmek
Ara
1 elma 1 yeşil çay
Öğle
2 parça tavuk 2 dilim ekmek
Ara
1 elma
Akşam
8 kaşık fasulye haşlaması 1 kase çorba
Ara
1 elma 1 portakal
10 bardak su içtim yatana kadar 15 olacak inşallah birde kiraz copumu içeceğim bugün açık havada biraz yürüyüş yaptım inşallah kaloriler gitmiştir
tırss tırss:) arkadaşımın 2 çocuğu arasında sadece 10ay varregl olmadan hamile kalınır mı kızlar, yani ihtimal var da gelir beni bulur mu acep
bitter olanından.
dün bir diyetisyenin yazısını okudum. ekmeksiz ve çikolatasız diyetler insanı mutsuz eder diyordu. ne kadar doğru. ben öyleyim şahsen. sırf mutlu olayım diye yedim yani başka sebebi yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?