regl olmadan hamile kalınır mı kızlar, yani ihtimal var da gelir beni bulur mu acep
MAttika canım süt koruması diye birşey yok benim annem bana hamile kaldığında ağbimi emziriyormüş daha 2 aylıkmis sen korunmaya dikkat et ama çokta kafana takma ben 40 im çıktıktan hemen sonra bile hamile oluşmuyum diye korkuyordum ayda en az 10 kez test yapıyordum neyseki birşey olmadı oğlum 2 yaşına yaklaştı o psikolojik oluyor ama doğumdan sonra hiç regl olmadıysan dikkat et canım o kadar çok oluyor ki ben kaç kat pet takıyordum ama yinede kesmiyordu 1 hafta böyle gitti allah yardımcın olsun
güne;1 lt suyumu içerek başladım...biraz fazla geldi ama başka çare yok içilecek bu su
birazdan kahvaltımı yapıcam
kahvaltı:2dilim kepekli ekmek+2şekersiz çay+1yeşil+1siyah zeytin+domates+salatalık+biber+1/2 kk peynir+1yudum reçel
ben şimdilik kaçar size iyi sohpetler
Menulerin gayet guzel sporu nerde yapiyorsun sportie? Ben cok yorgunum ya zor basiyom tuslara.:)
Rakibem masallah sana yaw kiskandim
Bugün kendime güzel bir liste hazırlayacağım hem evde ne pişeceğime dair hem benim diyetime dair ve birebir uyacağım haziran ayına kadar.
Haziranda kimler mezun olmak istiyor? Ben istiyorum ben istiyorum
Bu arada hilal sen hedef kilonla ilgili bişey yazmıştın hedefini 55 ten 60 a yarışma kuralları gereğince yapamayız. Yarışmadan karne alabilmen için hedefine yüzde 80 ulaşmalısın
şu mekik aşkı bana da gelseee totomu kaldırsam yerindennnnnnn
yakar menü güzel çikolata bitter olanından mııı
menümü yazayım
sabah:1yum bal-tahin-pekmez-2dil ekmek
öğle:az peynr,1dil ekmek
akşam:çorba+1dil ekmek+1dil kek
20dk yürüyüş
akşam yemeğimi yedim biraz önce 1 tatlı kaşığı yağ ve 2 yumurtayla soğanlı biberli mantarlı light peynirli omlet yaptım yanında da 1 dilim tam buğday ekmeği yedim
birazdan 1 elma yerim yanına da yeşil çay
daha 1.5 lt su içtim 2.5 yaparım onu da
günaydın güzel bacılar,
aslında dün menümün bir kısmını paylaşmıştım,
akşam yulaf kepeği yoğurt,
2 Çınar yudumu kekona verirkebn bir baktım ağzımda :18::18:
sabah
yarım litre ılık su,
tb ekmeğine, peynir domates
1 yumurta
1 küçük kurabiye (çuku yoktu bende kendimi böyle mutlu ettim, mutlu olmak benimde hakkım)
şimdi tarçınlı yeşil çay,
öğlen ızgara varmış birazda salata, az brokoli çorbası miiiiis
akşam yine yoğurta talim
zaten 3 litre su kesin,
işte bu kadar
günaydın cümletennn...
ben de aslında 2.çocuk düşünüyordum vazgeçtim,çalışmaya başlıcam Allah izin verirse 3-4 sene sonra 2.olur diyorum.yaş farkı 6-7 olcak ,tabi bu benim niyetim,Allah bilir:)
bu arada benim oğlan 34 aylık.ben de 27 yaşındayım.ist.dayım ,yarışmacı ark.lara başarılar
kuzum ya gerçekten 1 litre su aç karnına çok gibi, ben içemem ki 3 yıldır hergün 3 sürahi su içiyorum neredeyse, bölsen onu olmaz mı?
ben hiç su içmezdim, günlerce içmediğim olurdu, sonra kendime iş yerinde kullanmak için sürahi aldım ve o şekilde alışkanlık kazandım. önceleri öğlene kadar 1,5 sürahi içilecek diyordum, sonra sonra otomatik hale geldi zaten.
bu arada daha sık uğra olur mu, kaçma hemen
Günaydın kızlar dun gece acaip ruyalar gördüm uyandım hala etkisindeyim
hayırdır inşallah
dun gece yemekten sonra patlamış mısır yedim yağlı ve tuzlu kokusuna dayanamadimama az yedim bugün tartılmak istiyorm acaba kilo verdim mi
Günaydın kızlar dun gece acaip ruyalar gördüm uyandım hala etkisindeyim
hayırdır inşallah
dun gece yemekten sonra patlamış mısır yedim yağlı ve tuzlu kokusuna dayanamadimama az yedim bugün tartılmak istiyorm acaba kilo verdim mi
günaydın cümletennn...
ben de aslında 2.çocuk düşünüyordum vazgeçtim,çalışmaya başlıcam Allah izin verirse 3-4 sene sonra 2.olur diyorum.yaş farkı 6-7 olcak ,tabi bu benim niyetim,Allah bilir:)
bu arada benim oğlan 34 aylık.ben de 27 yaşındayım.ist.dayım ,yarışmacı ark.lara başarılar
Abinle aranda 1 yaş yok desene, ikiz gibi,
bende 1 yıl hiç regl olmadım ama korunmayı hiiç bırakmadık korkumuzdan, Çınar ın bakıcısının da 2 oğlu var, araları 14 ay, birde öyle bir örnek olunca walla herzamankinden daha da dikkat ettik.
Mattika çok moralini bozma belirtiler değişebiliyor doğumdan sonra. Ama tedbiri elden bırakma
yaşın daha gençmiş yarışmacı arkadaşım, biz 34 te 1. zor yaptık senin daha çok vaktin var. Yaş farkı bence iyi ama büyükler birazcık kıskanabiliyor. Ablamda yaşadık örneğini o yüzden babamın tespitini paylaşmak isterim" yok yok maymun gözünü açmadan 2. yaptın yaptın, yoksa çok zor"
Günaydın Hilal, hayra yoralım öyle olsun. Ama patlamış mısırlar ağır gelmiş olabilir.
hilalcim sana da günaydın, hayırlara vesile olsun canım
rüyanın sebebi belki de patlamış mısırdır üzme kendini
Yakar bacım ellerine sağlık sayım için. Ben mesaj başlıklarına bakıyorum m 5 görünce saymadım valla
Ah o lanet enerji içeceği yokmu. Bırakmalıyım gerçekten!
Hayatıma şöyle bir çeki düzen vermeliyim. Stresli yaşıyorum şuan. Şöyle herşeyi bir düzene oturtsam çok iyi olacak.
Sportie, canım inşallah sende mezun olursun haziranda. Benimde hedefim haziran 15 te tartıda 65 görmek hedef 10 kilo vermek imkansız değil biliyorum ma kendimi adapte edemiyorum ya.
Birde takımın kptan yardımcısı yok. Ayrıca kardeş takım denileb takımımızda yok olsa bile faydasıda yok. Kardeş takım normalde takım bildirim yapmıyorsa gider kardeşine yardım eder ama burda pek olmuyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?