Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

regl olmadan hamile kalınır mı kızlar, yani ihtimal var da gelir beni bulur mu acep

MAttika canım süt koruması diye birşey yok benim annem bana hamile kaldığında ağbimi emziriyormüş daha 2 aylıkmis sen korunmaya dikkat et ama çokta kafana takma ben 40 im çıktıktan hemen sonra bile hamile oluşmuyum diye korkuyordum ayda en az 10 kez test yapıyordum neyseki birşey olmadı oğlum 2 yaşına yaklaştı o psikolojik oluyor ama doğumdan sonra hiç regl olmadıysan dikkat et canım o kadar çok oluyor ki ben kaç kat pet takıyordum ama yinede kesmiyordu 1 hafta böyle gitti allah yardımcın olsun

günaydın güzel bacılar,

aslında dün menümün bir kısmını paylaşmıştım,

akşam yulaf kepeği yoğurt,
2 Çınar yudumu kek ona verirkebn bir baktım ağzımda :18::18:

sabah

yarım litre ılık su,
tb ekmeğine, peynir domates
1 yumurta
1 küçük kurabiye (çuku yoktu bende kendimi böyle mutlu ettim, mutlu olmak benimde hakkım )

şimdi tarçınlı yeşil çay,

öğlen ızgara varmış birazda salata, az brokoli çorbası miiiiis

akşam yine yoğurta talim

zaten 3 litre su kesin,

işte bu kadar

günaydın cümletennn...

ben de aslında 2.çocuk düşünüyordum vazgeçtim,çalışmaya başlıcam Allah izin verirse 3-4 sene sonra 2.olur diyorum.yaş farkı 6-7 olcak ,tabi bu benim niyetim,Allah bilir:)

bu arada benim oğlan 34 aylık.ben de 27 yaşındayım.ist.dayım ,yarışmacı ark.lara başarılar

güne;1 lt suyumu içerek başladım...biraz fazla geldi ama başka çare yok içilecek bu su
birazdan kahvaltımı yapıcam
kahvaltı:2dilim kepekli ekmek+2şekersiz çay+1yeşil+1siyah zeytin+domates+salatalık+biber+1/2 kk peynir+1yudum reçel
ben şimdilik kaçar size iyi sohpetler

Abinle aranda 1 yaş yok desene, ikiz gibi,
bende 1 yıl hiç regl olmadım ama korunmayı hiiç bırakmadık korkumuzdan, Çınar ın bakıcısının da 2 oğlu var, araları 14 ay, birde öyle bir örnek olunca walla herzamankinden daha da dikkat ettik.

Mattika çok moralini bozma belirtiler değişebiliyor doğumdan sonra. Ama tedbiri elden bırakma

kuzum ya gerçekten 1 litre su aç karnına çok gibi, ben içemem ki 3 yıldır hergün 3 sürahi su içiyorum neredeyse, bölsen onu olmaz mı?

ben hiç su içmezdim, günlerce içmediğim olurdu, sonra kendime iş yerinde kullanmak için sürahi aldım ve o şekilde alışkanlık kazandım. önceleri öğlene kadar 1,5 sürahi içilecek diyordum, sonra sonra otomatik hale geldi zaten.

bu arada daha sık uğra olur mu, kaçma hemen

Menulerin gayet guzel sporu nerde yapiyorsun sportie? Ben cok yorgunum ya zor basiyom tuslara.:)
Rakibem masallah sana yaw kiskandim

Günaydın şekerim !!! benim için güzel senin için kötü haberimi veriyim, bugün güne 68 kg olarak başladım
bilmem anlatabildim mi

şu mekik aşkı bana da gelseee totomu kaldırsam yerindennnnnnn

yakar menü güzel çikolata bitter olanından mııı

evet ortak yap bişeler artık, ben spor salonuna gidiyorum haftada 3 gün. Bugünde sporum var yaşasın

menümü yazayım

sabah:1yum bal-tahin-pekmez-2dil ekmek

öğle:az peynr,1dil ekmek

akşam:çorba+1dil ekmek+1dil kek

20dk yürüyüş

canım biraz sebze yemeği ekle menüne, biraz da meyve. Bu tip menüler vücudu kitleyip korumaya alabilir.

fatoşcum büyük patlama senden gelecek diyorum, ama yine de biraz sebze.

çınar yudumu keke bayıldım ortican ...ben hala daha yulaf kepeğini denemedim....bi ara çikolu nesfit aldım 2 kez yaptım paket öylece kaldı ...onun tadı nasıl ...tokta tutuyor galiba...menünde süper afiyet olsun.....

allah gönlüne göre versin bacım .....

kızlar günaydın

gününüz çok güzel geçsin, tam hafta ortasındayız . Güne gayet güzel başladım. Sabah tartımda tam 68 kiloyu gördüm pek mutluyum

dün akşamı

kereviz yemeği ve salata
yatmadan 1 muz ve 1 kivi ile kapadım

BUGÜN
Sabah

2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kk tam yağlı peynir
domates yeşillik

Bol suya devam

öğen tavuk ve salata yiyeceğim

yine suya devam

Herkese kolay gelsin

Nidah nerdesiiiin ?????

orticanım evet biraz fazla ama ben metabolizmayı turboya bağlıyayım dedim bu sabah bir süredir şişeyle içiyorum suyu...1/4 ,1/2 derken şişenin tamamı bitiyor pc nin başında...bir zararı olmaz sanırım wc dışında kahvaltı için kaçıyorum orticim ben hep burdayım...

Günaydın kızlar dun gece acaip ruyalar gördüm uyandım hala etkisindeyim
hayırdır inşallah

dun gece yemekten sonra patlamış mısır yedim yağlı ve tuzlu kokusuna dayanamadim ama az yedim bugün tartılmak istiyorm acaba kilo verdim mi

hilalcim sana da günaydın, hayırlara vesile olsun canım
rüyanın sebebi belki de patlamış mısırdır üzme kendini

Günaydın Hilal, hayra yoralım öyle olsun. Ama patlamış mısırlar ağır gelmiş olabilir.

yaşın daha gençmiş yarışmacı arkadaşım, biz 34 te 1. zor yaptık senin daha çok vaktin var. Yaş farkı bence iyi ama büyükler birazcık kıskanabiliyor. Ablamda yaşadık örneğini o yüzden babamın tespitini paylaşmak isterim" yok yok maymun gözünü açmadan 2. yaptın yaptın, yoksa çok zor"

Son düzenleme:

Evet canım ağbimle ikiz gibi büyüdük bizim için iyiydi ama annem için korkunç düşünsene iki canavar kadıncazin çektiklerinden sonra benimde gözüm korktu allah sabır versin tüm annelere

valla kızlar benim 2. yi hiiiç gözüm yemiyor. Allah verdi bize bir tane bence yeter, Allah ona sağlık ömür versin

İsteyenlerin gönüllerine göre olsun daha yaşınız çok genç.

Ben geç anne olduğum için benim emekliye ayrılma vaktim çoktan geldi.

Yakar bacım ellerine sağlık sayım için. Ben mesaj başlıklarına bakıyorum m 5 görünce saymadım valla

Ah o lanet enerji içeceği yokmu. Bırakmalıyım gerçekten!

Hayatıma şöyle bir çeki düzen vermeliyim. Stresli yaşıyorum şuan. Şöyle herşeyi bir düzene oturtsam çok iyi olacak.

Sportie, canım inşallah sende mezun olursun haziranda. Benimde hedefim haziran 15 te tartıda 65 görmek hedef 10 kilo vermek imkansız değil biliyorum ma kendimi adapte edemiyorum ya.

Birde takımın kptan yardımcısı yok. Ayrıca kardeş takım denileb takımımızda yok olsa bile faydasıda yok. Kardeş takım normalde takım bildirim yapmıyorsa gider kardeşine yardım eder ama burda pek olmuyor malesef.

sa'cım kaldım bir başımıza takım olarak demek, biz bize yeteriz boşveeeer. 15 haziran da mezun olmak neden imkansız olsun olucaz tabiki de

ben bugün 68 oldum 68 oldum

sanki sen 10 kg vericen ben ne vericem bende 11 kg

enerji içeceklerin light ı yokmu ya seni biraz durdururdu :111:

kızlar nerdesiniz ???

herkes kabuğuna çekilmiş gibi.

Gırgırına nerdesin merak ettim seni doktora gidecektin lazer tedavisi falan son durumları bekliyoruz

sevgili ortağımda nidahçım da kaçmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…