ya mattikacım seni korkutmak istemem ama benim doktor süt koruması denen şeyin gerçek olmadığını, sütün regl olmana engel olduğunu ancak hamile kalmana engel olmadığını söylemişti....mutlaka korunun demişti....çünkü ben ikinci sezeryanımı oldum ve en az 2 sene sonra birdaha doğum yapabilirim....ki allllllaaaah olmayana versin rabbiiiiiiiiiiiim, onun için 5 kat koruma yapacam neredeyse adamdan kaçar oldum yaniiiiibence bir test al bacımmm için rahat olsun...bence bişey yoktur belkji regl olacaksındır onun tuhaflığıdır benim de ilk defa bacak kemiklerim sızladı ilk önce anlam veremedim ama müthiş bir sızlama, resmen çekildi bacaklarım bir baktım sabaha bomba patladı.....
mattika korkutmal gibi olmasın ama teyzem kırkından sonra hamile kalmıştı . çok dikkatli olmak lazım.
tırss tırss:) arkadaşımın 2 çocuğu arasında sadece 10ay varoluyor yani bacım,hadi hayırlısı
MAttika canım süt koruması diye birşey yok benim annem bana hamile kaldığında ağbimi emziriyormüş daha 2 aylıkmis sen korunmaya dikkat et ama çokta kafana takma ben 40 im çıktıktan hemen sonra bile hamile oluşmuyum diye korkuyordum ayda en az 10 kez test yapıyordum neyseki birşey olmadı oğlum 2 yaşına yaklaştı o psikolojik oluyor ama doğumdan sonra hiç regl olmadıysan dikkat et canım o kadar çok oluyor ki ben kaç kat pet takıyordum ama yinede kesmiyordu 1 hafta böyle gitti allah yardımcın olsun
sağolun kızlar. her durumda ihtimal var aslında. süt korumasına da güvenmedim zaten.Abinle aranda 1 yaş yok desene, ikiz gibi,
bende 1 yıl hiç regl olmadım ama korunmayı hiiç bırakmadık korkumuzdan, Çınar ın bakıcısının da 2 oğlu var, araları 14 ay, birde öyle bir örnek olunca walla herzamankinden daha da dikkat ettik.
Mattika çok moralini bozma belirtiler değişebiliyor doğumdan sonra. Ama tedbiri elden bırakma
sağolun kızlar. her durumda ihtimal var aslında. süt korumasına da güvenmedim zaten.
2 aydır kilo verme konusunda bişey yaptığım yok. 3 aralıkta 75 kiloyla başlamıştım takıma, şimdi 71 kiloyum. eğer bu 2 ayda gereken kiloyu vermiş olsam 65 olurdum, 65 olduktan sonra da hamile kalma ihtimalinden korkmazdım. yani acelem yok ama olursa da olmasın demem bu işe.
yalnız regl olmayınca herşey öyle belirsiz ki. hayırlısı bakalım.
olursada zor olur ama genede iyi olur . benimkilerin arası 3 yaş ama dahada az olsa iyi olur. birbirleriyle oynuyorlar birbirlerine destek oluyorlar. hele akşam yatmadan önce bir muhabbetleri var gülmekten ölüyorum ikisine.
hakkında hayırlısı.
yaşın daha gençmiş yarışmacı arkadaşım, biz 34 te 1. zor yaptık senin daha çok vaktin var. Yaş farkı bence iyi ama büyükler birazcık kıskanabiliyor. Ablamda yaşadık örneğini o yüzden babamın tespitini paylaşmak isterim" yok yok maymun gözünü açmadan 2. yaptın yaptın, yoksa çok zor"
kızlar nerdesiniz ???
herkes kabuğuna çekilmiş gibi.
Gırgırına nerdesin merak ettim seni doktora gidecektin lazer tedavisi falan son durumları bekliyoruz
sevgili ortağımda nidahçım da kaçmış
kızlar günaydın
gününüz çok güzel geçsin, tam hafta ortasındayız . Güne gayet güzel başladım. Sabah tartımda tam 68 kiloyu gördüm pek mutluyum
dün akşamı
kereviz yemeği ve salata
yatmadan 1 muz ve 1 kivi ile kapadım
BUGÜN
Sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kk tam yağlı peynir
domates yeşillik
Bol suya devam
öğen tavuk ve salata yiyeceğim
yine suya devam
Herkese kolay gelsin
Nidah nerdesiiiin ?????
bana kalsa isterim hazır evde oturma havasına girmişken ikinciyi de doğururum. sanmıyorum hamile olduğumu ama bi kan falan verip değerlerime baktırsam iyi olcak. B12 düşüklüğü olurdu bende, kansızlık vardı. böyle bişeyler var heralde ki çok halsizim. hastaneye gitmekten de nefret ettim zorunlu bişey olmadıkça erteliyorum.
karatay yaparken düzenli ceviz, yumurta yiyodum daha iyiydim sanki.
olursada zor olur ama genede iyi olur . benimkilerin arası 3 yaş ama dahada az olsa iyi olur. birbirleriyle oynuyorlar birbirlerine destek oluyorlar. hele akşam yatmadan önce bir muhabbetleri var gülmekten ölüyorum ikisine.
hakkında hayırlısı.
Maşallah Allah bağışlasın, walla düşündüm de ne güzle bir manzaradır, aklıma kurtçuk mu düştü ne. Şimdi ben 60 kiloya insem, 2014 kışında bir daha doğursam mı ki acaba, özendim walla
Maşallah Allah bağışlasın, walla düşündüm de ne güzle bir manzaradır, aklıma kurtçuk mu düştü ne. Şimdi ben 60 kiloya insem, 2014 kışında bir daha doğursam mı ki acaba, özendim walla
yakarı okuyunca benim de canım çekti
yap bitane daha dedim kendi kendime sen gibi.doğursak mı naapsak
başbakan okusun kk yı bak nasıl çalışıyorum. 2. yaptırayım hatunlara 3. ye allah kerim.
HAHA
3. varmı senin yakarr
sağlığın maddi durumun yerindeyse tek çocukla kalmak o çocuğa büyük bir haksızlık olarak görüyorum. bizler dünyaya baki değiliz. ben gidince çocuğumun yalnız kalmasını istemem . biz 5 kardeşiz onlar benim en büyük dayanağım. çocuklarımda öyle olsun isterim.
sağlık konusunda şüphelrim var. Doğumdan sonra doktorum rahim anatomimin yamuk olduğunu, bunu ancak sezeryan yaparken yani açtığında gördüğünü, bebeğin o yüzden erken doğduğunu, hatta bu kadar durmasının bir mucize olduğunu söyledi.
gerçi aklım hafsalım almıyor nasıl olurda düzenli gittiğim kontrollerde bu görünmedi bilemiyorum. Bu arada 34 haftalık doğan oğlumun tüm doğum raporlarında 36 haftalık yazıyor. ben bu hastane ve doktoru neden mahkemeye vermedim o ayrı bir tartışma konusu.
ama içimi en çok titreten oğlum 12 yıl önce babannesinin öldüğü gün ve saatte dünyaya geldi. Tesadüf mü yoksa doktorun söylediği mucize mi bilemiyorum.
o yüzden 2. yi yapmaktan çooooooooook korkuyorum. Cesaretimi toplarsam başka 1,2 doktora daha gidicem.
konuya karşı hassasiyetim olunca çenem düştü:26:
niyetim öyleydi ard arda doğurmaktı :) ama uykusuz geceler öyle zormuş ki,hiç gözüm yemedi.hayırlısı inş:) sağlıkla büyüsün yavrularımız..
çocuğu napıyon ortii spora giderken? benim bahanem oğlan:) onu emanet edebilecek biri olsa giderdim ya güzel olurdu.
sen de bukadar spor yapma canım,bünyeye yazık ayolll(kıskançlıktan çatlamış smile ı)
menüme yorumun için sağol canım,dikkate alcam tavsiyelerini.
68 oldun demek,hmmmmmmmm
ben de sana tavsiyem nacizane; şööööööööööle bol şekerli bi türk kahvesi yanına da bööle çikolatalı bi ıslak kek ye akşam yatmadan önce ortimm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?