Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bazen insanın canı aynaya bile bakmak istemez ya, kendini görmek bile ağır gelir. hepimiz zaman zaman yaşıyoruz ya ama geçer S_A cım. Biraz kendine zaman ver, yarın da çok erken başlayackmışsın güne. Tam olarak bilemiyorum şartlarını ama bu akşamda çok derinden bakmayıver işere yahu.

Gemişi okuyamadım henüz hızlı bi giriş yapayım dün doktora gittim bugünde evdeyim işe gitmedim
dün doktora gittim ssk ya doktor bacağımı okşadı okşadı yok bişeyin dedi krem vercem bendeki tepkiyi görmeniz lazım ama benim diz kapağım sıçrıyor ama benim diizim 1 haftadır ağrıyoo ama ben eski sporcuydum menüsküs olabilir ama ama ama diye diye yok doktor bacağımı kastırdı diz kapaklarıma yan taraflarından basınç uyguladı ben hayır acı yok dedikçe sana krem ağrı kesici hap bide magnezyum vitamini veriyorum dedi ben hala ama benim ayak bleğimdede devamlı burkulma oluyor dedim bağlar var bilekte olabilir dedii git kulan bu ilaçları fayda görmezsen gel dedii uzun ara verip tekarar spora başaldığın için olabilir dedii yapcak başak spor bulmadınmı ne kickboksu dedi yürüyüş yap dedi arkama baka baka geldim sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ağrı geçmezse başka bi doktora giidcem artık bu arada ben kendimi kötü hissetmeye başladım yaşlanıyorum ben 30 yaşında ve bekar olduğum için sanırsam baya kendimi çıtır hissediyordum bu kilomla bile ya bu arad evde bütün gün olunca işim tv izlmek oldu görneiz lazım içim dışıma çıktı ağlamaktan o nası bi programlardır müge anlıda 2 sendir kayıp kzını ölü bulan anne ağla ağla değiştim saba tümerde gerçek annesi olmayan kadının yılardır felçli umuta bakması ağla ağla piskolojim bozuldu işe gitseymişim keşke dedim bide yine hangi program bilmiyorum uzman bi dr açıklama yapıyor bütün hastalıkların asıl oluşum sebebi pisikolojikmiş misal sırt ağrısının sebebi stresmiş hücreleriniz kendi kendine hastalanmıyor dedi yani bi şişko bundan ne çıkartır ben zayıflayıp kendimi iyi hissetmessem evet ben göründüğüm gibi çabuk yaşlanırım

gırgır cım hoş geldin, baya bir yoğun geçmiş günün ah bu tv gündüz programları yok mu yerden yere çalar insan kendini valla. Bende 30 yaş sendromunu yaşadım hemde tüm 30'lu yaşlarda, hiç atamadım üzerimden, nerdeyse 40'a geldim
39'um henüz lütfen.
ama öyle de böyle de geçiyor zaman. Dert etme hele sen boşver ya gırgır değilmi zaten psikolojini bozmaya değmez tınnnnn

geçmiş olsun canım, hadi topla kendini. sen zaten yapılması gerekenleri hepimizden iyi biliyorsun ve eminim hepimizden iyiy de yaparsın.

Teşekkür ederim kızlar ya benim yaşadığım ne aslında çok iyi biliyorum ben kendimden memnun değilim ya bu hafta hep keyifsizdim niye çünkü yemeye başladım yine amacımdan şaştım bacağımı geçen hafta kilo vermememi bahane ettim gene kendime bi yürüyş arkadaşı arıyorum sporun etkisi çok büyük bu zayıflama işinde insan sporda yoruldukça canım çıktı boşunamı gidicek yemeyeyim diye düşünüyor en azından bende böle bu haftamda boşuna giiti aslında utanıyorum yazdıkçada sizi böle gayretli disiplinli gördükçe sonra diyorum neyse gene yaptığımı kendime yapıyorum zarar veriyorum ama size yalan sölemeye hakkım yok yiyip yiiypte diyetteyim kg verdim falan diyemem dürüst şişkoyum ben :) bu hafta içinde özür dilicem zamn geçiyor farkındayım az banada dua edin daa

gırgırınca cım hadi toparla kendini biran önce bu cumadan itibaren güzel bir giriş yap. Biz yeni üyeler de bu cuma giriş yapmış olacağız zaten
hep beraber birlikte koşmaya başlayalım hatta uçalım

sen sanki kendine küsmüşsün ve kendine ceza olsun diye yiyorsun. Yanlış düşünüyorsam düzelt ben öyle hissettim. Geçen h.sonu ben öyleydim. kenidime çok saçma bir şekilde o kadar kızmıştım ki kendime ceza verdim ve önüme ne gelirse yedim. kimseyi bulamazsan ıpodun arkadaş olsun sana, çık uzun uzun yürü. bak göreceksin bacak ağrın 1 hafta sonra yok olacak.

Girgirina kazalarin fln varsa yarin persembe , bi nafile oruc tut istersen , iyi geliyor insana, madden ve manen. Yanlis anlama canim sakin. Ruhen de doyur kendini, cok gecmis olsun

girgirina kazalarin fln varsa yarin persembe , bi nafile oruc tut istersen , iyi geliyor insana, madden ve manen. Yanlis anlama canim sakin. Ruhen de doyur kendini, cok gecmis olsun

kız bunun yanlış anlaması ne olabilirki sağol allah razı olsun tutarımda manen iiyi gelmesini anldım evet ama madden nası iyi geliyor :)

sabah
3 kuru kayısı
üzerine 1.750 litre su

öğle
4 köfte büyüklüğünde tavada kızarmış tavuk
1 zeytin
1 dilim ekmek
4 susamsız ince çubuk kraker
pek kARışık bi menü :)

akşam
1 simit
ızgara balık
küçük parça ekmek
1 muz :26:

Aaah aah işlerin dibine bakmamak nasıl olur?

Bugün bütün gün halsizim bitkinim bişey yapmak istemiyorum diye adamın başının etini yedim. Ama bi demedi ya aşkım bugünde dışarda yiyelim demedi ya! Buzlukta içli köfte var. Onları çıkaralım pratik dedi suya at kaynasın salatayıda ben yaparım dedi. Tamam allahı var haklı. Ama abimde gelecek mecbur e içli köfte var babayı çağırmassak olmaz ee neolacak bulaşık olacak yıkamamazlık olurmu olmaz...

Akşam işten çıkınca kaşımı aldırmaya gittim, ordan çıkarkede aldığım ekmeği orda unuttum geri döndüm ekmeği aldım ama bu seferde treni kaçırdım. O içimdeki sinir patlamasını görmeliydiniz eşimi arayıp ağlaya ağlaya treni kaçırım dedim oda

Ekmeği unutmadaydın dedi ya! Belkide iyi olmuştur artık unutmazsın dedi.. Çok acaip sinirlendim. Bütün gün eve gitmenin ve belkide eşimindışarda yiyelim demesini bekledim ama tabiiki demedi ! Ve şimdide eve hemen gidemiyorum of ya.

Şimdi eve git ve oturama böyle kötü bişey varmı?

Ben psikolojik çöküyorum galiba....

Bide bende çook unutkanlık var ya!

tekrar merhaba kızlar

bugün öğle yemeğinden sonra light süt içtim ve yanında da şekersiz çikolata yedim

akşam yemeğimi yemedim daha çok geç kaldım

Yaptigim korlugu anlatayim da gulun yaklasik 10-15dkkdir bakim kislar ne yazmis die once sayfalarda gezindim diorum ammada yazmışlar hic tanidik isimde gormuorum yeni kisilermi gelmis acsba diom ama okumayada devam ve sonra ne farkeettim telden giriomya yanlışlıkla bialta tiklayip 6.takimin yazilsrini okuyomusum hey allam hepten siyirdim of of simdi bizimkileri nasi okucan bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…