Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Buarada bgn ne yedim sabah 1yumurta domates peynir 2dilim cavdar arada turk kahvesi
Ogle bi tabak eksili kofte 1 dilim cavdar ekmegi oglem az olmusss

Ara turkkahvesi
5gibi yarim elma 2mandalina
Aksam kapuska buharda pismis brokoli
Asil bomba 3kucuk ekler yedim canim fena cekti bi okdr daha yerim yaa yanindada cay regl oldum sonundaaa ama olamiyomki ya sabah asprin icim baska fikri olan varsa bi yardim kizlar

Karaca canım şu 5 mesaj yazış stiline hayranım :) bundan sonra bende 5 mesaj arkaya yazayım

akşam yemeğinde yine peynirli biberli mantarlı omlet yaptım yanında da 1 dilim tam buğday ekmeği

daha 1 lt su içtim:/ bugün ders çalışmaktan çok saçma bir gün geçirdim şimdi yine ders ders ders

kız bunun yanlış anlaması ne olabilirki sağol allah razı olsun tutarımda manen iiyi gelmesini anldım evet ama madden nası iyi geliyor :)

Madden soyleki miden rahatliyor beden tazeleniyor detoks gibi
Tabi iftarda kacirmamak suretiyle:)

Millet ramazanda zayiflar ben siserim:)

selam
bugün oğlumun doğum günü onun serefine yedim kkızlar hemde iyi yarın aynen devam hadi ben kaçar

selam kızlar..
gırgırına geçmiş olsun. bence bi süre kilo verme alma olayını at kafandan, her halinle kendini sev. sonra kilo vermeye motive olabilirsin. nacizane fikrim.
fatoş şekersiz çikolata nedir acebaa? tatlandırıcı mı? o da kimyasal olmuyo mu sonuçta?

akşam dışarda yemek vardı eşimin iş arkadaşları ile, dibine vurdum yemenin, altın vuruş yaptım hatta, toparlanma vaktidir artık inş.

yakar oğluşun doğum günü kutlu olsun

Yakar canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun boşver bugünde diyeti tekrarmi yaşayacağız bu günleri göz açıp kapayana kadar kocaman oluyorlar ben daha dün doğurmuştum sanki sonraki günler telafi edersin

Kızlar hepinize iyi geceler kimseçikler görünmüyor bende hem hürremi izliyorum hem yazıyorum bugünkü menümu yazayım sonr a fırsat bulamıyorum
Sabah
ÇÖkelekli yumurta 2 dilim ekmek çay
Ara
Yeşil çay 1 elma
Öğle
1 parça balık bol salata 1 dilim ekmek
Ara
1 yeşil çay 1.5 portakal
Akşam
3 köfte biraz patates salata 2 dilim ekmek
Ara
1 elma biraz portakal çay 1 lokum biraz kuru üzüm
20 bardak su bugün spor yok ancak yattım bugun

Iyi aksamlar kızlar ben artık gurubu gelmiyorum daha doğrusu zayıflamak adına hiç bir şey yapmıyorum o yüzden kalabalıga gerek yok kendi isteği ile ayrıldı yazarsanız sevinirim diyet yaptıkça geriye 5 kilo aldım diyet olayina yıllar önce 72 ile baslayan ben su an 81 im başka birşey ler bakiyorum su nnb sitesi gibi ama buraya uygun değil im artık kendinize iyi bakın hepiniz hakkinizi helal edin sağlık la mutluluk la kalin iyi geceler

üşenmedim kalktım gece gece spor yaptım 1100 tane hulahop çevirdim 15dakka sürdü bide streç film sardım belime nasıl islandim süper oldu

canım evet tatlandırıcılı. ben çikolatasız yapamıyorum o yüzden bunu yiyorum

selam
bugün oğlumun doğum günü onun serefine yedim kkızlar hemde iyi yarın aynen devam hadi ben kaçar

doğum gününüz kutlu olsun:))

kızlar akşam yemeğinden sonra bir elma yedim ama hepsini bitiremedim şimdi de yeşil çayımı içiyorum umarım suyumu da 2lt'ye tamamlayabilirim bugün hiç su içesim yok nedense

selam ilginnur özledim ben seni
ben bu yüzden izin aldım geçen hafta kilo vermeye çalışırken almayayım diye. kendini her halinle beğenip sevmek çok önemli. yoksa takıntı haline geliyo.
istersen bi süre daha izinli ol, kafanı boşaltınca gelirsin..

canım evet tatlandırıcılı. ben çikolatasız yapamıyorum o yüzden bunu yiyorum

doğum gününüz kutlu olsun:))

tatlandırıcılı sakızlara bilem karşıyım ben aslında, sağlığa zararlı ve ödem yapıyo diye. ama saldım kendimi bu ara.
bence haftada bi kere çiko hakkın olsa bi miktar normal çiko yesen, sürekli tatlandırıcılı yemen kilo vermeni engelleyebilir:26:

evet haklısın canım ben de tatlandırıcı olayını düşünüyorum ama bu aralar canım okadar çikolata istiyo ki:) regl olucam yakında o dönemi atlattıktan sonra azaltmaya çalışcam. normal çikolata da yemek istemiyorum psikolojik olarak. sanki onu yesem anında kilo alıcakmışım gibi geliyo

herkese günaydııın:)

bugün erkenden kalktım şimdi de kahvaltımı yapıyorum:

2 dilim tam buğday ekmeği ve light kaşarla tost yaptım yanında da light süt içiyorum

günaydın hanımlar
bi soru sorayımda size sohbet olsun diye düşündüm
ideal kilonuza geldiğinizde yapmak istediğiniz kendinizi hayal ettiğiniz zihninizdeki resmi anlatırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…