kız bunun yanlış anlaması ne olabilirki sağol allah razı olsun tutarımda manen iiyi gelmesini anldım evet ama madden nası iyi geliyor :)
selam kızlar..
gırgırına geçmiş olsun. bence bi süre kilo verme alma olayını at kafandan, her halinle kendini sev. sonra kilo vermeye motive olabilirsin. nacizane fikrim.
fatoş şekersiz çikolata nedir acebaa? tatlandırıcı mı? o da kimyasal olmuyo mu sonuçta?
akşam dışarda yemek vardı eşimin iş arkadaşları ile, dibine vurdum yemenin, altın vuruş yaptım hatta, toparlanma vaktidir artık inş.
yakar oğluşun doğum günü kutlu olsun
selam
bugün oğlumun doğum günü onun serefine yedim kkızlar hemde iyi yarın aynen devam hadi ben kaçar
Iyi aksamlar kızlar ben artık gurubu gelmiyorum daha doğrusu zayıflamak adına hiç bir şey yapmıyorum o yüzden kalabalıga gerek yok kendi isteği ile ayrıldı yazarsanız sevinirim diyet yaptıkça geriye 5 kilo aldım diyet olayina yıllar önce 72 ile baslayan ben su an 81 im başka birşey ler bakiyorum su nnb sitesi gibi ama buraya uygun değil im artık kendinize iyi bakın hepiniz hakkinizi helal edin sağlık la mutluluk la kalin iyi geceler
canım evet tatlandırıcılı. ben çikolatasız yapamıyorum o yüzden bunu yiyorum
doğum gününüz kutlu olsun:))
tatlandırıcılı sakızlara bilem karşıyım ben aslında, sağlığa zararlı ve ödem yapıyo diye. ama saldım kendimi bu ara.
bence haftada bi kere çiko hakkın olsa bi miktar normal çiko yesen, sürekli tatlandırıcılı yemen kilo vermeni engelleyebilir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?