sağlık konusunda şüphelrim var. Doğumdan sonra doktorum rahim anatomimin yamuk olduğunu, bunu ancak sezeryan yaparken yani açtığında gördüğünü, bebeğin o yüzden erken doğduğunu, hatta bu kadar durmasının bir mucize olduğunu söyledi.
gerçi aklım hafsalım almıyor nasıl olurda düzenli gittiğim kontrollerde bu görünmedi bilemiyorum. Bu arada 34 haftalık doğan oğlumun tüm doğum raporlarında 36 haftalık yazıyor. ben bu hastane ve doktoru neden mahkemeye vermedim o ayrı bir tartışma konusu.
ama içimi en çok titreten oğlum 12 yıl önce babannesinin öldüğü gün ve saatte dünyaya geldi. Tesadüf mü yoksa doktorun söylediği mucize mi bilemiyorum.
o yüzden 2. yi yapmaktan çooooooooook korkuyorum. Cesaretimi toplarsam başka 1,2 doktora daha gidicem.
konuya karşı hassasiyetim olunca çenem düştü:26:
Merhaba kızlar bugün tembelliğim üstümde kalkamıyorum yerimden boş boş yatıyorum ders yok temizlik yok spor yok çok tembel oldum sanırım öğle yemeği için balık yapayım dedim akşama ağır olmasın diye ama öğlen hiç balık yenmiyormüş hele ki yalnız
canım varsa niyetin başka doktorlara da gitmen çok mantıklı, ben kendi doktorumdan çok memnundum, doktor tavsiyesine ihtiyacın olursa yazarım
Herşeyin hayırlısı canım
selamlar kızlarmisafirim gelecek cumaya yarında benim günüm var...fırsatım olmaz diye bugün evi sil süpürlerdeyim...azıcık soluklanayım dedim...bu arada bebiş muhabbetleri coşmuş ...hassas olduğum bir konu duygulandım biraz ...boğazım düğüm düğüm dünyanın en güzel varlığı allah kerkesin gönlüne göre versin inşallah...gelelim yeme içme konusuna
kahvaltıdan sonra;
ara:1 şekersiz çay
öğlen:1 kase mercimek çorbası+1muz
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 eti yulaflı bisküvi
akşamdaiçimde bakla ağacı çıkmazsa iyidir )1 kase mercimek çorbası+yoğurtlu bakla yemeği+salata
ara:2 şekersiz çay+meyve yada az çerez
şimdilik böyle ....
bu arada kızlar menüler çok iyi gidiyor bence ...kendim için bu hafta kilo kaybı olarak çok büyük bir beklentim yok ...spor yapamadım çünkü....şimdilik rölantide gidiyorum....şöyle 1 haftada 2 kg verebilsem bir kez daha çok iyi olacak....
sportive menülerin ve de spordaki azminden dolayı bir kez daha tebrikler canım...
hilalcim hayırlara vesile olsun...naçizane mısır dokunmuş ağır gelmiş olabilir
S-A cım günde malesef 2.5 lt kola içtiğimi biliyorum...calorisi bir yana zararı tartışılmaz....malesefgibi oda bağımlılık yaptı bende...bekarken o kadar düşkün değildim...evlendikten sonra colacolik oldum :18:şimdi normal kola içmemeye gayret ediyorum diet içiyorum sende enerji içeceği yerine diet cola iç bence
canım benim, allah seninde gönlüne göre versin inşallah, iyi kalbin karşılığını bulsun.
2 gün üst üste pasta, börek dikkat et şekerim.
menü güzel, muz da güzel, canım çekti bende ara yapayım muz. olur de mi?
selamlar kızlarmisafirim gelecek cumaya yarında benim günüm var...fırsatım olmaz diye bugün evi sil süpürlerdeyim...azıcık soluklanayım dedim...bu arada bebiş muhabbetleri coşmuş ...hassas olduğum bir konu duygulandım biraz ...boğazım düğüm düğüm dünyanın en güzel varlığı allah kerkesin gönlüne göre versin inşallah...gelelim yeme içme konusuna
kahvaltıdan sonra;
ara:1 şekersiz çay
öğlen:1 kase mercimek çorbası+1muz
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 eti yulaflı bisküvi
akşamdaiçimde bakla ağacı çıkmazsa iyidir )1 kase mercimek çorbası+yoğurtlu bakla yemeği+salata
ara:2 şekersiz çay+meyve yada az çerez
şimdilik böyle ....
kıslar, şirketten biri ayrılıyor, o yüzden veda gibi bir şey yapacaklar, 1 meyveli, 1 çikolatalı 2 kocaman pasta, 2 kutu mis kokulu küçük poaça geldi. kolalar, fantalar da cabası.
16:00 da toplanacakmışız.
ya napcam ben, öğlen ekmek yemedim karnımda acıktı. Tarçınlı yeşil çay yaptım içiyorum ama keser mi bilemem.
LÜTFEN BENİ DURDURUN, KIZIN BANA, TAŞLAYIN BENİ:18:
Sen kolayı azalttın ama eskiden hergün bir çaybardağı da olsa olur du. yoksa yazmıyormusun, takipteyim unutma.
bludenizcim allah gönlüne göre versin canım,
menün de pek güzelmiş
misafir gün falan derken aman dikkat et kendine sıkı tut aman ha
nidah gelmiş orticim gelmiş nidaaaahhhhh
Ortime benden bir dilimcik kadayifff :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?