Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

AMAN ALLAHIM!!!!

-----------------

Selaaam kizlar... insallah hepiniz az kacamakli bir gün gecirmissinizdir.

Ben anca simdi gelebildim maalesef...

ne oldu şekerim

doğum günün kutlu olsun canım

kızlaaaaaaarrrrrr bugün arkadaşımın düğünü vardı süslendim düğüne gittim beni görenler inanmıyoruuummm sana ne olmuş öyle nasıl zayıflamışsın nasıl yaptın bunu bizede söyle bizede söyle dediler o kadar mutlu oldumki anlatamamm kızlar bu arada 9 kilo verdim ben 75.5den 66.8e düştüm
ayyy ağzımdan kaçtı tüüühhh sölemeseydim şimdi S_a beni geçmeye çalışır

soranlara dedmki boğazını tutarsan zayıflarsın
hiç mi bişey yemedin diolar bende yoooooo her istediğimide yiyorum ekmek yemiomusun yoooo yiyorum çok havalı oluyo kızlar valla tavsiye ederim daha cok zayıflayalım :119:

evet canım ya haklısın ...birden heyecan yaptım...ama ne yalan söyliyeyim 50 kg olmayıda çok istiyorum...

kızlarrrrrrrrrrrrr uyuyormusunuz müjde müjde bugünde spor yaptım 3 mil yürüdüm bugün dışarıda çıkacağım yürüyüş yapacağım:)
.
ne oldu şekerim

doğum günün kutlu olsun canım

canım çokkk teşekkür ederim.

hilal60300;29139862] kızlaaaaaaarrrrrr bugün arkadaşımın düğünü vardı süslendim düğüne gittim beni görenler inanmıyoruuummm sana ne olmuş öyle nasıl zayıflamışsın nasıl yaptın bunu bizede söyle bizede söyle dediler o kadar mutlu oldumki anlatamamm kızlar bu arada 9 kilo verdim ben 75.5den 66.8e düştüm
ayyy ağzımdan kaçtı tüüühhh sölemeseydim şimdi S_a beni geçmeye çalışır

soranlara dedmki boğazını tutarsan zayıflarsın
hiç mi bişey yemedin diolar bende yoooooo her istediğimide yiyorum ekmek yemiomusun yoooo yiyorum çok havalı oluyo kızlar valla tavsiye ederim daha cok zayıflayalım :119:

sen yokmusunevet söylediklerini bende 1 ay önce yaşamıştım...gerçekten de çok havalı oluyor
4 ay öncesi 10 kg vermek hayaldi....şimdide sanki hiç kg vermemiş gibi bir an önce bir 10 kilo daha vermek istiyorum....hemde hemen tabi en önemlisi bir daha geri almamak üzere

Hilal tebrik ederim :) daha da verirsin ins fit bi gelin olursun

Menum
Sabah 1yum peynir zeytin tahin pkmz 1krep 1 ev pogacasi
Ara yarim muz,1kurabiye,sut
Aksam
4 kucuk biber dolmasi, bezelye yemegi yogurt
Ara
Findik, kuru uzum.

Hafta sonu vahimdi

Selam kizlar dun cok uogun birgun gecirdim giremedim sabah ingilizce kursum vardi oraya gittim 13:30da ciktim kursa baslayinca erkek arkdsima ayırdığım ctsi de bolunme oldu tabi gonul almak icin sinemaya gittim onve burger yedim canim cekti istedigim filme bile saat kisitindan dolayı gidemedm cunku saat 5te de profiterol kursum vardi (diyet dusunen biri icincok mantikli dimi )kostur kostur oraya saat 20:30 da ordan cik 9 u gece eve geldim babamin dogum gunuydu mecbur pasta yedim ne mecburiyetse anlamdim ztn pertim eve gelince biraz tv sonra uyku çünkü sbh yine kursum vardi

Günaydın hanımlar 1 hafta daha bitti bu ara zamn çabuk geç,yor muş gibi hisetmeye başladım yaz geliyor ve vermme gerekn kilolar var tutuştum iradeli haftalar olsun hepimize inşallah

günaydın hanımlar
cuma gününden beri bende bir iştah sormayın gitsin. kendimi kontrol edemedim kızlar. regl olunca sanki içime elıyın kaçmış doyma hissimi yitirdim resmen . allaha şükür dün akşamdan beri azıcık normale döndüm. hele sabah tartılıp tartıdaki rakamı görünce cin çarpmışa döndüm. nasıl olur ya 3 günde bu kadar kilo.
hemen toparlanmam lazım. ne yaptım ben ya .

günaydın kızlar
herkese hayırlı haftalar olsun.

ben de öleydim yakar,h.sonu verdiğim bütün kiloyu fazlasıyla aldım.ama şu 5gün dikkat etmeliyiz.vermek zor ama kilo almak çok kolay ya

günaydın kızlar
herkese hayırlı haftalar olsun.

ben de öleydim yakar,h.sonu verdiğim bütün kiloyu fazlasıyla aldım.ama şu 5gün dikkat etmeliyiz.vermek zor ama kilo almak çok kolay ya

bu 5 gün herhalde anca 3 günde aldığımı veririm herhalde. kendime program yapıyorum şimdi yeme ve spor çizelgesi hazırlıyorum. of of. tatlı tatlı yemenin acı acı sonu

günaydın kızlar
hafta sonu hiç nete giremedim cumartesi misafirim vardı pazar annemdeydik sonunu siz düşünün artık benimde tartı almış başını gitmiş sabah tartıyı kırmak istedim neredeyse birde çarşamba doktora gideceğim hiç kilo verememiş olarak gideceğim galiba
daha 2 günüm var bu iki günü çok iyi değerlendirmem lazım
kalktım 2 bardak suyumu içtim kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı çökelek 3 ince dilim patates kızartması(dayanamadım eşime yapınca) çay

günaydın kızlar

bu hafta sonu anladığım kadarıyla genel olarak küçük de olsa büyük de olsa kaçamak yapmışız ben de cumartesi yaptım malesef

dün neler yediğimi yazayım hemen:

sabah: 2 dilim wasa + şekersiz çikolata bunu saat 12 de yedim pek de sabah sayılmaz aslında

ara: yeşil çay

ara: light süt + 5 badem + 2 kuru kayısı

akşam çavdar ekmeğinde light ton balıklı sandviç + light ayran

gece: yeşil çay

ve sadece 1.5 lt su içtim son 5 gündür 2 lt su içemiyorum hep 1-1.5 litre arası oluyo bu hafta en az 2 lt su içmeliyim her gün

evet kızlar şok mok ama bir diyet buldum . kendime uyarladım. bu 5 gün biraz kendime ceza veriyorum.çoook hakettim kızlar

:18:
evet kızlar şok mok ama bir diyet buldum . kendime uyarladım. bu 5 gün biraz kendime ceza veriyorum.çoook hakettim kızlar

AYNEN YAKAR BENDE AZ YEMEYLE MİDEYİ KÜÇÜLTEMİYORUM 5 GÜNDE 5 KİLO DİYETİ YAPICAM EN AZINDAN ŞU 1 AYII Bİ HIZLI GEÇİREYİM KİLOM SİZN GİBİ AZDA DEĞİL 90 YAĞ ORANIM FAZLA

Karbonat alkali diyet
Merhaba arkadaşlar,
zayıflamak istiyenlere bir kaç kısa bilgi vermek istiyorum..bu bilgileri siz araştırarak devamını getirmenizi tavsiye ederim.
Bizlerin kilo almasının sebebi bedenimizin asidik olmasından dolayı, yediğimiz içtiğimiz yanlış gıdalar, bedenimize asit olarak dönüyor,ayrıca günde milyonlarca hücre ölüyor, bu hücrelerde beden suyunda çürüyor ve onlarda asit oluşturuyor,içinde un olan gıdalar,kola ve şekerli meyva sularıda buna ekleniyor , en önemliside en çok asit taşıyan yiyecek meyva şekeride Bedenimizde asit olarak emiliyor.
Bedenimiz bu asitle kaplanınca, damarlarımızda dahil, tüm organlarımız hücre bazında asidin etkisiyle çürümeye başlıyor, beynimizse bedenimizi korumak için, vucudumuzu yağlandırmaya başlıyor,ve bu yağlanma sonsuz olarak devam ediyor çünkü sürekli asid salgılıyan bir bednimiz oluşuyor.taki bedeni alkaliye getirene kadar bu asid ve yağlanmaya devam ediyoruz.
Bedenimizi alkaliye çevirmek için alkali diyet uygulamamız lazım..
Bir çok organımız bedenimizi alkaliye çevirmek için karbonat salgılıyor, ama okadar asidik besleniyoruzki , ve hızla çürüyüp hastalanıyoruzki dışardan , karbonat almaya ihtiyaç duyuyoruz.
Sabah bir bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat,
Akşamda bir bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat
aç tok karnına farketmiyor, tatlı kaşığı fazla gelirse bunu güne dağıtabiliriz..
( 1 çay kaşığı karbonatı bir bardak suya koyarak içilir , tekrarlıyarak günde 4 kez birer bardak suya1 çay kaşığı karbonat koyarak içebilirsiniz)

Alkali beslenmeyle bütün sorunu çözüyoruz.
geniş bilgiyir. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | diyet – Beslenme – Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi
Dr. Ayşegül Çoruhlu alkali diyet kitabında herşeyi anlatmış..
Artık bedenimizi sağlıklı besinlerle beslemek bir yaşam şekli olmalı. Youtube dan eski tv proglarındaki alkali yaşam ve diyetle ile ilgili bilgileride takip edebilirsiniz. sağlıklı günler dileğiyle.. sevgiler.

KIZLAR BAŞKA SAYFADAN ALINTI YAPTIM BİLGİSİ OLAN VARMI BU KARBONATI ANMA DUYAR OLDUM YA

Bida almak mi bacım kafayı yerim bida on kilo aldığımı görürsem bana görenler dioki ne kadar zayıflamışsn bende hadi canım gerçekmi diyorum hala uzerimde şişko psikolojisi varşaka maka 9 kiloluk 1yaşında kocaman bi çocuk çıktı içimden o kadar büyük yağ kitlesi vücudumda varmış ıyyyy çok kötü yaa geriye vermem gereken 8kilo kaldı çoğu gitti azi kaldı yani 2aya mezun olcm inşallah bacılar sonra kendimi dugune kadar spora adayacağım
bu hafta bi kere kaçamak yaptım 3tane pogaca yedim ertesi günde dugune gittm regl olmuştum hç bişey yemedim eve geldm 2tane yumurta yedm 3bardak yeşil çay ictm birz ödem atayim istedm inşallah bu hafta sonuçlr iyi cikacak

kızlar günaydııııın

herkese güzel bir hafta olmasını diliyorum. Benim paşamı açıya götürdük sabah, kızamık aşısı oldu ablaları çok ağlamadı.

istanbulda salgın varmış, 1 yaşında yapılacak aşıyı erken yapıyorlar.

Hafta sonunu da yedik yine iş başındayız. Geçmiş okuyup öyle geleceğim. Hemen üstte gözüme çarptı yakar la gırgır bir şok diyet olayına giriyorlarmış galiba :44::44::44:

walla utancımdan girip bir şeyler yazamadım, cesareti toplayıp girdim ki çoğumuz şeytana uymuşuz h.fonu.
nerler yediğimi söylemek istemiyorum bu hafta sonu. Eşimde bu konuda bana tam destek verdi. Kahvaltıları o hazırladı, Kızarmalar, sucuklar.
Nerde kaldı benim ay sonu hayalim. kendimi dövüyor, ağlamak üzere huzurlarınızdan ayrılıyorum. saygılarımla,

Gırgırına bacım ben onu yaptım ama diyetle birlikte yapmıştım gerçekten işe yarıyo daha fazla kilo veriosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…