AMAN ALLAHIM!!!!
-----------------
Selaaam kizlar... insallah hepiniz az kacamakli bir gün gecirmissinizdir.
Ben anca simdi gelebildim maalesef...
günaydın kızlar mutlu bi hafta sonu diliyorum hepimize....dün doğum günümdüsabahtan akşama kadar dışardaydık ...bu sebeple giremedim....
menüye gelirsek....doğal olarak biraz ipin ucu kaçtı...ama pişman değilim dün benim günümdüsağlık olsun yeni haftada telafi ederim....
sabah dışarda kahvaltı....(tere yağı bile vardı... o kaaa yani)
kahvaltı full olduğu için ara ve öğle yok...öğleden sonra 1/2 simit + çay
akşam dışarda yemek...
gece pasta+cola (diet)+çerez.....ve bir yıl daha yaşlanarak bugün de böyle geçti.....
Günaydin canim.. Canim 64,6 senin baslangic kilon hedefini simdiden 50 kilo koyarsan 14,6 kilo vermen gerekiyor... Sonradan bikipta bu hedefi azaltmak istersen olmuyor... gel biz senin hedefi daha yukarda yazalim istedigin zaman hedefi assaya cekebilirsin zaten
.kızlarrrrrrrrrrrrr uyuyormusunuz müjde müjde bugünde spor yaptım 3 mil yürüdüm bugün dışarıda çıkacağım yürüyüş yapacağım:)
ne oldu şekerim
doğum günün kutlu olsun canım
günaydın kızlar
herkese hayırlı haftalar olsun.
ben de öleydim yakar,h.sonu verdiğim bütün kiloyu fazlasıyla aldım.ama şu 5gün dikkat etmeliyiz.vermek zor ama kilo almak çok kolay ya
evet kızlar şok mok ama bir diyet buldum . kendime uyarladım. bu 5 gün biraz kendime ceza veriyorum.çoook hakettim kızlar
canım çokkk teşekkür ederim.
hilal60300;29139862] kızlaaaaaaarrrrrr bugün arkadaşımın düğünü vardı süslendim düğüne gittim beni görenler inanmıyoruuummm sana ne olmuş öyle nasıl zayıflamışsın nasıl yaptın bunu bizede söyle bizede söyle dediler o kadar mutlu oldumki anlatamamm kızlar bu arada 9 kilo verdim ben 75.5den 66.8e düştüm
ayyy ağzımdan kaçtı tüüühhh sölemeseydim şimdi S_a beni geçmeye çalışır
soranlara dedmki boğazını tutarsan zayıflarsın
hiç mi bişey yemedin diolar bende yoooooo her istediğimide yiyorumekmek yemiomusun yoooo yiyorum çok havalı oluyo kızlar valla tavsiye ederim daha cok zayıflayalım :119:
sen yokmusunevet söylediklerini bende 1 ay önce yaşamıştım...gerçekten de çok havalı oluyor
4 ay öncesi 10 kg vermek hayaldi....şimdide sanki hiç kg vermemiş gibi bir an önce bir 10 kilo daha vermek istiyorum....hemde hemen tabi en önemlisi bir daha geri almamak üzere
Hilal tebrik ederim :) daha da verirsin ins fit bi gelin olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?