Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar....1 yaşlık bir büyümeyle kilomda da küçücük bir büyüme olmuş bugün:18:cumartesi kaçamağım için pişman değilim ama pazar günü çok fena oldu...bu yüzden yeni hafta ve yeni başlangıç diyorum...hala aç değilim...kahvaltı yaptım ama kahvaltıdan öncede aç değildim ne yapmışım ben yaaaa2 günlük hafta sonu tatili bana çok geliyor bunu anladım ....

bu sabah güne ;1 litre su içerek başladım...
kahvaltı da:
1dilim tam b. ekmeği+1 yeşil+1siyah zeytin+2şekersiz çay+1/2 kkpeynir+1domates+1biber+1yudum reçel yedim....
diğer öğünler için hiç bir fikrim yok...aslında bugün başka hiç birşey yemesem çok iyi olacak o kadar yaniii.

Kızlar bugün beni gıcık eden kızla tartılcaz bi kapak edeyim de görsüngeçen gün annesi bizdeydi uzun süre beni görmeyen yengem o kızla beni gördü dediki yaa bunlar nasıl zayıflamış öyle kızın anneside böyle söyledi benim kızım mi daha zayıf hilal mi? varya cinlerim tepeme çıktı sonra dedim ki amaan hiç takmayim kafama insan birini örnek alırsa onun gibi olmak isterse onu kıskanır anlat fifi
dun de beraberdik beni yine bu atmasyon konuşuyo konuşuyo hiç takmadim boyu 5cm kisa benden omuzdan 5cm fazlayim ondan ora olmasa tartılsak bakalım az mi o kemik et yapısı beni kendiyle bir tutuyo dun morelimi hiç bozmadım benden kilosu az belki ama ben ondan zayıf duruyorum dun beni görenler çok zayıflamışsn dedi o kızda ben mi daha zayıfim hilalmi dedi arkadaşlar dediki saçmalama kızım hilal senden çok zayıf varya resmen uçtum orda bugün tartılinca inşallah ondan az cikarim da o kızı bida kaile almam

evet kaptanım kesinlikle 1. olmamız lazım
şöyle hafta sonu performanslarını okudum da pek bir içler acısı valla.
bu 5 gün çok sıkı dikkat etmek lazım

selam kızlar herkesi kutlarım:) bence haftaya çok daha iyi olucaz! ilk 3e giricez:)

phatosh cum 1. olmamız lazııım

tşk ederim ortii

haftaya görüşürüz aradaki farkı daha fazla açmak istiyorumhehe

valla orticim haftasonu sende pek bir kaçırmışsın sanki
bu 5 gün kaçamak yok

Kizlar buarada beeeennn ingilizce kursuna yazildim yarin basliorum vatana millete hayirli olsun

hayırlı olsun canım, Amerikan kültür iyidir diye bilirim.

patlatmışsın bombayı iskenderle falan ama olsun canım tebrik ederim yıldönümünüzü

Nolur yanlışanlama arkadaşım ama gamzecim böyle bir menüyle kilo vermen pek mümkün görünmüyor. Umarım hafta arası daha düşük kalorili bir menü uygularsın

hilalcim gayet güzel kaçamak yok tebrik ederim

nice yıllara bluedenizcim bu 5 güne aman dikkat biliyorsun 1. olucaz

fatoşcum gayet iyisin tebrik ederim, kaçamak yok neredeyse

aman canım olmuş olan da bu hafta iyi sonuç alacağına inanıyorum, bu hafta iyice motive olalım

Menum
Sabah 1yum peynir zeytin tahin pkmz 1krep 1 ev pogacasi
Ara yarim muz,1kurabiye,sut
Aksam
4 kucuk biber dolmasi, bezelye yemegi yogurt
Ara
Findik, kuru uzum.

Hafta sonu vahimdi

nidahçım beni yendin diye haftasonu ödüllendirmişsin galiba kendini. aman ara sıra böyle kaçamaklar yap yoksa hemen mezun olur gidersin. Birazcık takılalım bari orticimle

evet canım 10 kg aslında çok güzel bir kg kaybı ama bende hala o şişko psikolojisini atamadım içimden....bekarken 49 kg dim...evlendiğimde 46 kg ye düşmüştüm....ve bu 46 kg benim vücudumun sıfır yağlı oranıymış...o günler aklıma geldikçe nasıl kızıyorum kendime....gerçi benim durumum keyfi kilo alma değil ama yinede olsun....10 yıl ya dilekolay 10 yıl....üzerimde 25-30 kg fazla taşıdım....sen küçük bir çocuğa benzetmişsin....bende markete gidince özelllikle şu 5 kg lik yağ lar varya,2 tanesini üzerimden attım şükür diyorum...2 tanesini daha atsam süper olacak....

hafta sonu yediklerim içtiklerim

CUMARTESİ
SABAH
geniiiş bir kahvaltı içinde sucuklu yumurta da var (sucuk 2 adet halka)
3 dilim kızarmış tahıllı ekmek
2 bardak çay

Kahvaltı biraz brunch gibi oldu

AKŞAM
3 adet kaşarlı mantar dolması
1 adet fırında levrek
2 dilim tam tahıllı ekmek

PAZAR
Cumartesi kadar kahvaltı geniş olmadı, daha mütevazi diyebilirim. Ekstra karbonhidrat sucuk vs. yok
2 adet salam vardı bu sefer de

Öğleden sonra ev gezmesindeydik, 5 çayı :18::18::18:
1kaşık yoğurtlu salata
1 dilim kepek ekmeği acıkolu
1 kaşık salata
3 bardak çay

Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 adet galeta

canım çok teşekkür ederim
kesinlikle bu haftabizim....

evet canım olan oldu....yeni haftaya biraz daha dikkat ederek devam edicem artık...

canım yazılanları okuyunca faydası saymakla bitmiyor...takıma ilk geldiğim hafta bende bulmuştum bu alkali diyeti...hatta buraya yazmıştım da ....ama dikkatten kaçtı sanırım....çocukluğum da yemeği fazla kaçırdığımızda bizimkiler içine limon sıkarak içerlerdi karbonatlı suyu .....bazen bizede gazoz gibi içirirlerdi hatta
neyse ben 1 litre suya 1 -2çay kaşığı koyup içtim...tadı çok çok kötü değil....hazmı kolaylaştırıp bağırsaklarıda çalıştırmıştı....aynı zaman da belki 1 litre içtiğim den olabilir idrarda söktürmüştü....güya yapacaktım ama ilk denemede kaldı....
sonuçta zararlı birşey değil deneyebilirsin bence....

bluedenizcim ciddi bir şekilde 10 kg gitmiş, bunu yaptıysan kalanınıda yaparsın, beraber bu işin üstesinden geleceğiz

şu alkali olayını bende bir incelemeye alayım

karbonatlı limonatanın mideye iyi geldiğini bilirim hatta biz setliç deriz.

gündemime alıyım bende şu karbonatı

canım sen hafta sonunu gayet iyi geçirmişsin...hiç kaçamak yok....tebrikler....sucuk ve salam var ama sonuçta hergün sürekli tüketilmediği için onlarıda ödül olarak düşünürsek...sorun yok bence....

ortican nerelerdesin...bu hafta bizim durumumuz ne...ben hafta sonunu acayip yiyerek ve de yine yiyerek geçirdim....ama yeni hafta yeni başlangıç diyerek başladım bugün...

ortican nerelerdesin...bu hafta bizim durumumuz ne...ben hafta sonunu acayip yiyerek ve de yine yiyerek geçirdim....ama yeni hafta yeni başlangıç diyerek başladım bugün...

öncelikler doğum gününü kutluyorum, nice nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ve zayıf yıllar diliyorum canım

h.sonu çok kaçırdım valla takıma ihnet ettim gibi geliyor. c.tesi kociş ekmek almaya çıktı, eve geldi ekmek hamuruyla, benim tam buday da yalan olmuş. Pişi kızarttım tabi bende yedim 1 tane eh sucuk mucuk,
pazar desen kalkmış patates kızartmış, ondan da yedim, akşam da abla poğaça yapmış 1 tane de ondan yedim. Araları sayamıyorum

sonuçta çoooooook yedim, walla h.içi o kadar uğraşıyorum h.sonu foooooooooos. artık kesin kararlıyım, eşim beni ayartamayacak, h.sonu da tam gaz. aaaaaaa yaz geldi nerdeyse .

çınarınannesi oldu bir kere uyduk şeytana ama telafi zamanı şimdi.

Selamlar kızlar nasılsınız bakalım kusura bakmayın bütün sabah giremedim birazdanda geçmişi pkurum neler kaynattığınızı anlatım unutmayın bu hafta bizim haftamız :))))

kızlar bugünkü yediklerimi paylaşıyım sizinle

SABAH

tavada 1 adet yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek

Ara 5 adet eti form sunta

ÖĞLE

1 kase mercimek çorba
2 yk tavuk sote, kabaklı, havuçlu
yarım lavaş
1 yk yoğurt

bayanlar, bende hassas bağırsak sendromu var. Ne yaptıysam çözüm bulamadım. Bir sürü ilaç kullandım, bitkisel şeyler denedim, kuru kayısı ikizim oldu, ama ne yaptıysam bi süre sonra etkisini kaybetti, bu günlerde yine zor durumdayım. Öğlene doğru 1 sigara bile içiyordum iyi gelir diye ilk günlerde çok iyi geldi (günde 1 tane 0,1 mg lık) ama o da etkisini yitirdi, bende içmiyorum artık.

tavsiyesi olan var mı?

selam kızlar..
haftasonu çoğumuzun kaçamaklı geçmiş, ben kaçamak yapmadım şükür, bikaç tatlı kaşığı pekmez dışında. onu da kaçamaktan saymıyorum çok katı gidersem olmuyo çünkü.

gırgırına 5 günde 5 kilo diyetiyle verdiğin kiloları fazlasıyla aldığını sen yazdın daha geçende. yapma bacım. normal bi diyet yap bu defa. sabır lazım sadece. ama kalıcı bi şekilde tekrar almamak üzere vericeksin kiloyu, 1 kilo verip 3 almak mı istersin yoksa yarım kilo da olsa yağdan verip bi daha almamak mı

yakar bacı sen de çok yediysen dengele ama öyle şok diyetlere bakma, karbonsuz 1 gün geçirsen dengelersin bol suyla.

kızlar alkali diyetini ben de baya okudum ettim, içtiğim suyun Ph ına dikkat etmeyi öğrendim. bi bardak suya bikaç damla limon sıkmanın bi zararı yok ama her gün her gün yapmak doğru olmayabilir. karbonat limondan daha riskli. alkali diyet hakkında da bi sürü olumsuz yorum var, onlara da bakın bişey denemeden önce. geçenlerde bi köşe yazısında çıkmıştı brokolinin hiç sanındığı gibi faydalı ya da antikanserojen olmadığı yazılmıştı.

sucuğu kaçamaktan saymışsınız, eğer hazır sucuksa sağlıksız bi kaçamak tabiki. ama ben ev yapımı sucuk tüketiyorum, normal kıyma yemiş gibi sayarım menüde, kaçamaktan saymam. gerçek katkısız et en sağlıklı şeydir kaçamak demem

hareket etmeyi denedin mi? bende çok yaşıyorum bu sorunu. ama benimki psikolojimden çok etkileniyo, bi saat geç kalsam düzen bozuluyo vs. kayısı arada yiyorum ama asıl kafamda çözmek işe yaradı diyebilirim. ne yapsam düzeltemiyorum demek yerine olucak olucak diyorum işe yarıyo bazen
acaba ilaçlara ya da sigara gibi dışardan etkilere alıştırmış olabilir misin? bişey deneme bol su iç yoluna girer belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…