Şimdi trendeyim evime gidiyorum yarım saate inşallah..
Eevet kızlar takımı 1. Yapmak istiyorum hepinizin destekleriyle bu mümkün
Tabii bunun için haftasonundada kaçamak yapmayalım güzel güzel kilo verelimmm
selam kızlar herkesi kutlarım:) bence haftaya çok daha iyi olucaz! ilk 3e giricez:)
tşk ederim ortii
haftaya görüşürüz aradaki farkı daha fazla açmak istiyorumhehe
Kizlar buarada beeeennn ingilizce kursuna yazildim yarin basliorum vatana millete hayirli olsun
menümü yazim
sabah 1 yum,1dil ekmek,peynir-zeytn,tahin-pkmz
öğle:çorba+salata+1/2 dil kek
akşam:iskender:26:
ara:1 kurabiye+yeşilçay
patladı gitti bugün
gerçi evlilik yıldönümümüz 5 seneyi devirdik hatunlar az bile yedim bugün
iyi geceler kızlar bu günkü menüm
sabah 1.5 tost 2 zeytin cay
ara
2 küçük çikolata(tanesi 27 kalori)
öğle
1 kase çorba 7 yaprak sarması 2 lavaş
ara 2 çikolata 1 diyet bisküvi çay
akşam
1 kase çorba yarım tabak sulu köfte 1 tabak mantı patlıcan salatası ayran
ara 1 portakal
çok kötü bir menü kusurabakmayın
bugün 3 mil yürüdüm 15 bardak su içtim
birazdanda kiraz çöpümü içeceğim
sabah
kk büyüklüğünde peynir
1 zeytin
1 kaşık kıyma
1 yağda kızarmış ekmek
yarım çay kaşığı reçel
akşam
6 kaşık tavuklu bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
4 kaşık menemen
1 dilim ekmek
47 kalorilik bi dondurma
günaydın kızlar mutlu bi hafta sonu diliyorum hepimize....dün doğum günümdüsabahtan akşama kadar dışardaydık ...bu sebeple giremedim....
menüye gelirsek....doğal olarak biraz ipin ucu kaçtı...ama pişman değilim dün benim günümdüsağlık olsun yeni haftada telafi ederim....
sabah dışarda kahvaltı....(tere yağı bile vardı... o kaaa yani)
kahvaltı full olduğu için ara ve öğle yok...öğleden sonra 1/2 simit + çay
akşam dışarda yemek...
gece pasta+cola (diet)+çerez.....ve bir yıl daha yaşlanarak bugün de böyle geçti.....
merhaba kızlar dün hiç giremedim akşam arkadaşlarlaydık ve ben kaçamak yaptım( neler yediğimi yazayım hemen
sabah: 2 dilim wasa + light süt
ara: yeşil çay + 5 badem + 2 kuru kayısı
öğlen: ton balıklı sandviç + light ayran
ara: light süt + şekersiz çikolata
akşam: tavuk külbastı + light yogurt + 1 dilim kepekli ekmek
gece: 1 bira + 1 avuç fındık fıstık(
bugün kahvaltıdan sonra ;
ara da:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 eti yulaflı bisküvi
öğlen canım birşey istemedi...
ara da yok...
akşam:1 tabak peynir +cevizli makarna(yağsız) ve 1 bardak vişne suyu içtim....
ara:meyva+2 şekersiz çay+az çerez yerim...
bu hafta sonu dünyaları yedim sanki...yarın dan itibaren çok dikkat etmem lazım kızlar...
Menum
Sabah 1yum peynir zeytin tahin pkmz 1krep 1 ev pogacasi
Ara yarim muz,1kurabiye,sut
Aksam
4 kucuk biber dolmasi, bezelye yemegi yogurt
Ara
Findik, kuru uzum.
Hafta sonu vahimdi
Bida almak mi bacım kafayı yerim bida on kilo aldığımı görürsembana görenler dioki ne kadar zayıflamışsn bende hadi canım gerçekmi diyorum hala uzerimde şişko psikolojisi var şaka maka 9 kiloluk 1yaşında kocaman bi çocuk çıktı içimden o kadar büyük yağ kitlesi vücudumda varmış ıyyyy çok kötü yaa geriye vermem gereken 8kilo kaldı çoğu gitti azi kaldı yani 2aya mezun olcm inşallah bacılar sonra kendimi dugune kadar spora adayacağım
bu hafta bi kere kaçamak yaptım 3tane pogaca yedim ertesi günde dugune gittm regl olmuştum hç bişey yemedim eve geldm 2tane yumurta yedm 3bardak yeşil çay ictm birz ödem atayim istedm inşallah bu hafta sonuçlr iyi cikacak
evet kaptanım kesinlikle 1. olmamız lazım
şöyle hafta sonu performanslarını okudum da pek bir içler acısı valla.
bu 5 gün çok sıkı dikkat etmek lazım
phatosh cum 1. olmamız lazııım
valla orticim haftasonu sende pek bir kaçırmışsın sanki
bu 5 gün kaçamak yok
hayırlı olsun canım, Amerikan kültür iyidir diye bilirim.
patlatmışsın bombayı iskenderle falan ama olsun canım tebrik ederim yıldönümünüzü
Nolur yanlışanlama arkadaşım ama gamzecim böyle bir menüyle kilo vermen pek mümkün görünmüyor. Umarım hafta arası daha düşük kalorili bir menü uygularsın
hilalcim gayet güzel kaçamak yok tebrik ederim
nice yıllara bluedenizcim bu 5 güne aman dikkat biliyorsun 1. olucaz
fatoşcum gayet iyisin tebrik ederim, kaçamak yok neredeyse
aman canım olmuş olan da bu hafta iyi sonuç alacağına inanıyorum, bu hafta iyice motive olalım
nidahçım beni yendin diye haftasonu ödüllendirmişsin galiba kendini. aman ara sıra böyle kaçamaklar yap yoksa hemen mezun olur gidersin. Birazcık takılalım bari orticimle
Karbonat alkali diyet
Merhaba arkadaşlar,
zayıflamak istiyenlere bir kaç kısa bilgi vermek istiyorum..bu bilgileri siz araştırarak devamını getirmenizi tavsiye ederim.
Bizlerin kilo almasının sebebi bedenimizin asidik olmasından dolayı, yediğimiz içtiğimiz yanlış gıdalar, bedenimize asit olarak dönüyor,ayrıca günde milyonlarca hücre ölüyor, bu hücrelerde beden suyunda çürüyor ve onlarda asit oluşturuyor,içinde un olan gıdalar,kola ve şekerli meyva sularıda buna ekleniyor , en önemliside en çok asit taşıyan yiyecek meyva şekeride Bedenimizde asit olarak emiliyor.
Bedenimiz bu asitle kaplanınca, damarlarımızda dahil, tüm organlarımız hücre bazında asidin etkisiyle çürümeye başlıyor, beynimizse bedenimizi korumak için, vucudumuzu yağlandırmaya başlıyor,ve bu yağlanma sonsuz olarak devam ediyor çünkü sürekli asid salgılıyan bir bednimiz oluşuyor.taki bedeni alkaliye getirene kadar bu asid ve yağlanmaya devam ediyoruz.
Bedenimizi alkaliye çevirmek için alkali diyet uygulamamız lazım..
Bir çok organımız bedenimizi alkaliye çevirmek için karbonat salgılıyor, ama okadar asidik besleniyoruzki , ve hızla çürüyüp hastalanıyoruzki dışardan , karbonat almaya ihtiyaç duyuyoruz.
Sabah bir bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat,
Akşamda bir bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat
aç tok karnına farketmiyor, tatlı kaşığı fazla gelirse bunu güne dağıtabiliriz..
( 1 çay kaşığı karbonatı bir bardak suya koyarak içilir , tekrarlıyarak günde 4 kez birer bardak suya1 çay kaşığı karbonat koyarak içebilirsiniz)
Alkali beslenmeyle bütün sorunu çözüyoruz.
geniş bilgiyir. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | diyet – Beslenme – Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi
Dr. Ayşegül Çoruhlu alkali diyet kitabında herşeyi anlatmış..
Artık bedenimizi sağlıklı besinlerle beslemek bir yaşam şekli olmalı. Youtube dan eski tv proglarındaki alkali yaşam ve diyetle ile ilgili bilgileride takip edebilirsiniz. sağlıklı günler dileğiyle.. sevgiler.
KIZLAR BAŞKA SAYFADAN ALINTI YAPTIM BİLGİSİ OLAN VARMI BU KARBONATI ANMA DUYAR OLDUM YA
evet canım 10 kg aslında çok güzel bir kg kaybı ama bende hala o şişko psikolojisini atamadım içimden....bekarken 49 kg dim...evlendiğimde 46 kg ye düşmüştüm....ve bu 46 kg benim vücudumun sıfır yağlı oranıymış...o günler aklıma geldikçe nasıl kızıyorum kendime....gerçi benim durumum keyfi kilo alma değil ama yinede olsun....10 yıl ya dilekolay 10 yıl....üzerimde 25-30 kg fazla taşıdım....sen küçük bir çocuğa benzetmişsin....bende markete gidince özelllikle şu 5 kg lik yağ lar varya,2 tanesini üzerimden attım şükür diyorum...2 tanesini daha atsam süper olacak....
hafta sonu yediklerim içtiklerim
CUMARTESİ
SABAH
geniiiş bir kahvaltı içinde sucuklu yumurta da var (sucuk 2 adet halka)
3 dilim kızarmış tahıllı ekmek
2 bardak çay
Kahvaltı biraz brunch gibi oldu
AKŞAM
3 adet kaşarlı mantar dolması
1 adet fırında levrek
2 dilim tam tahıllı ekmek
PAZAR
Cumartesi kadar kahvaltı geniş olmadı, daha mütevazi diyebilirim. Ekstra karbonhidrat sucuk vs. yok
2 adet salam vardı bu sefer de
Öğleden sonra ev gezmesindeydik, 5 çayı :18::18::18:
1kaşık yoğurtlu salata
1 dilim kepek ekmeği acıkolu
1 kaşık salata
3 bardak çay
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 adet galeta
ortican nerelerdesin...bu hafta bizim durumumuz ne...ben hafta sonunu acayip yiyerek ve de yine yiyerek geçirdim....ama yeni hafta yeni başlangıç diyerek başladım bugün...
çınarınannesi oldu bir kere uyduk şeytana ama telafi zamanı şimdi.
bayanlar, bende hassas bağırsak sendromu var. Ne yaptıysam çözüm bulamadım. Bir sürü ilaç kullandım, bitkisel şeyler denedim, kuru kayısı ikizim oldu, ama ne yaptıysam bi süre sonra etkisini kaybetti, bu günlerde yine zor durumdayım. Öğlene doğru 1 sigara bile içiyordum iyi gelir diye ilk günlerde çok iyi geldi (günde 1 tane 0,1 mg lık) ama o da etkisini yitirdi, bende içmiyorum artık.
tavsiyesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?