Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım tabi ki yorum yapıcaksın bu yüzden burdayız zaten:) çok haklısın ama benim sorunum ben ailemden uzakta tek başıma yaşıyorum yemek yapmayı da pek bilmiyorum ve derslerimden yemek yapmayı öğrenmeye de zaman ayıramıyorum o yüzden menülerim böyle oluyo. şu okul falan bitse bu işlere daha çok zaman ayırıcam:)

akşam ki yediklerim

4 kaşık menemen
5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim ekmek
bide canım coookkkk tatlı istiyooo
regl günümdeyim 47 kalorilik bi tane dondurma yicemmm :26::26:

selam kızlar,

dışarıdan anca geldim, deli gibi başağrısı saplandı, hemen bir ağrı kesici aldım, çok zorda kaldığım zamanlarda alırım, deli gibiydi zor araba kullandım valla.
2-3 tanede sunta yedim kendime geldim biraz.

mattikacım sağol genel olarak menülere yorumların çok güzel hepimize faydası oluyordur, teşekkürler

Bugünkü menümü baştan alıp yazıyım

SABAH
1 kase nesfit light süt ile birlikte

ara 5 adet etiform sunta

ÖĞLE
1 kase yayla çorba
4 yk türlü

ara 5 adet etiform sunta
1 bardak çay tek şekerli

3 lt su

AKŞAM

salata ile hafif bir yemek düşünüyorum

gerçekleşenleri yarın sizle paylaşırım

şimdilik iyi akşamlar birazdan çıkarım

hoşçakalın

canım benim geçen yıl gittiğim diyetisyen hurma veriyordu 3 tanesi 1 porsiyon meyve yapıyormuş ben yiyordum özellikle canım tatlı istediğinde faydalı olyordu

anladım canım. şartlar zorluyo insanı ya. ben de spora fırsat bulamıyorum. eşim gelsin de 20 dk yürüyim diye bekliyorum sonra saat geç oluyo.

geçmiş olsun canım.
özellikle yorum yapmaya çalışıyorum menülere. menülerimin yorumsuz kalmasına üzülüyorum çünkü

menümü yazayım

sabah 8:00
4-5 kuru erik

öğle: 13:00
1 yumurta
4 zeytin
3 tk pekmez
yoğurt
2 dilim ekmek

ara:
1 yerli muz, 3 ceviz

ara:
yarım elma
(diğer yarısını oğluma yedirdim, sırf kalmasın diye yedim yani)

akşam:
1 kase tarhana
1 tabak kıymalı kuru patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt

su 2,5 olmuştur

bugün bişey oldu bana doymuyorum, daha bişeyler yerim gibi:18:

Yani hilal kaç gündür çenemi tutim diyorum olmadı ya. Neoluyor sana bacım? Kaç gündür kaçamaklar hayatından eksik olmadı. Mattikaya dediklerini hatırla.

Benim gbi tombul gelin olmak istemiyosan kaçanak yapma bacım. Belki ağır oldu şindi bu yazdığım ama salıverme kendini ( ne zaman buraya baksam sen yemiş oluyorsun.

Kızlar hurma dediğiniz şu ramazan ayı da yenilenmi yani o kücük kahverengilerni yoksa o turuncu büyüklermi?

Mattika ceviz 5 taneydi. Evet bede şeker bağımlılığı var şekere karşı aşırı düşkünüm e bırakamıyorum (

Bugün tam 1001 kalori almsiim.

Sekerden uzak durayim derken kuru kayisi ve ceviz yedim.. 6 kuru kayisi 5 ceviz 309 kalori etmis

Yogun bir gundu siteye girdim ama yazamadim neara.obur islerime dalmisim anlamadim bgn neler yapmisim sabah domates peynir 3dilim kepek ekmek ogle kofteli yemek makarna servis tabaginda ara turkkahvesi
Ara birkac badem kuruuzum
Kiarsapli form cayi
Aksam yogurt corbasi 3kasilk patates tursu kavurmasi
Az once birkac kuruzum simdidr cayimi iviotum tb ixliyorum az once ing.odevimide yaptim

canım sabah ve öğle arasında 5 saatlik zaman var ve sen 5 kuru erikle mi idare ettin....mattikacım canın mı istemiyor özellikle mi yaptın bence her durumda zor olurrrrr....:26:

canım gece gündüz birbirine girdi, sabah oğlan uyursa uyuyorum ben de onunla 9-10 gibi. o yüzden düzensiz oluyo böyle.
sen nerelerdesin? napıyo kızlar?

Bugün tam 1001 kalori almsiim.

Sekerden uzak durayim derken kuru kayisi ve ceviz yedim.. 6 kuru kayisi 5 ceviz 309 kalori etmis
bence kalori olarak gayet makul bir rakam ayrıca cevize ve kuru kayısıya sadece kalori gözüyle bakmak bence çok yanlış...ceviz muhteşem yağlar içeren bir kuruyemiş ayrıca kayısı da bağırsak ve karaciğer dostu tabi ki çok kaçırmamak lazım senin tek hatan kaçırmak olmuş...kafi miktarda yendiğinde gayet güzel bir ara öğün olmuş SA

canım gece gündüz birbirine girdi, sabah oğlan uyursa uyuyorum ben de onunla 9-10 gibi. o yüzden düzensiz oluyo böyle.
sen nerelerdesin? napıyo kızlar?

mattikacım hani şikayet olarak algılama sende aynı durumdasındır....benim bu seferki daha zor geçiyor, ilk kızda kim ne yemiş ev dağınıkmıymış hiç takmıyodum vuruyodum kafayı uyuyordum ama şimdi birde 4.5 yaşında bir masumum var...en çok olan ona oldu yuvaya gidiyordu göndermiyorum çok hastalık kapıyor diye en azından küçük olan 6 ayı doldursunda pnömokok aşıları tamamlansın diye...normalde müthiş sosyal birçocuk acaip bir kabiliyeti var iletişim kurmada....doğal olarak evde çok zorlandı hep benimle takılmaya çalışıyo, bende çok yorgun ve tahammülsüz hale geldim ilişkimiz zarar gördü yani anlayacağın ve ben vicdanen o kadar rahatsızım ki, şu an bile burnumun direği sızlıyor..ev işi yemek çocuk derken arada kayboldum gittim bir yardımcı tutayım dedim, en azından sabahtan gelsin 9 da 1 e kadar biraz evi toplar belki yemek yapar oda çok mümkün olmadı...istanbulda insanlar çok acımasız 4 saatlik işe 800 istedi pessss..ben y.lisans yapmış devletin öğretmeni 1.800 maaş alıyorum düşün....bir dokun bin ahhhh işit derler ya benimki öyle oldu....bu arada benim ufaklık ek gıdalara geçti zor oluyor kahvaltıyı güzeşl yapıyoruz ama gerisi tırt...neyse düzelir heralde....ufaklık daha bir hırçın huylu bir çocuk kucakta uyuyor kucakta oturuyor kazara yere bırak feryat figan....kas yaptım hatunu taşımaktan....yani böyle arkadaşım anne sütümde iyice azaldı senin durum nasıl????

evet menümü yazayım

sabah
labne peynir üzeri vişne reçelli k. ekmek 1 dilim
yarım yumurta sarısı

ara
1 vazo kıvamında bardağa sütlü nescafe
1 müsli bar

öğle
mercimek çorbası
1 kk peynir
1 dilim ekmek
4 zeytin

ara
işte burada koptu ipler
1 tabak makarna(tereyağlı)

akşam
tavuk sote

allahtan pilav yapcak zaman bulamadımda yapamadım yoksa oturup yerdimmmm hemde bir tabak bana bir haller oldu

bir koptum pir koptum

ya evet çiğ beslenme macerası yapmıştım ben bi ara kendime bundan tam 1.5 sene önce...haftada 3 gün çiğ besleneyim hem detoks olur hemde hafiflerim dedim...yaaaaa aman allahım nasıl bir istektir bu haşlanmış yumurtaya bile ağzımın suyu akıyordu, süt de yasak mesela tamamen vejeteryan ve çiğ beslenme...insan sıcak bir şeyler arıyor onlar en fazla 47 dereceye kadar pişiriyorlar yiyecekleri, oda pişirmek değil dehidratör dedikleri suyu alıcı diyelim, bir makineyle yapıyorlar o işi....güya fırınmış peh ben ne anlarım 250 yi göstermedikten sonra fırın göstergesi

şekerim ne ettin gııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...bütün tükürük bezlerim ayaklandı offffffffffffffffffffff ne güzel olurdu kısır amnınnnnn.......

nidahcım benim ufaklıkda diş çıkarıyoooo ben diş kaşıyıcı veriyorum bacıımmm sende ver eline hihihhihiiiibi ara bizim büyük oğlan yani kocam da diş problemi yaşadı evlere şenliktik yani anlıyorum o yüzden seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…