Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın bacılar
dün tam psikopata bağlamıştım kızlar
bugün iyiyim. ne olursa olsun ilk hedefim sağlıklı ve düzgün beslenme olacak. şoklayıp sonra gene ben şoka giriyorum.
sağolun kızlar .
güne 2 bardak su içerek başladım.
sabah
1 dilim ekmek
kk kadar peynir 3 zeytin bol maydanoz ve roka
öğle
arkadaş kısır yemeye çağırdı
1 tabak kısır ve 1 bardak ayran
akşama
pazı kavurup yoğurtla yemeyi planlıyorum. gözüm doymasa yanına 1 dilim ekmek.
akşama kadar 1,5 su
spor olarak yürüyüş yapmayı planlıyorum eğer yapamazsam kesin mekik çekeceğim.

oney la bacım hamura çamura dikkat bak sonra benim gibi olursun

öncelikle dün ne yediğimi bitiriyim

akşam

1 kase tarhana çorbası
2yk mercimek
1 dilim kepek ekmeği
3-4 çatal kıvırcık salata

yatmadan 1 portakal

dün toplamda 3 lt su içtim

BUGÜN
Sabah

1 kase nesfit light süt ile birlikte
şimdiye kadar 1 lt su içtim

arkadaşlar kesinlikle şu spor olayını artırmak lazım, iki gündür kayınvaldemlerde kalıyoruz, o yüzden benim de sporum yattı ama yarın kısmetse sporuma gideceğim yine

yakarcım dün yazdıklarını okudum da gerçekten üzüldüm, bende kendime şu aralar bayılmıyorum, insanın aynada fazlalıklarını görmesi can sıkıyor, ama kendini harap etmenin de alemi yok. Biz niye burdayız, bu geçici durumdan kurtulmak için, biraz boğazımızı tutucaz, biraz hareketlenip sporumuzu yapacağız, sonra mutlu mutlu mezun olacağız. Bugün kü menün de pek güzel olmuş
hepimiz birbirimize destek için burdayız

günaydın kızlar

herkese hafif bir gün diliyorumm...

çok uykum var yaa

günaydın kızlar....az kalorili keyifli bir gün olsun hepimize....

dün gece 600 hulalop çevirdim nihayetbütün bir hafta uğraş dur...1-2 günde verdiğin gr ları geri al baya canım sıkılmıştı...birde sporda olmayınca iyice kızmıştım kendime...neyseki az da olsa başlangıç için iyidir bu...
şimdi kahvaltı zamanı kalın sağlıcakla...

Günaydın bayanlar,

Akşam spor yapacak durumum olmadı, yani Leslie cd çalışmıyor, netten de indiremedim.

Bende 15 kat merdiven indim :) en azından hareket olsun dedim, sporla bir değil ama, apartmandakiler de bana deliymişim gibi baktı

neyse
sabah yarım litre ılık su,

tb ekmeğine maydanoz domates peynir sand.

öğlen
yumurtalı ıspanak,
yoğurt salata,

akşam

taze fasulye

aralarda da meyve yerim, türk kahvesi

bu günkü planım bu

yakarcım süpersin, tekrar motive olmana müthiş sevindim canım,

menünde çok güzel ama nacizhane suyu 2,5 litreye filan çıkartsan olmaz mı?

günaydın kızlaar

bakıyorum dünkü hava kaybolmuş bugün herkes daha hırslı ve motive! dün benim de moralim bozuktu biraz sanırım haftasonu kaçamakları bize iyi gelmiyor:) ben de bugün uyuyakaldım dersimi kaçırdım:/ iş hayatına girince bunu yapma lüksüm bile olmayacak diye teselli ediyorum kendimi:) kahvaltımı yaptım:

2 dilim wasa + şekersiz çikolata + light süt

Geç kalmış bi günaydında benden olsun sanırım çoğunluğun haftasonu kaçamaklrıyla bu iş 1 ileri 2 geri oluyor nediiym gerilemekte güzel bence herbnekadr olduğumuz yerde saysakta
bende güne karbonatlı su içerek başaldım tadı değişmiyor pek bende bi ileleme olursa sizede tavsiye ederim
kg verme işi bi yanada aslında vücudumzun hastalanmasının sebbi tamamen vücuttaki asitlerin hücerlr etkilemesiyle sağlsıksız hücerlerin oluşmasından kaynakalnması kafamda aslında beslenme şeklimizden dolayı hastalandığımızı bana anlattı kızlar ph seviyeniizn yüksek olması çok önemliymiş bu şu demkkii asidi olmayan yiceklr tüketin sebzede sebzeeeeeeeeeee

herkeze günaydın kızlar dün gece yazamadım kusurabakmayın bizim ufaklığı yıkadım ben duş aldım oğlumu uyutayım derken bende uyumuşum ters oldu bizde ben onu uyutacağıma oğlum beni uyuttu
önce dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı çökelek 3 ince dilim patates kızartması
ara
1 portakal yesil çay
öğle
1 kase çorba haslanmış et 2 dilim ekmek salata
ara
1 elma yeşil çay azıcık kuru üzüm
akşam
1.5 kase çorba 2 dilim kızarmış ekmek salata
ara
1 avuç leblebi çay
3 litre su kirqaz çöpü çayı içtim
temizlik sporu yaptım:)

sıra geldi bu sabaha bugüneşim ben uyuyorum diye seslenmeden çıkmıs bizde oğlumla 10:30 a kadar uyumuşuz kalktık hemen kahvaltımızı yaptık kalktım 2 bardak su içtim sonra 2 dilim kızarmış ekmek 4 küçük yaprak sarması 1 zeytin azıcık pekmez yeşil çay içtim

bir geldim herkes gitmiş

bende birazdan müşteri ziyaretine gidicem, artık akşam kaçta gelirim kimbilir

çok stresli bir gündeyim kızlar, işlerde hep sorun, müşterilerin hepsi üstüme çullanmış durumdalar, millete dert anlatmakla geçen bir gündeyim

:84::84::84:

biraz dışarı çıkınca belki kendime gelirim,

bu arada öğlene kadar da yarım paket sunta bitirmişim aynı zamanda 2 lt su da bitmiş

Yakar bacım valla aynen a benimde hedefim sağlıklı beslenmek. Ama nasıl olacak nasıl kendime irade depolayacam bilmiyorum (

Bugün başladım bakalım bozmamak için elimden geleni yapacağım..

gırgırnacım kesinlikle katılıyorum, bende bir iki site gezdim bu konuyla ilgili ne kadar asitlisiniz testini uyguladım, hafif asitliymişim. Aslında benim düşüncemi doğrular nitelikteydi. Her zaman sebzenin ve suyun çok gerekli olduğunu savunuyorum.
Buna uygun beslenme de insanın ideal kilosuna gelmesinde etkili olacaktır

Asitsiz yiyecekler nasıl oluyorki?
Anlamadım ben yani asitli içexeklermi?

Öğlen yemeğim çok güzel kızlaar

Sadece 1 yemek kaşığı salata sosuyla bir tabak salata yağsız mozerella pryniri kücük domatesciklerr

İrademi sınayacam herşeyi kafamda bitirecem başarmak istiyorum

şöle söyliyim belki sizde fark etmişsinizdir şişko insanların teri kokar buda asittenmiş yediğimiz besinlerin vücudumuzdaki asit olarak katkı sağlamalrından karbonatıı arştıryorum 2 gündür vücuttaki asidi atmamız için suyu alkali hale getirmek için 1,5 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat atıp içiyorsunuz idrardaki koyuluktan bile fark ediliyor işe yaradığı ben fark ettim bu arad gülben ergende haftada 3 gün ,içiyormuş karbonatlı suyu özelikle hamilelere bazı dr önermiş vücudun temizlnmesi içn yağ yakmıyor ödemi atıyor ama atığı ödem asitli ödem fark bu hanımlar çünkü bu asitler hücerlerimizi sağlıksız hale getirip biz kanser ediyor hepiniz bence bi bakmalısınız bu konuya benimde ilk işim anneme yeşilliksiz sofar kurma demek olucak yediğimiz zaralı asitli besinleri temizliyor berber yediğiniz yeşillik kg la olan alakasıda şöle eğer yeşillik yemeseydiniz o asitten korunmak için vücut yağ üretiyormuş ama yeşillik yersen alkalii besin olduğu için misal etin asidini siliyor vücudunda yağ üretmiyor kızlar ben kendi anladığımca yazdım sizde bi 10 dknızı ayırın şu konuya sağlıklı yaşam için

keşke senin gibi olsam nasılda şikayet ediyooo

fazlasıyla doyurucu oldu bacım hele bugün yarım ekmekten büyük bol kaşarlı tost yedim akşama napcam bilmiooommmmmmmmm

aman diyim hilal dikkat et bu kadarla kalsın şekerim. Ben çok abarttığım günlerde akşam yoğurdun içine yulaf kepeği döküp yiyorum, üzerine de 2 bardak ılık su, o kadar tok tutuyor ki. dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…