Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slm kızlar...dün acayip gergindim...neyseki bugün biraz daha iyiyim...mide az ve hafif yemeğe alışınca;
1-yediklerim ağır gelmiş midem bir hoştu
2-kg artışınıda görünce birde üzerine malum dönemde yaklaşıyor acayip stres oldum....
bugün ve yarın bir şey deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak...

bugünkü menümü de yazayım;
sabah 1 bardak su
kahvaltı:1 dilim t.b.ekmeği+2şekersiz çay+domates+biber+1yeşi lve1siyah zeytin+1/2 kkpeynir+1 yudum reçel
ara:*****20 dk yürüyüş*****+1kivi
öğlen:1tabak cacık+1dilim t.b. ekmeği
*****3mil leslie yürüdüm*****
ara:1kupa şekersiz sütlü nescafe+4eti yulaflı
akşam:1 tabak cacık+1 dilim t.b. ekmeği
ara:meyve

bu arada deneyeceğim şey cacıkevet cacık...2 gün ana öğünlerde cacık +1 dilim ekmek yiyeceğim bakalım sonuç ne olacak....:44:

leslie beni bekler ...sporumu da yapayım üzerimde ki yük hafiflesin...bugün pek su içesim yok....2 lt yi tamamlarım ama,3 lt zor gibi ...ben kaçtım ....kalın sağlıcakla...

gırgırına alkali diyeti ben baya iyi okudum canım. hatta burda yazmıştım bi bakın diye. yiyeceklerin asitli alkali olma durumuna göre bi tablo var kitapta baktın mı ona?
hazır yoğurda göre ev yoğurdu daha alkali mesela. salatasız sofraya oturmamaya çalışıyorum ben de.
ama her an brokoli karnıbahar yiyebilirsiniz diyo ona aklım yatmadı. brokoli çok da faydalı değilmiş anlatıldığı kadar. özellikle antikanserojen diye bilinir hep, pek de değilmiş.
farklı açılardan şeyleri okuyunca neyi doğru kabul edeceğin de karışıyo bazen.

uygularsan baya faydasını görürsün kilo verme konusunda işe yarıyo. ama yine de arada dengelemeye çalış beslenmeni, tek yönlü gitmek iyi değil. hayat boyu uygulanabilir bi beslenme edinmek lazım yoksa bıkıp fena bozuyoruz diyeti.

smootie diye bişey var, sebzelerin suyunu sıkıp içiyolar, alkali diyeti öneriyo hem de. beslenme anlayışıma uymadı benim hiç, her zaman kendisini yemeyi tercih ederim sebze olsun meyve olsun. hele çiğ beslenme var alkali diyetin bi üst leveli sanırım benim gibi et sever biri için imkansız

süper menü yakar bacı. plan yapıp uyabiliyosan bravo sana. ben plan işine hiç gelemem

meyveyi yatmadan hemen önce mi yiyosun canım. bişey yemeden yatsan faydasını görürsün, meyveyi gündüz yesen ya da akşam yceksen olabildiğince erken yesen.
meyve dediğimiz bildiğimiz şeker.

senin menü de süper. plana uyabilceksen ne mutlu sana

wasa nedir şekerim cahilliğimi mazur gör.
doğal beslenmeyi kural edinmiş biri olarak menülerin bana çok çılgın görünüyo doğrusu

kiraz çöpü çayı adet de söktürür ha dikkat et.

bu arada deneyeceğim şey cacıkevet cacık...2 gün ana öğünlerde cacık +1 dilim ekmek yiyeceğim bakalım sonuç ne olacak....:44:
ay insanın içi cılk cılk olur:26: bi dene bakalım ne olcak sonuç:26:

şeker yüklemesi yapmışsın kendine, bugün dengeliyosundur umarım

misafirlik akşam olmasa daha kolay dengelenirdi. neyse bugün güzel olsun dün dündür.

ne yersek yiyelim açık açık yazıyoruz ya çok iyi oldu kızlar. eleştirilme korkusuna yazmaz olmuştuk. yani eleştiriden eleştiriye fark var tabi.
bu arada menülerimizi en son bütün olarak yazsak spor su ve tüm gün yenilenler olarak yorumlamak daha kolay olur.

mattika plan yapıyorum ama pekte uyamıyorum. bugün uymak zorundayım karar aldım daha ilk günden bozmamam lazım
öğle arkadaşta 1 tabak ve bol marulla kısır yedim. yanına 1 bardak ayran.
sabahtan öğlene kadar arazide gezdim . spor sayılırmı :26:

wasa nedir şekerim cahilliğimi mazur gör.
doğal beslenmeyi kural edinmiş biri olarak menülerin bana çok çılgın görünüyo doğrusu

canım wasa tatsız tuzsuz kraker. biliyorum sürekli light ürünler ve şekersiz tatlandırıcılı çikolata tüketiyorum ama istediğim kiloya ulaşınca hepsinin normalini tüketmeye başlıcam

kızlar öğle yemeğimde yine çavdar ekmeğinde ton balıklı sandviç yedim yanında da light ayran

şimdi de yeşil çayımı içiyorum

koridor da yürüyüp ben güzel bir hatunum azıcık balık etliyim diyip beynime iyi mesajlar gönderiyorum
1 fincan kekik çayı içiyorumm

Mattika dengeliyorum bacım elimden geleni yapıyorum

Ara öğünüm 6 kuru kayısı ve ceviz içi...

Böyle bir ara öğün yemeyeli ızun zaman olmuştu hep tatlı yediğim için. Ama karar verdim artık şekerden uzak duracağım.

Bunlarıda yemek için kendimi ikna etmek zorunda kaldım resmen ( ama böyle bından sonra

Kaçamak yapma fikrine olmaz ben sağlıklı besleneceğim mantığı ile savaş açacam..

bayanlar, ara öğünlerde hurma yemek nasıldır sizce? şekerli e lifli olduğunu biliyorum. Hatta günde bir hurma vucudun günlük şeker ihtiyacını karşılıyormuş. çok uzattım yine aralarda hurma yemenin zararı var mı diyete? bilgisi olan var mı?

uyamadığın menüleri de yaz buraya

canım wasa tatsız tuzsuz kraker. biliyorum sürekli light ürünler ve şekersiz tatlandırıcılı çikolata tüketiyorum ama istediğim kiloya ulaşınca hepsinin normalini tüketmeye başlıcam
bana sorarsan çok fazla işlenmiş gıda tüketiyosun. fabrikada işlem görmüş her ürün vücutta toksit birikmesine yol açıyo, raf ömrü için içine konulan kimyasallar yüzünden.
hem sağlık açısından uygun değil hem de gereksiz ödem tutmasına sebep oluyo toksitler.
yanlış anlama fikrimi söylüyorum, herkes istediğini yer benimki sadece yorum.

koridor da yürüyüp ben güzel bir hatunum azıcık balık etliyim diyip beynime iyi mesajlar gönderiyorum
1 fincan kekik çayı içiyorumm
evet bacım sadece biraz fazlamız var onu da vericez, olumlu düşünelim olumlu olsun

ceviz kaç taneydi? tam bi ara öğün olmuş. şeker bağımlılık yapıyo ya insanda senin krizler ondan. 3 gün dayan sadece sonra düzelir

abartmamak lazım o da şeker sonuçta. ama yenebilecek en güzel şekerlerden. glisemik indeksi düşük, lifli, mineralli. hatta demir eksikliğine bile iyi geliyo.
ben arada yiyorum özellikle emzirdiğim için.
akşam saatlerinde değil de gün içinde yedikten sonra 1-2 hurmanın zararı değil faydası olur bence.

sağol mattika cım. ben diyete başladığımdan beri şekeri bıraktım, çey , kahve hep şekersiz. tatlı da yemiyorum. emzirirken bende yerdim. dediğin gibi abartmadan yemeyi düşünüyorum arada sırada. bazen ara öğün de zorlanıyorum ya iş yerinde. bundan sonra hafta da 6-7 hurma candır.

Kizlar okuyorum ama fazla yazamiyorum. Esimin 20 lik disleri zorluyor, o da bizi zorluyor:) 30 yasinda mi cikar bu dis anlamadim gitti.
Menume gelince
Sabah 1 yum 3dil ekmek bal
Ogle az corba
Ara elma, 3 ks mskarna
Aksam
İzgara kofte.az pilav, yogurt
20dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…