süper menü yakar bacı. plan yapıp uyabiliyosan bravo sana. ben plan işine hiç gelememgünaydın bacılar
dün tam psikopata bağlamıştım kızlar
bugün iyiyim. ne olursa olsun ilk hedefim sağlıklı ve düzgün beslenme olacak. şoklayıp sonra gene ben şoka giriyorum.
sağolun kızlar .
güne 2 bardak su içerek başladım.
sabah
1 dilim ekmek
kk kadar peynir 3 zeytin bol maydanoz ve roka
öğle
arkadaş kısır yemeye çağırdı
1 tabak kısır ve 1 bardak ayran
akşama
pazı kavurup yoğurtla yemeyi planlıyorum. gözüm doymasa yanına 1 dilim ekmek.
akşama kadar 1,5 su
spor olarak yürüyüş yapmayı planlıyorum eğer yapamazsam kesin mekik çekeceğim.
meyveyi yatmadan hemen önce mi yiyosun canım. bişey yemeden yatsan faydasını görürsün, meyveyi gündüz yesen ya da akşam yceksen olabildiğince erken yesen.öncelikle dün ne yediğimi bitiriyim
akşam
1 kase tarhana çorbası
2yk mercimek
1 dilim kepek ekmeği
3-4 çatal kıvırcık salata
yatmadan 1 portakal
dün toplamda 3 lt su içtim
BUGÜN
Sabah
1 kase nesfit light süt ile birlikte
şimdiye kadar 1 lt su içtim
arkadaşlar kesinlikle şu spor olayını artırmak lazım, iki gündür kayınvaldemlerde kalıyoruz, o yüzden benim de sporum yattı ama yarın kısmetse sporuma gideceğim yine
senin menü de süper. plana uyabilceksen ne mutlu sanaGünaydın bayanlar,
Akşam spor yapacak durumum olmadı, yani Leslie cd çalışmıyor, netten de indiremedim.
Bende 15 kat merdiven indim :) en azından hareket olsun dedim, sporla bir değil ama, apartmandakiler de bana deliymişim gibi baktı
neyse
sabah yarım litre ılık su,
tb ekmeğine maydanoz domates peynir sand.
öğlen
yumurtalı ıspanak,
yoğurt salata,
akşam
taze fasulye
aralarda da meyve yerim, türk kahvesi
bu günkü planım bu
wasa nedir şekerim cahilliğimi mazur gör.günaydın kızlaar
bakıyorum dünkü hava kaybolmuş bugün herkes daha hırslı ve motive! dün benim de moralim bozuktu biraz sanırım haftasonu kaçamakları bize iyi gelmiyor:) ben de bugün uyuyakaldım dersimi kaçırdım:/ iş hayatına girince bunu yapma lüksüm bile olmayacak diye teselli ediyorum kendimi:) kahvaltımı yaptım:
2 dilim wasa + şekersiz çikolata + light süt
kiraz çöpü çayı adet de söktürür ha dikkat et.herkeze günaydın kızlar dün gece yazamadım kusurabakmayın bizim ufaklığı yıkadım ben duş aldım oğlumu uyutayım derken bende uyumuşum ters oldu bizde ben onu uyutacağıma oğlum beni uyuttu
önce dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı çökelek 3 ince dilim patates kızartması
ara
1 portakal yesil çay
öğle
1 kase çorba haslanmış et 2 dilim ekmek salata
ara
1 elma yeşil çay azıcık kuru üzüm
akşam
1.5 kase çorba 2 dilim kızarmış ekmek salata
ara
1 avuç leblebi çay
3 litre su kirqaz çöpü çayı içtim
temizlik sporu yaptım:)
ay insanın içi cılk cılk olur:26: bi dene bakalım ne olcak sonuç:26:bu arada deneyeceğim şey cacıkevet cacık...2 gün ana öğünlerde cacık +1 dilim ekmek yiyeceğim bakalım sonuç ne olacak....:44:
şeker yüklemesi yapmışsın kendine, bugün dengeliyosundur umarımMerhaba kızlar ya çok özür dilerim dün giremedim ya
Şimdi trendeyim oturacak yer bulamadım ayakta gidiyorum ve sşze yazıyorum :)
Bugün ne yicem bilmiyorum ya son günlerde çok uykusuzum ve uykusuzluğumu yemek yiyerek gidermeye calışıyorum desem yeridir(
Dün yediklerim:
Sabah: 2 sıcak cıkolata ve ekmek
Öğlen yaprak sarması
Arada: lokum
Akşam makarna
Aman allahım ya bu nr? Şu halime bak ya bu gidişle file dönecem
misafirlik akşam olmasa daha kolay dengelenirdi. neyse bugün güzel olsun dün dündür.menüm
öğle
2küçük dilim ekmek
1kibrit kutusu peynir
2 zeytin
akşam
2pogaca
2kalın dilim ekmek
1yemek kasıgi kavurma
yarım kk peynir
bide misafirliğe gittim
2dilim kek
2tuzlu kurabiye
1yemek kaşığı kadar kısır
1bardak şekersiz çay
wasa nedir şekerim cahilliğimi mazur gör.
doğal beslenmeyi kural edinmiş biri olarak menülerin bana çok çılgın görünüyo doğrusu
canlarım bende ara öğünümü yaptım şimdi şu an çok kararsızım ütümü yapsam yürüsemmi sizce?
uyamadığın menüleri de yaz burayamattika plan yapıyorum ama pekte uyamıyorum. bugün uymak zorundayım karar aldım daha ilk günden bozmamam lazım
öğle arkadaşta 1 tabak ve bol marulla kısır yedim. yanına 1 bardak ayran.
sabahtan öğlene kadar arazide gezdim . spor sayılırmı :26:
bana sorarsan çok fazla işlenmiş gıda tüketiyosun. fabrikada işlem görmüş her ürün vücutta toksit birikmesine yol açıyo, raf ömrü için içine konulan kimyasallar yüzünden.canım wasa tatsız tuzsuz kraker. biliyorum sürekli light ürünler ve şekersiz tatlandırıcılı çikolata tüketiyorum ama istediğim kiloya ulaşınca hepsinin normalini tüketmeye başlıcam
evet bacım sadece biraz fazlamız var onu da vericez, olumlu düşünelim olumlu olsunkoridor da yürüyüp ben güzel bir hatunum azıcık balık etliyim diyip beynime iyi mesajlar gönderiyorum
1 fincan kekik çayı içiyorumm
ceviz kaç taneydi? tam bi ara öğün olmuş. şeker bağımlılık yapıyo ya insanda senin krizler ondan. 3 gün dayan sadece sonra düzelirMattika dengeliyorum bacım elimden geleni yapıyorum
Ara öğünüm 6 kuru kayısı ve ceviz içi...
Böyle bir ara öğün yemeyeli ızun zaman olmuştu hep tatlı yediğim için. Ama karar verdim artık şekerden uzak duracağım.
Bunlarıda yemek için kendimi ikna etmek zorunda kaldım resmen( ama böyle bından sonra
Kaçamak yapma fikrine olmaz ben sağlıklı besleneceğim mantığı ile savaş açacam..
bayanlar, ara öğünlerde hurma yemek nasıldır sizce? şekerli e lifli olduğunu biliyorum. Hatta günde bir hurma vucudun günlük şeker ihtiyacını karşılıyormuş. çok uzattım yine aralarda hurma yemenin zararı var mı diyete? bilgisi olan var mı?
abartmamak lazım o da şeker sonuçta. ama yenebilecek en güzel şekerlerden. glisemik indeksi düşük, lifli, mineralli. hatta demir eksikliğine bile iyi geliyo.
ben arada yiyorum özellikle emzirdiğim için.
akşam saatlerinde değil de gün içinde yedikten sonra 1-2 hurmanın zararı değil faydası olur bence.
koridor da yürüyüp ben güzel bir hatunum azıcık balık etliyim diyip beynime iyi mesajlar gönderiyorum
1 fincan kekik çayı içiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?