ay o 20 lik diş acısını çeken bilir.benim surat davul gibi şişmişti. hemen söktürdüm kurtuldum. ileri yaşlarda zaten çürüyor ve kalbide etkiliyormuş.
günaydın bayanlarrrrrr,
çok güzel bir gün ve ben çooooooooook mutluyum.
İnşallah hepiniz iyi ve mutlusunuzdur.
Güzel bir kahvaltı yaptım. menümü yazayım
sabah yarım litre ılık su
tb ekmeğine peynir, kurutulmuş et, domates ve dereotlu sanduviç
1 yumurta
ara mandalin
öğlen
2 parça ızgara et
bol salata
ara sabahki sanduviçin aynısı
yeşil çay
1 hurma
akşam yoğurt
3 lt su, 15 kat merdiven :/
kızlar nasıl menü, ben hiç diyetisene gitmedim yada öyle diyet listeleri filan bilmem, yapamam da asla, sabah bir kibrit kutusu diye başlayan herşeyden nefret ettiğim için hep kafama göre yapıyorum bir şeyler. varsa ters bir şey söyleyin.
ekino cum su göremedim, birde başka bir msj da sütüm azaldı demişsin ya dikkatimi çekti, su içiyon mu gülüm. sabah daha sıkı kahvaltı yapsan 2 dilim ekmek filan.
Bebişin az huysumuş galiba diş olabilir belki hep derler ya 2 çocuk zor diye kolay gelsin bacım.
bacım benim sorunum 1 günlük haftasonu tatilinde yediklerim....bu konuda bir türlü frenleyemiyorum kendimi...gerçi çokta yürüyoruz geziyoruz ama ,yinede götürüyorum maşallah cız ne varsa....bazen kaçamak diye avutsamda kendimi ,buna bir çare bulamadım bir türlü...
Diyete yeni başladığımda yapmıştım pirinç lapasını 2 gün yanlış hatırlamıyorsam 1.9 kg gitmişti 2 günde...arada yapıyorum böyle 2 günlük uygulamaları..dünde mesela cacık kürüne başladım...galiba haftanın bir günüde cızlarlaBöyle geçecek gibi...
Oooo orti tutmayalım seni...baya kararlı gördüm bu hafta yeter artık dimi bu kadar mola...tam gaz devam....benimde 2 gün cızlar olmasaydı bu hafta çok daha güzel bir sonuç alacaktım....ama neyapalım sağlık olsun...malum dönemde yaklaştı bu haftada onun şişkinliği olur artık taaaaaa bidahaki hafta full olurum bende inşallah
günaydın bayanlarrrrrr,
1 yumurta
ara mandalin
öğlen
2 parça ızgara et
bol salata
yeşil çay
1 hurma
akşam yoğurt
kızlar nasıl menü, ben hiç diyetisene gitmedim yada öyle diyet listeleri filan bilmem, yapamam da asla, sabah bir kibrit kutusu diye başlayan herşeyden nefret ettiğim için hep kafama göre yapıyorum bir şeyler. varsa ters bir şey söyleyin.
günaydın bayanlarrrrrr,
1 yumurta
ara mandalin
öğlen
2 parça ızgara et
bol salata
yeşil çay
1 hurma
akşam yoğurt
Ekmek te buluna b-12 eksikliği sinr yapıyormuş sportie sende grgin oluyormuusn ben zaten diyeteyken bildiğin şizofrendeyim bi sinirliiii yemek yiyemiyom açım açım diye bi mutlu zayıflam ümidim var diye ama ekmeğin eksikliiiiğinin sinir yaptığını yeni öğrenmiş oldum
hanımlar menülerinize yeşilik ekleyinkii yediğiniz besinler vücudunuzda yağa dönüşmesin yediğiniz yeşillik aldığınız asit dolu et v.s yemeğin günahını siler yağa dönüşmesini engelermiş yani siz yemek yedim bide yeşillik yemeyeyim demeyin
ben ne zman uygulamaya geçicem merak ediyorum
menümü yazmıyorum farkındayım dediğimmi gib yazsam yapamaz oluyom önce yapıyımda sonra yazıyım diyorum artıkk
denizcim taylan kümeliden duydum diyorkii haftasonu ansını ağaltınızmı diyetin yağa dönüşüp kg nuzu etkilemmesi için ertesi günü sırf proteinle kapatın diyor misal ogün sırf yoğurt süt yumurta et v.s geçiştir
seni anladım sen telafiisni nasıl yaparım demiyor o günkü kaçamağı yapmamı nasıl engellrim diyosun çok biliyo olsam ben yaprım dimi :)
am akıl vermesi kolayy ogün kaçamağa sıra gelmeden bas midene suyuu içte içççççç at kendini sokağa yada aç pcni 3.takıma gel yada ye gitsin kızzzzzzz:) yeme yeme güneşi gördükçe ofluyom ben mont çıkacak kamuflajım elimden gidiyo abovvvvv
evet işte bu....gırgıracım geri geldi....duymak istediklerimi nasılda yazıvermiş...sorunuda buldum biliyomusun...hafta içi yemeklerden önce içtiğim suyu hafta sonu yemeklerden sonra içiyordum...problemin %50 si çözüldü artık %50 side benim iradeye bakıyor...aman dikkat topu topu 2 hafta ya idare eder yada etmez artık o kamuflajlar bizi...
ya şu su varya suuuuuuuuu diyet yapmayı bırak ama suyu çoğaltığında bile kg alımın zor oluyor diyetisyen önerileri bunlar bende senin gibi iş yerinde masamd şişe iç iç bitiryorum gözümün önünde zorlanmıyom
iştahımda olmuyor ama eve giitğimde artık su şişsei masam gözümün önünde olmadığı ve ben içtimay bütün gün su dediğim için kendi kendime su içmiyor 2 saat sonrasında tamda sofra kuruluyor 2 bakışmadan sonra sofraya sıvışıyorum benim sorunumda bu
ya şu su varya suuuuuuuuu diyet yapmayı bırak ama suyu çoğaltığında bile kg alımın zor oluyor diyetisyen önerileri bunlar bende senin gibi iş yerinde masamd şişe iç iç bitiryorum gözümün önünde zorlanmıyom
iştahımda olmuyor ama eve giitğimde artık su şişsei masam gözümün önünde olmadığı ve ben içtimay bütün gün su dediğim için kendi kendime su içmiyor 2 saat sonrasında tamda sofra kuruluyor 2 bakışmadan sonra sofraya sıvışıyorum benim sorunumda bu
Yani hilal kaç gündür çenemi tutim diyorum olmadı ya. Neoluyor sana bacım? Kaç gündür kaçamaklar hayatından eksik olmadı. Mattikaya dediklerini hatırla.
Benim gbi tombul gelin olmak istemiyosan kaçanak yapma bacım. Belki ağır oldu şindi bu yazdığım ama salıverme kendini( ne zaman buraya baksam sen yemiş oluyorsun.
Kızlar hurma dediğiniz şu ramazan ayı da yenilenmi yani o kücük kahverengilerni yoksa o turuncu büyüklermi?
Mattika ceviz 5 taneydi. Evet bede şeker bağımlılığı var şekere karşı aşırı düşkünüm e bırakamıyorum(
seninle ben çok benziyoruz. Bende gün boyu yemeyip akşam zıvanadan çıkardım. şimdi sofraya oturunca en küçük tabakları alıyorum. Hem gözüm doyuyor hem az yemiş oluyorum . 1 tabak zaten yedim diyorsun. Bak dene faydasını göreceksin.
kesinlikle artık suyun kilo vermede en etkili şey olduğunu biliyor ve bununda farkındayız....özellikle de her yemekten yarım saat önce içeceğimiz yarım litre suyla kg kaybına büyük destek vereceğimizide biliyoruz...genelde keyifle içerim ama bazen hiç su içesim gelmiyor benimde ...bunuda anlamış değilim...3 öğün öncesi yarımşar litre içsek ki ,bunu elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum....tüm gün su ihtiyacının yarısını karşılamış olacağız zaten.özellikle gece yatmadan önce içilen suda çok faydalı...
bak sofra dedin karnım acıktı...
boşver ortican yedin gitti bile onlar ohooooo doğum günü yılda 1 kez, malum dönemde papatya çayı, bol su, az ödem.
kız benden adam olmaz denememmi annem aldı küçük tabakalrı bu sefer ben zaten tabak küçük 2 tabak koy 1 tabak yemiş oluoym diyip pişkin pişkin hep 2 şer tabak yediğim için beni alla islah etsin diyorum ben o sofraya oturdumu pes ediyom benim oturmamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?