Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabahtan beri giremedim ya, motora bağlamış gibi art arda mesaj yazıyorum,
kendim yazıyorum kendim okuyorum gibi

birazdan yemeğe çıkıcam, yemekten gelince hepsini bir yazarım.

Nidahçım nerde bakiim bu cuma günü gülen ben olucam

Ekmek te buluna b-12 eksikliği sinr yapıyormuş sportie sende grgin oluyormuusn ben zaten diyeteyken bildiğin şizofrendeyim bi sinirliiii yemek yiyemiyom açım açım diye bi mutlu zayıflam ümidim var diye ama ekmeğin eksikliiiiğinin sinir yaptığını yeni öğrenmiş oldum

hanımlar menülerinize yeşilik ekleyinkii yediğiniz besinler vücudunuzda yağa dönüşmesin yediğiniz yeşillik aldığınız asit dolu et v.s yemeğin günahını siler yağa dönüşmesini engelermiş yani siz yemek yedim bide yeşillik yemeyeyim demeyin
ben ne zman uygulamaya geçicem merak ediyorum
menümü yazmıyorum farkındayım dediğimmi gib yazsam yapamaz oluyom önce yapıyımda sonra yazıyım diyorum artıkk

ay o 20 lik diş acısını çeken bilir.benim surat davul gibi şişmişti. hemen söktürdüm kurtuldum. ileri yaşlarda zaten çürüyor ve kalbide etkiliyormuş.

ahhhhh ahhhhh diş demeyin sadece 20 likler olsa hepsi ağrılı benim, şu ağzımın içine servet akıttık...diş teli ile 6 yaşında başlayan dişçi macerrası hala dervam ediyor.....görümcem benden 2 yaş büyük 5 hamilelik yaşadı ikisini doğurdu inanın daha dişçiye gitmemmiştir genetik işte.....

ilkönce allah bozmasın mutluluğunu canım....
diyetin sıkı bir diyet bence...iyi kilo verdirir bununla beraber akşam menünün sadece yoğurt olması seni zorlar diye düşünüyorum belki yağsız bir salata seni daha iyi besler ve motivasyonunun uzun soluklu olmasını sağlar....bende akşam sadece yoğurt yiyeceksem içine tarçın, yulaf ve yarım porsiyon meyve atıyorum......ama şu bir kesinki akşam yemeğini ne kadar az yersen o kadar çabuk kilo veriyorsun..... bir de hiç kuruyemiş yok menünde belki 2-3 ceviz, 6-7 adet fındık, yer fıstığı veya badem (kavrulmamış özellikle) yersen vücudun için iyi olur bence, kuruyemişler de önemli....

canım suyu artık öyle kanıksadım ki hani ayrı bir kalemde belirtmek aklıma gelmiyor...2.5 litrelik kola şişesi dolup dolup boşalıyor.....en az bir tanesini bitiriyorummm....benim sütüm yorgunluktan azaldı benim uıyuyunca sütümde sıkıntı olmuyor eeee uyumakda bu aralar lüks yani....evet sabahları daha sıkı kahvaltı etsem daha zinde de olurum haklısın canım...üşeniyorum bazen.....
hep derlerdi 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk diye doğruymuş yardımcın yoksa çok zor valla....eskiden insanlar üçer beşer doğururmuş ama o zamanlar çocuklar sokaklarda büyürdü eve akşam yorulup gelirlerdi şimdi hepsi evde saksı çiçeği gibi, balkon bebeleri....o yüzden annelere zorluk oluyor....misal benim babamlar 6 kardeşmiş hepsi birbirini kollarmış
bahçede, sokakta, eve yemek yemeye gelirlermiş....bi nebze daha kolay....neyseeeeee alllllaaahhhhım hepimizin yavrusuna sağlık ve uzun ömür versin bizlerede kolaylıklar versin.....

denizcim taylan kümeliden duydum diyorkii haftasonu ansını ağaltınızmı diyetin yağa dönüşüp kg nuzu etkilemmesi için ertesi günü sırf proteinle kapatın diyor misal ogün sırf yoğurt süt yumurta et v.s geçiştir

seni anladım sen telafiisni nasıl yaparım demiyor o günkü kaçamağı yapmamı nasıl engellrim diyosun çok biliyo olsam ben yaprım dimi :)
am akıl vermesi kolayy ogün kaçamağa sıra gelmeden bas midene suyuu içte içççççç at kendini sokağa yada aç pcni 3.takıma gel yada ye gitsin kızzzzzzz:) yeme yeme güneşi gördükçe ofluyom ben mont çıkacak kamuflajım elimden gidiyo abovvvvv

çınarınanneciği, ne güzel mutlu bir şekilde güne başlaman, yazdıklarını okuyunca bende de tebessüm yarattın, ne güzel, bende mutluyum, mutlu olmak için çok sebebimiz var, bunun farkına varmak lazım
birde şu kiloları göndersek artıııııkkk

bu mutluluğu neye borçluyuz orticandiyetisyene gidip kilo verenleri taktir etmişimdir ama benimde yapacağım birşey değil doğrusu....bu arada menün güzel orti ama akşam acıkmazsın umarım...15 kat merdiveni eğerki çıkıyorsan

aslında hiç ekmek yemiyor değilim, tam tahıllı ekmek yiyorum, sabah 1 bazen 2 dilim akşam da aynı şekilde.
Bazı sabahlar evde kahvaltı yapamazsam işte nesfit yiyorum.
sabah ve akşamları evdeysem mutlaka yeşillik vardır bizim masamızda.

hazırlaması zor olmasın diye.
1 demet maydanoz 1 demet dereotu, 1 demet naneyi alır almaz ayıklayıp yıkıyorum, kurutuyorum, hepsini dolaba atıyorum, sabahları bol bol limon sıkarak yiyorum.
akşam bu karışıma kıvırcık ekliyorum

evet işte bu....gırgıracım geri geldi....duymak istediklerimi nasılda yazıvermiş...sorunuda buldum biliyomusun...hafta içi yemeklerden önce içtiğim suyu hafta sonu yemeklerden sonra içiyordum...problemin %50 si çözüldü artık %50 side benim iradeye bakıyor...aman dikkat topu topu 2 hafta ya idare eder yada etmez artık o kamuflajlar bizi...

ya şu su varya suuuuuuuuu diyet yapmayı bırak ama suyu çoğaltığında bile kg alımın zor oluyor diyetisyen önerileri bunlar bende senin gibi iş yerinde masamd şişe iç iç bitiryorum gözümün önünde zorlanmıyom
iştahımda olmuyor ama eve giitğimde artık su şişsei masam gözümün önünde olmadığı ve ben içtimay bütün gün su dediğim için kendi kendime su içmiyor 2 saat sonrasında tamda sofra kuruluyor 2 bakışmadan sonra sofraya sıvışıyorum benim sorunumda bu

selam kızlar
bugünkü menümü yazayım
uyanınca 4 su bardağı su
3 kuru erik
sabah
1,5 dilim ekmek
kk peynir 3 zeytin 2 ceviz
bol roka
öğle
1 lahmacun
1 kepçe çorba
salata
akşam
1 tabak kurufasulye
pilav yemeyi düşünmüyorum. doymasam bir kepçe daha alırım.

seninle ben çok benziyoruz. bende gün boyu yemeyip akşam zıvanadan çıkardım. şimdi sofraya oturunca en küçük tabakları alıyorum. hem gözüm doyuyor hem az yemiş oluyorum . 1 tabak zaten yedim diyorsun. bak dene faydasını göreceksin.

kesinlikle artık suyun kilo vermede en etkili şey olduğunu biliyor ve bununda farkındayız....özellikle de her yemekten yarım saat önce içeceğimiz yarım litre suyla kg kaybına büyük destek vereceğimizide biliyoruz...genelde keyifle içerim ama bazen hiç su içesim gelmiyor benimde ...bunuda anlamış değilim...3 öğün öncesi yarımşar litre içsek ki ,bunu elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum....tüm gün su ihtiyacının yarısını karşılamış olacağız zaten.özellikle gece yatmadan önce içilen suda çok faydalı...

bak sofra dedin karnım acıktı...

yok bacım ne ağırı yerden yere vurun beni ben alınmam
2 gündür öyle olduydu bacım yedim maalesef ama bugün süper hissediyorum kendimi gözüm aç değil bugün kahvaltıda
biraz kıymanın üzerine 1 yumurta kırdım yağı sadece damlattım
2dilim ekmek
1 zeytin
2 çay kaşığı reçel yedim

akşama Allah kerim

kız benden adam olmaz denememmi annem aldı küçük tabakalrı bu sefer ben zaten tabak küçük 2 tabak koy 1 tabak yemiş oluoym diyip pişkin pişkin hep 2 şer tabak yediğim için beni alla islah etsin diyorum ben o sofraya oturdumu pes ediyom benim oturmamam lazım

teşekkür ederim,

benim enerjim baharda tavan yapar, çocuk gibi olurum kıpır kıpır, mutlu, Çınar biraz büyüse de onun arkasına saklanıp yaramazlık yapsam

yorumlarınızı okudum, 2 gündür akşam üstleri sandviç yiyorum yeşil çayla birlikte, o zaten müthiş tok tutuyor, o yüzden akşam hiç bir şey yemedim.

yoğurdu bende yulaf kepeği ile yiyorum, ama tavsiyelerinizi dinliyorum, bir kaç ceviz, fındık ta ekleyeceğim yarın,

sağolun canlar, varolun

ben yemeklerden önce oda sıcaklığında durmuş 3 büyük su bardağı su içiyorum yemek yiyeceğim zaman şişip kalıyorum valla bide yemekle birlikte su içmek çok faydalı mideyi dolduruyo insan şişip kalıyo ve sindirimi kolaylaştırıyo ben böyle yapmayı unuttuğum zaman kilo veremiyorum kızlar böyle yaptığım zaman hemen kilo kaybediyorum su cok önemli mutlaka içinnn

Son düzenleme:

o zaman sofraya oturmayacaksın . kepekli sandviç ekmeği alıp içine biraz peynir marul domates koyup onu yiyeceksin ertesi gün başka bir şey koyup yiyeceksin. nasıl uyar mı sana

3. Takım 5 mart 2013 5 mesajın altında yazanlar ::

Nidah
Gırgırına
Hilal60300
Gamzenurmelih
Karaca28
Ekino

Kızlar lütfen günde 5 mesaj yazımına dikkat edelim

kızlar ne kadar cok şey yazmışsınız okuyamadım cıkmam gerekiyo sabah aç karnına 2 tanede kuru kayısı yedim sölemeyi unuttum cok işe yarıyor bende bacılar bu kuru kayısı yaa yemekten hemen sonra wcye cıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…