Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın hanımlar
hani bazıalrı der ya evrene enerji yayıyorum şöl şöle olsun olacak v.s işte
bu evrenin benle kesin bi sıkınısı var yaşım 30 neyi yapcam edicem desem ne zman bi plan yapsam olmuyor
ben yetrki yapacam diyim yapamıyorum ya
öle bi hale geldimki ben bile diyorumki nasılsa kesin bişey olur yapamam ben son 2 sen öncesine kadar misal azımdan şansızm lafını düşürmezdim ama öle böel değil öle ilginç tesadüfler olurduki yaşamımda yuh derdim benimi bulur hep diye
anlatyım ne için di hatırlamıyorum ama sabıka kaydı için giitm adliyeye
baya bildiğin sıra var önümde 20 kişi neyse sıra bana geldi yazıcı bozulmasınmıı sonra yazıcı yapılır tamirci gelir öğle arası girer acelem vardır o gün iett kaza yapar otobüs gelmez maaşım acil lazımdır o gün bankada sistemler kitlenir insan oğlunun tapuda sanırım 1 kere işi olur ben babamla tapuda karşılaşırım sevgilimle ben görür bide bizmkiler ayrı babamı senede bir görüürm yani ohh ohh anlat anlat bitremem benim yakın arkadaşımda benim tam tersim o kızın şansmı diiym nediiym herşey planlanmış gibi onun lehine gelişir sevgilisyle buluşur eve geç gelir babsının o gün geldiği servis yolda kalır babasına yakalanmamış olur

dicem okii diyet yapmıyom zayıflamıycam şişko kalıcam evren duyyyyyyyyy benimle inatalaşmayı bi bırak gözünü seviiyim ya

günaydın bacılar
önce dün akşam yediklerimi yazayım.
4 yk b.pilavı 1 yk patates yemeği
bol salata
2 yk irmik helvası:18:
30 dk yürüyüş
su 1,5 lt
ve bol çay

Ekino, haklısın bacım. Kararındanyemek çok önemli bende bugün ara öğünüde 3 kayısı 3 ceviz yerim :)

Gırgırına, komedi filmi konusu gibi olmuş :)

Benimde eşim plan yaptığın zaman ıymaz plan yapma haytına dair derdi. Özellikle onunla evleninxe anladım gerçekten plan yapmaya gelmiyor bu hayat ya.

Dünkü menü

Sabah: ekmek ve meyve suyu
Öğlen: 1 yemek kaşığı sosla yaptığım salata ceri domates ve yağsız mozzarella peyniri
Arad: 6 kuru kayısı 5 ceviz
Akşam: bir tabak yaprak sarması bol yoğurtlu

1.5 litrede su

Bu mesajdan sonra menü avına çıkacağım mesajları sayacağım.

Bugün mesajları ve menüleri sayacağım kızlar öğleden sonra hazır olur çünkü öğle arasında dayacam işyerinde :))

günaydın kızlar

gırgırına; başımıza nerde ne geleceği belli değil,bir de geldi mi hep ard arda gelir:) hayırlısı olsun diyelim;sen yine de vazgeçme,pes edenlerden olma:)

gırgırına artık hayata dair plan yapmıyorum. zaten yapılmış bir plan var ben ne yaparsam yapayım onun istediği oluyor. ben şunu öğrendim birşeyler olmuyorsa fazla zorlamaya gerek yok.ben benim için hayır zannediyorum ama zorlayıp yapınca benim için hiçte hayırlı olmadığını görüyorum.
birşeyleri oluruna bırakmak lazım diye düşünüyorum. ama insanız hemen olsun hemen geçsin istiyoruz.

afiyet olsun canım,kapanış dolu dolu olmuş,daha bişey yemedin dimi

Bugün tam 1001 kalori almsiim.

Sekerden uzak durayim derken kuru kayisi ve ceviz yedim.. 6 kuru kayisi 5 ceviz 309 kalori etmis
kuru kayısı-incir onlar da bomba:) ama işlenmiş beyaz şekerli gıdalardan çook daha faydalı.günde 2-3 yeterli aslında kesiyo insanı.

çok karışık yazmışsın bacım zor okudum.afiyet olsun

akşam ekmek-pilav neyim yememişsen ,bol bol da emzirdiysen dengelemişsindir bacım inş

haha sorma yaaa tam bir koca bebekkk randevu aldık götürcem doktora kaçışı yok

haha sorma yaaa tam bir koca bebekkk randevu aldık götürcem doktora kaçışı yok

ay o 20 lik diş acısını çeken bilir.benim surat davul gibi şişmişti. hemen söktürdüm kurtuldum. ileri yaşlarda zaten çürüyor ve kalbide etkiliyormuş.

günaydın herkesee

dün akşam bi arkadaşımızın doğum günüydü o yüzden hem akşam buraya gelemedim hem de kaçamak oldu biraz kaçamak konusunda bu kadar rahat olmamın sebebi dün dayanamadım tartıldım ve çok güzel bir sonuç gördüm:)) şuan yazmıcam kilomu çünkü dün reglimin son günüydü ve şişlik vardır biraz daha diye kilomu cuma yazıcam:) neyse gelelim dün öğleden sonra yediklerime

ara: light süt + 2 kuru kayısı + 5 badem

akşam: 1 şişe bira + 1 küçük dilim pasta + 2-3 fıstık + 5-6 parça cips + 2 midye dolma (((( bunlar olunca bi de akşam yemeği yemedim tabi ki

günaydın kızlar.....hayırlı ,huzurlu,mutlu ve de az kalorili bir gün olsun hepimize...hafta ortası menüler düzene girmiş...ben hala hafta sonu kaçamakları için bir çözüm bulamadım fikri olan varsa söylesin lütfenn....bu sabah güne 1/2 lt suyumu içerek başladım....şimdi kahvaltı zamanı kalın sağlıcakla....

günaydın bayanlarrrrrr,

çok güzel bir gün ve ben çooooooooook mutluyum.

İnşallah hepiniz iyi ve mutlusunuzdur.
Güzel bir kahvaltı yaptım. menümü yazayım

sabah yarım litre ılık su

tb ekmeğine peynir, kurutulmuş et, domates ve dereotlu sanduviç
1 yumurta

ara mandalin

öğlen

2 parça ızgara et
bol salata

ara sabahki sanduviçin aynısı
yeşil çay

1 hurma

akşam yoğurt

3 lt su, 15 kat merdiven :/

kızlar nasıl menü, ben hiç diyetisene gitmedim yada öyle diyet listeleri filan bilmem, yapamam da asla, sabah bir kibrit kutusu diye başlayan herşeyden nefret ettiğim için hep kafama göre yapıyorum bir şeyler. varsa ters bir şey söyleyin.

2 günlük prinç lapası diyetini yap vücudundaki ödemi atar dr her bireyin ayda bir yapmasını söylüyo zaten hemde tatrtıya yansır kg düşüsü

ben evlenmeden önce herşeyi planlar ve hep en kötüsünü ve şanssız olduğumu düşünürdüm. Eşim bana hep kötümser olduğum için kızardı, zamanla bıraktım ve artık olumsuz şeyleri çok daha az düşünmüyorum. Senin dediğin gibi zorladığım şeyler hep ayağıma dolanmıştır. Hep derler ya iyi düşün iyi olsun diye ben artık buna çok inanıyorum kızlar. Gerçekleri göz ardı etmeden elbette.

Günaydın orti, bende kesin kararlıyım, bu hafta sonu kaçamak yok, 2 tane yumurta kaynatım yicem 2 dilim t.b. ekmeği, zaten o 2 yumurta işi bitirir

sportie hiç ekmek yok menünde, baş ağrının nedeni belli oldu. En azından sabahalrı biraz daha doyurucu öğlene de 1 dilim ekmek eklesen.

S_A cım ramazanda yenen kahverengi, sende tatlıya çok düşkünsün sanırım varsa oralarda bir dene. 2-3 tanesi yeterde artar bile.

ekino cum su göremedim, birde başka bir msj da sütüm azaldı demişsin ya dikkatimi çekti, su içiyon mu gülüm. sabah daha sıkı kahvaltı yapsan 2 dilim ekmek filan.
Bebişin az huysumuş galiba diş olabilir belki hep derler ya 2 çocuk zor diye kolay gelsin bacım.

tebrik ederim canım. off bende midey istedim yaaa.

büyüğü kreşten almasaydın bence. bak oğlum doğalı bi kere il dışına çıktık annemlere gittik, 8 aylık yeğenim bronşit olmuş kreşten kapıp, benimki de bronşit oldu. ( bronşitin bulaşıcı olduğunu da öğrenmiş oldum böylece, bebekler arasında salgın var dedi dr ) sonra iyileşti dışarı çıkmıyoruz zaten ben evde olduğum için bi zorunluluk olmadıkça. geçen gün arkadaşlarla görüştük, 2 yaşındaki oğlu bebek bebek diye sevdi bizimkini, ertesi gün su çiçeği çıkarmış o çocuk. tam bulaştırma aşamasındaymış yani görüştüğümüzde. daha kuluçka süresi dolmadı bekliyoruz bakalım inş geçmemiştir bizimkine. yani diyeceğim şu ki olacak oldu mu buluyo seni hastalık. büyük kızı ortamından almasan iyiymiş, ilişkinizin zarar görmesi kötü olmuş.

bizimkinin huyu suyu belli değil bi gün uyur bi gün uyumaz, yuvarlanıp gidiyoruz

nidahcım akşam yemeğini 6 da yemiştim dün, 8 buçuk gibi de meyve yedim, 1 portakal 1 elma. yemesem iyiydi ama zorlayıp yemesem süt etkileniyo, bir de 2 gün dayanıyorum 3.gün pasta börek götürmekten iyidir meyve napalım şimdi

arkadaşlar merhaba,

bu arada işlerin coşacağı tuttu, bir nefes aldırmıyorlar yaa şöyle güzel güzel foruma giriyim de kendime geliyim. Ancak işte şimdi sıra geldi.

Dünü şöyle tamamladım

Akşam
kıvırcık/roka salata z.yağı ve limon soslu
3 yk mantarlı tavuk göğsü sote
1 dilim tam tahıllı ekmek

toplam da 3 lt su ile kapadım dünü.

bu cuma günü tartı bana kazık atmaz inşallah

gırgırnacım yine güldürdün beni, bilinçaltını temizlemen lazım, Benim işlerimde 6-7 sene öncesine kadar ters giderdi. Bir işim olsa bile süründürürdü, hep en zor en son işim olurdu, hiç rast gitmezdi. Ama aslında bilinçaltımda ben öyle olmasını istiyormuşum, bende şans yoktur, zaten hep beni bulur terslikler diye diye negatifleri
çekmişim üstüme, görüntüde hiç istemiyorum ama ah yokmu şu bilinçaltı. Sonradan silkindim de kendime geldim. Ben kendime gelip daha güleryüzle dünyaya bakmaya başladıktan sonra herşey çorap söküğü gibi geldi.
Öncelikle yıllardır isteyip te bir türlü kısmet olmayan arabamı aldım, daha sonra erkek arkadaşım oldu, derken evlendim, derken bir de tosuncuk bir oğlum var.
Allahıma şükrediyorum. Ama hep kendim yapmışım şimdi anlıyorum.

2 günlük prinç lapası diyetini yap vücudundaki ödemi atar dr her bireyin ayda bir yapmasını söylüyo zaten hemde tatrtıya yansır kg düşüsü

bacım benim sorunum 1 günlük haftasonu tatilinde yediklerim....bu konuda bir türlü frenleyemiyorum kendimi...gerçi çokta yürüyoruz geziyoruz ama ,yinede götürüyorum maşallah cız ne varsa....bazen kaçamak diye avutsamda kendimi ,buna bir çare bulamadım bir türlü...
diyete yeni başladığımda yapmıştım pirinç lapasını 2 gün yanlış hatırlamıyorsam 1.9 kg gitmişti 2 günde...arada yapıyorum böyle 2 günlük uygulamaları..dünde mesela cacık kürüne başladım...galiba haftanın bir günüde cızlarla böyle geçecek gibi...

Günaydın orti, bende kesin kararlıyım, bu hafta sonu kaçamak yok, 2 tane yumurta kaynatım yicem 2 dilim t.b. ekmeği, zaten o 2 yumurta işi bitirir

oooo orti tutmayalım seni...baya kararlı gördüm bu hafta yeter artık dimi bu kadar mola...tam gaz devam....benimde 2 gün cızlar olmasaydı bu hafta çok daha güzel bir sonuç alacaktım....ama neyapalım sağlık olsun...malum dönemde yaklaştı bu haftada onun şişkinliği olur artık taaaaaa bidahaki hafta full olurum bende inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…