menümü yazayım
sabah 8:00
4-5 kuru erik
öğle: 13:00
1 yumurta
4 zeytin
3 tk pekmez
yoğurt
2 dilim ekmek
ara:
1 yerli muz, 3 ceviz
ara:
yarım elma
(diğer yarısını oğluma yedirdim, sırf kalmasın diye yedim yani)
akşam:
1 kase tarhana
1 tabak kıymalı kuru patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt
su 2,5 olmuştur
bugün bişey oldu bana doymuyorum, daha bişeyler yerim gibi:18:
kuru kayısı-incir onlar da bomba:) ama işlenmiş beyaz şekerli gıdalardan çook daha faydalı.günde 2-3 yeterli aslında kesiyo insanı.Bugün tam 1001 kalori almsiim.
Sekerden uzak durayim derken kuru kayisi ve ceviz yedim.. 6 kuru kayisi 5 ceviz 309 kalori etmis
çok karışık yazmışsın bacım zor okudum.afiyet olsunYogun bir gundu siteye girdim ama yazamadim neara.obur islerime dalmisim anlamadim bgn neler yapmisim sabah domates peynir 3dilim kepek ekmek ogle kofteli yemek makarna servis tabaginda ara turkkahvesi
Ara birkac badem kuruuzum
Kiarsapli form cayi
Aksam yogurt corbasi 3kasilk patates tursu kavurmasi
Az once birkac kuruzum simdidr cayimi iviotum tb ixliyorum az once ing.odevimide yaptim
evet menümü yazayım
sabah
labne peynir üzeri vişne reçelli k. ekmek 1 dilim
yarım yumurta sarısı
ara
1 vazo kıvamında bardağa sütlü nescafe
1 müsli bar
öğle
mercimek çorbası
1 kk peynir
1 dilim ekmek
4 zeytin
ara
işte burada koptu ipler
1 tabak makarna(tereyağlı)
akşam
tavuk sote
allahtan pilav yapcak zaman bulamadımda yapamadım yoksa oturup yerdimmmm hemde bir tabak bana bir haller oldu
bir koptum pir koptum
nidahcım benim ufaklıkda diş çıkarıyoooo ben diş kaşıyıcı veriyorum bacıımmm sende ver eline hihihhihiiiibi ara bizim büyük oğlan yani kocam da diş problemi yaşadı evlere şenliktik yani anlıyorum o yüzden seni
haha sorma yaaa tam bir koca bebekkkrandevu aldık götürcem doktora kaçışı yok
günaydın kızlar.....hayırlı ,huzurlu,mutlu ve de az kalorili bir gün olsun hepimize...hafta ortası menüler düzene girmiş...ben hala hafta sonu kaçamakları için bir çözüm bulamadım fikri olan varsa söylesin lütfenn....bu sabah güne 1/2 lt suyumu içerek başladım....şimdi kahvaltı zamanı kalın sağlıcakla....
gırgırına artık hayata dair plan yapmıyorum. zaten yapılmış bir plan var ben ne yaparsam yapayım onun istediği oluyor. ben şunu öğrendim birşeyler olmuyorsa fazla zorlamaya gerek yok.ben benim için hayır zannediyorum ama zorlayıp yapınca benim için hiçte hayırlı olmadığını görüyorum.
birşeyleri oluruna bırakmak lazım diye düşünüyorum. ama insanız hemen olsun hemen geçsin istiyoruz.
günaydın kızlar.....hayırlı ,huzurlu,mutlu ve de az kalorili bir gün olsun hepimize...hafta ortası menüler düzene girmiş...ben hala hafta sonu kaçamakları için bir çözüm bulamadım fikri olan varsa söylesin lütfenn....bu sabah güne 1/2 lt suyumu içerek başladım....şimdi kahvaltı zamanı kalın sağlıcakla....
selam kızlar,
dışarıdan anca geldim, deli gibi başağrısı saplandı, hemen bir ağrı kesici aldım, çok zorda kaldığım zamanlarda alırım, deli gibiydi zor araba kullandım valla.
2-3 tanede sunta yedim kendime geldim biraz.
mattikacım sağol genel olarak menülere yorumların çok güzel hepimize faydası oluyordur, teşekkürler
Bugünkü menümü baştan alıp yazıyım
SABAH
1 kase nesfit light süt ile birlikte
ara 5 adet etiform sunta
ÖĞLE
1 kase yayla çorba
4 yk türlü
ara 5 adet etiform sunta
1 bardak çay tek şekerli
3 lt su
AKŞAM
salata ile hafif bir yemek düşünüyorum
gerçekleşenleri yarın sizle paylaşırım
şimdilik iyi akşamlar birazdan çıkarım
hoşçakalın
Yani hilal kaç gündür çenemi tutim diyorum olmadı ya. Neoluyor sana bacım? Kaç gündür kaçamaklar hayatından eksik olmadı. Mattikaya dediklerini hatırla.
Benim gbi tombul gelin olmak istemiyosan kaçanak yapma bacım. Belki ağır oldu şindi bu yazdığım ama salıverme kendini( ne zaman buraya baksam sen yemiş oluyorsun.
Kızlar hurma dediğiniz şu ramazan ayı da yenilenmi yani o kücük kahverengilerni yoksa o turuncu büyüklermi?
Mattika ceviz 5 taneydi. Evet bede şeker bağımlılığı var şekere karşı aşırı düşkünüm e bırakamıyorum(
evet menümü yazayım
sabah
labne peynir üzeri vişne reçelli k. ekmek 1 dilim
yarım yumurta sarısı
ara
1 vazo kıvamında bardağa sütlü nescafe
1 müsli bar
öğle
mercimek çorbası
1 kk peynir
1 dilim ekmek
4 zeytin
ara
işte burada koptu ipler
1 tabak makarna(tereyağlı)
akşam
tavuk sote
allahtan pilav yapcak zaman bulamadımda yapamadım yoksa oturup yerdimmmm hemde bir tabak bana bir haller oldu
bir koptum pir koptum
günaydın herkesee
dün akşam bi arkadaşımızın doğum günüydü o yüzden hem akşam buraya gelemedim hem de kaçamak oldu birazkaçamak konusunda bu kadar rahat olmamın sebebi dün dayanamadım tartıldım ve çok güzel bir sonuç gördüm:)) şuan yazmıcam kilomu çünkü dün reglimin son günüydü ve şişlik vardır biraz daha diye kilomu cuma yazıcam:) neyse gelelim dün öğleden sonra yediklerime
ara: light süt + 2 kuru kayısı + 5 badem
akşam: 1 şişe bira + 1 küçük dilim pasta + 2-3 fıstık + 5-6 parça cips + 2 midye dolma(((( bunlar olunca bi de akşam yemeği yemedim tabi ki
bence kalori olarak gayet makul bir rakam ayrıca cevize ve kuru kayısıya sadece kalori gözüyle bakmak bence çok yanlış...ceviz muhteşem yağlar içeren bir kuruyemiş ayrıca kayısı da bağırsak ve karaciğer dostu tabi ki çok kaçırmamak lazım senin tek hatan kaçırmak olmuş...kafi miktarda yendiğinde gayet güzel bir ara öğün olmuş SA
mattikacım hani şikayet olarak algılama sende aynı durumdasındır....benim bu seferki daha zor geçiyor, ilk kızda kim ne yemiş ev dağınıkmıymış hiç takmıyodum vuruyodum kafayı uyuyordum ama şimdi birde 4.5 yaşında bir masumum var...en çok olan ona oldu yuvaya gidiyordu göndermiyorum çok hastalık kapıyor diye en azından küçük olan 6 ayı doldursunda pnömokok aşıları tamamlansın diye...normalde müthiş sosyal birçocuk acaip bir kabiliyeti var iletişim kurmada....doğal olarak evde çok zorlandı hep benimle takılmaya çalışıyo, bende çok yorgun ve tahammülsüz hale geldim ilişkimiz zarar gördü yani anlayacağın ve ben vicdanen o kadar rahatsızım ki, şu an bile burnumun direği sızlıyor..ev işi yemek çocuk derken arada kayboldum gittim bir yardımcı tutayım dedim, en azından sabahtan gelsin 9 da 1 e kadar biraz evi toplar belki yemek yapar oda çok mümkün olmadı...istanbulda insanlar çok acımasız 4 saatlik işe 800 istedi pessss..ben y.lisans yapmış devletin öğretmeni 1.800 maaş alıyorum düşün....bir dokun bin ahhhh işit derler ya benimki öyle oldu....bu arada benim ufaklık ek gıdalara geçti zor oluyor kahvaltıyı güzeşl yapıyoruz ama gerisi tırt...neyse düzelir heralde....ufaklık daha bir hırçın huylu bir çocuk kucakta uyuyor kucakta oturuyor kazara yere bırak feryat figan....kas yaptım hatunu taşımaktan....yani böyle arkadaşım anne sütümde iyice azaldı senin durum nasıl????
Günaydın hanımlar
hani bazıalrı der ya evrene enerji yayıyorum şöl şöle olsun olacak v.s işte
bu evrenin benle kesin bi sıkınısı var yaşım 30 neyi yapcam edicem desem ne zman bi plan yapsam olmuyor
ben yetrki yapacam diyim yapamıyorum ya
öle bi hale geldimki ben bile diyorumki nasılsa kesin bişey olur yapamam ben son 2 sen öncesine kadar misal azımdan şansızm lafını düşürmezdim ama öle böel değil öle ilginç tesadüfler olurduki yaşamımda yuh derdim benimi bulur hep diye
anlatyım ne için di hatırlamıyorum ama sabıka kaydı için giitm adliyeye
baya bildiğin sıra var önümde 20 kişi neyse sıra bana geldi yazıcı bozulmasınmıı sonra yazıcı yapılır tamirci gelir öğle arası girer acelem vardır o gün iett kaza yapar otobüs gelmez maaşım acil lazımdır o gün bankada sistemler kitlenir insan oğlunun tapuda sanırım 1 kere işi olur ben babamla tapuda karşılaşırım sevgilimle ben görür bide bizmkiler ayrı babamı senede bir görüürm yani ohh ohh anlat anlat bitremem benim yakın arkadaşımda benim tam tersim o kızın şansmı diiym nediiym herşey planlanmış gibi onun lehine gelişir sevgilisyle buluşur eve geç gelir babsının o gün geldiği servis yolda kalır babasına yakalanmamış olur
dicem okii diyet yapmıyom zayıflamıycam şişko kalıcam evren duyyyyyyyyy benimle inatalaşmayı bi bırak gözünü seviiyim ya
2 günlük prinç lapası diyetini yap vücudundaki ödemi atar dr her bireyin ayda bir yapmasını söylüyo zaten hemde tatrtıya yansır kg düşüsü
Günaydın orti, bende kesin kararlıyım, bu hafta sonu kaçamak yok, 2 tane yumurta kaynatım yicem 2 dilim t.b. ekmeği, zaten o 2 yumurta işi bitirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?