Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Listede degisiklik yaptim s a ama ortalama almak nasil oluyo kisi sayisina mi bolunecek

Yakar kusura bakma canim defterime not etmişim hesaplamışımda ama listeye yazmamışım

Tşk ederim nidah liste doğru görünüyor. Yinede eve varır varmaz yüzdeyi kontrollerim

Yakar kusura bakma canim defterime not etmişim hesaplamışımda ama listeye yazmamışım

Tşk ederim nidah liste doğru görünüyor. Yinede eve varır varmaz yüzdeyi kontrollerim

s a canım ben bildirim yapmamışım gibi görünüyo listede. hem kilomu yazdım takıma hem de en son listeye ekledim kendimi ama paylaşım alanında yokum iyi ki bakmışım paylaşım alanına, normalde bakmam pek.

Son düzenleme:

burda ekledim kendimi. listeye kendini ekleyen arkadaslar QUOTE yazısını silmeden ekledikleri için karışıklık olmuş sanırım burda da başka arkadaşlar yok ama vaktim yoktu geldiğimde paylaşılmış en son listeye ekledim

Rica ederim canim en son ortalama kismina bskmadim ama.

hilalcim tamam artık fermuarı kapama zamanı geldi. UN ve HELVA amanın kimse duymasın

Herkese iyi akşamlar mutlu ve kaçamaksız hafta sonu diliyorum

64:
kappatım bugünlük fermuarı bacım

ne süper olmuş yine anlamadım

selam kızlar
az önce çok acıktım iki yk yoğurt a iki yk kepek kattım onu yedim
bir kilodan fazla veren kızlar çok kiskandım a haberiniz ola

yıllardır duyarım ve söylerim "koca macır" yakıştırmasını, "koca macırı" diye duyunca garip bir tamlama olmuş hiç de böyle düşünmemiştim deyip süper olmuş dedim...

S_A listeyi düzenlicektim paylaşım alanında ama ortalamayı hesaplamak da gerekiyo diye yapmadım.
öyle yanlış kalmaz umarım

yıllardır duyarım ve söylerim "koca macır" yakıştırmasını, "koca macırı" diye duyunca garip bir tamlama olmuş hiç de böyle düşünmemiştim deyip süper olmuş dedim...

selam kızlar
az önce çok acıktım iki yk yoğurt a iki yk kepek kattım onu yedim
bir kilodan fazla veren kızlar çok kiskandım a haberiniz ola

şimdi bi yemek kaşığı un helvasi yedim:18:
ya bu aralar bana bişey oldu gözüm aç doymuyorum

koca macırı ne kızlaaaarrrrr benimde nişanlımın ailesi naparsın beyaa diye onuşuyolar selanik göçmeni

o kadar alıntı yaptım sayfaya gelmidi ya...sinir oldum nerde bunların cevapları....

Evet Kizlar..

Listeyi buraya sabah paylasiyorum. Her birimizin kilosunu hesaplayip en son paylasilan listeye eklenmesi zor olmasa gerek.

Simdi bildirdigim liste yanlis. Mattikanin yüzdesi yok.

Kusura bakma mattika farketmemisim.

Listeye kendinizi eklerken quote yazisini silelim arkadaslar. alinti gibi görünmesin mesajimizda..

Ve arada bir birimiz listeyi toparlayabilir hesaplamasada örn. ben kilomu yazdim ama listeye eklemedim benden sonra gelen arkadas listeye ekleyebilir

hah canım gelmişsin. ben de ortalama hesaplamasını yapıp düzeltmeye niyet etmiştim.
sen halledersin artık di mi.
öyle yanlış kalmasını hiç istemedim doğrusu

Mattika canım evet düzelttim listeyi. 2 hafta önce kendime listeler hazırlamıştım aynı bildirim gibi görünen tabelaları çizdim cımaları sadece doldurup telefondan hesaplayayım diye.

Burda herkes listeye kendini eklesede telefondan hesaplarkrb kağıda bakıpta hesaplamak daha kolay geliyor. Senin yüzdeyi kendi listeme yazmışım ama bildirime eklememişim.

Ama şimdi durumu düzelttim.

S_A takım ortalaması nasıl hesaplanıyo?
ortalama hesaplamayı söyle gerektiginde biz de yapabilelim, yardımcımız yok nasılsa.
tüm yüzdeleri toplayıp takımdaki kişi sayısına mı bölcez? (yani ortalama böyle hesaplanır benim bildiğim )
izinlileri diskalifiye olanları da saycak mıyız

Son düzenleme:
Evet canım aynen o dediğin şekilde hesaplanıyor.

Kilo alan üyelerin yüzdeleri ekside olduğu için ortalamadada eksi oluyor tabii.

Bölmek içinde evet takımda kim var ise o sayıya bölünür. Diskalifiye edilen kişi listede halen varsa oda dahil. Mesela bugün mihrace diskalifiye oldu ve bn hı hafta onuda saydım ortalamayı bölmek için.

Ama haftaya saymam tabii mihraceyi.

İzindekilerde ortalamada hesaplanıyor.

günaydın kızlar
herkese hayırlı hafta sonları

4.olmuşuz bu arada

haftalık ortalamada izinlilerin olması kötü bi uygulama bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…