Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

AMERİKAN KALP VAKFI DİYETİ

1.GÜN

Kahvaltı
Yarım greyfurt
1 dilim tost ekmeği
2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Şekersiz çay / kahve

Öğle
Yarım porsiyon ton balığı
1 dilim tost ekmeği
Şekersiz kahve/çay/soda

Akşam
2 dilim et
1 tabak yeşil fasülye
1 küçük elma
1 tabak vanilyalı dondurma (3 top)

2.GÜN

Kahvaltı
1 yumurta
Yarım muz
1 dilim tost ekmeği
Şekersiz çay/kahve

Öğle
1 tabak lor peyniri
3 tuzlu kraker

Akşam
2 sosis
1 tabak brokoli veya karnıbahar
Yarım tabak havuç
Yarım muz
Yarım tabak vanilyalı dondurma (2 top)

3.GÜN

Kahvaltı
5 tuzlu kraker
1 dilim cheddar peynir
1 küçük elma
Şekersiz kahve/çay

Öğle
1 katı yumurta
1 dilim tost ekmeği

Akşam
1 tabak ton balığı
1 tabak karnıbahar
Yarım kavun
Yarım tabak vanilyalı dondurma (2 top)

kızlar bu dietkle 1 takımdan bi arkadaş 2 kg vermiş normalde 4,5 kg veriliyo yazıyoda arada şoklamak için yapıyomuş benim eski takımım 1 takım orayada bakarım arada bence tam hilla senlik buu dondurmalı falan :)

SA'cım sadece geçen hafta kilomla bu haftaki kilomu bildirdim, yüzdeyi de ona göre hesapladım, Yine de emin değilim Püsküüt benim doğum sonrası kilom olduğunu biliyor mu? :44:

Sportie canım püsküüt onu biliyor. Artık takılma sen ona her hafta normal kilonu bildir.

Gırgırına, canım izinde olan 2 kişi var mihraceeye bu hafta kendş kendime süre verdim gelir diye düşündüm. Bugün dislalifiye edilecek tabii sizde uygun görürseniz

İlginnur başkan yardımcısı konumunda bu yüzden diskalifiye etmedim bir süre daha uzak kalacağını bildirmişti nede olsa...

Mihrace bugün diskalifiye edilecek maalesef. Birden gitti ve nekadar izinli olacağını bile yazmadı.

Listeyide kıntrol ederim yayınlamadan

Aman benimde yazım hatlarını görmeyinnnn

S_A(75.0/75,0/0.0/0.00%) kilosu aynı
Yakar76 (63,1/63.1/0,0/0,00%)
Gırgırına ( 88,6/87/1,6/1,80%)
nidah ( 59.4/ 59.4 /0.0/0.00% ) kilosu aynı
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,0/0,00% ) izinli
mattika ( 70,7/ 70,7/ 0,0/ 0,00%)
hilal6030 ( 67.2/ 67.2/ 0,0/ 0.00%)
ekino ( 76,3 /76.00/0.3/0.39)
mihracee ( 64,5/64,5/0,0/0,00%) izinli
Karaca28 (65,0/65,0/0,0/0,00%)
CINARINANNESI (67,7/66,9/0,8/1.18%)
Sportie (68.7/68.7/0,0/0,00)
BLUEDENIZ (64,6/63.5/1.1/1.70%)
Phatos07 (60,7/59,8/0,9/1,48%)
gamzenurmelih(75,3/75.3/0,0/0,00%)

Slm kızlar geçmişi okuyamadım hemen cikmam gerekiyorda biri kilomu hesaplayabilirmi
dunden beri 400gram almışım 67 kilom geçen hafta 67.2di

günaydın bugün ban gün aydın tatrtıldım
geçen haftaki kilom 88,600
bu haftaki kilom 87
verdiğim kg farkı :1,600

1,600/88,600=0,0180
0,0180*100=1,80
%1,80

süpersin gırgırına tebrik ederim maşallah
günaydın
geçen hafta 63,100
bu hafta 62.900
ah haftasonu saçmalamasaydım daha iyi olacaktı
gırgırına çok tebrik ederim vallahi masallah
ben bugün her disarda olacağım herkesi tebrik ederim

bu hafta sonu kaçamak az var, tebrik ederim canım

sportie canım 2 haftanın acısı çıkmış, sıkılaşman da cabası,

harika olmuş, artık gerisi gelir, 58,57, darısı başımaaaa

aksi başlamış günün insallah çooooooook güzel biter

demek gördün bitteri, çok yaşa e mi Kıbrıslı değilim canım koca macırım ben öylesine yazdım onu,
bende düşünmüyoru değilim estetik ekinocum, zayıfladıkçada sarkıyooo bunlar yahu.

Geçen Çınar ı sormuştun ama kaynadı cvp yazamadım. 18 Ocak doğumlu oğlum, 13,5 aylık, 4,5 aylıkken çalışmaya başladım. Özel sektör acıması yok. 1 yaşına kadar anne sütü verebildim,

kilo bildirimimi yapayım;

geçen hafta : 64.600
bu hafta : 63.500
giden :-1.100

1.100/64.600=0,017*100=%1.7

naptııın orti sen, cacık yaramış walla , bu hafta ben seni geçecektim. tebrik ederim canım,

bende yapılması gerekli bir şey diye yaptım walla doğru yanlş yazdım birşeyler

arkadaşlar bugün menümü yazıyım

biraz kilo verdim ya hemen bir gevşeme bişeler bende

SABAH
yarım simit
yarım kk dil peyniri
1 bardak tek şekerli çay

ÖĞLE
1 kase mantar çorbası
1 adet biber dolması kıymalı

bugün Kadınlar Günü münasebetiyle yemek şirketi bizler için kurabiye hazırlamış, pek te şirinler. Bana ikram edildiğinde şu Yakar'ın egsersizini yapamadım maalesef
Ama egsersizi su böreği için uyguladım

biraz zaman geçsin de kahveyle götürücem kurabiyemi

kızlar bu günkü menüm
k.ekmek kalmamış 1 ince dilim b.ekmek((
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı salça

ara
1 fincan türk kahvesi

öğle
mantar ızgara 1 kase büyüklüğünde
1 kase yoğurt

dışarı çıkabilmeyi umut ediyoırum güzel bir gün ama hayırlısı....

Kızlar öğleden sonra gelince listeyi hazırlarımmmmmm :) heppinizin kadınlat günü kutlu olsunnn

selam bacılar
tel den yaziyorum hesap yapa madım beni eklemeyi unutmayın
bugün kü menü
sabah
iki bardak şu
iki dilinekmek
bir yumurta
iki çatal peynir
öğle
bir minik pohaça
dört tavuk kofte
bir dilim ekmek
akşam
ıspanak ve yoğurt

kızlar ne güzel bugün cuma ve yarın tatil, oluşla birlikteyiz.
Aslında anne olduktan sonra özellikle cumartesileri daha yoruluyorum ya o başka. Ama olsun ailecek birlikte oluyoruz

Şeyda Coşkun'la yapılan röportajlara takıldım biraz.
Kadınlardaki yağ oranıyla ilgili bir bölüm vardı %12 düşük bir seviye demiş Biz %20'lere gelsek şükredicez o ayrı

Peki Şeyda'nın yağ oranı neymiş %9 şok şok şok ama o bununla ilgili sıkıntı yaşamamış B12 iğnesi vuruluyormuş

Bu kadın Hadise'ye Gülşen'e deli gibi kilo verdiren kadınmış. Madonna'nın Tracy Andeson'ı varsa bizim de Şeyda Coşkun'umuz var yani

selamlar kızlar...bu hafta baya iyi durumdayız değilmi
gırgırıcacım,sportivecim tebrikler
kendimide tebrik ediyorum
ortican koca macırım nabıyon beya :13:bende diyorum bu kıza bi yerden kanım ısındı acaba nerden diye...bende koca bi macırım beyatebrikler orticim sanada...hafta başındaki kg artışı olmasaydı daha da güzel bir sonuç olacaktı aslında ama sağlık olsun...artık 5 li rakamları göreyim diyorum ortican....:18:
diğer tüm kg veren kızlar sizleride tebrik ediyorum
sabit kilo ve de az da olsa artıda olan kızlar da haftaya çok iyi sonuçlar alacaksınız inşallah ...diyorum bennn

sonucu çok merak ediyorum doğrusu listelerini yayınlayan gruplarda çok parlak görünen yok valla.
Bakalım sa hazırlayıp yayınlasa da şenlik yapsak

bu arada kahvemi şekersiz içtim çokta hoşuma gitti
veee kurabiyemin sadece yarısını yedim

Kızlar akarbonatlı suu benm wc çıkarıyor ama mottoruda bozuyor neys ebırakıcam zaten işyerine aldığımzı suyu saka marka olarak değiştirdim ph değri en yüksek olan suu alkali su bunu için diyor dr dmacanası 4 tl analştım sizde hanımlar evinize saka marka alın tavsiye edilir vücudnuzdaki asitleri atsın yağlarınız yanmaya başlasın

gırgır cım sevdim ben bu işi çünkü benim zorum vardır wc konusunda. Hem rahat çıkarsam yağlarda rahat gider süper olur

gırgır cım sevdim ben bu işi çünkü benim zorum vardır wc konusunda. Hem rahat çıkarsam yağlarda rahat gider süper olur

sportie karbonatlı su içmeyi düşünüyorsan eczanelerde saf karbonat yada ingiliz karbonatı diey satılıyormuş 2,5 tl civarıymış dr bunu alın diyor markettekilerde olurmuş ki ben almış bulundumn market karbonatı atıyo 1,5 lire suya 1 çay kaşığı atarsın bilgin olsun

kızlar başkan sa ortalarda yok yardımcısıda iiznde bizm liste yayınlamıcak kaldııı bende anlamıyom nerey eklencek
saaaaaaaaa nirdesin tülayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…