SA'cım sadece geçen hafta kilomla bu haftaki kilomu bildirdim, yüzdeyi de ona göre hesapladım, Yine de emin değilim Püsküüt benim doğum sonrası kilom olduğunu biliyor mu? :44:
günaydın bugün ban gün aydın tatrtıldım
geçen haftaki kilom 88,600
bu haftaki kilom 87
verdiğim kg farkı :1,600
1,600/88,600=0,0180
0,0180*100=1,80
%1,80
günaydın
geçen hafta 63,100
bu hafta 62.900
ah haftasonu saçmalamasaydım daha iyi olacaktı
gırgırına çok tebrik ederim vallahi masallah
ben bugün her disarda olacağım herkesi tebrik ederim
Eveeet tartı sonucumu bildiriyorum
benim durum bir karışık olduğu için şu yüzde olayı bakalım nasıl yansıyacak
Geçen Hafta 68,700 kg
Bugün 67,400 kg
Fark 1,300 kg
%1,89 görünüyor ama düzenleme nasıl yapılacak bakalım :44::44::44:
günaydın kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun:)
hemen kilo bildirimimi yazıyorum:
bu hafta: 59.8 :)))
geçen hafta: 60.7
fark: 0.9
yüzde: 1.48
Kızlar çok mutluyum ucundan da olsa sonunda 5'li rakamlara geçtim:)
Günaydınlar
Sbah sabah neler yaşadım bir bşlseniz sabah kalktım hazırlandım tam evden çıkarkende cantama baktım bşşey unutmuşmuyum dye. Aaaaa bide baktımki cüzdanım yok!!!
Araa araa araa yok. Otobüste kaçtı. Spnra abimi aradım cüzdanım ordamı diye ordaymış meğer sabah önce oraya gittim cüzdanımı aldım şimdide trendeyim!!
İşe de geç kalıyorum tabi! Ooff off
Buraya o listeyi ne ara ekledim onu bile hatırlamıyorum
yakarcım bende kahvenin yanına diye şu stick çukulatalardan eve almıştım sonra birrr çoştum amaaaaaan nasıl olsa bitter, gelsin 22, gitsin 3, sonra gördüm bitteridikkat canım
çınarınannesi senin kıbrısla bir alakan var mı??? ancak kıbrıslılar apla derrrr de ondan sordum birde kıprıs derler
canım benimki 5 ekim doğumlu işte 5 bitti 6 ya girecez
alternatif olarak ender saraç hurma şekerini söyledi ama nereye kadar, keke konurmu, sütlaca atılır mı bilmemem idare edin dedi kısmen yaniiii....
mattika benimki 5 ekim doğumlu senin ki????
hehehehe sen benimkileri görsen, benim bu 2.ci çocuğum birini 2.5 sene emzirdim bunada yeni başladık işte....düşün ne kadar sarkabildiğini, önceden altına kalem koysam düşerdi şimdilerde kalemkutuyu koyuyorumda yok mu artıran dicekler neredeyse.... bu emzirme işi bitsin eşimdren estetik sözü aldım doğum hediyesi olarak gidecem toplattıracam çok fenalar yaniiii....daha 35 yaşımda müthiş yıprandılar+çatladılarrrr.....offff analık offfff
kilo bildirimimi yapayım;
geçen hafta : 64.600
bu hafta : 63.500
giden :-1.100
1.100/64.600=0,017*100=%1.7
s.a kilo listesini ben eski sayfalardan bakıp eklemiştim herşey aynı falan yazıyo aman benim yüüzmden hata olmasın akşam dikkat et olurmu millette benden gmrüp ekliyoo niye karıştıysam eski kiloma bakım derken alıp eklemişim ya
Slm kızlar geçmişi okuyamadım hemen cikmam gerekiyorda biri kilomu hesaplayabilirmi
dunden beri 400gram almışım67 kilom geçen hafta 67.2di
Kızlar akarbonatlı suu benm wc çıkarıyor ama mottoruda bozuyor neys ebırakıcam zaten işyerine aldığımzı suyu saka marka olarak değiştirdim ph değri en yüksek olan suu alkali su bunu için diyor dr dmacanası 4 tl analştım sizde hanımlar evinize saka marka alın tavsiye edilir vücudnuzdaki asitleri atsın yağlarınız yanmaya başlasın
gırgır cım sevdim ben bu işi çünkü benim zorum vardır wc konusunda. Hem rahat çıkarsam yağlarda rahat gider süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?