Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın
dün akşam kaçamak denmez ama bileğin beygir gibi yedim
çok pisman oldum iki saat yürüyüş onca ev temizliği boşuna gitti
kahvalti yatmadım bir türk kahvesi ictim bugün dengelemeye çalışacağım
of ya of üstüne bu ayın 31 bizim evlilik yıldönümü
erim demez mi evlendiğimizde of kadar inceydin
of of
bende o günlerimi istiyorum ama yeme konusunda kendimi kontrolde zorlaniyorum
hava güzel kızlar bu kadar melankoli yeter ben yuruyuse kaçar
herkese iyi pazarlar

yakar senin eşin kaç kiloki seni bukadr kiloluu görüyor hayır gerçekten seni merak ediyorum bi resim yüklesene bi sıkıntı olmazsa senin için ya 63 kg bi kadın sanki obezmişsin gbi alah aşkına bildiğin balık etlisndir oda tabi boyun kısaysa uzunsa ideal kilo bile olabilir 63 misal benim idealim

boyum 1.55 ideal kilo 48 diyor çoğu yerde ama dukan sitesinde 55diyor benim yaşında iki doğum yapmış biri için yani iç yaşında 33
eskiden kız kene yani 50-52 arasında gidip geliyordum yani 10-12
kilo fazlanın var

haftasonu herkes yoğun kimsecikler yok olmasında patrona köle olmadığımız günler gezin tadını çıkarın tatilin
bugünkü menüm hafta sonlarım bundan sonra böle hafif geçecek hafta içlerimde katı diyet yapıcam niyetim bu
haftasonu ödülmüş gib geliyor ozman bana

bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek, kahvaltı
öğle çubuk kraker
akşam 1 elma
1 bardak sirkeli su
30 dk yürüyüş

bi arkadaştan geldim annesi 50 kg kendisi 15 kg verdiler baya motive ettik biribirimizi iyi geldiler bana
çayın yanına çikolata getirdiler ben yemedim onlar yedi lan dedim siz hem yiyp hem nası kiilo veriyosunuz herşeyden yiyoz ama 1 tane nefsimizi körlüyoz dediler bide annesi 157 kgdan arkadaşım 90 kg dan düştüğü için 1 çikolata kaloriisi çok etkilemiyo onları sanırım yine kg vermeye devam ediyolar MAŞALLAH diyim

selam bacı lar
bugünkü menü
sabah
yok
öğle
bir patates
iki cig kofte

ara
yarın portakal
akşam
bir tabak ev haşlama
açıkırsam bir elma

Selam kizlar lahana diyetini yapmayi. Dusunuyorum diyet icin en ii gun carsambaymis beklim bari belki biraz kilo kaybedersem motive olurum

Gun icindw okdrcik yogurtla nasi durdun ben cokerdim kesun tebrikler tek tip diette zor bikarmisim gibi gelio

takımda kimse olmayinca pek sıkıcı oluyor
yarım elma ve portakal yedim şimdilik tek kaçamak kahve yanına bitter iki kare
yarın için bulan tarzı beslenme düşünüyorum saf pro yani iki gün öyle yapmak istiyorum
karaca lahana da iyi verdiriyor ama çok gaz ve şiş yapıyor zafere giden yolda herşey mubah
hadi kolay gele

iyi geceler takımımın çıtır ve azimli hatunları
bugün yine hafta tatilimiz ve ben yine cızlarla doluyum:18:
sabah dışarda kahvaltı edecektik ama 15 dk la kahvaltıyı kaçırdık ...iyimi oldu kötümü karar sizin....
kahvaltı: 1 açma+2şekersiz çay
ara:1 şekersiz çay
öğlen:4 ızgara köfte+1 közlenmiş biber+1 büyük ayran+salata(salatada yağ vardı)+ 1 dilim köy ekmeği
ara:1 diet kola
akşam:2 tuzlu +3 tatlı kuru pasta+2fincan şekersiz çay
7 saatlik sürede aralıklarla yürüyüş...
.600 tane
2 litrede su içtim....:26:sonuç olarak şu anda böyle hissediyorum...
ama yarın yeni hafta ve yine kaldığım yerden yeni bir başlangıç beni bekliyor kızlar....
yesen bir türlü yemesen bir türlü şu bir günlük kaçamak en az 2 gün zorluyor beni yaaaa....

bacım hiç kaçamaktan sayma valla ...iki kare bitter ödül olsun sana...bu haftada herkes baya iddalı olacak gibi...kolay gelsin...inşallah uygulayabilirsin cnm.....

bacım o 2.5 kiloyu verdiğinde bile yeterli olacaktır senin için bence....çok takıntı yapma...vücut kitle endeksi 25 i yakaladığında iş bitmiştir ....hele 55 le tam ideal kilonda olursun...şu anda da tahminimce hafif balık etli bir hatunsundur ama öyle abartılacak bir kilon yok bence....

evet canım ya gezmesi güzel de bide yeme işini halletseydim süper olacaktı....sen naptın bugün....resmen aç durmuşsun.....baya şok lamışsın yani...bu azimle kısa sürede baya bir kilo kaybedersin, ama sağlığına dikkat et yinede....
bu arada helal olsun o arkadaşına ve annesine

Iyi geceler kızlar

2 gündür yiyorum o yüzden menümü yazmaya çekiniyorum

ama 3gündür düzenli sporumu yapıyorum yaw sanki şimdiden kollarimda sıkılaşma var olabilirmi bu kadarcik zamanda kollarimda toparlanma:26:

günaydın hanımlar bu hafta Allahın izniyle ilk 3 te olmalıyız bahnemizde yok iznli hatunda yok
herkes asılsın kzılar güneş çıkmaya başldı bile yaz geliyo paltolar çıkacak herşeye meydana dökülcek bu ay da tam gaz asılalım nisan doğru dahada kolay geçirelim ilk baharı dondurmalar yyelim arada kaçamaklrı bahara saklayalım

dün akşam menümü yazmıştım kardeşim geç geldi annemde yapmış peynirli makarna yine ben oturdum sofraya doldurdum tabağımı makarna 1 çatl 2 çatal aldım hemen tabağımı annemin tabağına boşaltıım yemiyom dedim kalktım sofradan biliyosunuz sofra gördümü dayanamıyom o yüzden 3 aydır her sabah başalyan diyetim akşamına son buldu ama kalkamsını becermeye başladım sankii inşallah 1 aya hiç oturmadan sofranın yanından geçemeyi başarırım

günaydın kızlarrrr.....yeni haftaya yine az bir kilo artışıyla girdim.....ama geçen haftaki gibi değilim şükürler olsun...buda baharın etkisi herhaldebu sabah yürüyüşe başlıyacaktım ama havanın çok bulutlu olması bahanem oldu....geçen senelerde şubatta yürüyüşlere başlardım ben ...yaşlandım artık galiba
sizler ne durumdasınız kimsecikler yok henüz

dün gece bende o yorgunlukla çevirdim bacım...kollar için bende şişeyle harekete başlamayı düşünüyorum.....tşörtleri giyene kadar bıngıllarıda yok etmek lazımdüzenli devam edersen 1-2 haftaya kadar çok daha iyi sonuç alırsın bencebir de ip atlamaya mı başlasak acaba...bak bu sabah sakindim yine yavaş yavaş coşmaya başladım

evet gırgırınacım ya bu hafta ilk üçe girelim artık....hem bize de çok daha iyi moral olur bu...
waaauuuwwwwwwwww iradeye bak heleaynen devam bacım....

günaydııııııııııın,

az kaçamalı bir hafta sonundan sonra yine iş başındayız, evet bu hafta 1. olalım, bizim haftamız olsuuuuuuun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…