anladım canım biz de bilelim de gerekirse yaparızEvet canım aynen o dediğin şekilde hesaplanıyor.
Kilo alan üyelerin yüzdeleri ekside olduğu için ortalamadada eksi oluyor tabii.
Bölmek içinde evet takımda kim var ise o sayıya bölünür. Diskalifiye edilen kişi listede halen varsa oda dahil. Mesela bugün mihrace diskalifiye oldu ve bn hı hafta onuda saydım ortalamayı bölmek için.
Ama haftaya saymam tabii mihraceyi.
İzindekilerde ortalamada hesaplanıyor.
günaydın kızlar...keyifli ve az kalorili bir hafta sonu diliyorum....
şimdi 1 lt suyumu içtim..birazdan kahvaltı edicem...
4. olmuşuz bu hafta....önümüzdeki hafta çok daha iyi bir sonuç alırız inşallah...
ben şimdilik kaçar...kalın sağlıcakla....
Günaydın hanımlar demek 4. Olmuşuz üzüldüm ya çoğunluğun bu kadar kg vermesine rağmen neyse artık daha yaza çok haftalar bizdede daha verilecek çok kilolar var
dünkü menüm
sabah kayısı form çay
ara 1 kase yoğurt
öğle 1 kase yoğurt
ara 1 kase yoğurt
akşam 1 kase yoğurt
karbonatlı suu günü böle kapadım
ama bugün cumartesi yaaakahvaltıyla başldım güne çok yemdim am katı diyet günü yapamıycam
kahvaltı 3 dilim ekmekli bi şekilde peynir pekmeze bana bana geçirdim
haftasonunu biraz daha rahat geçiriyimde ölçüyü kaçırmadan bu diyet bana ızdırap olmasın
Ayy kızlar size bu sabahım çok iyi geçti diye yazar yazmaz kumaş pantolonumu evde unuttuğumu farkettim!!trenden iner inmez c&a a koşup yeni bir pantolon aldım. Ede unuttuğum 42 bedendi ve boldu bana. Bugün 40 beden aldım. Tabii dar oldugöbek yan taraflar pırtladılar birazcık bu demektirki 40 beden değilim hala!!
İş yerindeyim dar pantolonla çalışıyorum hadi darlığını geçtim bari dar paça olmayaydı!!! Ayakkabılarım kabak gibi çıktı ortaya sinir bozucu bir durum oldu. Neyde bütün gün takmanaya çalışırım artık.
Pantolon esnesin diye depoya her indiğimde veya asansöre bindiğinde bacak esneme hareketleri yapıyorum.
biri görse delirdim sanacak.
Herşey bir yana 40 beden bile dar yaa!!
Neyse geçen yaz 44-46 bedendin diyetek avutuyorum kendimi(
Evde olupta diyet yapmak çok zor ya insanın canı bişeyler yemek isityor zaman geçmiyor sanki bekar vede sevgilisi uzak olunca insanın yaptığı tek şey tv karşısında annemin değimiyle popo büyütmek oluyor
blue deniz evet tek tip beslenme yapmaua çalışıyorum zaten 3 günü geçmiyo illaki bozuyom bugün yediğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?