Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaaydııın

Dün sabahım nasıl aksi geçtiyse bu sabahım çok güzel oldu :))

Eşimle işe gitmeden önce dışarda kahvaltı ettik :))

Ve uzun zamandır sabahları kendime vakit ayırmıyordum bu sabh süslendim bîraz çok iyi geldi :))))

günaydın kızlar
güzel gunesli bir gün
kararlıyım kaçamak yok bu hafta en az bir kilo gitmeli
kahvalti yaptım birazdan canavarlarımı alıp dışarı çıkacağım bu güzel güneş kacmaz
herkese kaçamak sız güzel bir gün gecirmemiz dileğiyle ben kaçar

Selam kizlar gunaydin dungece ofis yemegimiz vardi biraz lacirdim hatta fazlaca simdi ing.kursumdqyim sabah 1dilim kek simdi cay iciyrm

anladım canım biz de bilelim de gerekirse yaparız

Son düzenleme:
günaydın kızlar...keyifli ve az kalorili bir hafta sonu diliyorum....
şimdi 1 lt suyumu içtim..birazdan kahvaltı edicem...
4. olmuşuz bu hafta....önümüzdeki hafta çok daha iyi bir sonuç alırız inşallah...
ben şimdilik kaçar...kalın sağlıcakla....

günaydın canım..
bildirim yapmayan diskalifiye olan arkadaşlar yüzünden biraz da yoksa hepimiz güzel kilolar verdik.
haftaya daha iyi olur inş

Ayy kızlar size bu sabahım çok iyi geçti diye yazar yazmaz kumaş pantolonumu evde unuttuğumu farkettim!!trenden iner inmez c&a a koşup yeni bir pantolon aldım. Ede unuttuğum 42 bedendi ve boldu bana. Bugün 40 beden aldım. Tabii dar oldu göbek yan taraflar pırtladılar birazcık bu demektirki 40 beden değilim hala!!

İş yerindeyim dar pantolonla çalışıyorum hadi darlığını geçtim bari dar paça olmayaydı!!! Ayakkabılarım kabak gibi çıktı ortaya sinir bozucu bir durum oldu. Neyde bütün gün takmanaya çalışırım artık.

Pantolon esnesin diye depoya her indiğimde veya asansöre bindiğinde bacak esneme hareketleri yapıyorum.

biri görse delirdim sanacak.

Herşey bir yana 40 beden bile dar yaa!!

Neyse geçen yaz 44-46 bedendin diyetek avutuyorum kendimi (

Günaydın hanımlar demek 4. Olmuşuz üzüldüm ya çoğunluğun bu kadar kg vermesine rağmen neyse artık daha yaza çok haftalar bizdede daha verilecek çok kilolar var

dünkü menüm
sabah kayısı form çay
ara 1 kase yoğurt
öğle 1 kase yoğurt
ara 1 kase yoğurt
akşam 1 kase yoğurt

karbonatlı suu günü böle kapadım

ama bugün cumartesi yaaa kahvaltıyla başldım güne çok yemdim am katı diyet günü yapamıycam

kahvaltı 3 dilim ekmekli bi şekilde peynir pekmeze bana bana geçirdim

haftasonunu biraz daha rahat geçiriyimde ölçüyü kaçırmadan bu diyet bana ızdırap olmasın

mattika;29247286]günaydın canım..
bildirim yapmayan diskalifiye olan arkadaşlar yüzünden biraz da yoksa hepimiz güzel kilolar verdik.
haftaya daha iyi olur inş

inşallah canım...ben bu hafta menülere bakaraktan baya birinci oluruz diyordum ama,kurallar böyleymiş yapacak birşey yok...bu arada dün senin kilo bildirimine denk gelmedim ,tebrik ederim çok güzel vermişsin sendeartık haftaya çok daha iyi bir sonuç alırız inşallah....

bende üzüldüm canım ...verilen kilolar gerçekten çok güzel di bu hafta ...ama dediğin gibi bizde daha verilecek çookkkk kilo var

bu arada baya zorlu bir liste...bu tür tek tip beslenmelerde benim fikrim ce ara öğünlere meyve yada şekersiz sütlü kahve ve de yulaflı bisküvide koyabilirsin ...zaman zaman ben de 2 şer günlük bu tür diyetler yaptım ...senin için daha kolaylık olur ...tabi tercih yine senin cnm....

kahvaltı geç edince ara öğün yapmadım bugün...yavaş yavaş karnım acıkmaya başladıdaha da geciktirmeden öğle yemeğimi yiyim ben kızlar.....

slm kızlar....kimsecikler yok bugün....herkes geziyor bir ben evdeyim galiba.....kaçamak yapmıyorsunuz dimi...
bugün ;
sabah:1 lt su
kahvaltı:1 dilim tam b. ekmeği+1.5 fincan şekersiz çay+1 domates+1 biber+1 yeşil ve 1 siyah zeytin+1/2 kk peynir+1 yudum reçel
ara: yok
öğlen:1.5 kepçe sütlü sehriye çorbası+1 tavuk baget(haşlanmış)+1 acı süs biberi
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 eti yulaflı bisküvi
akşam: 1/2 kase çorba+yoğurt+bakla yemeği+1 dilim tam b. ekmeği
ara:2 şekersiz çay+meyve+az çerez

dün geceki ara yı yapmadım bu arada
su 2 lt yi tamamlarım...şimdilik yine spor yok

bu günlük yeme faslı da bu kadar kızlar....

Evde olupta diyet yapmak çok zor ya insanın canı bişeyler yemek isityor zaman geçmiyor sanki bekar vede sevgilisi uzak olunca insanın yaptığı tek şey tv karşısında annemin değimiyle popo büyütmek oluyor

blue deniz evet tek tip beslenme yapmaua çalışıyorum zaten 3 günü geçmiyo illaki bozuyom bugün yediğim gibi

kıızzzzzzzzzzz ilahi S_a sen cok yaşa emi ne güldüm yaa

ya o esneme hareketlerini yaparken pantolonu cartlatsaydın gözümün önüne geldi sen anlatırken ne güldüm yaa

sevgilin nerde canım yakınında değilmi
işte ben o dediğin gibi hep popo büyütüyorum:)

sabah
2 tane kuru kayısı
1 litre su

öğle
yarım ekmek bol kaşarlı tost:18:

akşam
2 dilim börek
1 kk peynir :18::18:

yaptığım sporu yazmayı unuttum

500 hulahop çevirdim

30 mekik

50+50=100 defa bacağımı kaldırdım indirdim

30+30=60 defa

30 defa bacaklarım yatakta kollarım yerde şınav çektim

30 defa sandalyeyle şu hareketi yaptım

Eklentiler

• $indir.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
resimdeki gibi kendimi aldırıp indirdim

daha sonra eğildim ve elleri arkada birleştirdim kolları sabit kaldırıp indirdim 100 defa

200 hareket daha yaptım kollarla onuda anlatmaya üşendim

öyle işte kızlar bugünü böyle kapattım artık hergün bu sporları yapıcam sizce kollarımda bi fark olurmu :26::26:

sbah pekmezli 3 dilim ekmekli kahvaltı
öğle 2 elma
akşam hamsi salata 3 dilim ekmek
2 bardak sirkeli su

bugün böle diyet modunda kaçamaklı biitti sayılırır

yoksa anam hamsileri tavada kızarttığı için kalorisi vardır eminim baya

hilacim benimkii okuyo aftan yararlanıp dönüş yaptı yaşı 30 ama öğrencii bursa uludağ üniversitesinde aslında yanına gtmek istiyom bu arada görmeyeli 1 ay olduda kg vermeden böle gitmeye utanıyom hangi yüzle gitcem nisan oratsı gitmek isityorum ozmana belki bi 7 kg versem 80 olsam bari yaa yine kötüde en azından verdiğimi görüür çabam için sevinir

hilal canım pantolonun yırtılabileceği benimde aklıma geldi. fakat öyle bir şey olsaydı hay şansıma derdim yanii

peki sen o sandalyeyle hareketi yaparken sandalye arkaya kaysa ve sen popişin üstüne düşüversen

Kizlar slm kilo bildirimi.de bulunmustum 65 tim 64.5 olmusum listede goremedim neyse skinti diil buyuk ihtimal o yarim kiloyu bgn aldim sirf liste degismesin die:)ya kizlar dikkatetmeye calisirsak hep kacirioz sole yokmu zor olmayan bi diyet listeleri sevmiom ama bolede bi ileri bi geri kendime gicik oluom ne guzel kiyafetlerim var giyemedikten sonra ne anlami var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…