Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yeni girebildim misafirden sebep ugrayamiyorum. Listeyi merak ettim ama son hali goremedim. Orti verdigin kiloyu gordum saygilar sunarim:)) daim olsun sekerim. Olculeri yszdiniz mi bakamadim pek

orticim teşekkürler ben söyledim şu ölçü işini ama hala ben bile alamadım şu ölçüleri

gırgırcım süpersin nazarlar değmesin, irade tavan yapmış harikasın :13:

bu hafta iyice asılmak lazım hemen hemen atalım şu fazlalıkları yürüyüş spor ne lazımsa yapalım.

hepimize kolay gelsin

günaydın bacılar
az kaçamaklar ve güzel bir haftasonu geçti
gırgırı na masallah hadi hep böyle olalım

evet hemde çoookkk asılmak lazım...geçen hafta çok iyidik ama bu hafta daha da iyi olmamız lazım...bir de şu yürüyüşlerime başlasam her şey çok daha güzel olacak ama 2 haftadır bahanelerdeyim bakalım...

bu hafta ya iki günlüğüne kabaklı bulgur pilavı deneyeceğim kızlar bakalım ....iyi sonuç verirse tavsiye ederim....tadı gayet güzel oluyor....iki öğün pilav + ayran düşünüyorum....

ev işleri beni bekler...birde pilavımı pişireyim....kalın sağlıcakla...nerdesiniz bu arada haydi gelin artık .....

istanbullu hatunlar bişey sorucam hani mazğalrın bu kıyafetleri aldığı yerler nersi biliyormsunuz merteri duydum hata giitk parekende vermedikleri için döndük bide zeytin burnunda çok uygun yerler var diyolar bizldiğiniz uygun yerler varmı aslında paraın yeri başakada güzel pazarlar hep hafta içi

gırgırcım merterde çok vardır aslında hem toptan hem perakende satışlar olur
z.burnu çok çeşit olmaz, bakırköyde de ucuz yerler bulabilrsin. Ayrıca bakırköyün cumartesi pazarı da iyidir

gırgırcım sen nerde oturuyordun ?

bu sabahta her tarafım agriyarak uyandım yaptığım sporlardan kaslarim acıyo ama iki güne alışır:) bacım ben her gün 15 dakka spor yapcm kafaya koydum artık öyle bi gün yap 3gün yapma olmuyor ben günlük 500hulahopumu elim kanda da olsa çevircm 3gündür çeviriyorum ve kendime bi liste hazırladım 12 hareket var 15-20 dakkami aliyo
kalça diklestirici göğüs toplarlayici kol incelticı bacak hareketleri, şinav, mekik selülit gidermek için hareket yani her bölgeyi çalıştıriyorum bakalım nişana kadar hergün düzenli yapcm sonuç ne olacak bide ajandama aylık çizelge hazırladım hergün karalıyorum insan daha da motive oluyor

günahıyla sevabıyla hafta sonu yediklerimi döktüreyim şöyle

CUMARTESİ
Sabah
geniş bir kahvaltı , çok zararlı bir şey olmasa da (poğaça, börek, kızartma tatlı vs. yok) ama peynir di yumurta 2 adet salam vs. yedim

Öğleyarım prosiyon karidesli yeşil salata
yarım prosiyon buharda pişmiş somon
light cola

Akşam dışarıda nişan yemeğine gitmiştik
ordöv tabağından
b.peynir
patlıcan ezme
çeyrek z.yağlı biber dolma
haydari
yarım porsiyon tavuk
1 kadeh rakı
2 dilim meyva

Nişan pastası yemedim

PAZAR
SabahGeniş kahvaltı , yarım simitte yedim

Öğle1 dilim peynirli ev böreği
1 adet küçük kurupasta
2 bardak çay

Akşam2 ad salatalık
1 muz
4-5 badem
4-5 fıstık
10 sarı leblebi

Hafta sonu insan çok disiplinli olamıyor maalesef yinede çok kötü sayılmam.

Günaydınlaaar

Şuan alışverişten çıktım otobüs bekliyorum eve gidiyorumm... Alışveriş torbamda yağsız süt yağsız yoğurt ve yağsız peynir var.

Bugün dukanıma geri döndüm ama bu sefer sadece 2 gün atak yapacağım dhaa önce bu diyeti bir kere yaptığım için atak süresini uzatmak istemedim..

Ondan sonra 2. Evrrye geçeceğim 1gün protein 1 gün protein ve sebze yiyeceğim.

Katı kuralları olsada ben bu diyeti çok seviyorum. Bu hafta tartı 74,0 gösterecek başka çatesi yok.

sa'cım iyice azimlenmiş gördüm seni süpersin
Valla ben klasikçiyim dukan olsun karatay olsun bana uzaklar. Bildiğim gibi bol sulu bol sebzeli menülerle ben bu işi halletmeye çalışıyorum

ben pendikteyim anadolu yakası zeytinburnu Olivium çok met ediyolar hatta burda kk sitesinde de okudum sevgilimin anası gitmek isiyoo onlaral gidicem bakıyım kara verirlerse bakırköy pazarına giitim am açok bekeldiğim giibi çıkmadı evet çok büüyk ama değişik farklı modeller bulamadım

Ya kızlar eve gelir gelmez khvaltı hazırlanmaya koyuldum eşin daha yyuyor diye böyle geç hazırladım kahaltıyı

Daha hazırlarken neden böyle az bu domates salatalık dedi bende ben dukab diyeti yapacam bitek protein yicem ikigün dedim.

Ay biiiir ton laf etti ya!!! Yok iyiliğin için yom şu yok bu !!! Ben okudum o diyeti ikinci evreden başla çokdhaa makul diyor.

Ner bı çektiğim hem zayıfla dicek laf sokacak hem yapmak istediğim diyete karışacak.

Peki o halde ikinci evreden başlat dengeli beslnirim. Protein gününde neolacak??

Ooooffff

Cınarın annesi o halde ne yapıyosunnn kendini o elbiselere girmek için motive edip zayıflıyorsun. :)))

Dar elbiseler beni hep motive etmiştir :)(

Kahvaltıda hiç ekmek yemesem neolur meyve suyu içmesem neolur diye düşünüyorum

Beyaz ekmek aldım bir dilim için 129 kalori diyor, üzüm suyu aldım eşime 1 kücük bardak 2 dl onun içinde 129 kalori diyor 32 gram da şeker içeriyormuş bir bardak!!

Ekmek sadece eşimle kahvaltı ederken izin günlerinde 1 dilim ekmek yiyeceğim.

Meyve suyu içmicem çünkü şekersen uzak durma savaşı veriyorum.

Kendi kendime kurallar koyacağım inşallah başarılı olurum :)

cinarin annesi fransiz kadinkari dar elbise alir icine girene kasar ugrasirlarmis o gacilar bu yuzden hep zarif inceler ne iyi etmjssin seni iyi azimlendirir bu elbiseler
sa bosver kocayi herkezten once elestirmeyi bilirler yok yaglandin yok tombis diye sen ugrasincada ne gerek var sen bildigini oku abla tavsiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…