Yeni girebildim misafirden sebep ugrayamiyorum. Listeyi merak ettim ama son hali goremedim. Orti verdigin kiloyu gordum saygilar sunarim:)) daim olsun sekerim. Olculeri yszdiniz mi bakamadim pek
günaydın hanımlar bu hafta Allahın izniyle ilk 3 te olmalıyız bahnemizde yok iznli hatunda yok
herkes asılsın kzılar güneş çıkmaya başldı bile yaz geliyo paltolar çıkacak herşeye meydana dökülcek bu ay da tam gaz asılalım nisan doğru dahada kolay geçirelim ilk baharı dondurmalar yyelim arada kaçamaklrı bahara saklayalım
dün akşam menümü yazmıştım kardeşim geç geldi annemde yapmış peynirli makarna yine ben oturdum sofraya doldurdum tabağımı makarna 1 çatl 2 çatal aldım hemen tabağımı annemin tabağına boşaltıım yemiyom dedim kalktım sofradan biliyosunuz sofra gördümü dayanamıyom o yüzden 3 aydır her sabah başalyan diyetim akşamına son buldu ama kalkamsını becermeye başladım sankii inşallah 1 aya hiç oturmadan sofranın yanından geçemeyi başarırım
günaydın kızlarrrr.....yeni haftaya yine az bir kilo artışıyla girdim.....ama geçen haftaki gibi değilim şükürler olsun...buda baharın etkisi herhaldebu sabah yürüyüşe başlıyacaktım ama havanın çok bulutlu olması bahanem oldu....geçen senelerde şubatta yürüyüşlere başlardım ben ...yaşlandım artık galiba
sizler ne durumdasınız kimsecikler yok henüz
orticim teşekkürlerben söyledim şu ölçü işini ama hala ben bile alamadım şu ölçüleri
gırgırcım süpersinnazarlar değmesin, irade tavan yapmış harikasın :13:
bu hafta iyice asılmak lazım hemen hemen atalım şu fazlalıkları yürüyüş spor ne lazımsa yapalım.
hepimize kolay gelsin
istanbullu hatunlar bişey sorucam hani mazğalrın bu kıyafetleri aldığı yerler nersi biliyormsunuz merteri duydum hata giitk parekende vermedikleri için döndük bide zeytin burnunda çok uygun yerler var diyolar bizldiğiniz uygun yerler varmı aslında paraın yeri başakada güzel pazarlar hep hafta içi
Ya bayanlar sanki benim biraz moralim bozuk,
kendimi çooooooook şişko hissediyorum
dün gece bende o yorgunluklaçevirdim bacım...kollar için bende şişeyle harekete başlamayı düşünüyorum.....tşörtleri giyene kadar bıngıllarıda yok etmek lazım düzenli devam edersen 1-2 haftaya kadar çok daha iyi sonuç alırsın bence bir de ip atlamaya mı başlasak acaba...bak bu sabah sakindim yine yavaş yavaş coşmaya başladım
Günaydınlaaar
Şuan alışverişten çıktım otobüs bekliyorum eve gidiyorumm... Alışveriş torbamda yağsız süt yağsız yoğurt ve yağsız peynir var.
Bugün dukanıma geri döndümama bu sefer sadece 2 gün atak yapacağım dhaa önce bu diyeti bir kere yaptığım için atak süresini uzatmak istemedim..
Ondan sonra 2. Evrrye geçeceğim 1gün protein 1 gün protein ve sebze yiyeceğim.
Katı kuralları olsada ben bu diyeti çok seviyorum. Bu hafta tartı 74,0 gösterecek başka çatesi yok.
gırgırcım merterde çok vardır aslında hem toptan hem perakende satışlar olur
z.burnu çok çeşit olmaz, bakırköyde de ucuz yerler bulabilrsin. Ayrıca bakırköyün cumartesi pazarı da iyidir
gırgırcım sen nerde oturuyordun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?