Kahvaltıda hiç ekmek yemesem neolur meyve suyu içmesem neolur diye düşünüyorum
Beyaz ekmek aldım bir dilim için 129 kalori diyor, üzüm suyu aldım eşime 1 kücük bardak 2 dl onun içinde 129 kalori diyor 32 gram da şeker içeriyormuş bir bardak!!
Ekmek sadece eşimle kahvaltı ederken izin günlerinde 1 dilim ekmek yiyeceğim.
Meyve suyu içmicem çünkü şekersen uzak durma savaşı veriyorum.
Kendi kendime kurallar koyacağım inşallah başarılı olurum :)
Cınarın annesi o halde ne yapıyosunnn kendini o elbiselere girmek için motive edip zayıflıyorsun. :)))
Dar elbiseler beni hep motive etmiştir :)(
cinarin annesi fransiz kadinkari dar elbise alir icine girene kasar ugrasirlarmis o gacilar bu yuzden hep zarif inceler ne iyi etmjssin seni iyi azimlendirir bu elbiseler
sa bosver kocayi herkezten once elestirmeyi bilirler yok yaglandin yok tombis diye sen ugrasincada ne gerek var sen bildigini oku abla tavsiyesi
internetten 2 elbise aldım 40 benden ikisi de dar geldi, zaten moralim bozuktu iyice dipteyim ben
Sabah kahvaltım
Bir dillm ekmek
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık yeşil soğan
2 yeşil 4 siyah zeytin
Üzüm suyu içmedim çok zor tutuyorum kendimi içmemej için(
selam kızlarrr
bugün menum sabah 2 dilim çavdar domates salatalık peynir 1/4 haşlanmış yumurta(zaten bi şu kahvaltıyı düzgün yapıyorum)
arada kahve az şekerli onuda tam bitirmedim
öğle yemeğinden yeni geldim 3 kuru patlıcan dolma valla çok küçüklerdi yanına börülceslaatası 1 dilim ekmek
buraya kadar sıkıntı yok beni bu saatten sonrası mahvediyooo
selam hatunlar..
haftasonu pek kaçamaklı geçti sayılmaz ama o menülerle kilo da veremem heralde. normal yedim.
bu hafta biraz sıkıp 68 i görüp sabitlemek niyetim. haftasonu girmeye fırsatım olmadı pek.
ama 2 gün de yürüyüşümü yaptım.
havalar ısıncak az kaldı, en azından 65 olmam lazım baharda.
bugün kü menüm
sabah
bir bardak şu
bir yumurta ile peynirli omlet
çok maydanoz yarım domates
öğle
bir minik kaşar lı tost iki bardak ayran
bir portakal
akşam
bir parça tavuk
salata ayran
şu aklıma geldikçe iki bardak
spor az 500 mekik
şimdilik ben kaçar unutmayalim bu hafta derece yapmaliyiz ona göre
canım gayet güzel gitmişsin. pes etmek yok, akşamı da güzel çıkarıcaksın önce inanıcaz yemeğe oturmadan önce boy aynasında inceliyorum kendimi biraz da olsa iştahım kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?