Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yakar valla öyle yapacam ablacım ya hadi diyelim atak evresi yapmadım şu boşver bir bardaktan bir lokmadan birazcıktan bişey olmaz lafları bıktırıyor adamı!

azimli S_a bacım geri dönmüüüşşşş

bende yoğurt aldım 1 kova onu yiyorum bugün yoğurt günü yapacam
bu kızlar nerde takım da bi durgunluk var sanki

kızlar kaban alma lazım indirm başalmış beden bulamıyorum balon kolu kabanlar nasıl sizce çocuksumu farklı geldiğiiçin beğendim ben halbuki ironi tekstilde buldum nette

Son düzenleme:
Cınarın annesi o halde ne yapıyosunnn kendini o elbiselere girmek için motive edip zayıflıyorsun. :)))

Dar elbiseler beni hep motive etmiştir :)(

ya haklısınız ama elbiseler 40 beden olup ben içine giremeyince moralim çoooooook bozuldu. Zaten bozuktu sanırım. H.sonu az kaçamak yaptım eşime bak göbdeğim gitmiş di mi dedim gidiyor yavaş yavaş dedi. sanırm ben kendimi çok zayıf görüyordum, o öyle deyince gitti benim motivasyon. Aslında kendi göbeğine bir baksa

Sabah kahvaltım

Bir dillm ekmek
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık yeşil soğan
2 yeşil 4 siyah zeytin

Üzüm suyu içmedim çok zor tutuyorum kendimi içmemej için (

şimdi yemekten geldim ama yemeden geldim erişteler kadayıflar önümde dans etti yapılırmı bana yaa

Bugün yediklerimi sıralıyım şöyle

SABAH

2 dilim kepek ekmeği
b.peynir, dil peyniri, taze kaşar
maydanoz * dereotu * nane * domates
1 bardak çay

ara sıra şekeri yarıma inidiyorum.

ÖĞLE

1 kase ezogelin çorba
2yk taze fasulye

sularım içtim oturdum

Sabah kahvaltım

Bir dillm ekmek
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık yeşil soğan
2 yeşil 4 siyah zeytin

Üzüm suyu içmedim çok zor tutuyorum kendimi içmemej için (

aman sa üzüm suyu da neymiş takma kafanı, içini bayar şimdi o senin hem içme boşver. Benim 4yanımda olsa bile uzanmam bile

selam kızlarrr

bugün menum sabah 2 dilim çavdar domates salatalık peynir 1/4 haşlanmış yumurta(zaten bi şu kahvaltıyı düzgün yapıyorum)

arada kahve az şekerli onuda tam bitirmedim

öğle yemeğinden yeni geldim 3 kuru patlıcan dolma valla çok küçüklerdi yanına börülceslaatası 1 dilim ekmek

buraya kadar sıkıntı yok beni bu saatten sonrası mahvediyooo

selam hatunlar..
haftasonu pek kaçamaklı geçti sayılmaz ama o menülerle kilo da veremem heralde. normal yedim.
bu hafta biraz sıkıp 68 i görüp sabitlemek niyetim. haftasonu girmeye fırsatım olmadı pek.
ama 2 gün de yürüyüşümü yaptım.
havalar ısıncak az kaldı, en azından 65 olmam lazım baharda.

sa o üüzüm suyu nedirki ya hadi iskender tatlı desen anlarım cazibesi var üzüm suyu olsa ne olmasa ne olur sportienin demesi gibi onu içeceğime yerine 3 dilim ekmek yerde adam gbi kahvaltı yaparım
kzı bak zayıflada şu eşine baskı yapmaya başla ver kilo diye diye başının etini ye o günleri senden duymak isityorum saaaaaaaa
aynı şeyi bend esevgilim içn düşnüyorum şuna vermeiyomuşş bi türlü yapamıyorum sigarayı bıraktığım için yemekle oyalıyorum kendimi diyo bende kasma hayatım verme ben seni bölede seviyorum diyorum ben zayıflıyım bu yaz o şişko kalsıkii benim bu geçtiğimiz yaşadığım piskolojiyi onada yaşatayım yaşasın kötülük

Sportie, gırgırına, kızlar sorun üzüm suyu değilki şekerin kendisi ben şekerli içecekleri içmeden şekerli birşeyler yemedn dıramıyorum ya ((

Yoksa elbette üzüm suyu nedirkii

Gıgırına evet canım aynrn bende öyle yapacağımmm yaşasın kötülükk

bugün kü menüm
sabah
bir bardak şu
bir yumurta ile peynirli omlet
çok maydanoz yarım domates

öğle
bir minik kaşar lı tost iki bardak ayran
bir portakal
akşam
bir parça tavuk
salata ayran
şu aklıma geldikçe iki bardak
spor az 500 mekik
şimdilik ben kaçar unutmayalim bu hafta derece yapmaliyiz ona göre

canım gayet güzel gitmişsin. pes etmek yok, akşamı da güzel çıkarıcaksın önce inanıcaz yemeğe oturmadan önce boy aynasında inceliyorum kendimi biraz da olsa iştahım kapanıyor

valla bravo mattikacım daha bebeğin küçük olmasına rağmen kendini atmışsın bu diyet yollarına benimde niyetim mayıs ayına en fazla 64 küsürlerde girmek

yakarcım menün yakmıyor güzel ancak sebze sebze sebze diyorum kuru kuru gitmeyelim

slm kızlar bugünkü menüm;
kahvaltı:1 dilim t. b. ekmeği+1yeşil+1siyah zeytin+1domates+1biber+2yudum reçel+2şekersiz çay+1/2 kk peynir
ara:-----
öğlen:1 kase kabaklı bulgur pilavı(acılı)+1bardak ayran+1kuru pasta
ara:1 sütlü şekersiz nescafe(3 tane kuru pasta var ve acayip yiyesim var:26::18:)
akşam:2 ç.k bakla yemeği+2ç.k yoğurt+1 kase bulgur pilavı

gün boyu 2 lt su 3:?

bugünün yeme faslıda böylece biter....

bu günkü menüm;

sabah 2 bardak su

2 dilim tam buday ekmeğine sadviç (b.peynir, domates, maydanoz, hindi füme)
1 yumurta

1 tane çikolata kaplı meyve (rusyadan gelmiş adam ikram edince kafayı iki yana sallayamadım)

öğlen
yarım kase çorba,
az ve susuz nohut yahni
çok küçük dilim ekmek
1 kase cacık

sade kahve

1 kayısılı aktivya yoğurt (umarım işe yarar)

2 dilim tam buday ekmeğine sadviç (b.peynir, domates, maydanoz, hindi füme)
şekersiz yeşil çay

bol su.

akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum, belki 1 hurma

acaba çok mu ekmek tüketiyorum ben.

akşam üstü sandviçi bıraksam da eve gidince yemek mi yesem, napsam ne etsem bacılarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…