kızlar çocukluğuna dönerek kilo vermek isteyenler parmak kaldırsın bakimmmm
bu sabahta her tarafım agriyarak uyandım yaptığım sporlardan kaslarim acıyo ama iki güne alışır:) bacım ben her gün 15 dakka spor yapcm kafaya koydum artık öyle bi gün yap 3gün yapma olmuyor ben günlük 500hulahopumu elim kanda da olsa çevircm 3gündür çeviriyorum ve kendime bi liste hazırladım 12 hareket var 15-20 dakkami aliyo
kalça diklestirici göğüs toplarlayici kol incelticı bacak hareketleri, şinav, mekik selülit gidermek için hareket yani her bölgeyi çalıştıriyorum bakalım nişana kadar hergün düzenli yapcm sonuç ne olacak bide ajandama aylık çizelge hazırladım hergün karalıyorum insan daha da motive oluyor
internetten 2 elbise aldım 40 benden ikisi de dar geldi, zaten moralim bozuktu iyice dipteyim ben
napcaz şekerim,
çok basit şekercim...en fazla 5 dakkamızı ayırıp ip atlıcaz....
son zamanlarda baya popiler...
az önce 100 tane yaptım....baya etkili olacağı bu sayıyla bile bellii.
eeee 40 beden için değmezmi
ortiiiiiiiiiiii, ben zaten 40 bedenim yahu yada ben öyle biliyorumbak şimdi yine demorilize oldum
ip atlamak güzel ama alt kattaki komşum bu konuda ne düşünür bilemedim ben şimdi
o zaman elbiselerin kalıpları çok dar...senin benden boyun uzun.....normalde 40 beden olursun tahminimce
yok hiç bişey düşünmez ....haberi bile olmaz rahat olkalebodur +halı olan bir zemin yok mu ev de daha ne diyim yani...
şu pazartesileri ne yapıcam ben ya...yine şiştim...1 günde bu kadarmı fark olur.....anlamadım gitti....herkes gittiğim gördüğüm yerlerde acayip yiyiyor yetmiyor bir de paket yaptırıyor ben bir öğünlemi böyle oluyorum.....ayyyy fenalık geldi....
haklısın galiba bacım ama yavaş yavaş dönüyorumHilaaalll snde geri dön artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?