Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

geçer bacım o ağrılar....1-2 güne alışıyo vücut...bende yürüyüşe yeni başladığım zamanlarda bacaklarım da oluyo ağrı...1- 2 güne birşey kalmıyo....ne zamandır leslie yapmıyorum bende o kadar da faydalı ve etkili ki....kızıyorum kendime...akşam zorla çevirdim biraz neyseki....

internetten 2 elbise aldım 40 benden ikisi de dar geldi, zaten moralim bozuktu iyice dipteyim ben

ortican sıkma canını...sonuçta sen o bedeni belirlemişsin kafanda....sorunun % 50 tamamdır...% 50 si de en fazla 1-2 haftanı alırbu arada bazı kıyafetlerin kalıpları da çok dar oluyor böyle bir şeyde olmuş olabilir.....

çok basit şekercim...en fazla 5 dakkamızı ayırıp ip atlıcaz....
son zamanlarda baya popiler...
az önce 100 tane yaptım....baya etkili olacağı bu sayıyla bile bellii.
eeee 40 beden için değmezmi

ortiiiiiiiiiiii, ben zaten 40 bedenim yahu yada ben öyle biliyorum bak şimdi yine demorilize oldum
ip atlamak güzel ama alt kattaki komşum bu konuda ne düşünür bilemedim ben şimdi

ortiiiiiiiiiiii, ben zaten 40 bedenim yahu yada ben öyle biliyorum bak şimdi yine demorilize oldum
ip atlamak güzel ama alt kattaki komşum bu konuda ne düşünür bilemedim ben şimdi

o zaman elbiselerin kalıpları çok dar...senin benden boyun uzun.....normalde 40 beden olursun tahminimce
yok hiç bişey düşünmez ....haberi bile olmaz rahat olkalebodur +halı olan bir zemin yok mu ev de daha ne diyim yani...
şu pazartesileri ne yapıcam ben ya...yine şiştim...1 günde bu kadarmı fark olur.....anlamadım gitti....herkes gittiğim gördüğüm yerlerde acayip yiyiyor yetmiyor bir de paket yaptırıyor ben bir öğünlemi böyle oluyorum.....ayyyy fenalık geldi....

yatılı misafirim var kızlar hafta sonundan beri.
kalacaklar çrş.ya kadar, uğrayamam pek.
herkese hafif menülerr..:)

öğle yemeğimden sonra 1 az şekerli türk kahvesi sonrasında şekersi çay 1 adet soda maşallah bişi yememişim ama su çok az içtim off ille bişiyi eksik yapcam

walla bende bilmiyom kalıp mı dar ben mi genişim, ama ben kafaya koydum, yarın birşeyler yapıcam. bu arada p.teileri bende çok şiş oluyorum. H.sonu su olayı yok bendede.

yakar ın elmali turta ile imtihanı birazdan az sonra
benim canavarlara pişirdim
ama yemem kızlar söz
iyiki burayi okumuşum frenledim kendini yoksa bir dilim den ne çıkar demeye baslamistim kokuları duydukça

selam kızlar bu saate anca girdim önce şimdiye kadar yediklerimi yazayım sonra da geçmişe bakıcam

sabah: 2 dilim wasa + light süt

ara: çay + eti form

öğlen: -

ara: şekersiz çikolata

ara: yeşil çay + 5 badem + 2 kuru kayısı

okudum kızlar geçmişi herkes haftaya güzel bir başlangıç yapmış bence:) haftasonu kaçamakları da pek olmamış bir benim dışımda:/ ben cumartesi günü alkol aldım ve gece 3te çorba içtim yanında da patates kızartması moralim bozuk baya:/ neyse bu hafta telafi ediceğime inanıyorum.. geçen hafta 4. olduk bence bu hafta ilk 3e gireriz:)

gecmişi okuyamadım kızlar acil cıkmam gerekiyor misafirliğe gitcez ((

menüm

öğle
közlenmiş una bulanıp yağda kızarmış patlıcan
1 dilim ekmek

akşam
bulgur pilavı
Taze fasulye
yarım dilim ekmek

Sabah:

1 dilim ekmek 1 yumurta
Domates salatalık
Zeytin taze soğan

Arada: 1 meyveli yoğurt

Öğlen: kuru fasulye pirinc pilavı

Akşam: menüde gene kuru fasülye car öğlenden kaldı. Anam gildeyim..

Birde dizi izlerken sigara böreği pişecek..

Ne yapacam ben bu akşam?

Dün okul zamanımdaki resimlerime baktım hepte zayıflığım çekti dikkatimi... Sonra kendi kendime dedim yahu yaşın 21 e bu fotolarda 11-12 yaşındasın yani çocuksun sonra 16-17 yaşındaki fotolarıma baktım birazcık topluymuşum ama nişanımda zayıfytım yaaa

Yazınd a düğün varr zayıflamalıyım yaaa ((

C&a ya gittim baya gğzel kıyafetler vardı ama şşte hepsi zayıfların üstünde güzel durur ((

Bide abiye problemide var (

sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin
1 yumurta
1 yk çökelek
1 tk pekmez

ara:
4 ceviz
1 kase yoğurt

akşam:
1 kase tarhana
1 tabak köfte-patlıcan
salata

su yeterli, spor yok

bugün yazmaya fırsatım olmadı, okuyorum alıntıları işaretliyorum yazmadan kapatmam gerekiyo.
gırgırına ah canım ya dinlemedin yine şok diyetlerdesin. bari 2-3 günden fazla yapma, kısa olunca detoks gibi bişey olur. hem de çok bıkmadan normal diyete dönmüş olursun. hep yorum yapıyorum yanlış anlama ama burda önemli olan kilo kaybı değil sağlıklı kilo vermek. yani takımların amacı bu, eskiden tüm gün yoğurt yiyenlere kızardık. herkesin kendince yaptıkları doğru ama ben söylemeden duramıyorum

ekinoo ortim benim nerelerdesin

ilginnur biraz daha izinli olayım dedi ama ne kadar izinli olcak acaba:26: sadece bildirim yapanların ortalaması alınsa birinci bile olurduk bu hafta.

mattika kesinlikle alınmam gerekn bi durum yok çünkü doğruyu sölüyorsun ben haklı olduğunu niyetinin iiyi olduğunu biliyorum ama seninde dediğin gibi bak 3 gün katı yaptım yaptım bugün gümlettim yedim yine akşam ben de irade yok ama şimdi tartıya kadar tekrar katı yapsam işte aralarda böle boz yemelerle anca ilerliyorum şu az yemeyi yapamıyorum tam yapıyorum oldu derken hopp dayanamıyorum bugün olduğu gibi bugün yine dağıldım akşam akşam kendimi sofrada 1 ekmek yerken buldum ben havalaramı giriyom napıyom hemen ya yada bugün az su içtim ondan

500mekik tamamdir bacı lar acıktım ama bu saatten sonra bir şey yenmez neyse herkese iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…