Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende daha çok yeniyim takıma yeni katıldım, o yüzden ilginur hakkında yorum yapma gibi bir durumum olmaz. Ama kural gayet mantıklı.

kendi durumla ilgil bir şey sormak istiyorum. Haftaya toplantım var, salı günü Antalya ya gidiyorum. Cuma akşam dönücem. Cepten filan girmeye çalışırım ama vakit buldukça. Cuma günü de tartılamam. Ama 2 hafta izinli olmak istemiyorum ben. Burdan kopunca kandırıyor beni. Kendimi buraya karşı sorumlu hissediyorum.

Ne yapayım S_A kardeş, bir yol çare.

Günaydın bacılar,

Selamsız sabahsız yazdım ilk msjı. kusura bakmayın. Aklıma hep haftaya olacak toplantı var. Kuzumu bırakıcam 3 geceiçim acıyo, ama gitmem lasım iş bu. Akşama kadar bakıcısı, gece babası bakacak aklım kalacak.

orda ne yiyip ne içicem o da ayrı konu, daha önce gitmiştim o otele yemekleri iğrenç, bir gün önceden kalan yemekleri fiian veriyorlar, bir de su içmek sorun, sürekli gidip su istiyorsun tabi onlarda bardakla veriyorlar.

Pöööööööööfffffffff

Cınarınannesi, canım bu durumda en mantıklısı kilonu aynı olarak bildirmemiz. O cuma gelsinde bakalım sen telefondan kilonu bildirirsn öyle eklerim telefondan giremezsen kilonu aynı bildiririm

Cınarınannesi, canım bu durumda en mantıklısı kilonu aynı olarak bildirmemiz. O cuma gelsinde bakalım sen telefondan kilonu bildirirsn öyle eklerim telefondan giremezsen kilonu aynı bildiririm

Aklımdan geçeni yazmışsın, zaten o hafta pek umudum da yok kendimden ne yalan söyleyeyim. O zaman 11 e kadar cepten girip kilo bildirimi yapmaya çalışırım. Yapamazsam sen bir önceki haftayı girersin.

Çok teşekkür ederim.

Tamam canım öyle yaparım. Rica ederim

Şimdi eşimin bıraktığı kahvaltı sogrası hernekadar bana göz kırpsada yemicem. Bugün benim protein günğ. İşşşte okadar!!!

Şimdi 1 tane light meyeli yoğurdumu yiyeyimde.. :))

çınarınannesi ay ne güzel Antalya
havada pek ılıktır şimdi orda

ne iş yapıyordun canım sen

Günaydın kızlar
hava ilık ve rüzgâr esiyor bu rüzgâr her yeri yeşillendiriyormuş galiba bahcedeki erik agacımiz çiçek açıyor tomurcuk tomurcuk olmuş yaz geldi içim kıpır kıpır :) hemen zayıflamalıyimmmmmm

herkese güzel bir gün diliyorummm

slm kızlar
BURAYA giremeyince habire yiyorum ya.misafirleri gece yolcu edicez inş. ama onlara pasta-börek yapınca olan bana oluyo

2 gün boyunca şok mok yapıcam yoksa bu kilolar gitmez

şimdi benim orti kesin incecik olmuştur

ay nidahçım valla tutçan kendini şekerim pasta börekler cısss
valla bugün de tartıldım gördüğüm rakam fena değildi yaniiii

şoka falan girmede bol sulu sebze yemeği ye sularını iç ekmeksiz ekmeksiz çok faydasını görürsün

burası ikinci vicdan gibi yazarsan frenliyorsun kendini yoksa
kop kop valla şimdilik açılmadım ama ilerleyen saatlerde bakarim birşeyler şiş ten hala çatlamak uzereyim neyse ben kaçar

Kızlar sz her gün tartılıyormusunuz ben cumadan cumaya tartılıyorum
sık tartılanlara soruyorum dahamı iiy oluyor sizce devamlı tartılmak

Gırgırına ben hergün tartılıyordum geçen sefer dukan yaptığımda ve her sabah tartılmak bana acaip motivasyob oluyordu. Cünkü o sabah gördüğüm sonuç beni motive ediyordu. Mesela birkeresindemertesi sanah 1,8 lik bir fark görmüştüm ve o gün hiç kçamak yapmamıştım aman hep böyle kalsın diye. Yarından itibaren gene başlicam hergün tartılmaya bende süper bir etkisi olmuştu.

bende hergün tartılıyorum en fazla bir gün dayanıyorum tutuyorum kendimi tartılmamak için aslında tartılmayınca insan daha az yiyor ertesi gün tartıda ne cıkacağını merak ettiği için tabi bu motivasyon olayı herkese göre değişiyo

benim tesellim de bu, emziriyorum diye diyete başlamasaydım hala 78 kiloydum, üstüne alırdım da belki. istediğim kiloda değilim ama daha yakınım en azından.
biraz daha izinli ol diye ben söylemiştim. yeni koşu bandı aldı ama araya hep bişeyler girdi motive olamadı biz destek olalım diye. ama o günden sonra uğramadı da. nasılsa izinli olcam diye düşünüp uğramıyosa kötü tabi.
üzülerek diskalifiye olması gerekiyo diyorum. ama şimdi bana izinli ol demiştiniz derse ben suçlu olmaz mıyım? bu hafta da listede olsun son bi süre verelim gelmezse haftaya diskalifiye olur diyorum:26:

bu keyfi izinleri engellememiz lazım evet ama ya birinin 4 haftadan fazla bi işi olursa gerçekten? ve bu kişi paylaşımı kilo verişi iyi bi üye olursa?
bence herkes neden ve ne kadar izne ayrıldığını kesin söylemeli, söylediği tarihte gelmezse takımda söz birliği ile diskalifiye edilmeli.
mesela sen türkiyeye geldiğinde 4 haftadan fazla izinli olabiliyosun, bence izin süresinden çok izin alanın tutumu önemli.
kilo vermekten uzaklaştım canım isterse döneyim diyeni beklemeyelim tabi.

bu arada püsküüt de ilk mesajı düzenleyebiliyo.

çınarınannesi ay ne güzel Antalya
havada pek ılıktır şimdi orda

ne iş yapıyordun canım sen

hava güzeldir ama ortam ne kadar güzel olur bilemiyorum, koşturmaca bütün gün topuklu ayakkabılar takımlar filan, bir de oğluşu bırak git, geçen ay 1 gece kalmılştım ağla ağla canım çıkmıştı.

Otomotiv sektöründeyim canım ben, eğitim, toplatı, standartlar, denetimler filan falan.

kızlar ben işi iyice abarttım, akşamları da tartılıyorum bazen. sabah akşam yani saçmalıyorum. Ama sabah tartılınca boğazımı tutmak daha kolay oluyor.

benim tesellim de bu, emziriyorum diye diyete başlamasaydım hala 78 kiloydum, üstüne alırdım da belki. istediğim kiloda değilim ama daha yakınım en azından.
.

walla mattika bende takdir ediyorum seni. ben emzirmenin arkasına saklanıp hiç boğazımı tutmamıştım. ve evet dediğin gibi sabır ve irade olmazsa bu işi başarmamız çok zor.

walla mattika bende takdir ediyorum seni. ben emzirmenin arkasına saklanıp hiç boğazımı tutmamıştım. ve evet dediğin gibi sabır ve irade olmazsa bu işi başarmamız çok zor.

çok ara vererek yavaş yavaş gidiyorum ama iyi ki girmişim bu yola. doğumdan sonraki gün 80 dim. şişkinlik olmuştu ben de en az 5 kilo şişkinlik attım ilk 40 günde ama kırk çıktığında 78 dim. ben de kırk çıkana kadar çok yedim, hep de tatlı. kilo aldım o arada yani.
hedefim nisanda bu işi bitirmekti, şimdi nisanda 65 olmak hedefim.

bu arada bugün bana bişey oldu kahvaltıda 4 dilim ekmek yedim
gece geç uyuduk, sabah erken kalkmama rağmen kahvaltıyı geç yaptım ondan oldu heralde.
o kadar yedim hala da aç gibiyim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…