İlginnur diskalifiye olacak orası kesin.
Takım kurallarımıza sizde evet derseniz şu maddeyi eklemek istiyorum:
- izin süresi 4 haftadan fazla olamaz. İzine ayrıldığımızda bu izin 4 cumadan daha uzun olamaz.
Not: yarışma gereğince zaten izinler 2 haftadan az olamaz bu kural bütün takımlar için geçerli. 3. Takım olarak izinli süreye sınırı 4 hafta olarak belirledik. 4 hafta sonra takıma dönmeyen yarışmacılar uyarılmaksızın diskalifiye olacaktır.
Nasıl arkadaşlar? Bundan sonra 4 haftadan daha fazla izine çıkanı diskalifiye ederiz.
Cınarınannesi, canım bu durumda en mantıklısı kilonu aynı olarak bildirmemiz. O cuma gelsinde bakalım sen telefondan kilonu bildirirsn öyle eklerim telefondan giremezsen kilonu aynı bildiririm
Bende daha çok yeniyim takıma yeni katıldım, o yüzden ilginur hakkında yorum yapma gibi bir durumum olmaz. Ama kural gayet mantıklı.
kendi durumla ilgil bir şey sormak istiyorum. Haftaya toplantım var, salı günü Antalya ya gidiyorum. Cuma akşam dönücem. Cepten filan girmeye çalışırım ama vakit buldukça. Cuma günü de tartılamam. Ama 2 hafta izinli olmak istemiyorum ben. Burdan kopuncakandırıyor beni. Kendimi buraya karşı sorumlu hissediyorum.
Ne yapayım S_A kardeş, bir yol çare.
slm kızlar
BURAYA giremeyince habire yiyorum ya.misafirleri gece yolcu edicez inş. ama onlara pasta-börek yapınca olan bana oluyo
2 gün boyunca şok mok yapıcam yoksa bu kilolar gitmez
şimdi benim orti kesin incecik olmuştur
benim tesellim de bu, emziriyorum diye diyete başlamasaydım hala 78 kiloydum, üstüne alırdım da belki. istediğim kiloda değilim ama daha yakınım en azından.günaydın
dün akşam yemediğim turta var ya onu kahvalti niyetine ondan bir cay tabağı kadar yedim
yenseydim gün boyu aklın orda kalırdı neyse bugün dışarı yada evde yürüyüş ve mekik çekmeliyim herşeyin bir bedeli var
mattika of doğru şeyler yazmışsın sabır lazım
bende hemen olsun bitsin diyorum ama en önemlisi ruhu aç birakmamak yoksa en zayıf anında yiyorum
herseyden ama kararın da yiyorum belli az gidiyor kilolar ama 72 den iyidir diyorum
biraz daha izinli ol diye ben söylemiştim. yeni koşu bandı aldı ama araya hep bişeyler girdi motive olamadı biz destek olalım diye. ama o günden sonra uğramadı da. nasılsa izinli olcam diye düşünüp uğramıyosa kötü tabi.Günaydın kızlar :)) banane ya ben bugün atak evresinden başlayacam yemişim eşimin dediklerini!!
10 gündür eşim türk bir fast food restoranında çalışıyor :) dün izinliydi bnim diyet patladı. Ama bugün nasılsa bütün gün yok benim sadece protein yediğimi nerden anlayacak?
Yaşasın dukannnn yaşasın atak evremin 1. Günüüüü!!!!
Mattıka, canım ilginnur için ne yapabilirim? İzinli diye görünüyor. 2 hafta önce geldi ben ayrılıyorum dedi ama mani olundu peki izinli olayım dedi gitti! Takımın yüzdesibşn düşeceğini düşünen yok. Birde kaptan yardımcısı konumunda.. Şimdi diskalifiye etsem gelecek ben diskalifiye mi oldum diye beni suclayacak ben geri dönecem deniştin dicek.
Ben açıkça söyleyeyim bu yazdığımı görürsede darılmasın. İlginnur 2 aydır yok takımda.
Ne yapayım? Gerçekten çok kararsızım.
bu keyfi izinleri engellememiz lazım evet ama ya birinin 4 haftadan fazla bi işi olursa gerçekten? ve bu kişi paylaşımı kilo verişi iyi bi üye olursa?İlginnur diskalifiye olacak orası kesin.
Takım kurallarımıza sizde evet derseniz şu maddeyi eklemek istiyorum:
- izin süresi 4 haftadan fazla olamaz. İzine ayrıldığımızda bu izin 4 cumadan daha uzun olamaz.
Not: yarışma gereğince zaten izinler 2 haftadan az olamaz bu kural bütün takımlar için geçerli. 3. Takım olarak izinli süreye sınırı 4 hafta olarak belirledik. 4 hafta sonra takıma dönmeyen yarışmacılar uyarılmaksızın diskalifiye olacaktır.
Nasıl arkadaşlar? Bundan sonra 4 haftadan daha fazla izine çıkanı diskalifiye ederiz.
çınarınannesi ay ne güzel Antalya
havada pek ılıktır şimdi orda
ne iş yapıyordun canım sen
benim tesellim de bu, emziriyorum diye diyete başlamasaydım hala 78 kiloydum, üstüne alırdım da belki. istediğim kiloda değilim ama daha yakınım en azından.
.
walla mattika bende takdir ediyorum seni. ben emzirmenin arkasına saklanıp hiç boğazımı tutmamıştım. ve evet dediğin gibi sabır ve irade olmazsa bu işi başarmamız çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?