bu değişiklik yeter de artar bile yakarcım ne diyorsun sen
bundan iyi değişiklik mi olur marketten aldığın karbonat mı kullanıyorsun sende.
evet başkasını da bilmiyorum zaten
gelelim menü ye
sabah
turta
öğle
bir tabak ispanak yemeği iki yk yoğurt
ara
bir havuç
akşam
bir tabak kabak yemeği salata yoğurt
çok çay ve su
bu değişiklik yeter de artar bile yakarcım ne diyorsun sen
bundan iyi değişiklik mi olur marketten aldığın karbonat mı kullanıyorsun sende.
ekinoo ortim benim nerelerdesin
ilginnur biraz daha izinli olayım dedi ama ne kadar izinli olcak acaba:26: sadece bildirim yapanların ortalaması alınsa birinci bile olurduk bu hafta.[/QUOTE
evet kilo verenlere bu anlamda biraz haksızlık oluyor...kızlar ilginnur arkadaşım alınmasın ama vallahi buraya motive olmaya geliyoruz izinlileri gördükçe canım çekiyor izin almayı:))))
sana böyle yazıyorum çünkü inan ben de bıktım. bi an önce bitsin diyorum bu kilo muhabbeti. emzirmesem şok diyet yapardım diye düşünüp duruyorum. biraz da kendime bu sözler.
sen ne diyosun orticimmm ben emzirmeyi bitireyim sağlık orucu yapcam 3 günlük mesela....
10 gündür eşim türk bir fast food restoranında çalışıyor :) dün izinliydi bnim diyet patladı. Ama bugün nasılsa bütün gün yok benim sadece protein yediğimi nerden anlayacak?
Yaşasın dukannnn yaşasın atak evremin 1. Günüüüü!!!!
Mattıka, canım ilginnur için ne yapabilirim? İzinli diye görünüyor. 2 hafta önce geldi ben ayrılıyorum dedi ama mani olundu peki izinli olayım dedi gitti! Takımın yüzdesibşn düşeceğini düşünen yok. Birde kaptan yardımcısı konumunda.. Şimdi diskalifiye etsem gelecek ben diskalifiye mi oldum diye beni suclayacak ben geri dönecem deniştin dicek.
Ben açıkça söyleyeyim bu yazdığımı görürsede darılmasın. İlginnur 2 aydır yok takımda.
Ne yapayım? Gerçekten çok kararsızım.
HEM EŞİNİN İŞİ HEM DE DİYETİN HAYIRLI OLSUN CANIM....
Günaydın bacılar,
Selamsız sabahsız yazdım ilk msjı. kusura bakmayın. Aklıma hep haftaya olacak toplantı var. Kuzumu bırakıcam 3 geceiçim acıyo, ama gitmem lasım iş bu. Akşama kadar bakıcısı, gece babası bakacak aklım kalacak.
orda ne yiyip ne içicem o da ayrı konu, daha önce gitmiştim o otele yemekleri iğrenç, bir gün önceden kalan yemekleri fiian veriyorlar, bir de su içmek sorun, sürekli gidip su istiyorsun tabi onlarda bardakla veriyorlar.
Pöööööööööfffffffff
canım nasıl olsa otel odasında dolap vardır ufak tefek te olsa bişeyler yapıp götürsen hafif hafif tuhaf mı olur acep....:44:
walla sizi böyle görünce çok geç kaldım diye kendi kendime hayıflanıyorum kızlar süpersiniz.
bu takımda olan hiç kimse kilo verme işi için geç kalmış değil bence...çünkü en azından hepimiz ne olduğumuzun ve ne olmadığımızın ve ne istediğimizin farkındayızzzz...... kimler var ben mutluyum diye ortalarda gezinen.....
yakara sorabilirsiniz çalıştığı yer sanırım tarım bakanlığıydı..... size anlatıversin.....çünkü bu tarz ürünlerin hepsi tarım bakanlığı izinli.....sadece reklamları dönen bir marka hariç ama oda etki yapmıyormuş forumlarda genel olarak şikayet bu yönde.....ha bir de tarım bakanlığı ne alaka dimi inek miyiz biz de tarım bakanlığından izin alınıyooo....yakın bir arkadaşım kullanmıştı. Ben bildim bileli balık etinden biraz fazlaydı. İncecik oldu çok kısa sürede, sonra kalbim sıkışıyor demeye başladı, doktor hemen bırakıyorsun demiş ilaçları, tabi kilolar fazlası ile geri geldi.
fazla yoruma gerek yok.
yoktun fatoşçum aradım gözlerim seni doğrusu
şu wasa'yı bitiremedin gitti
ben bir kere denemiştim ama bana çok sert geldi, o yüzden etiform veya altınbaşak suntalara devam
İyi akşamlar kızlar. Otobüsteyim çarşıdan annemin yanına gidiyorum.
Mutfağımdaki bzı eksikler dışında ayıptır söylemesi bide don aldım kendime.. Tabii 42 beden..
Bi kaç tane basit pamuklu iç
Çamaşırını bile 42 beden aldığım için üzüldüm. Mağazaların vitirinindeki p zayıf mankenlere bkarak iç çektim((
/--
İzin kuralıyla ilgili kimse birşey yazmamış. Ne düşünğyorsunuz.. Fikirleriniz önemli benim için
İyi akşamlar kızlar. Otobüsteyim çarşıdan annemin yanına gidiyorum.
Mutfağımdaki bzı eksikler dışında ayıptır söylemesi bide don aldım kendime.. Tabii 42 beden..
Bi kaç tane basit pamuklu iç
Çamaşırını bile 42 beden aldığım için üzüldüm. Mağazaların vitirinindeki p zayıf mankenlere bkarak iç çektim((
/--
İzin kuralıyla ilgili kimse birşey yazmamış. Ne düşünğyorsunuz.. Fikirleriniz önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?