Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gelelim menü ye
sabah
turta
öğle
bir tabak ispanak yemeği iki yk yoğurt
ara
bir havuç
akşam
bir tabak kabak yemeği salata yoğurt
çok çay ve su

Son düzenleme:
menüm,

sabah tb ekmeğine sandviç, 1 haşlanmış yumurta
1 çay

ara türk kahvesi

öğlen,
yarım kase çorba
küçük bir dilim balık ızgara
1 küçük z.yağlı enginar
ince dilim ekmek

türk kahvesi

1 aktivya kayısılı
7 fındık

1 kivi 1 elma

1 avuç k-fleks sütsüz.

akşam
yarım kase çorba
1 etimek

bu değişiklik yeter de artar bile yakarcım ne diyorsun sen
bundan iyi değişiklik mi olur marketten aldığın karbonat mı kullanıyorsun sende.

süper bencede bu değişikliği çok tuttum, hemen eczaneye uğrayıp İngiliz karbonatıydı değil mi alıyorum bu akşam

arkadaşlar ben menümü yazdımmı hatırlamıyorum valla buraya yazıyım hemde akşamı da eklerim

SABAH
2 dilim kepek ekmeği
kk beyaz peynir
domates*salatalık * maydanoz * nane * dereotu
1 bardak çay

ARA
1 adet kepekli bisküvi
1 bardak çay,,

ÖĞLE
yarım kase şehriye çorba
1 dilim kepek ekmeği
2 yk tavuk döner

ARA
1 adet kepekli bisküvi
1 sade nescafe

AKŞAM
yoğurtu bakla yiyeceğim

muz + ekşi elma yerim

İyi Akşamlar diliyorum

merhaba arkadaşlar

cumartesi oluşan şiddetli baş dönmesi ve kalp çarpıntısı ile acile gittik, ben beyin kanaması veya kalp ile ilgili bir şeyler olduğunu düşünüp çok panik yaptımmm....(ki benim babamın babası kalp krizinden vefat etmiş, babam 4. anjıyosunu oldu ve bypass ameliyatı oldu, halalarım anjiyolu, amcam kalp pilli) o yüzden kesin gidiyorum sandım... neyse pazt. ve bugün yapılan tetkik ve muayeneden sonra vertigo teşhisi konuldu o yüzden buralarda yoktum...yorgunluk ve psikolojik kökenli bir hastalıkmış allahım kimseye vermesin tavan tabana geçiyor...eşim söylüyor gözlerim fıldır fıldır dönüyomuş atak sırasında.... o yüzden yoktum, bu gün daha iyiceyim....eşim söyleniyoooo yaptın diyetleri yorgun düştün diye..ALLAHIM NEDİR BU TÜRK TOPLUMUNUN KİLON VARSA , ETLİ BUTLUYSAN, SAĞLIKLISIN TAKINTISI.....

1 GRAM ET 1000 AYIP ÖRTERMİŞ...BU NE DEMEK YAAAAAVVVVVVV

Son düzenleme:
geçmiş olsun ekino
nasıl bi hastalıkmış bu hiç duymadım, kısa zamanda gecer inş. kendine dikkat et.
emzirme bitse oruç ben de tutucam, hem borçlar çok hem de sağlığa da iyi geliyo. ek gıdaya başladık da ek gıdaya ağırlık verirsem süt azalır diye korkuyorum, emsin daha küçükler.

bakanlık onayının nasıl alındığını hiç mi hiç anlatmayayım size
çoğu kaçak çin mali boşuna almayın hangi marka olursa olsun içinde sibutramin var oda on katı kadar koyuyorlar kalbi mahvediyor aman kızlar uzak durun hepimizin ailesi sevdikleri var ne olmuş on kilo fazla varsa tut bogazi kaldır popoyu ahanda gitti kilolar
gaye sağlıklı olmaksa uzak durun kızlar

ekino çok geçmiş olsun çok yordun demek kendini aman dikkat kardeş
benim ikinci doğumdan sonra yorgunluk ve stres ten heryerinde yaralar çıkmış
tı çok yorma herşeye yetişe mezsin

mutlu akşamlar kızlar...dün akşam arkadaşım kahvaltıya çağırdı....aman yapma durumumu biliyorsun desem de yok bişey olmaz dedi...neyse artık olan oldu zaten canı sağ olsun diyorumordan çıkıp çılgınlar gibi pazarı turladım....maksat spor olsun biraz ...alış veriş yaptım...akşam yemeğine kadar çiçeklerimle uğraştım derken bugünde böyle geçti...

bugün yediklerim;
kahvaltı:1 tane patetesli sigara böreği+1/4simit+1 dilim kepek ekmeği( arkadaşım diyetteyim diye almış sevgiler)+2 dilim kaşar+5yeşil zeytin+3 fincan şekersiz çay+1 haşlanmış yumurta beyazı
ara:türk kahvesi(biraz şekerliydi)+1fincan 5'i bir arada çay
akşam:1 kase bulgur pilavı+1 bardak ayran
ara:1 kupa 5' bir arada çay
?: meyva+şekersiz çay+az çerez:?

şimdilik 1 lt su.... bir saat kadar yürüyüş....galiba çayın etkisi baya terledim....iyi oldu bu....

İyi akşamlar kızlar. Otobüsteyim çarşıdan annemin yanına gidiyorum.
Mutfağımdaki bzı eksikler dışında ayıptır söylemesi bide don aldım kendime.. Tabii 42 beden..

Bi kaç tane basit pamuklu iç
Çamaşırını bile 42 beden aldığım için üzüldüm. Mağazaların vitirinindeki p zayıf mankenlere bkarak iç çektim ((

/--

İzin kuralıyla ilgili kimse birşey yazmamış. Ne düşünğyorsunuz.. Fikirleriniz önemli benim için

yoktun fatoşçum aradım gözlerim seni doğrusu

şu wasa'yı bitiremedin gitti
ben bir kere denemiştim ama bana çok sert geldi, o yüzden etiform veya altınbaşak suntalara devam

canım bu aralar derslerim çok yoğun akşam girebiliyorum o yüzden. akşamları da pek kimse olmuyo. evet ya çok sevdim ben bu wasayı hem pratik oluyo hem de 2 dilimin arasına çikolata sürüyorum bazen yannında da süt ohh mis:)

ekino çok geçmiş olsun arkadaşım ....eğer ki rahatsızlığında diyette olmanın etkisi varsa biraz daha esneterek devam etmelisn....sağlık bu şakaya gelmez....dikkat et kendine cnm.....

Ekino çok çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin canım. Şimdi nasılsın peki? Bu hastalık tam olarak nedir? Merak ettim ya.. Kusura bakma.

öncelikle ekino çok geçmiş olsun cnm..

bence izin kuralı çok mantıklı olmuş ben varım

kızlar cumaya adım adım yaklaşıyoruz yine...menüler de gayet güzel...bu haftada gayet güzel sonuçlar alırız inşallah....
evet bende hergün tartılanlardanım...aslında sık tartılmamak iyiymiş ama ben bunu başaramıyorum....kendimi böyle daha iyi kontrol ediyormuşum gibi geliyor...

sportiecim bir arkadaşım kullanmıştı zayıflama haplarından..sonuç malesef hüsran...bir akşam hastane ye zor yetiştirdik ne yazık ki...kalbini ve bağırsaklarını çok zorlamış...bende bu ürünlerin kullanılmaması taraftarıyım...yavaş olsun az olsun bizim olsun...burda zaten süper bir şekilde başarıyoruz bunu....

izin kuralı bence de uygun kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…